en gång är ingen gång, 2 = 0

HEJ vänner och ovänner. Hoppas ni själva kan räkna ut att datorn inte lockar alls mycket när solen skiner och hiimlen är alldeles blå. Både idag och igår har jag spenderat i min trädgård tillsammans med några fina vänner. Vissa av oss har blivit bruna medans Jossan mest är röd ;-) Förövrigt har jag sjukt ont i min hals som aldrig tycks bli bättre. Trist som faaan att vara sjuk på sommarn... hmmm PÅ måååndag fyller jag minsann 17 och det firas med släktkalas och strandbaden. Gött mos.

Haaa det fint allesammans.




Jag & min vän Marcus på midsommar

/NATHALIE


jadå

Hehe, bloggtorka eller? MM, ja kanske för att man hellre spenderar sin tid utomhus när det är sommar!
Själv har jag en liten stund över innan pontus hämtar mig och vi drar till ÖG. Har iaf varit i pude hela dagen och pressat en del. Har även firat mormor på restaurang som va sådär eftersom hon fyllt 60 igår. Poss på henne. Ska nu packa väskan och dra och lämna cash till nattis för biljetten som tar mig in på strandbaden på måndag då vi firar just nattis. Tänker ha enormt kul med mina finaste tjajjor men innan måndag drar jag mig till blekinge över helgen vilket ska bli ööööööövermysigt!
Nu måste jag bouncea! PEACE
/ZEUS

från mig till er

Vill bara säga att jag älskar Nathalie och Josefine. Saknar er, ni är bäst.
/ZEUS

Sitter på samma plats som jag gjort hela d...

foto1577 (MMS)

Sitter på samma plats som jag gjort hela dagen. Den har bestått av sol, juice, cigg, fred, vattenslang, stuttsmatta, musik, glass, anna, josefine och emma. Just nu spöar jag dem i uno. Puss från nathalie


happy hour

Jag har suuuuugit på att uppdatera men bättre sent än aldrig? Hade iallafall en grym midsommarfest hemma hos Becci med ett härligt gäng och det tackar vi för. Blev 6 km cykling hem med filtar och en vinglig Anna men vi klarade det fint. Blev lite efterfest hemma hos anna sen bestående av tre personer.

Igår hade jag det mysigt hemma hos Emilia med lite tjejer och vi stannade uppe till tjugo i 7 för att spela sims hela natten. Kan killar lana så kan vi det med!!! Och ikväll är vi på det igen, denna gång hos Nathalie. Men nu ska jag bjuda på bilder från midsommar.
Ha det gött!

/Josefine




















alltid lika svårt att komma på en rubrik

TJÄNNA
Har schteeeek i pude hela dagen och det har varit mer än OK. Har tyvärr bränt mig men JAJA. Ska him till Sebbemannen ikv och chilla ÖG-style med mys o bad. Hehe, livet är fint även om sommaren är kort och just nu känns det faktiskt inte som att det mesta regnar bort. Fast det lär väl hända det med, tur man då har en turkietresa kirrad den 28e juli med familjen. KATCHSING.
Orkar inte ladda upp några midsommar bilder så jag skiter helt enkelt i det! Ni får ist en random-ful-äcklig bild på mig och flippen
/ZEUS

he bust the windows out my car

Drar på 18års feeeeezt med min grabb nu. Ska fira in goovans födelsedag, GZ i förskott mah man.
PUSS från ZEUS

glad midsommar!

Vill önska er alla en glad midsommar med innehållande; dans, god mat, alkohol, skratt, fint sälskap, samlag och minnesluckor.
Ska dra till gammi om någon minut och chilla där tills vi ska hoppa på 165 mot k-town och trädgårdsfesta i hopp om att vädret håller i sig. Tänker ha en kick-ass kväll med mina vännår och älska livet. Hoppas att Josefine och Nathalie också får det jättebra! Puss saknar er MWAH.
Tänker ha förra årets inkasserade klänning då den är använd en gång och passar fint idag.
/ZEUS

IM HOOOOOOOOOME


Trött och röd om nosen. Har haft en grym vecka.
Imööörgon MIDSOMMAR Nu SOOOVA

posspossss /NATTIS

Hej! Jag sitter på tåget mot göteborg. ...

Hej! Jag sitter på tåget mot göteborg. Känner lite seperationsångest från challeman och västkusten. Klockan fyra går min buss från göteborg till malmö. Lite skönt ska det minsann bli att komma hem. Men bara lite. Ha det Gött ses på festen från nathalie


en helt vanlig onsdag

Haaaaj.
Vill säga krya på mig lille äkskling som är sjuk sista dagen på sin lilla resa. Det var inte så jävla bra jobbat alltså men annars är jag sjukt nöjd med din insats hehe. Saknar daj bebe-mamma! När du kommer hem ska jag ligga i din sandiga säng och låta dig ta fula bilder på mig när jag somnar <3
tåmmen åpp på det ja POSS.
Annars då? Läget livet liksom? Jo, det rullar väl (älskar att svara på mina egna frågor, då kan det verkligen inte bli fel!) Chillar hos flippsen och har lite smått ångest över att jag inte har sovit i min egen säng på över fyra nätter, har jag inget hem längre ellår? Hehe jo, vistas där på dagarna typ för att inte glömma bort hur min mamma ser ut (nu svarade jag på min egen fråga igen). Imorgon ska det tydligen bli fint väder och då ska vi steka i pude.
Denna togs när jag och gammi kollade hitta nemo (världens bästa film) innan ikv. Vi var så jävla möjzsugna. Sen somnade vi båda och ja jävlar vilken juggenäsa jag fick på denna bilden. Har för övrigt chillat vp på min baksida med schön mjusiccccc som också va övårsoft. HAJHAJ knulla en paj.
/ZEUS

Älskar att bli ordentligt sjuk. Speciellt ...

Älskar att bli ordentligt sjuk. Speciellt sista dagen på resan. Sjukt nöjd är jag. Ses


eftersom det var så länge sen...

Nathalie är den som inte är hemma och ändå så kommer det flest inlägg ifrån henne? Snacka om att hon är duktig! Och jag saknar henne.

Spendarade dagen igår med Anna och likaså blev det idag. Chillade även med några grabbar ute på dalabadet igårkväll och åkte moppe hem och det var sviiiiiinkallt! Somnade hos Anna och tanken var att vi skulle till stranden idag men när vi vaknade var där en jävla massa irriterande moln på himlen så den idén skippade vi och tog istället våra cyklar till stan. Glömde min mobil hos Anna, så när vi var färdiga i stan cyklade vi tillbaka till Skegrie, jag fick hämtat min mobil och jag cyklade sedan hem igen. En jävla massa cyklande alltså!

Nu ska jag snart käka och sen får vi se vad som händer ikväll.
Poss po er!

/JOSEFINE

it looked like fun

Hade en skön kväll igår, idag ska jag på dejt med filippa. PEACE

Vädert är förjävla fint och vi har nyss ko...

Vädert är förjävla fint och vi har nyss kommit fram i grebbestad. NU mat. Poss från nathalie


Jag, charles och fiskarna (som nu är 7st i...

foto1570 (MMS)

Jag, charles och fiskarna (som nu är 7st i den lilla spannen) har det bra. Poss


Wadup! Vi lämnade smögen för en stund seda...

Wadup! Vi lämnade smögen för en stund sedan och just nu sitter jag under några filtar på båten medan charles spelar gitarr. Gött ha det ses puss från nathalie


this beat is crazy

Grattis mamma!♥

Har inte så mycket skit att skriva så jag går och begraver mig nu.
PEACE OUT!!!

/JOSEFINE


haze

Har sovit jääääääääättegott i filippas enorma säng! Efter att ha käkat en övergod burito somnade jag halvt på hennes axel medans vi kollade step up. Myzzzzet. Bikeade hem vid ett och städade som en **** (hehe). Ska till K-town om en timmes tid och chilla pung samtidigt som Nathalie seglar, fan vad gött.
Är redan halvt lack på sommaren, vädert suger kuk och man kan inte göra ett piss. Kunde lika bra gått i skolan lite till, fast ne. Det ska tydligen bli bättre nu, om inte så tar jag mitt liv POSS (josse, du suger lite på det här med bloggen just nu PISK)
/ZEUS

Jadå snart drar vi till smögen. Först lite...

foto1569 (MMS)

Jadå snart drar vi till smögen. Först lite nutellamackor bara. Livet är allt bra /nathalie


en vän med fin kvalité

Sitter och chillar @ filippas. Är ganska övertrött och vill sova men klockan är bara tolv. Yeye, har chillat vp på en lågstadieskola med tova och filippa ikv. Sjukt mysigt, vi är små no lifers <3 Ska fortsätta att göra ingenting nu. Saknar Nattis som in i helvete. Och Josse? jag älskar dig. Fyfan vad blödig jag är.
/ZEUS

Fiskar lite jaja katten käkar upp småfiske...

foto1565 (MMS)

Fiskar lite jaja katten käkar upp småfisken /nathalie


love you guys

Ibland har man det så jävla bra! Idag har jag det bra. Jag har världens bästa vänner, och då menar jag verkligen världens bästa vänner. Vet att alla säger att just deras vänner är världens bästa, men ingenting slår mina vänner, jag loooovar! Hela högen är så jävla underbara och jag vill bara tacka för att jag har er, ni betyder allt för mig. Sen finns det klart en massa man saknar i sitt liv och det kommer det alltid kännas som att det gör, men man kan inte alltid ha allting, ellerhur? Det man inte har nu lär ju ändå komma senare, eller det måste ju göra det annars skulle nog världen gå under!

Mitt liv är ganska härligt just nu faktiskt! Man får ju uppskatta det man har helt enkelt. Har sommarlov, fina vänner och familj, sol (förhoppningsvis), snart en fin bränna, snart är det midsommar och det kommer bli en fin kväll och alla sena sommarkvällar... ja, man kan rabbla en massa saker. Vad vill jag ha sagt med detta egentligen? Kanske är det så att livet är bättre på sommaren? För det måste jag fan säga att det är! Då känns allting lättare och det flyter på mycket smidigare (större delen av tiden iallafall)

& jag har en stark känsla av att denna sommaren kommer bli RIKTIGT bra!

Puss på er!

/JOSEFINE

Chillar mest /nathalie

foto1556 (MMS)

Chillar mest /nathalie


Klart vi saknar dig Nathalie!

Har haft en sköööön eftermiddag på dalabadet med sebiano, tova und panty. Något jag för tillfället stör mig på och som jag antaligen kommer störa mig på hela sommaren är MYGGBETT. Kan inte sova till mer än tio på mornarna för då vaknar man och måste klia sönder alla jävla myggbett man har överallt på kroppen! DKJNWUI45HWVN30HP5VMC, ja. Hade en mysig kväll igår och ikväll ska jag inte göra något alls för inget funkar, HAJHAJ POSS.
/ZEUS

Hahahaha min läpp<3 chips, holidaydippa, h...

foto1551 (MMS)

Hahahaha min läpp<3 chips, holidaydippa, hata göteborg och trevligt sällskap. Kan knappast bli bättre. Hur är läget mina älsklingar sofia och josefine? Saknar ni mig? Poss /nathalie


behind blue eyes

Haj bluggen. Wazap?
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på den senaste tiden, men mina små kompisar har skött det väldigt bra utan maj. Fick som sagt sommarlov igår då eftersom vi går på cybååååår och slutar en vecka senare än alla andra tjuggizar. Åt på Jensens Bofhus (o:et ska låta som ett ö bara för att det är DÄÄÄÄNSCKT) igår med klassen, iaf den största delen. Senare på kvällen hade min kära gammiflickvän charlotta födelsedagsfest och det firade vi med äcklig sprit samt kladdkaka med hår i, en klassisk specialare goes right up to yaaa head.

Nu sitter jag här på tjejmiddag hos Josefine med Tilda den vilda (sjukt gay namn) och vi är så mätta så vi skulle kunna kräka upp en heeeet hest, jag lovar och svär bror. Medans de andra diskar så har vi smygit och gömt oss för att egofotografera eftersom vi är dom snyggaste ikväll. Vi trotsade dresscoden genom att va lite finare i kanten.



Ska nu fortsätta gömma oss och jag ska lyssna på när Tilda sjunger fel i supermassive black hole. OH btw, idag gifte sig kronpinsessan (jag tycker) med sin westling AND WHO THE FUCK CARES?
Over n out
/ZEUS och lite tilda

Jag har råkat ut för feber och halsont så ...

foto1550 (MMS)

Jag har råkat ut för feber och halsont så min kompis serverar mig värktabletter och spelar gitarr för mig när jag ligger nerbäddad i sängen en stund efter en god middag. Ses Poss /nathalie


Jag har det jävligt bra so far trots omstä...

Jag har det jävligt bra so far trots omständigheterna. Man ska inte gråta över spilld mjölk! Ha det Gött. Ciao från nathalie


Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Den är så jävla fiiiiin!

/JOSSAN

SOMMARLOV!

Nu äntligen är det även vår tur att ha sommarlov. Skolavslutningen idag bjöd på show med esteteleverna och lärarna, sedan blev det Jensens Böffhus med en del av klassen.

Man kan nog kalla detta en liten bildbomb. Enjoy!











/JOSEFINE

stay with me

En massa stek på stranden idag har satt sina spår... Solen är inte min bäste vän just nu, tyvärr! Men det var ju faktiskt första dagen på stranden iår så jag får leva med ett litet rött ansikte. Imorgon är det skolavslutning och sen har vi sommarlov! Kommer bli så jäkla härligt!!! Vad fan ska man göra om dagarna i över en månad? Äh, om jag är hemma eller iväg så ska jag njuta som fan bara för att man slipper skolan.
Det kommer bli en skitfin sommar!

Nu ska jag försöka komma på ett sätt att fördriva kvällen på, pallar inte göra något eftersom jag har cyklat ett antal mil de senaste två dygnen. Cyklade till Skegrie igår, cyklade till och från Kämpinge idag och sen cyklade jag till Trellehood från Skegrie igen, hur långt det är vet jag inte, men trött är jag i benen!

Blir nog en film snart. Puss po er!


ÄLSKAR DIG EMMA!

/JOSEFINE


what if my chanses were already gone

WADUP! Jag sitter med fetaste resväskan framför mig och har liiiiite resfeber. Åker in till Malmö med Anniepie om cirka en timme för att lämna väskjäveln hos en annan respolare. Imorgon har jag avslutning på min skola vilket känns awwwwwwwwwesome men samtidigt sorgligt. Kommer sakna alla fina människor men jaja vi ses ju under sommaren endå. Firar med lite middag på Jensens Bofhus innan jag drar mig upp mot Göööteborg för en veckas mini-semster. Så jävla gött det ska bli :):):):)

sååå tills jag är tillbaka i Trelleborg får ni la nöja er med Zeusse och Josse och mina mobiluppdateringar. Ni överlever ajajja


Den fina väskan<3



Hejdåååååååååååååå kommer sakna eeeeeeeeeer.... ne lol ;)


right in my pocket

Nu ska jag till k-town och tjilla pung och ninja med mig annies brillor him och sedan krama om henne eftersom hon och min lille bebis seglar till gbg imorn. Pussar Nathalie hejdå i skolan på vår avslutning imorgon och fyfan då går jag på sommarlov på heltid! Måste rusa och fixa sommarkortet nu så jag kan åka buss for free hela sommaren, HAJ
/ZEUS

det fina skitet

Ge dig din jävla copycat wannabe.
Ska chilla pear harbor med filippa min älskling nu. Har förövrigt haft en fin kväll med sköna ppl.
över och ut, under och in
/ZEUS

Du har dålig fantasi och saknar persolighet. Illa


Jag saknar min Misse.

Har åkt på feber såhär två dagar innan jag drar. Fantastiskt. Sjukt nöjd med det.
Nattii

/NATHALIE


försenat från sebbes student

käk MHM
sebbe och amanda, gållegåll
pussar
dans och jag krympte
boyz
yrt
hahah matilda
TACK FÖR DENNA KVÄLL!
/ZEUS

no boundaries

Idag har det varit fint väder, eller? JA typ.
Tjillar just nu i väntan på maten. Ikväll ska vi hänga med towie och sebiano. HAJ
/ZEUS

Our last summer walking hand in hand


Lillan på natt-besök igår


Lillan på natt-besök idag.

Och hon som lovade att sjunga för mig tills jag somnade? hmmmmmm :(
Antar att det är OK efter denna hårda dag. Jag lär också somna när som helst. Taggar som fan inför fredag. Skolavslutning och sen drar jag och Annipie iväg på en liten mini-semester. Gött som fan

Såå jaaa imorgon packar jag lite och slaggar hos min älskade Nicole.

Godnatt för nu. Fred ut
/NATHALIE

on and on and on

Som ni kanske såg några inlägg under så har vår kära klass, F09ShA, varit och paddlat i sövdesjön idag!
KICK-ASS kul måste jag säga. Paddlade tillsammans med Nathalie och vad jag trodde skulle va lätt var tydligen inte alls så lätt! Började såklart med att vi inte fattade hur man styrde då jag satt bak och det var mitt jobb. Hela klassen hann fan paddla en mil innan vi var ikapp dom igen. Det var ASTRÖGT att sitta bak och styra för jag fick ju kriga som en häst. Väl längst ut på sjön börjar det såklaaaart åska och jag får panik och börjar skrika men med lite sammarbete gick det FAN och jag är ändå ganska stolt över oss då vi inte trillade i. Haha possposs på det och min fina klass.

Ganska skönt att vi inte har några lektioner imorgon vilket betyder att vi är lediga. Därför ska jag crasha hos Nathalie inatt igen. Vi är precis hemkommna från klågge hehe där vi har möjzt hos racemouse med vp och chibbe. Det går inte in i mitt huvud att vi går på sommarlov på fredag, även om alla andra redan hunnit ha det i en vecka då. Ska såklart bli överskönt men tänk att vi ändå gått ut ettan. Wicked! Aja, nu ska jag chilla hitta nemo som den unge jag är.

PEACE bror
/ZEUS

high on life

Är ledig från skolan fram till skolavslutningen på fredag så man kan väl säga att mitt sommarlov har börjat nu. Och det ska jag självklart fira!!! Ikväll gör jag det med New Moon och på fredag firar jag det ordentligt med klassen antagligen.
Det kommer bli finfint!

/JOSSAN


I will try to fix you

(just nu, coldplay♥)
Är extreeeemt trött efter en dag på sövdesjön med F09ShA. Det var dock ganska mysigt fast man hade kunnat dra ner på promenaden och paddlingen för då hade jag nog inte suttis som en död tomte just nu. Jag är verkligen sjukt trött. Somnade direkt på bussen hem ifrån Sövde och fick anstränga mig som fan för att inte somna på 146an. Snart kommer Anna hit och då ska jag tvinga henne att chilla med mig, eller ja. Jag behöver nog inte tvinga henne, hon är säkert också lite trött, hehe. Nu ska jag hoppa i ett par byxor för jag vill inte cykla i rosa mjukisbyxor till bussen. Puss

/JOSEFINE

sövdesjön







Av Adams ansiktsuttryck att döma har frilu...

foto1549 (MMS)

Av Adams ansiktsuttryck att döma har friluftsdagen kickat ass. Creds till cyber för det. Nu ska vi somna på bussen tillbaka till malmö Poss /Nathalie och zeus


Batmän



Grymmmmmmmmmmmmmmmmmast

leker batman

Jag och Nathalie har lånat Martin och Börjes dräkter och tänker kicka ASS imorgon på friluftsdagen!
POSS
/ZEUS

farlig<3

foto1546 (MMS)

farlig<3


made



EN EXTREMT SOVANDE NATHALIE

Någon som har riktigt grymma tips på hur man väcker någon som sover stenhårt? Nathalie ligger här hemma och sover i soffan och hon vaknar inte. Har kallat på henne ett par gånger men det verkar inte hjälpa. Chillar lite vid tv:n men borde egentligen plugga lite. Men skjuter upp det ännu mer, fast det kan fixa vi senare istället!

/Josefine

jag vill ha allting


Sitter just nu nyduschad och borde egentligen sovit för lääänge sen. Men som vanligt funkar inte min planering som jag hade velat. Hoppar snart i säng och med mig har jag matteboken och förmodligen också engelskboken. En dag kvar med plugg sen blir det nog bara chiiiiilll. Fint!

Sängen kallar och imorgon ringer klockan. Godnatt!

/Jossan

zeus säger

Mitt nästa mission i livet är att; fylla 18 och med en del av pengarna jag kommer få ska jag tatuera in ''you could slit my throat and with my one last gasping breath i'd apologize for bleeding on your shirt'' på underarmen i någon frän text i tre rader. GÖTT O NICE och med detta säger jag godnatt!
/ZEUS

Was ist los? Es ist party angesagt!



Heeeej grabbar, tänkte bara kika förbi och berätta att jag hade en sjuuuuuuuuukt jävla awesome fredag! Började hela kalaset med att åka in till Malmö med Soffe. Vi åkte direkt till Cybergymnasiet och väntade ut Filip och Charles för att gratulera dem. När Challeballe var gratulerade kubbade vi till bussen. Väl tillbaka i Trelleborg letade vi rätt på Martins skylt och väntade på att han skulle komma ner från trappan. Kramade och gratulerade honom för att sedan sist vänta ut Johan, Sofias bror.

När vi var done med alla studenter vid trapporna gick vi vidare till torget och hejade/gratulerade massor med glada studenter på deras flak. PONTUS ditt var lätt bäst, mest för att du spelade Disco Pogo och hade en häst.

Dääärefter begav jag mig tillsammans med Spiggan till Robbans studentmottagning. Hade det mycket trevligt med min fantastiska och mycket speciella släkt. Ni är bäst!!

Vid kvaaaaaaaart över elva drog jag vidare in till Malmö för att fira Charles yttligare. Hade en fruktansvärt gryyym natt tillsammans med han och hans kompisar. Kan vara den grymmaste fest jag varit på in myyy lifetime. Gött och nice. Idag är jag extremt sliten, precis som igår. Trots detta peppar jag som FAN inför fredag. It's goonnnaa beee ledgendary!!!! JADÅ

måste återgå till nationellaplugget, mattepapperna saknar mig..
ses


party with my pain

har klippt till sidecutten, gött o nice på tiden HAJ
/ZEUS

up up and away

Jag lever! Dock inte så länge till eftersom jag ska gå och döda mig själv genom att räkna lite matte nu. Ni som har sommarlov, är det det inte extrem tråkigt??? Jag är inte alls avundsjuk på er och längtar som fan till imorgon då vi ska sitta i 3,5 timme och skriva nationella i matte. Fyfan vad kul det ska bli. Man måste bara älska livet!

/JOSEFINE

från natte och soffe

Whadup mannar? Vi sitter at the moment och chillar pung efter intensivt matteplugg. Fast ne ;P inte så intensivt. Imorgon är vi back on track när det gäller skolan, vilket suger ganska hårt. FML (fuck our lifes ;-). Sofia ska snart cykla hem och eftersom det är lugnt väder i hoodet idag slipper hon antagligen motvind! Fiiifan vad GÖTT! På tisdag ska vår klass paddla kanot och vandra utanför Malmö vid någon random sjö. Det blir säääkerligen gött och niiice.

Josse lever du?

POSSS, SES



Varsågod, ta för Dig!

/Nathalie och Zeusse

shoot to thrill

HALLÅJA!
Haha fy i helvete vad jag hade kul igår! Sinnes. Har nog aldrig varit igång så länge som jag var igår. Det var helt klart en lyckad ÖG-fest. Hann med att; gratta sebbemannen, träffa folk jag inte träffat på överlänge, dricka cider och vitt vin som fick mig att göra äckliga ansiktsuttryck, dansa som FAN, spela kortspel, äta nattakorv <3 och må allmänt bra. Tack som fan alla!
Idag mår jag inte alls kass, är bara extremt sliten och känner inte alls för att dra och plugg matte inför nationella imorgon. För ja... jag har ju trots allt en vecka kvar. Men imorgon är det sista provet och SEN kan jag chilla mig igenom denna veckan och sedan gå på sommarlov och springa barfota i gräset. Men possposs för nu måste jag dra!
SES
/ZEUS

we speak no americano

Min syster tog studenten igår och självklart var jag med för att fira det hela. Stod och tittade när hennes klass sprang ut på trappan, när de åkte iväg på flaken och när de åkte hemåt med sportbil. Sedan firades det här hemma med släkt och vänner, mat och dricka. Hade det sjukt bra!

Har chillat med Anna hela dagen och var riktigt seg när jag vaknade imorse. Ikväll ska jag nog träffa Nathalie och det blir nog bara chill med henne också. Pusspuss






/JOSEFINE

en jävla massa firande

Tack så mycket SEB för igår! Känner fortfarande smaken av den 50% skiten du gav mig.
Är helt slut efter en ganska stressig gårdag. Åkte först till malmö med nathalie och såg cybårs 3or springa ut vilket var jävligt fint faktiskt. Blev taggad som fan och längtar tills det är min sjukt fina klass som står där och hoppar! Sedan flabbade vi oss hem på bussen och kramade om martin och min kära broder. SÅKLAAART började det regna när studenterna stod på flaken så jag fick springa till bilen och sitta där i tre kvart! Åkte sedan fin bil med brodern hem och firade honom en stund och stressade sedan till klågerup då!
Ikväll har jag lite andra planer, sen viss sebbe aspehall ska firas då han tog studenten igår men vi går all in för honom ikväll ist!!! Grattis och sånt skit och hoppas du chillar dig igenom livet!
(panty jag och sebbe på bilden) POSS
/ZEUS

Min fina nästkusin är hemma från norge och...

foto1542 (MMS)

Min fina nästkusin är hemma från norge och trevligt är det :)


Filip och Charles är avgratulerade. Nu dra...

foto1539 (MMS)

Filip och Charles är avgratulerade. Nu drar vi och kramar på sofias bror och martin! Fred ut


11 juni

Shenna!
Alla jävlar går på sommarlov idag (förutom cybers 1or och 2or) och studenterna springer ut! Nathalie har lyckats övertala mig att följa med henne till malmö. Jag kunde bara inte säga nej till henne. Så om en stund ska jag med bussen in till malmö, se på studenter, sen med bussen till hoodet, gratta broder och senare ses vi i klågge hos sebianoooo.
GRATTIS till min älskade bror, är så hemskt stolt över dig!!!
ses på student bitchezzzzz
/ZEUS

everybody lets take shots

Hej grabbar. Idag är det dags för 91:orna att ta stuuuuuuuuuuuuuudenten. Jag ska fara och flänga en deeel. Drar till Malmö vid tjugo i tre och gratulerar Filip och Charles :) Sen drar jag in till Trelleborg igen och hinner förhoppningsvis till Martin springer ut sen fortsätter jag väl gratulerar lite sådär vem som helst som trillar av trappan i princip. När Robban trillat ut bär det hem till honom för att fira hans student heeeeela natten.

Grattis allihopa!!!!


Efterblivna godingen som inte lyckades ta studenten rätt år ;-) Grattiiiiis<3

and iiiim out

jajajajajajajajajajaj

Wadup? Jag är på svin dåligt humör och vet faktiskt inte alls varför. Stöööörigt. Saknar alla idag galet haha. Vaaaaaaaaaaaaaar äääääääääär niiiiiiiiiiiiiiii

ses

På bild: SOFIA

now lets copy poker face like oh oh oh oooooh

Wadåp?
Azzå, kunde inte vi lika bra bara få sluta denna veckan? Haha övertrorrt men what to do? Gick iaf tre timmar idag då 2/3 lektioner va sjukt onödigaaaaaaa. Den tredje och sista lektionen va ganska spännande. Nationella tyska muntligt med axel, tommy och nathalie. Haha kan lungt säga att vi gled oss igen de 20 minuterna jävligt chill. De va egentligen inget svårt alls men vi flabbade kanske lite för mycket.

Skulle egntligen solat idag men det sket sig så jag tar det imorgon VAFÄN. Och imorgon har jag ändå en sjukt stressig dag. Vill hinna med alla jävlar som tar studenten men kan tyvärr inte det :( broder springer ut 17.33 och ja jävlar vad jag ska va där och se på. Är så sjukt stolt över dig!

Ne, nu blev jag för blödig så nu ska jag klä mig och hoppa på 165 utan någon musik vilket nästan gör så att jag vill ta mitt liv.
HAJHAJ PO ER
/ZEUS

EN VANLIG DAG

Igår vaknade jag med feber och en hals som dödade mig. Stannade hemma och sov till halv ett och sen förflyttade jag mig från sängen till soffan och låg där hela dagen, bokstavligt talat hela dagen. Startade inte ens min dator?!?! På kvällen kom Nathalie och Anna hit och hälsade på mig, drack te och satt och snackade i någon timme.

Idag är jag hemma från skolan ännu en gång och blir det imorgon också. Fast imorgon är jag nog frisk men då är det en massa annat som ska göras och de lektionerna vi har kvar nu är bara onödiga eftersom kurserna snart avslutas. 
Snart måste jag börja städa mitt rum :(:(:( Mamma tycker inte det är lika fint som jag tycker det är när kläderna pryder hela golvet.... Sen imorgon kommer hela huset vara fullt med folk så jag får väl offra mig att städa litt.
pusspusspuss

/JOSSAN


jag har det bra

JAdå bloggen!
Har kirrat den allra sista idrottslektionen idag med min fina klass, awesome men jag tyckte egentligen vi kunde spela brännboll istället för att bowla men det funkade det med! Vann såklart över Adamonaire och Alex. Matte behöver vi inte ens snacka om då hennes namn på skärmen sa allt; losern.

Är sååå jävla nära slutet nu med allt som har med skolan att göra men känner att jag håller på att knäckas på mitten för att jag inte pallar mer. Nästa vecka är sista veckan och den kommer såklart att vara sjuk jävla onödig då alla kurser avslutas denna veckan. Men innan jag börjar stressa inför nästa vecka tänker jag fokusera på den kommande helgen som kommer bli kick-ass. Dock suger det lite kuk då jag inte är 18 men jag får väl helt enkelt vänta på min tur precis som alla andra jävlar har gjort.

OOOOOOH, btw! Fick åka världens finaste bil idag; en hummer H3 JAAAdå. Hade dock varit fetare med en H2a men det fick duga för att vara första gången. Har flytt hemifrån för att softa i pude ikv, lol. Haha, possposs ha det överfint.
/ZEUS

Everybody SHOT


HOLA! Lissnar på SHOTS om och om igen och njuuuuuuuuuuuter av att jag inte behöver tänka på plugg förrän på söndag igen tidigast. Har haft en goo dag i skolan och kirrat lite helt OK betyg i några kurser. Är nöjd med allt förutom fokking samhälls Gustav. ARH hade jag kunnat hade jag!!!!!!!! bara så du vet gurra...

Annars så tjillar jag med min skena. Fan vad mysig den är. Tack gud för att jag gnisslar tänder för min bettskena kan vara något av det grymmaste jag någonsin ägt (och endå fick jag den gratis!!!!!!)

Mamsen kommer snart och då drar vi ner i stan och köper flowers och litt kinaboxmat. Ska minsann visa henne världens troligen finaste klänning. Gott användbar är den också. Fungerar som linne också.. heheh SHEE CANT SAY NOOO :(

Ajajaj puss. Spicijillt po bääätmaaaeen idag!!!
/NATHALIE

Jag och gabriel är såklart bäst på bowling...

foto1534 (MMS)

Jag och gabriel är såklart bäst på bowlingen med världens mest fantastiska klass! Ps glöm inte att skicka sms i inlägget längre ner för att hjälpa de fattiga barnen i min klass. En 50öring är de värda :) /nathalie


Snart är det dax för sista idrottslektione...

foto1532 (MMS)

Snart är det dax för sista idrottslektionen ever! Matte, Rami och Vlad är taggade! /Nathalie


Lisas outfit för idag: Jeansjacka från hen...

foto1529 (MMS)

Lisas outfit för idag: Jeansjacka från hennes syster, shorts gamla avklippta hm jeans, strumpbyxor hm, spetslinne hm, falska converse (emma har också falska, stackars små fattiga barn) För att stödja dessa fattiga barn skicka ett sms med texten "jag tycker synd om dig" till nummer 0760803343 för att skänka 50 öre och till nummer 0708162467 för att skänka 75 öre. Tack på förhand :) /Nathalie


RUDE BOY

Tyskarbete CHECK
Labbrapport CHECK

Nu ska jag chilla, kolla film, sova, läsa veckorevyn.. Ja någonting i den stilen!

FRÅN JOSSAN

I can't help myself I love you and nobody else!!


Du tar upp min tankekraft 24/7 wöwöwöwöwöwöw

FOOKKING DONE med laborationsrapporten och uppsatsen på tyska. Pröööud. Nu ska jag ladda ner skön musik. Bla låten ovan. Enooooooooooormt skööön jadå.

Natti för mig

/NATHALIE

varför blir det så jäkla mycket text?!

Är extremt deppig för att jag missade studentparaden idag :( Istället var jag tvungen att vänta i skolan en timme för att SEDAN ha muntliga nationella i tyska och fyfan.... 
Det gick rent åt helvete!

Som Nathalie nämnde var vi i stan innan, letade som en galning efter någon form av tröja som kan vara sådär lagom snygg. Men fan jag hittade ingenting även fast jag provade säkert ett tjugotal olika... Nathalie sa att det kanske inte var meningen att jag skulle handla något idag och det kan väl stämma. Efter en fika, lite vatten i håret och på kläderna (från studenterna) tog vi bussen hem och här sitter jag nu. Ska skriva ett litet tyskarbete och en sista labbrapport. Sen har vi fan inte mycket kvar i skolan!

Just det, tyskarbete var det ja! Puss

/JOSEFINE


we speak no americano

WADUP? Jag har varit i språng hela jävla dagen. (hade förövrigt en grym natt precis som väntat). Började dagen med redovisning klockan 8 imorse, gick fint som snus. Därefter gjorde vi någon jävla enkät bajs skit på NKn haha onödigt som fan. Men jaja sista naturlektionen ju så varför inte.

När klockan slog 10:20 drog jag och Sofia tillbaka med buss till hoodet för att se studentparaden. sjukt grym.. Bruno, batman och indianerna var fiiiiiiinast!!! Rullade runt lite i stan och käkade mat med grabbar.

Säään åkte jag hem och bytade om till short för fasiken var varmt det blev. Sprang ner till stan igen med Josefine och kirrade sjukt softa shorts och studentprisint till en goding. Blev nersprutad av lite studenter... haha martin, du ska sååååååå få för det!!!!

NU gäller det
Sista laborationsrapporten på länge, EAT ME


Sånna horor vi är Filippa<3


/NATTTIIIISSS

Har precis kollat studentparaden i hoodet....

foto1528 (MMS)

Har precis kollat studentparaden i hoodet. Nu käkar vi mcd med grabbar /nattis och zeus


night after night

Jag som trodde att tiden gick fort när man hade roligt. Ändå har jag suttit och degat bort en HEL kväll och klockan har redan blivit tolv, typ. Får nog sova nu om jag ska kunna pallra mig till bussen klockan 7 imorgon. Godnatt!

/Josefine

100 oseriösa snabba om er zeus

1. Vad är klockan: 23:08 
2. Vilket namn står på din legitimation: Hanna Sofia Zeus Bajos Kokay 
3. Smeknamn: zeus, soffe, soffi, fia, kokis U NAME IT 
4. Vad heter dina föräldrar: mamma och pappa  
5. Antal ljus på din senaste tårta: fucking hatar tårta  
6. Husdjudjur: äger en 8årig apa vid namn adam
7. Hårfärg: mörk på vinter, ljusare på sommaren  
8. Favoritfärg: blå som fan 
9. Piericing: naveln och öron 
10. Tatuering: SUUUUUGEN men nä för jag är inte 18, FML 
11. Födelseort: trellehood
12. Bostadsort: trellehood
13. Nuvarande bostad: FORTFARANDE trellehood hos mamma i hus 
14. Har du varit kär: ofc 
15. Har du varit någon annan världsdel: ne lol surt 
16. Har du varit med om en bilkrasch: naj  
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): har ingen bild lol men föredrar fyra (fyfan vad sebs bil va dryg)  
18. Kaffe eller glass: kan man få lite glass i kaffet? 
19. Snuttefilt eller kramdjur: fingrarna 
20. Salladsdressing: men fyfan ingen 
21. Färg på strumporna: svart eller vit
22. Lyckotal: 5 
23. Favoritfilm: armageddon har det alltid varit och kommer alltid va
24. Favoritcitat ur en film: ''I gotta piss like a pregnant woman'' 
25. Bästa semestern: ingen jävla aning 
26. Favoritmat: makaroner med oboy
27. Bästa veckodagen: fredag fo sho 
28. Senaste låt du lyssnat på: enter galactic - kid cudi 
29. Tandkräm: bamse 
30. Favorit TV-program: LOST 
31. Favoritrestaurang: är inte direkt fin i kanten, ta mig till mcd och jag blir glad ändå bara du fortfarande bjuder
32. Favoritfågel: kyckling för den är go att käka 
33. Tycker inte om: hajar 
34. Sport att titta på: du vet de, när man sparkar tennisbollen runt första basen? 
35. Snabbmatsrestaurang: china box 
36. Senaste sjukhusvistelse: när jag hilsade på min farfar efter han opererat hjärtat 
37. Favoritdricka: lemonad 
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: beige och vit 
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: har ikke börjat inu 
40. Vem/var är du om 10 år: vettifan, jag kanske är död? who knows 
41. Vem fick du senast e-mail från: mig själv
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: ja det var helt sjuk azzzå (ne)
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: tempo? 
44. Vad gör du när du är uttråkad: sover 
45. Fras/ord du använder (för) ofta: GAMMI 
46. Vän som bor längst från dig: det är väl smålandskillarna eller 
47. Vad retar du dig på: folk som inte kan hålla till höger i trappan på cyber
48. Det bästa du vet: att va glad 
49. Läggdags: alldeles för sent
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: tänker så fan heller skicka denna till någon
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: säger det igen, tänker inte skicka 
52. Vad är klockan: 23:24
53. Favorit Beatle: haha dom suger utan varandra  
54. Favoritspel: star wars battlefront 2 på 360 <3<3<3<3 
55. Favoritfilmmusik: allt som passar till momentet som utspelas
56. Skostorlek: 38-39 
57. Syskon: 2 bröder, 1 syster 
58. Favoritpålägg: nutella 
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: svältande barn
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: det finns många fina, men dom ska sägas rätt också
61. Bästa bok du läst: mamma mu och kråkan  
62. Är du Internetberoende: om
63. Favoritdjur: houuuund 
64. Gillar du snö: fucking hatar snö 
65. Favoritglass: twisteeer 
66. När köpte du något åt dig själv sist: för typ någon timme sedan 
67. Är du långsint: absolut inte 
68. Favoritgrupp/artist: ingen direkt  
69. Vilken är din bästa egenskap: alltid glad lol  
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: att inte hänga mig innan skolan är slut 
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: LÄTT 
72. Vad gör du i sommar: spänner mig på dalabadet  
73. Mest intressanta stad du varit i: bra fråga 
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: en snell hest
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: hur fan dom pallar med personer som mig 
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Pontus von Lindholm <3 
77. Favoritgodis: bebigodis, allt färgglatt men MEST lakrits  
78. Spelar du nåt instrument: luftgitarr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: pass? 
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Michael Jackson för han är död
81. Vilken film såg du på bio senast: Sex and the city 2 FYFAAAN vad bra den va 
82. Senaste köpta skiva: typ louise hoffsten för 61468512385 år sedan 
83. Roligaste konserten: ingen aning va  
84: Bästa känslan: pirrigt nervös även om det är ASjobbigt
85. Samlar du på något: yeah
86. I sånt fall, vad: minnen
87. Är du feminist: ne 
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: en bergsprängare 
89. Favoritskiva: no idea 
90. Bästa kompis: Filippa, Nattis och Towie 
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: att jag är helt jävla dum i huvudet 
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag borde sova  
93. Favoritlåt: det finns ju sjukt jälva många, sjuk onödig fråga
95. Har du en mobiltelefon: ja lille samme omme 
96. Vem är du kär i just nu: panty
97. Vad är det vackraste som finns: :) 
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: bahaaaaaaaamas 
99. Är du homo- eller bisexuell: nääähä du
100. Vad är klockan när du är klar: 23:36

Enter galactic, you and me

Mina bitches har tjötat på mig om att jag inte bloggar som jag borde så jag får väl krypa fram ur min lilla bloggkoma.
Men idag har vi iaf pluggat en massa. Fast ne, jag sov mest haha! Sjukt värt. Var extreeeemt död i skolan idag men det skiter väl ni fullständigt i. Har två veckor kvar i skolan SEN får jag gå på lov, direkt efter 2 inlämningar och 2 nationella har blivit kirrade. Mår överlag jävligt bra och livet leker. Alltså livet leker inte med mig utan jag leker med livet vilket är ganska awesome. Det är idag måndag och jag ser redan fram emot en jävligt fin helg med klänning och bruna ben samt jävligt fint sällskap. Har några homies som trillar ut från deras skolors trappor och det ska såklart firas viklet lär bli gött o nice. Håller tummarna för att moder natur ska ge mig de jag begär.
OoOOoOOOh btw, träffade borat i helgen. Han är lika skön som han verkar
/ZEUS

jadå

Nathalie Böös Olsson kommer ha en grym natt!

säääs på redovisningen imorgon 8:00. Jag kommer vara dööööd

lite skitsnack såhär på måndagskvällen

Kom att tänka på en sak såhär nu bara. FYFAN vad jag längtar till jag ska ta studentet. Jag vet att det är 2 helvetes år kvar, men fatta känslan att springa ut och aldrig mer behöva tänka på skolan (kommer säker plugga vidare, men ändå) Fan vad lycklig man måste vara! Syrran stack precis iväg på ännu en fest, hennes studentvecka har startat och jag är måttligt avis på henne. Hon började festa redan halv ÅTTA imorse (?!) Då var jag typ fit for fight för skolan (nästan iallafall). Dessutom tror jag att stundenten med kära F09ShA kommer bli gryyyymt bra, galna fester osv!!! Fast jag har somsagt 2 år kvar :( Måste vänta ett tag till. Det ska iallafall bli sjukt nice att ha sommarlov. 2 veckor kvar i skolan, sen är det fan också vår tur cyber!

/JOSEFINE

tjaffsade med någon snubbe i buffaloskor om en cigg


Fan. Vad. Jag. Är. Grym. På. GH.

skooooooooojjar inte ens

vi pluggar








vi har pluggat hisse inför redovisningen imorgon, fifan vad vi kommer suga!
/administrationen

TYNGST på strandbaden


Goa grabbar och jag i fredags!

/NATHALIE

några bilder från fredagens festande















/JOSEFINE

I just wanna knooooow

Har pluggat med Nathalie och Sofia idag, ibland är vi fan riktigt duktiga! Igår blev det chill med Nathalie, köpte en påse chips och kollade på film. Nu borde jag plugga psykologi, men det finns en jävla massa saker som är roligare än det, så det går före nu. Poss

/JOSEFINE


överfint

Har haft en sjukt fin helg med sjukt fina ppl tacktacktack.
Idag är jag ganska trött och känner inte alls för att gräva fram spykologiboken ur det fucking berg av böcker och papper, som jag inte har någon som helst användning av längre, och plugga inför morgondagens prov. Detta är sista veckan med plugg och det känns sjukt wicked men ändå WOHEEEEW. Gaaanska sjukt att vi går ut ettan om två veckor. Fyfan vad fort det har gått och nu hoppas vi på att de två andra åren ska gå minst lika fort så jag kan bli arbetslös och chilla pung resten av livet.
Det luktar grill och som den häst jag är tänker jag rusa ner och käka tills jag kräks och får plats med mer.
Langar en bild från helgen. Ralles student. Jag och Victor. Peace and love från ZEUS
(ps. pallar inte langa upp bilderna från studenterna ds. eller något)

Kärt återseende på strandbaden igår. Fint ...

foto1522 (MMS)

Kärt återseende på strandbaden igår. Fint skit


hold on to my hands

Gårdagen blev minst sagt GALEN! Men kul hade jag. Förfestade lite hos Wille och sen tog vi bussen mot vellinge vid 11 och var på strandbaden vid halv 1 kanske. Det blev mycket väntan på bussar och så, men ja. Det var väl kul det med. Var hemma vid halv fyra och somnade sedan med anna bredvid mig runt 4. Idag vaknade hon alldeles för tidigt och när hon hade åkt hem vid 12 så gick jag och la mig och sov till 2.
FAN VAD JAG ÄR TRÖTT!

Bilder kommer såfort anna har skickat alla till mig, tror det blev en hel del om jag minns rätt. poss


Två bilder tagna med min älskade nokia

/JOSEFINE

lets get fucking freaky now

Zup G's?
Pantys student igår och det va fint som snus. Kommer bilder så fort pepsigammi har langat dom. Ganska galet trött idag men tog mig faktiskt till skolan i tid ändå! Satt även i 3 timmar med mitt arbete efter skolan också, fyfan vad stolt jag är över mig själv. Så nu är ALLA samhällsarbeten över, FUCKING A vad underbart.
Nu väntar ytterligare en student! Firar ralleman idag, GRATZ.
klänning, övergött o fan vad jag älskar vädret precis som alla andra! HEHE
/ZEUS

I'm gonna leave the day behind, don't you worry cause I'm gonna have a real good time. I'm gonna leave the world outside, spend my money. Ooooh, it's gonna be a real good night!!!

Chillar lite på samhällskunskapen, finns inte så mycket att göra. Sofia sitter och skriver väldigt flitigt på sitt arbete, jag är stolt över henne!!!!
Och hon ska med ikväll, ja det SKA hon.

Ska chilla lite facebook och snart kan jag chilla på bussen hem! Vädert är underbart och studenterna är glaaaaaauda. POSS



/JOSEFINE

Let the Bass kick in Miami Bitch

Flera timmar blev visst bara en timme. Arbetet är färdigt!
Nu ska jag sooooova.

/JOSSANTOSSANMOSSAN

00:25

Internationella Konflikter och Relationer
Ryssland - Tjetjenien. My work here is done.

Godnatt :)

/NATHALIE

hela livet blev en helg

Nu kommer jag hit för att klaga ännu mer..... Sitter fortfarande med samhällsarbetet och har precis kommit halvvägs skulle jag tro. Med tanke på hur lång tid det tog att skriva det jag redan har skrivit kommer jag nog sitta här några timmar till. Det är bara till att önska mig själv lycka till.

men taggar ändå lite för imorgon, då blir det baaaaall!
/JOSEFINE

I love you!



ARRRRRRRRRRH fucking skjut samhällskunskapen, SNÄÄÄÄÄLLA NÅGON. Jag paallar verkligen inte. Kommer aldrig hinna färdigt innan jag ska på student imorgon .... arh hora hora hora hora hora.


Jaja, köpte en fin bikini idag iaf. Alltid något

/NATHALIE

yeah we're going down

Tänka sig att ett arbete om internationella konflikter kan vara så svårt. Min koncentrationsförmåga är på NOLL just nu. Lite hjälp någon? :(
/JOSEFINE

I came to dance dance dance dance

Galet fint väder idag och det kan inte mer än gillas! Var i stan med Nathalie efter skolan och ja, bilden ni såg på tjejen/kvinnan/tanten med de hemska kläderna, den är INGET skämt! En brast till och med ut "Vafan har hon på sig???" Hon gick där i sina string, nätstrumpor och nätkjol(?) och var HELT oberörd. Vissa är fan dumma i huvudet på riktigt!

NU ska jag skriva på mitt samhällsarbete och önskar mest av allt att jag blir klar med det idag... En dag till med internationella konflikter pallar jag inte! HAJ
/JOSEFINE

Att sakna något är vad som gör det till et...

Att sakna något är vad som gör det till ett fint minne. /Nathalie


ready for some shots

WAAAAADUP FAGGOTS?
Igår var det fan ta mig strålande sol och idag lika så. Sjukt gött då det en viss pvonlindholmen tar studenten idag och det ska jag och mina gammisar fira som FÄN. Har ett fett samhällsarbete till imorgon och jag har inte ens börjat. PpPpAaNnIiIIk. Yeah! Aja, kirrar det imorgon när alla andra krökar </3 men det är liiiia bra!
Ha en fät kväll och sånt trams för det ska fan jag ha och sen ses vi i skolan imorgon? Fast ne ;P
btw, jag och charlotta är SJUKT taggade POSSPOSS
/ZEUS

WTF? /NATHALIE. JOSEFINE I MALMÖ STAD

foto1519 (MMS)

WTF? /NATHALIE. JOSEFINE I MALMÖ STAD


lalalalalalalaallalalalalalallalalalala

Känner för att somna och inte vakna på ett bra tag igen. Sug min kuk äckliga jävla skit.

jappjapp

Fick min vilja igenom och vaknade till strålande sol idag, sjukt härligt och bättre blev det när vi fick sluta 4 timmar tidigare. Blev lite strul med bussen på vägen hem, den gick tydligen sönder på motorvägen och där satt vi i ungefär en halvtimme. KUL?!?!?

Nu chillar jag hemma med The Hills marathon på tv men nu ska jag döda mig lite med skolarbeten... poss
/JOSEFINE

CUANDO MY FRIEND

Slutade 11 istället för 15, fastnade på E6an då bussan gick sönder, solade liiiiite lite trots att jag inte har tid egentligen, är svin hungrig

Vad gör vi nu? JO NU KÖR VI
Internationella konflikter, HERE I COME

/NATHALIE


high on life

Skulle hitta lite bilder på zeushomeboys som vi kan lägga upp på bloggen osv. Men nej, jag hittade några, men de är redan visade och kanske lite uttjatade. Alla andra bilder vi har tillsammans är bara oseriösa, fula och väldigt tramsiga och jag tror vi gör rätt i att hålla dem för oss själva. Vissa är inte att leka med ska ni veta!

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen ska jag sova sova sova och sova lite till. Imorgon är en lååååång dag och det är bäst att vara utvilad inför matteprovet hehe. Och detta lär vara det sista ni hör från mig idag. Så jag passar på att ge er en extra puss och säger härmed godnatt.

Han kan vara söt ibland, min lilla Labbe
/JOSEFINE

We're gonna light it up like it's dynamite



SATC filmen tog precis slut. Jag tjillar till Taio Cruz låt dynamite och ska strax dra mig till kojs. 8.00-15.00 imorgon, fan inte nådigt. Trodde vi skulle slippa sådant på Cybergymnasiet. Men med min vanliga tur så lyckades dem ju såååklart misslyckas lite med just vårt schema. AJA. Har klarat osss fiiint sedan Januari. Ska nog klara två idrottslektioner tiill!

Poss godnatt!!

/NATHALIE

keep it loose, keep it tight

Att vi har mycket i skolan har ni nog förstått vid det här laget. Därför tänker jag inte ta upp det igen. Istället tänkte jag fråga er... VAD FAN HÄNDER MED VÄDERT??? Det är den 1 juni idag och det ska vara en sommarmånad med massa soooool. Istället vaknar man till en grå himmel och en jävla massa regn och det håller på hela dagen. Det är fan sjukt!!! Det måste vara en ond liten jävel som hatar allt och alla som gör detta mot oss, det är fan inte normalt att det är höstväder i juni, i JUNI! Tycker solen ska lysa lite på oss imorgon så man kan få lite sommarkänsla snart. Det är fan på tiden.

Snart börjar Desperate Housewives och det är nog det sista avsnittet för säsongen idag. Alltså måste man se det! Annars då? Jodå, det rullar på och jag mår bra. Är lite trött och jag vill ha sommarlov. Men på fredag är det 2 veckor kvar och det ska firas riktigt ordentligt!

Nu ska jag återgå till min älskade facebook. Och förresten. Vad har hänt med designen?
Nathalie, Sofia? Är det ni som fixat detta fina elloooor? :D
possposspossposspossposs, ja ni fattar. POSS

/JOSEFINE


You're gonna have to work for it harder

HEEEJ! Jag försöker plugga lite svenska men det går jävligt sakta framåt. Slutade iallafall skolan vid 12. Drog hem till Josefine tillsammans med Sofia och pluggade matte inför provhelvetet imorgon dööööööööö!!!! Hade äckligt naturprov och nationella idag. Blir tokig på skolan for real. Är somsagt matteprov imorgon och 2 nationella på torsdag saaaamt två hemtentor tills på fredag. Fantastic♥

AAAAAAAAAAh jaja. Jag ska överleva och på fredag är det studentfirande för Emilie som gäller! Ska blii kul =)

serverar er en liten underbart intressant lista också mina vänner, NJUT SA JAG! NJUT!

FÖR TVÅ ÅR SEDAN: 
Vem kände dig bäst? Marcus Brynellan 
Vem var din bästa vän? Lina Olofsson 
Vem var din idol? Håkan Hellström
Vad var ditt drömyrke? Ingen aning haaha. Ett sådant har jag aldrig ägt.
Vilken var din favoritlåt? hrm... Håkans alla godingar och antagligen Jason Mrazs I'm Yours. Vem gillade inte den??
Vem var du kär i? Marcus Brynell
Vem var din favoritlärare? Vivecka Hansson!

Idag.
Vem känner dig bäst? Annie Olsson, Sofia Kokay
Vem är din bästa vän? Annie Olsson puss
Vem är din idol? Håkan Hellström! kanske Tilda Klitenberg också!!!!!
Vad är ditt drömyrke? Police! skojar inte
Vilken är din favoritlåt? Anthem of our dying day! Tröttnar aldrig. Och Håkans alla såkart :)
Vem är du kär i? weeeeeeeeeell, nobody
Vem är din favoritlärare? Karoline Ekenberg lätt



/NATHALIE

You're AWESOME



Ni alla må tro att vi är tre pres som driver den här lilla bloggen. Men sååå är fan inte fallet. Vi har en fjärde hand som gör allt från att servera oss mat, torka oss i röven när vi skitit och putsa våra skor. 

Jag presenterar för er den fjärde medlemmen i gänget, ALFONS!!!!

(ps. Alfons om du läser detta kan våra skor behövas putsas. Dem blev smutsiga idag i regnet ds)

HA DET FINT!!

/NATHALIE


RSS 2.0