puss

Ska snart gå och lägga mig men kör ett snabbis-inlägg först... (egentligen riktigt onödigt också) 

Idag har jag sovit på bussen till skolan, varit i skolan i 2 timmar, sovit på bussen från skolan, sovit hemma i soffan och pluggat lite. Allt detta sovandet har gjort mig skittrött och jag ska snart gå och lägga mig. Satt precis inne på nelly.com och dregglade över skor, mååååste köpa ett par!
GODNATT!


Tisdagstraditionen

Ja.. Godkväll lille bloggen. Såklart vägrar mitt internet att fungera vilket är mucho grande onice. Så måste nu blogga från telefonen och kan dessvärre inte se paradise ikväll iheller. Tråkigt som fan men jag tänker då inte hänga läpp eftersom det är tisdagstradition ikväll vilket innebär dhw, tova, popcorn och groggvirke. Det är så skönt att hon bara bor ett stenkast ifrån för man har alltid någon att mysa med utan att behöva ta sig ut och verkligen ta sig någonstans. Jag kan bara hoppa i skorna och ta några steg från mitt hus och sedan är jag hos Tova. Kommer bli lite sorgligt när hon flyttar om 3 månader. Då kan jag inte längre bara hoppa i skorna :( haha. Nu ska jag torka håret och sen dra till Tova. Imorgon skippar jag skolan och kör en liten inventering på maxi och cashar in lite. Inte helt fel! Talk to ya latero (då mitt internet kanske valt att sammarbeta) Poss!

Vilja bli

Godkväll fina lilla bloggen.

Okej. Dagen började på det mest irriterande sättet. Vi började åtta och jag tog stadsbussen till övre och mötte Nathalie. Som nästan alltid annars hoppar vi på bussen kvart över sju (ibland 7 över) och vi hinner inte ens till bäcka innan vi hamnar i kö?? Ja och sen kan ni alla förstå att vi blev jävligt försenade. Två timmar för att vara exakt. Och när vi kommer fram är första lektionen slut och då väntar en håltimme. KILL MEEEEE, kunde sovit dem timmarna!! Aja, fick iaf lite sömn på bussen.

Hade ändå en helt okej chill dag i skolan trots den dåliga starten på dagen. Och sen har det fortsatt jävligt chill. Har lirat lite xbox, kollat sweet 16, käkat ägg och pluggat ytterst lite. Har även idag bokat biljett till oskar linnros tills på fredag!!!! Så det kommer bli jäääävligt gött och nice. Hoppas på ett jävla ös. Så det känns riktigt jävla helt okej underbart om jag får säga det själv. Så jag taggar lite för mig själv. Känner att sängen kallar så smått, ja jag får väl dra mig. Har ju även ett utvecklingssamtal att tackla imorgon utöver skolan.


langar en ego om ni på något wierd vis skulle ha glömt hur jag ser ut?

Kysskyss och sånt trams från zeus

*

Hej fina bloggen! Har inte haft tid (läs: ork) att blogga, men nu jävlar!

Hade en sjukt mysig helg uppe i Växjö med världens bästa syster och världens bästa kusin. Ni kan tro det var kallt och fyfan vad mycket snö det var. Dock är det nästan lika mycket snö här nu och det suger! Tog typ dubbelt så lång tid att ta bussen till skolan än vad det brukar ta, och att man inte ens kan gå utanför dörren utan att få köldskador känns så jäkla skitt :(

Har iallafall spenderat min eftermiddag hemma i soffan, nerbäddad under en filt i protest. Riktigt härligt tills jag var tvungen att gå ut med hundarna, haha. Har chillat lite och druckit en äckligt söt varm oboy, men som också var äckligt god. Smakade ungefär som de man köper på Esspreso House. Nu ska jag duscha och sen blir det sängen för min del. Imorgon går jag upp och hoppas innerligt att jag slipper sitta fast i köer på motorvägen. PUSS


joeybaby


Jossan, du vet det där vi disskuterade under lunchen idag? Lägg till denna killen på listan. Oh my god.

Annars chillar jag VÄNNER och väntar på fint besök.


första advent


saknar dig med min fina dotter

Hej allihop. Jag kom nyss hem från mina favoriter fam. Forsberg. Vi har haft lite adventmys med lussekatter, pepparkakor, julmust och glögg. Vi kollade lite på ensam mamma söker och pratade om Tunisien. Får alla om vi vill åker vi dit till sommaren igen, caaaan't wait. NU tänkte jag gå ut en snabb runda för att sedan bädda ner mig framför ett avsnitt VÄNNER säsong ett. Har kollat på det hela dagen förövrigt, mysigt som tusan. Jag hoppas på att morgondagen i skolan springer förbi snabbt.

Godnattkram


<3

saknar mina cheyor, ja fyfan

fredags

Hade tänkt slänga in lite bilder sen i fredags. Blev tyvärr lite halvkassa bilder då jag bara hade min iphone att fotografera med. Men det är alltid något;


logen


logen erbjöd väldigt sköna platser men det ser dock ut att va längre ifrån än vad det var


arenan


juryn


lille weise (hihihihi) står och väntar på att få sjunga


under den långa pausen fick man dra ner och scenen va inte alls så stor som den ser ut att vara, haha (fick med en liten poser på bild också hahahahaha)

Hade iaf en helkul kväll och fyfan vilket drag det va!! Det var verkligen 1000 gånger bättre live. Har flera stycken filmer från kvällen också men det är inget jag orkar fibbla med. Något som dock va lite kasst live var att själva bakgrundsmusiken lät mycket mer än vad det gjorde när idolerna sjöng. Men ändå värt.

Nu ska jag chilla och kolla toy story 3. PEACE

for as long as I've got you I'll be allright





pic//djerba

Och det är precis just nu jag kommer tillbaka. Förhoppningsvis ordentligt, redo att mata er med information om dagarna som rullar förbi, varje dag! Hoppas inte för mycket bara för jag har insett att den där blogglusten inte alltid håller i på så sätt man gärna velat att den gjorde. Men vi kör ändå.

Igår vart det äntligen fredag. Grymt skönt på alla sätt och jag tror att varenda en av er håller med. Jag som legat sjuk tre dagar pallrade iaf mig upp för att åka in på en timmes matte. Trooots att jag vet innerst inne varje vecka att NEJ Nathalie det är inte lönt (x10101 inte lönt om man är sjuk) så åker jag ändå dit varje jävla gång för att lyssna på en av världens troligtvis sämsta mattelärare. Men som alltid gick det fint. Åkte hem och tjillade stenhårt, sov, pratade lite skype med kisen, kollade top model och sådär. Sååååååååååg hur snön föll och föll och föll och föll, slutade aldrig. Fasade ordentligt inför att möta cheyerna på willys och till min fasa vart det ju snöstorm när jag gick dit och vi gick hem. När vi var inne på willys och när vi kommit hem dock tycktes stormen avta, lagooom irriterande... Hade en mysig kväll och släppte någon tår över Olles grymt underbara framträdande på idol igår. Delade säng med Emisen efter att vi kollat lite alex ask (ja, jag är också grymt insatt i paradise hotel och älskar det).

Idag gick jag upp nio och drog med familjen + olivia in till limhamn för att stötta mina brödrar när dem spelade match. Mys. Hann med en runda på mobilia också och kirrade lite nya underkläder. Mys. Bestämde som sagt mig sedan för att dra på bio med mamma OCH JAG SKAAA DÅ SÄÄÄÄG ATT HARRY POOTTER VAR SJUKT BRA. Sinnes bra. Längtar ihjääääl tills den andra delen kommer. wowowoow

Nu ska jag ut en snabb runda i snön och hälsa på den sen ska jag mysa framför VÄNNER säsong ett. Känner mig fortfarande lite krasslig va. Och längtar tills på måndag.

Godnatt :)


Växjö

Befinner mig i Växjö med syrran och kusinen. Igår lagade vi god mat och mös hela kvällen. Idag var vi i stan för att shoppa lite. Väldigt kallt är det också, cirka 8 minusgrader och massa snö. Men det ska tydligen vara mycket snö hemma i Trelleborg så jag hoppas verkligen att tågen går som de ska imorgon. Ikväll blir det ännu en hemmakväll med lite chips och film! Pusspuss. PS. saknar mina tjejer DS.

Drar på bio med mamsen...


...och ser den nya Harry Potter!!


can't wait to see you.


Idol

Har intagit malmö arena med älskling. Vi sitter i loge och har jättebra platser! Är jättetaggad. Ha en fin kväll. Puss

Påväg hem

Hej fina bloggen. Sitter nu på bussen hem. Slutade två timmar senare än vanligt idag. Har iaf precis haft uppsjunget. Det gick faktiskt bra, bättre än förväntat. Så det var gött! Nu ska jag åka hem och ta en powernap. Det behöver jag, för jag va dödstrött imorse. Måste ju va pigg senare när det är dags för idol. Hörs då! Kram zeus

dum av dig


Träningen ikväll var sjukt rolig! Sitter just nu nyduschad och ska snart gå och lägga mig för att sova gott i några timmar. Imorgon blir det en mattelektion och sen hem igen, precis som alla fredagar och det är sjukt härligt att sluta 9, dock mindre härligt att gå upp vid 6.

Imorgon tar jag dessutom mitt pick och pack och åker tåg upp till Växjö med min kusin för att spendera helgen där med min syster. Ska bli skitmysigt faktiskt! Känns alltid så tomt här hemma utan henne. Måste bara ta med en massa varma kläder eftersom det är mycket mer snö där än vad det är här, men det blir mysigt!

NU: sova! 

GODNATT


Hit me up

Idag blev jag riktigt irriterad över hur dagens parceremoni slutade i paradise hotel. Sjukt orättvist och stackars lille lin :( Nu degar jag bara i sängen och ska väl när som helst lägga mig. Lyssnar lite på for the first time med the script. Gillade inte den riktigt från början. Men jag är sån att jag måste hata den i några dagar för att sen kunna gilla den. Haha!! Och detta är en typisk sån "hata-i-några-dagar-sen-gilla-låt". Är fruktansvärt nervös inför det djävulska uppsjunget imorgon. Vill spy på det... Är dock sjukt taggad inför idol. Heheeee. Nu ska jag spela lite mega jump och sen söva. Klockan ringer sex imorgon. KILL ME!!!

new

Hej! Sitter och taggar lite inför täningen om en halvtimme. Det blir afro med jossan vilket är (tro mig) MYYYYYYYCKET roligare än zumban!! Ska shakea mitt ass som fan idag. Tycker synd om er andra tjejer som missar ;)


Har handlat en jätteskön ny kofta idag. En lite längre, kan va bra och ha så man slipper frysa om röven.

Nu ska jag bara fördriva tiden innan vi ska dra och träna. Ikväll ska jag se ett spännande avsnitt av paradise. Imorgon är det uppsjung och jag är lagom nervös men det gör inget för det possitiva är att imorgon vid denna tiden intar jag malmö arena för att se idol.

Talk to ya latero
Zeus

This is a gift

Sitter på bussen på väg hem nu. Att sluta 3 timmar tidigare än vanligt är ingenting jag klagar på!!! Hem och chilla nu och ikväll blir det afro med Fia. Pusspuss

Don't dream away your life to much, you're gonna regret it when you're old

HEEEEEEEEEJ!

Vaknade till årets första snö idag och det brukar innebära försenade bussar, kö på motorvägen, komma försent till skolan och frusna händer och fötter och så var det även idag. Slutade klockan 2 och stack hem. Trodde inte att jag var trött men jag lyckades somna en timme innan jag skulle sticka iväg och träna. Tur att pappa kom hem så jag vaknade. Tränade Zumba med fialoppan idag och det var inte så hemskt som hon sa faktiskt. Dessutom fick hon mig att skratta lite, hehe. Har fått min dos av Grey's anatomy nu också, så snart ska jag väl sova eftersom jag måste gå upp klockan 6 imorgon, det suuuuger! Puss på er

såhär i vinterkylan bjuder jag på en sommarbild med världens största smile

Around it goes

Paradise hotel va faktiskt riktigt bra idag. Gillar att det att börjat bli lite fult spel här och var. Och nu ska jag säga det alla tänker om denna säsongens paradise hotel: fyfan vad denna säsongen suger jämfört med den förra, var är all action? Nä mannar, denna säsongen kan inte ens möta sig med förra. Men nu hade jag iaf tänkt släcka ner och försöka sova. Puss och Godnatt (k) ps. jag mår skitbra ds.

rubrik??

Tjena!! Tänkte slänga in ett litet inlägg medans håret torkar. So here I go;

Idag när jag vaknade vid åtta så kollade jag mot fönstret och till min stora besvikelse ser jag snö... Bröt ihop för ett litet moment men tog mig snabbt samman igen (skämt o sido). Så jag fick GÅ till bussen och när jag hade stått där i en kvart kom bussen men inte fan stannade den, den körde förbi, proppfull med folk. Som tur hade jag jossan på hållplatsen innan som skådade en extrabuss och vad kvick och tog en tvåa till oss. Så det blev sweeeet i slutändan iaf!

Gick i skolan från 10 till 2. Kändes som om vi inte gjorde ett skit, kanske för att jag inte lyssnade så mycket. Va nog ganska upptagen med att spela på min telefon. Fast just det, vi snackade ju om första världskri...... jo, jag kommer ihåg! Haha. Efter skolan stack jag hem och gjorde i princip ingenting fram tills träningen. Jag och jossan stack och tränade zumba. Det va skiiiiiiiiiiiiiiiiiiittråkigt idag. Verkligen. Men det berodde nog mest på att jag mådde illa. Så vi kör fullt ös på afron imorgon istället!!

Nu ska jag kolla lite paradise och sen sova eftersom det är upp klockan sex imorgon. Ogött.



ps. weise kommer till arenan på fredag iaf, han ska uppträda i pausen så jag är en glaaaad chey ändå hihi! ds.
kraaaaam zeus

Såhär ser det ut hos mig idag Nathalie

img_0613 (MMS)

Såhär ser det ut hos mig idag Nathalie


This=Love

Skola 8-10, frukost med Nattis på Espresso house, sova på bussen, powernap hemma, städa, chilla, besök av farmor, DHW och nu sitter jag här. Ska duscha snart och sen blir det bingen. PUSS


Jag och Jossan äter frukost i väntan på bu...

img_0608 (MMS)

Jag och Jossan äter frukost i väntan på bussen :) /Nathalie


I can't stand the distance baby

img_0605 (MMS)

Hej bloggen. Jag vart hemma från skolan idag pga att jag fick nog av min jävla hals som bråkat med mig nu i 3 veckors tid. Vaknade vid ett och sedan dess har jag varit varmt klädd, druckit te, käkat strepsils och myst i min renbäddade säng. Min snuttefis Soffi erbjöd sig att skeda med mig inatt och det vart ju ett erbjudande jag absolut inte kunde tacka nej till sp hon kom hit vid sju. Sedan dess har vi chillat nöjds över att hon äntligen har en egen iphone, käkat popcorn, kollat paradise hotel (FUCK MEEE VARFÖR ÅKTE EMANUEL???), fått snabbesök av Oski, käkat chokladtomte och nu kollar vi på kvinnors hemliga liv och ska alldeles strax sova :) Imorgon tar vi bussen till övre för att kunna mysa på en tvåa till skolan. Ikväll är en bra kväll. Sovgott :)


Hej fina bloggen. Sitter hemma hos nattise...

img_0604 (MMS)

Hej fina bloggen. Sitter hemma hos nattisen och ska sova här inatt. Kände att hon behövde lite sällskap :) imorgon ska jag ha ytterligare en sånglektion innan uppsjunget. Hoppas verkligen att det går bättre än i fredags!! Nu ska vi återgå till att chilla BIG time. På bilden ser ni min lille bebis. Poss från soffe (och lite nattis)


THE SCRIPT


GRYM LÅT!!!!

Hej finfina bloggen!
Det regnar som fan ute och har gjort det hela dagen ungefär. Sånt äckligt höstväder som hela världen hatar. Har iallafall varit i skolan mellan 10 och 2 och det är helt okej! Dock var min morgon hemsk och ingenting blev som jag ville eller hade tänkt mig, vilket resulterade i att jag satt på busshållplatsen utan plånbok och det slutade med en jävla massa cykelturer. Kom iallafall till skolan och det var ganska chill. Lite uppgifter hit och dit men jag klagar inte. Annars har jag bara chillat idag och nu ska jag kolla på tv. PUSS

all I need is YOU







Står still.


Medlem i iphone-familjen

Hej fina lilla bloggen! Det har varit lite seg uppdatering här i helgen tycker jag. Traaaadet, men jag hade tänkt ta igen det nu! I fredags va jag hos jossan och åt jääääättegod mat med nattis, becci och jossan (såklart) och sen kollade vi idol. Vi hade det jättemysigt!!....enda tills olle och andreas tvingades duella och enda tills Peter jihdes röst ekade i jossans tv-rum "och den som får lämna idol fredagen den 19e november är"....... PANG och så dyker bilden på weise upp på storbildsskärmen. Snacka om att jag började böööööla. Hahah fyfan vad töntigt det låter. Men när vi äntligen har biljetter till idol i Malmö den 26e så åker den eeeeeenda jag längtat efter att få se ut. Snacka om irriterande... Men har hört att de idoler som åkt ut uppträder i pauserna så vi får hoppas på att han finns på plats där för att framför allt stötta vår allas lille gottlänning Olle :) Igår va jag med klåggegänget hos Amanda på en riktigt skön hemmafest. DET va längesedan och jag hade verkligen jättekul!! Det va kul att träffa alla som man inte träffat på en evighet. Så det va faktiskt jätteskooooj. Och ja, idag har jag bara chillat. Fast vänta?? JUUUUUUST DET, jag fick ju en iphone 4 idag! Haha. Uuuuunderbart. Betalar såklart en andel i månaden och betalar av den andra telefonen också. Men åh vilken underbar söndagsöverraakning. Och vill ni veta det komiska i det hela? Idag är det min lillasysters födelsedag....och så är det jag som cashar in en iphone. Men som sagt, jag betalar en hel del själv! VÄRT. Nej mannar, nu ska jag sova. Sitter och skriver på iphonen och nu är mina tummar helt jävla döda. Men innan sängen, grattis till min lille elden som blir fem idag. Älskar dig min lilla smula!! Hihi. Sovmorgon till 10 imorgon, fyyyyyfan vad skönt. Men nu; bingen. Sov sött kraaaaaam zeus

Dom där jag kommer från

Heeej! Vet inte riktigt var jag ska börja. Har inte skrivit ett endaste litet ord på åååår känns det som. Men har varit sjuk och har haft fullt upp i helgen. Om vi börjar med fredagen så spenderade jag den med fina vänner, lagade god mat och kollade på idol. Blev sjukt arg för att Weise inte gick vidare (det blev även fialoppan också, eftersom hon har biljett till när de är i malmö). Hade iallafall det riktigt mysigt med världens finaste tjejer och jag behövde det verkligen efter några dagar hemma i min ensamhet.

Lördagen var en dag jag har väntat på länge nu. Klockan 20.00 stod jag och mina vänner framför Håkan Hellström. En sjuk känsla, så jävla underbart! Dock var jag jävligt besviken på att man inte fick ta med systemkameran in, så jag fick nöja mig med mobilbilder. Det resulterade i suddiga och fula bilder då det inte är det lättaste att fota när hela golvet hoppar och skakar av alla håkan-fans. Kvällen var iallafall oförglömlig och Håkan är så jävla fin!!!

Idag är det söndag, fyyy bläää. Vaknade med huvudvärk och har inte gjort ett skit idag. Men det är så det ska vara. Imorgon får vi en härlig sovmorgon och börjar klockan 10 istället för 8. Sjukt nice om ni frågar mig. Nu ska jag avsluta här för det blir så jävla långt och jag vet hur jobbigt det är att läsa långa inlägg. Men puss på er!


Håkan Hellström, Göteborg 18 September 2009

i've got the love

HEEEEEJ!

Jag är heeeeelt slut så ska sova närsom. Tänkte bara säga att jag har haft en fin början på dagen. Ska träffa mina underbara cheyor ikv och fyfan vad gött det ska bli. Älskar eeeeeer!! Den 26e ska jag se idol på malmö arena (glaaaaaaaaaaad chey) med älskling så det gäller att rösta vidare snygge-weise ikv vavava.



NU ska jag sova. Talk ta ya latero. KYSSSSSSS
zeus

You're the honey and the moon



HEJ! Har haft en sjukt soft dag. Tog bussen till övre (istället för att cykla till lavett). Åkte på en tvåa med Sofia och sova till skolan. GULDVÄRT. Dagen gick snabbt. Avslutade med utvecklingssamtal och sen drog jag till mormor eftersom hon fyller år idag (Grattis du är bäst). Sedan jag kom hem har jag bara chillat och käkat pepparkaksdeg. Njuter ihjäääl över att vi inte har något plugg. Så jävla obeskrivligt skönt, evigheter sedan sist.

Imorgon är det fredag igen. Gött. Ska laga middag och mysa med de finaste cheyerna i världen.

Ha de fint. Nathalie

I find a map and draw a straight line over rivers, farms and state lines. The distance from here to where you are, It's only finger-lengths that I see.

won't turn back

Waaaaaaaaadup?

Har precis chillat dagsn avsnitt av paradise hotel. Det blir bara bättre och bättre ju längre vi kommer. Följer det faktiskt intensivt denna säsongen, haha. Har mest chillat hela dagen. Pluggat lite engelska, men inte tillräckligt för att det ska gå överbra på glostestet imorgon. Men det löser sig det med.

Hade tänkt kolla Valentine's Day nu. Det sägs att den ska va bra så får väl se den nu innan sängdags. Imorgon går jag till tvåååå och jag dör när jag tänker på det så försöker att inte göra det. Men den underbara räddningen är att det är burito-time hos filippa imorgon. MAJ GAD vad gött det ska bli. Hoppas på att lille prillan är hemma då också!!

Jajajaja, känner att jag bara babblat om en jääävla massa onödigt skit men det är lika bra att publicera annars kommer anna klaga på att vi aldrig uppdaterar. Vill mest nu bara såhär som en avslutning säga: krya på dig jossan, hoppas du kommer till skolan imorgon. Och natta, älskar dig (dig med josse).


haha älskar eeeeeeer

godnatt från er zeus
ps. josse det luktade bajs idag i skolan även fast du inte va där :S ds.

drinking old cheap bottles of wine



Oh these times are hard and they're making us crazy, don't give up on me baby.

You belong with me

Min dator har inte ens startats idag men tänkte skriva ett snabbt inlägg från telefonen istället. Kom hem vid halv tolv efter att ha sovit som ett barn på bussen. Dock smög en hemsk huvudvärk sig på och trots att jag har sovit hela dagen, druckit en jäkla massa vatten ch tagit migräntabletter så har det inte blivit bättre (det är därför datorn är avstängd idag). Ska snart gå och lägga mig i hopp om att det blir bättre till imorgon så jag kan dra till skolan, men just nu ser det inte så ljust ut. Puss och kram!

127 hours



Måste verkligen se denna filmen. MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE. Kan knappt vänta!!

on my block

Gokväll jaaaa!! Vet inte alls hur jag ska börja eller vad jag ens ska skriva. Men det slutar väl med att det har blivit en uppsats när jag är klar?

Har iaf chillat mig igenom skoldagen och det var as-kalas-bajs-najs. Gick till tio och fiiiiifan vad skönt. Stack och handlade en jättemysigt tröja på H&M direkt efter att vi slutade. Eftersom jag måste spara mina pengar till en mobil så hade jag endast 300 riksdaler med mig. Ville verkligen hitta en tröja för bara 250 så jag kunde spendera de andra på mc donalds sen.. Hahah, ja jag va öööööverhungrig och så jävla sugen. Men jag gjorde det rätta, jag räddade både mig och josse från att bli fattigare utan att tjäna på det. Så jag valde att bli fattig och tjäna på det. KATSCCCCCCHING!!

Sov så jävla göttigt på bussen hem! Käkade sen lite äggröra när jag kom hem. Älskar ägg. Det är fan det bästa som finns. Ägg i alla former (förutom löskokta). Äggröra, steka ägg, kokta ägg, ägg och kaviar osv. Så ja, idag har jag sammanlagt ätit 7 jävla ägg. Inte så konstigt att jag har ont i magen nu ;). Gick sedan och la mig nästan direkt när jag hade käkat. Sov i ca två timmar, och fyyyyyfan vad jag sov gott, tills någon jävelunge busringer hit och undrar om det är pizzerian?? NEJ DET ÄR DET INTE DITT JÄVLA RÖVHÅL? Typ så önskar jag att jag hade sagt men istället klickade jag snorungen. Åh, var va mina balls just då? Tror jag va för trött för att palla skrika... Somnade om lite sådär skönt enda tills mamma ringer och väcker mig och ber mig hämta ellen på dagis. Snacka om att jag lackade, ville bara sova :( Men fick motvilligt sätta mig på cykeln och hämta henne. Men det är fan lite mysigt när hon springer mot en så fint när man kommer.

Men nu ska jag sluta va blödig och kanske plugga lite? Fast neee.


Bjuder på en skön bild från i somras då ni inte kan få en från idag för jag just nu ligger inne med världens finne i facet. Ser mörbultad ut. Okej jag kanske överdrev där, men snyggt är det fan inte.

Nu ska jag chilla och sen till tova för att se dhw. Long time no see där. Kyss po er från zeus
ps. told ya, det blev en uppsats ;) ds.

stupid by diesel









Grym kampanj av Diesel in my opinion


yil


Nu säger jag godnatt med en positiv attityd. Trots att jag hamnat i en jobbig period framöver ser jag framemot mycket.

I'll see you soon then<3

genialt



Blir lika jävla ställd varje gång. Fyfan Justin, vi hade inte haaaaaaaaaaaaaaaaft tråkigt.

I've been this way with so many before but this feels like the first time




Hej blogen. Var tänkt att jag skulle uppdatera er om min helg igår men jag fick förhinder när kisen kom på besök. Så vi fååår laaa ta den uppdateringen nu vaaa.. I fredags började jag kvällen med middag hemma hos vänner till familjen. Kisen hämtade mig där och vi körde idol/paradise hotel-mys hela kvällen/natten :) I lördags hade vi tjejjer planerat överraskningsmiddag för Sofia, som ni redan läst om. Hade jätte trevligt som vanligt med de finaste brudarna i världen. Hoppas du vart nöjd med din dag älsklings Soffi. Tog en taxi med Kisen hem till honom och kollade paradise hotel hela natten. Haha så jävla töntiga... OOOOCH igår var jag på farsdag-middag hos min morfar, skrev en book report på engelska och hade hejdå-mys med Kisen.

Idag tänker jag inte röra en fena. Ska tröstäta lite och kanske bloga lite för er om mina kärlek Justin Timberlake.

Babye.


champagne supernova

Heeeeej! Vaknade hemma hos Anna idag eftersom vi var där igår och firade Sofia med en överraskningsmiddag bestående av trerätters, kan säga att det var riktigt mumsigt. Åkte hem tidigt för att sätta mig och skriva min book report...
Efter sammanlagt 2 timmar ungefär är den nu klar och inskickad. Har även firat fars-dag idag här hemma och det blev ännu en mumsig middag.

Nu ska jag dra mig mot sängen eftersom jag har gäspat typ hela kvällen. Och jag har ångest inför att gå upp klockan 6 imorgon :( PUSSSSS




Älskar er!!!

ännu en söndag

Ja, då var det ännu en förävlig söndag som bara går till spillo. Men hallå, jag klagar iiiiinte. De två andra sitter fortfarande med sina book reports och jag har mest chillat mig igenom hela dagen. Skönt!! Var hos Anna igår på överraskningsmiddag för mig. Det va jättefint och jag blev verkligen jätteglad. Älskar er så micket så micket!! <3

Har varit hos mormor idag och firat morfar lite på farsdag. Var laddad inför en cp-god middag då mormor är mästerkocken numero uno men nääääää det blev grönkål och någon korv. Fyyyy. Men det va fint ändå. Åt dock minimalt lite så måste nog käka lite innan jag hoppar i säng.


lite resultat på klippningen och förlängningen från i fredags

Nu ska jag återgå till chillandet, poooooooooozzz från zeus


b-day

GRATTIS GRATTIS GRATTIS till mig idag!! Har än så länge haft en jättefin födelsedag men kalas och hela rullen. Ska snart dra ut till Anna och träffa cheyornaaaa.

Igår klippte jag mig OCH förlängde håret? Huuur fan går det ihop? Hehehe. Klippte mig väldigt kort och förlängde min sidecut. Yes, så nu har jag äntligen hår på båda sidorna igen. ÅÅÅÅÅNDERBART!! Visar bild imorgon eller nååågot.

Nu ska vi rulla. Ska ha en awesome fortsatt födelsedag. KYSS po er.

zeus




GRATTIS BABE!!!

Läste precis världens finaste inlägg som Nattis skrev till Fia. Kommer aldrig kunna skriv något så fint, men jag hoppas du får världens finaste dag! Jag älskar dig och jag älskar oss! Hur nära vi har kommit och hur vi har hittat tillbaka till varandra sen vi var små skitar. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva men jag älskar dig! GRATTIS<3 POSSPOSS från din bajs (idag är enda dagen jag kommer erkänna det eftersom det är din dag, hihi)

grattis på födelsedagen, mama loves you

Hej bloggen. För första gången på länge ska jag ta mig tid att skriva ett långt inlägg åt er. Detta eftersom idag är en av de dagarna på året jag verkligen vill att ni ska veta något som kräver ett långt inlägg. Som ni vet är det den 13 november idag. Och idag fyller Sofia år. Älskling, jag vet inte vart jag ska börja när jag ska förklara hur mycket jag älskar dig och varför jag älskar dig. Jag tror att vi två skulle kunna förklaras som meant to be. För både du och jag vet att hur mycket skit vi än gått igenom på vägen har vi alltid vetat vart vi har varandra. Vi har alltid tänkt likadant. När vi var små gjorde vi samma hyss. Saker som alla de andra ungarna höjde på ögonbrynen för (förutom att jag INTE gillade att peta näsan på toaletterna i lågstadiet...). Och nu när vi blivit äldre uppfattar jag det som att du är min bättre hälft. För hur jag än känner mig, glad, ledsen, arg, heartbroken, illa till mods, lycklig, nöjd, onöjd, skitt (listan kan göras lång på humör) så vet du alltid hur du ska vara för att jag ska må så bra som möjligt. Och jag hoppas att du upplever mig på samma sätt för jag vill alltid ditt bästa. Hur hård jag än är mot dig hoppas jag du vet innerst inne att allt jag gör mot dig och säger till dig gör jag med största möjliga kärlek. Du är en av de bästa människor jag mött i mitt liv so far. Och jag tvivlar på att jag någonsin kommer möta någon som dig igen. Du har det där lilla extra. Jag till och med älskar allting jag hatar med dig. Jag älskar ditt skratt, att du aldrig kan bestämma dig för vad du vill, att du alltid lånar hälften av min garderob, alltid blir sur när jag svarar ärligt på om du har skall, att du har skall, att dina converse är så jävla skitta men du låter bli att tvätta dem för du ska ändå köpa nya, att du alltid säger att allting löser sig, att du klarar av mitt humör (gör dig beredd på det värsta du någonsin upplevt med mig de närmsta månaderna), att du alltid vet vad som egentligen är bäst för mig trots att jag vägrar inse att du har rätt, att du kallar mig mamma, att du kallar mig mamma och menar det, att du ljuger om att du ska mata katten för att du inte orkar cykla till josefine, att du alltid bjuder på dig, att du alltid bjuder på dig, (säger det igen) att du alltid bjuder på dig, att du säger "jag har inga pengar" men ändå handlar för minst 20 kr på lugnets, att du alltid vill följa med mig till lugnets, att du alltid ska gå på bussen först, att du alltid väntar på mig vid bussen (jag får vääärsta klumpen i magen när du inte är där), att du alltid klagar på att min säng är grusig (när du själv grusat ner den ibland), att du **** hos mig på morgonen efter slagt och jag inte klarade av ******, att du säger att jag är fin, att du är fin, att du till och med är fin när du är ful, att du sjunger så himla fint, att du alltid sjunger, att du ibland sjunger lite för mycket, att du får ett fruktansvärt temprament på fyllan, att du är dig själv, att du tog med Lasses sista cigg till mig istället för att slänga dem, att du säger att du är glad för min skull, att du vill döda mig när jag slår dina rekord, att du säger "idag ska jag bara chilla på matten" (eftersom det är precis vad jag tänker), att du skrek på Hilda i ettan och räddade oss alla från hörövningar, att du sprang ifrån mig på fyllan och gömde dig i främmande människors garageuppfarter, att du spydde i *****s säng (score score score score hundra gånger om), att du bjöd mig på strandbaden, att du älskar mig... Listan kan göras så mycket lääängre men jag hoppas att du fått en liten hint om hur mycket jag älskar dig och varför nu.

(säger det igen för säkerhetsskull) Jag älskar dig hundra miljoner miljarder (du vet jag gillar att överdriva allt till maximalt) gånger runt jorden. (x10101010101010010101 varv till). Jag önskar dig världens bästa dag. För du förtjänar allt det bästa en människa kan få!

cause if your love was all I had in this life, that would be enough until the end of time.





(och nu går det helt plötsligt inte att ladda upp fler bilder, jaha..... fixar det sen)


Från din Natta, Natte, Nattis, Nathalie, Mamma

awesome



Under tiden Sofia och Josefine fått kändiscrush på Weise har jag blivit maaadly deeeeply in love with Justin Timberlake. Det är allvarligt. Jag dreglar, skakar, skriker och fjärilarna flyger runt som galet i magen på mig...

Coooooome on Justin, marry me?

afroooooo

Waduuup? Jag har tränat ihjääääääääl mig ikväll. Jag och anna shakeade asset som aldrig förr (iaf jag). Det var asgött och asjobbigt. De andra två jävlarna har fått sitta hemma och plugga medans jag har varit aktiv. Hehehe, blev ju klar med plugget redan i måndags. Fördel!

Går från åtta till tio imorgon!! Kan inte säga mer än att jag älskar fredagar. Imorgon ska jag klippa mig, kort kort. Tror jag? Får se vad som händer. Ska också fira mig själv med lite fint folk imorgon och på lördag, på min födelsedag, ska jag träffa mina cheeeeyor. Det blir fint.

Nu, lite ph sen straight to bed. Sov gott! kraaaaaaaaaaam zeus

he's got me lovestoned


torsdagsmys

????

Vad är oddsen att jag och nathalie uppdaterar med samma rubrik? Hahaha!! Märks att vi är family <3
Nu ska jag sova kyss po er speciellt josse och natta!

Goodbye Philadelphia

Hej. Tänkte mest berätta att jag lever även om jag varit halvt död ett tag. Har nämligen haft nässelutslag fem dagar i rad ungefär. Svider, kliar och gör att jag ser ut som ett nässeloffer blandat med kissie... Inte så jätte kul... MEN idag hänger jag inte läpp över det för jag har minsann sluppit dem heeeela dagen lång. Så istället för att tycka synd om mig själv och dränka mig i aloe vera kräm har jag pluggat historia. Och hööööör och häpna det var faktiskt till och med liiiiite intressant nu på slutet när jag lyckades förstå vafan skiten handlar om.. Haha

Så läget är alltså bra. För det mesta. Och när det inte är det så får ni inte veta det ändå. Haj po di haj po di.


Här är iaf min nya pojkvän. Eller ja, man! Vi gifte oss igår :)

/Nathalie

andreas weise



Skojar inte när jag säger att jag har en liten kändiscrush på weise. Förövirgt sjunger han ju som en gud och är enormt charmig också. Han är min men jag delar med mig lite till Josefine. Han är verkligen värd att vinna!

goodbye philadelphia

Godkvällzaaaaan.

Känner mig enormt blödig. Alltså verkligen sjukt blödig. Är färdigpluggad för idag. Färdigpluggad som fan. Är trött som bara den. Och fyyyyy vad skönt det var med sovmorgon imorse fast jag kände mig lika trött som om klockan skulle vatt sex. Min hjärna blir helt crazy galen när jag tänker på att jag ska upp sex imorgon.

Har faktiskt hunnit med att hänga med min bror till Malmö ikv. Han skulle köpa ett par skor så jag ställde upp och hängde med. Mysigt. På lördag fyller jag år men just nu bryr jag mig inte ett skit. Har ett historieprov som blockerar alla andra tankar just nu. Ska snart kolla paradise sen antagligen lägga mig. Min säng är väldigt inbjudande. Tur de :)

Flash a peace sign take a bow. Though we may not know it know. Things are never gonna be the same. Here on seventh avenue I tip my old top hat to you. I hope you find somebody who will love you like I do.

zeus

take my hand and just don't let go

Heeeeeeeej! Tur att Sofia är så bra på att uppdatera annars hade det varit helt dött härinne. Jag tänkte komma tillbaka nu iallafall. Har pluggat en massa idag, historia med Nathalie och Sofia, pluggat själv och har precis i-sista-minuten pluggat eftersom marknadsföringen var helt bortglömd, men nu är den också gjord.

Har dessutom haft oturen idag och slått sönder min datorskärm (det är inte så våldsamt som det låter) Kan bara säga att klumpiga jag, en hund med tratt och en dator placerad på ett olämpligt ställe lätt slutar med att den ligger på golvet. Så gjorde iallafall min. Det är ganska irriterande men sprickan är i hörnet och inte speciellt stor så jag får nog leva med att ha den så ett tag.

Ska snart hoppa in i duschen snart och ja jag tänker ta upp att jag har sovmorgon imorgon, like always när det är onsdag. Men att få sova 2 timmar längre än vanligt är GULDVÄRT på morgonen kan ni tro.
Innan detta blir värsta romanen ska jag nog avsluta här. PUSS

trött och sliten, men vafan det bjuder jag poooooo! Godnatt

loggar in sängen

Gutenkvällen bloggen.

Kom hem från handledarkursen för en stund sedan. Den va väl inte fullt så intressant som nathalie beskrev den men intressant nog för att hon ska behöva slippa undan döden! Har precis pluggat i siiiista sekunden. Josefine kom på att vi har marknadsföring till imorgon så fick ju sätta mig och göra det...

Nu förtjänar jag verkligen ett avsnitt av ph och vet ni vad jag mer förtjänar? Att ha sovmorgon imorgon. FYFAN vad skönt det ska bli!!


för er som inte visste så odlar jag

Sov gott gummisnopp
PEACE OUT zeus

handledarkurs

Tjena tjena. Har pluggat sedan klockan halv tolv med nathalie och josefine <3 Nu ska jag springa ner och klä på mig sen ta bussen till stan (thank God för stadsbussar) för att sedan ta bussen till malmö. Ska på handledarkurs på skolan som varar från 5-8. Hoppas verkligen att den är så intressant som nathalie säger annars är morgondagens uppdrag att döda henne :)

Hörs senare! ps. missa inte dhw ikväll ds.
kram zeus

<3

<3


baby i know sometimes it's gonna rain

WAAADUP BITCHEEEEEZ!!

Gissa vem som är klar med tha book report?? Jag!! Skönt som faaan och nu slipper jag tänka på det och behöver bara fokusera på provet på torsdag. Känns sjukt att för en gång skull göra klart en uppgift i tid, den ska ju inte vara inlämnad förrän på fredag. Lite dryg att det tog typ 3 och en halv timme. Så nu vet ni andra vad ni har att vänta er ;)

Ja, ni fattar ju vad jag har gjort hela dagen förutom att ha gått i skolan. Det va faktiskt helt okej att vara tillbaka. Fick förresten ha vinterjackan idag. Sorgligt men sant. Det börjar bli riktigt kallt och jag är inte precis ett huge fan av att fryyyyysa.

Nu ska jag kolla paradise på tv6play och käka lite chibbe. Sov så gottttttttt (k)


bjuder på en ego jiiiiiiiiha

kraaaaam och possar från zeus

söndag

Lite snabb update här!!

Ska till stan med Flipp nu. Ska käka en hel kalkon senare idag. Fast inte ensam, tillsammans med min familj jy. Orkar inte plugga idag. Kör stenhårt med Jossan imorgon istället.



Dog när de sjöng denna låten i fredags. Rös genom hela framträdandet. Jäääääävligt bra.

Talk to ya lateroooo
kraaaaaaaaaaaaaam zues

Party all the time

Kvällen började med släktkalas hemma hos kusinerna. Vi firade 20-års för min ena kusin och även min moster. Sen drog jag och Madde (min andra kusin) hem till vår vän jens som hade lite fest. Det var mycket trevligt! Nu är jag hemma och ska snart sova. Vill även säga att min syster är hemma över helgen och det känns rikigt bra. Har saknat henne! Nej nu ska jag borsta gaddarna och tvätta bort sminket. Godnatt alla fina där ute!!!!

everybody let's take shots

nöjd.


beslutsångest

Helluuuu. Överseg uppdatering den senaste tiden. Men vafan det är loooooov och jag har inte tillbringat så jävla mycket tid framför datan. Ellååååååååååååår? Hehe.

Har iaf bara chillat mig igenom hela veckan och idag är det i princip sista dagen. Hade tänkt avsluta ledigheten med att träffa lite folk jag inte träffat på länge ikväll. Saknar mina cheyor som jag inte fick träffat igår då det istället blev barnpassning för min del. Men ikv tänker jag iaf inte sitta hemma och dega.

Och ja, nu till rubriken. Jag har en sjuk beslutsångest. Jag vill klippa mig. Jag har funderat på att klippa det kort typ axellängd då. Men jag vet fan inte om jag vågar. Jag har liksom odlat som fan nu i evigheter så jag vet inte riktigt om jag vågar. Men samtidigt när jag tänker efter så vågade jag ju klippa sidecut. MMMMM, detta är något att fundera över. Haha!!


det har ändå blivit gaaaaanska långt nu, vi får väl se vad som sker

ha en bra kväll
kraaaaam zeus

Starting to loose my way

Hej!

(15 minuter efter jag skrivit hej)

Jag kan verkligen inte blogga just nu. Ledsen för det men ni klarar er med dem andra. Kram


(detta var den enda bilden jag hittade som inte var min brors, sitter på hans dator nämligen. tror bilden är ifrån år 08 jajaja)


vagabond






Har köpt ett par assnygga kängor från vagabond. Dem är jättebekväma och jag älskar dem redan!!

Har lite chill-kaffe-time med Tova nu. Har varit och fotogaferat min fot idag. NICE. Ikväll ska jag träffa Josefine och Nathalie. Fan har saknat er.

Kraaaaam zeus

"Man måste genom skam. Man måste genom drömmar. Man måste dö några gånger innan man kan leva"

Hej världens bästa blogg! Eller kanske inte? Vet att uppdateringen suger här, men vi har lov och vi tar vara på det till fullo. Alltså blir bloggen lite drabbad. Förlåt för det! Chilla är något vi är bra på och det är exakt vad min helg har bestått av. Fest, chilla, chilla, chilla och chilla lite till. Imorgon ska jag ta tag i livet och faktiskt GÖRA något under detta lov. Ska lämna in hundarna hos veterinären och sen kommer de gå med tratt på huvudet några dagar. Efter det drar jag och mamma iväg på shopping, great! Kvällen spenderar jag med mina två babes, Sofia och Nathalie. Nu ska jag sova eftersom jag, mot min vilja, måste ställa klockan imorgon. Possposs



PS. Älskar Soffe för att hon är grym på att uppdatera. Och ja, jag älskar Natte också! DS.

you've got the loooooove

Hej fina bloggen. Fan vad jobbigt det ser ut när man går in och kollar dag efter dag och magget-inlägget fortfarande syns där längst uppe. Haha!! Så ny tänker jag förnya det hela.

Var ju som ni kanske vet på magget i fredags, eller kräm som det nu heter även om det alltid kommer vara magget för mig. Det var helt okej och jag va faktistk ''helt okej'' på lyset också. Kul att träffa massa som man inte träffat på väääääldigt länge. Det var jättemysigt att vara bara vi tjejer hemma hos Nathalie innan också. Det va faktiskt en perfekt början på lovet. Älskar er cheeeyor!!

Har annars mest bara chillat stenhårt nu dessa dagar som passerat av lovet. Ska verkligen ta vara på dessa dagarna om jag sen ska vara redo att återgå till att stiga upp när det är mörkt klockan 6 på mornarna :( Imorgon får jag dock inte sova så länge. Ska vara i en studio imorgon och fota bilder på mitt ärr på foten till försäkringsbolaget. Så jag hade tänkt knyta mig nu.



sov gott (och länge)
kraaaam zeus

RSS 2.0