don't lose who you are

Hej mina fina små djur. Hoppas ni steker i solen så mycket som möjligt. Själv har jag idag sovit ute i två timmar. Det va gött då men nu är jag förjävla seg och vill bara avlida, typ. Suger kuk att jag måste plugga danska ikv då mina planer på att softa får flyttas till sidan....................

Det va allt.

det går bra nu...

...eller? Nja, livet suger fortfarande lite då och då. Men jag har iaf haft ett grymt lov med sjukt gott sällskap, sjukt mycket sol och lite för mycket godis. Har lyckats få en göttig bränna för att vara april månad (score). Med andra ord; jag har spenderat hela mitt påsklov utomhus. Imorgon kastas jag in i skolans lokaler igen men jag klagar faktiskt inte. Så länge solen lyser in genom fönsterna och jag är med mina fina så är allt som det ska. Sen är det ju inte många veckor kvar tills vi går ut tvåan. TVÅAN!? Jävlar, vi är snart inne på vårt sista år. Börjar få lite ångest, typ ''jag-vill-aldrig-sluta-skola-ångest''. Men det tar vi då.

Nu ska jag ut och steka lite (varför sitter jag ens inne?). Kommer lite släkt senare och efter det ska jag övningsköra med världens finaste far. Hoppas ni har haft ett awesome påsklov. Och jag avslutar detta med att dela med mig av vad som kan vara en av världens skönaste låtar:



PEACE



JAG ÄLSKAR ER!


glassigt

Som ni kanske redan har listat ut så har vi inte uppdaterat på ett tag för det har varit så sjukt göttigt väder. Och som alla andra dagar så har jag idag stekt. Denna gången har vi varit några cheyer i nathalies trädgård. Har käkat korvmackor och lyssnat på disney. Det är precis såhär ett lov ska vara!!

Snart ska jag till stan med Jossan för att fixa present till lisa. Imorgon vankas det nationella i svenska B. Ser inte fram emot att stiga upp klockan sju, men what to do. Hoppas ni njuter av solen mina små djur.



ps. har lyckats bli förkyld?? jag som nästan aldrig blir det.. ds.

friday i'm in löve

Hej mina små djur! Har varit lite ur balans de senaste dagarna så det har blivit jättedålig update. Men tänkte mest bara berätta att jag lever och det gör dem andra också. Har haft en helt okej vecka i skolan. Hade svenska nationella idag. Höll tal i fem min och det gick hur bra som helst. Nu har man tydligen gått på lov och om bara några veckor slutar man tvåan. SIIIIIIICK.

Fick paniiiiiiikont i magen innan och det har fortfarande inte gått över så nu ska jag chilla som fan och det är vad jag endast ska göra ikv. Imorgon ska vi kröka för lisa, det ska bli så kyyyyyl. Ha en fin fredag mina vänner.


avrundar med en bild på mig och andrei för drygt ett år sedan, mest för vi haft en mysig eftermiddag med resten av svenskgruppen

just nu

jag myser och snart ät det bb! lite kakor på det så är min onsdag fulländad. alice häsar också:


i love the rain the most when it stops

Ja om moder natur hade kunnat sluta va sån bitch och levererat lite sol så kanske man hade kunnat va på bättre humör om dagarna. Men nä, tydligen inte. Men det har varit lite mysigt, liiiiiiite. Men lite överdrivet att det har regnat hela dagen. För det har verkligen regnat hela dagen. Jag har även varit ute och cyklat fyra gånger i detta busväder. Hade ju min andra körlektion idag och det gick hur bra som helst!

Annars? Har haft en mysig håla med matte och annars bara chillat. Har sovit ganska dåligt dem senaste nätterna. Men vet ni vad? Imorgon har jag sovmorgon till tolv och det är guld!! Så nu ska jag fortsätta kolla in chrille på bb och mysa stenhårt. Hoppas ni har haft en fin dag =)


i am washed by the water

Försöker att inte lyssna på allt för deppig musik även om det bara är bland depplåtarna man klickar runt. Finns inte så mycket mer att göra än att sitta och gå igenom allt i huvudet om och om igen. Är nog ganska slutkörd. Slarvar med ätandet och sovandet. Yrar runt klockan kvart i fyra på nätterna och tror att klockan är sex. Orkar inte stressa upp mig över skolan och jag orkar inte gå och träna. Så vet ni va? Jag skiter i det.


it took a while to understand, the beauty of just letting go


not with a fizzle, but with a bang


NÖJD!

Hej alla små duvor! Ett tag sen jag skrev här i lilla bloggen men nu jävlar.

Igår spenderade jag kvällen hos Anna med gott att äta och black swan, vet inte riktigt om jag tyckte filmen var bra eller inte. Lite psykist störd var den iallafall. Sov hos anna igår och åkte hem i skaplig tid idag för att städa på rummet. Tog ett tag innan jag kom igång men det är iallafall städat nu. Kvällen idag spenderade jag hemma hos Jens med honom och Nathalie, käkade middag och proppade i oss massa godis och chips samtidigt som vi kollade på filmer och big brother. Nu är jag hemma och tänkte avsluta kvällen på bästa sätt, med Vampire Diaries.
PUSS OCH GODNATT!

only i can stop the rain cause the rain falls on me

Hej mina små djur. Jag har haft en förjävlig natt. Sov jättedåligt och vaknade första gången klockan halv sex och då spydde jag. Vaknade sedan klockan halv sju igen och spydde ännu en gång. Gött med lite inside information va? Är iaf jättetrött som ni kanske förstår och jag har fortfarande ont i magen. Mer ont i magen nu faktiskt. Känns som att jag är tillbaks på ruta ett angående magen, som i september. Men trots detta ska jag nog ta mig till stan med Nathalie. Vill inte sitta inne och tänka på att jag har ont.

Annars ska jag nog bara sitta hemma idag, i min säng och bara va. Det blir bäst så. Hoppas ni får en bättre dag än mig. POSS

cuz if you're not laughing, who is laughing now?

Åh vad jag är glad och nöjd!! Körlektionen gick jättebra, över förväntningarna. Har verkligen hamnat på rätt körskola och min körlärare är jättebra. Kunde inte fått det bättre. Han sa till och med att jag va över medel bland dem duktigaste. Det går bra nuuuuuu.

Annars har jag mest chillat, försöker stirra ner så min mage inte ballar ur igen. Det har varit lite mycket på senaste tiden, därför ska jag bara sitta hemma ikväll och glo big brother och dö lite (hade dock jättegärna velat shakea mitt ass på afron men icke). Ska njuta exta mycket av långhelgen denna veckan. Hoppas ni får en fin kväll!

ps. har fått värsta jävla dillen på påskmust, FÅR INTE NOG!! ds.


jag och min fina utväxt som nu är borta

torsdagshåla


Ännu en torsdagshåla ihjälslagen med mina mysisar. Nu är det en halvtimmes sång och klockan två ska jag ha min första körlektion. Nervöst!! POSS

losing all control

Hej alla fina människor. Hoppas att ni mår jättebra. Jag har haft en ganska dålig dag. Nä, den har varit skitdålig!! Tyvärr har man sånna dagar också och jag hade en idag. Dagen började bra, helt okej liksom. Men sen spårade det bara mer och mer. Hade uppsjung idag också, det gick ju inte heller riktigt som jag hade velat men vad fan gör det om tusen år? Precis, ingenting (kolla jag har börjat svara på mina egna frågor).

Hade iaf tänkt kolla lite bb live och sen kolla dagens avsnitt och sen somna stenhårt!! Jag är helt död efter 8 timmar i skolan och en timmes träning nu ikväll. Zumban dödar och Jane kör med oss som alltid (det är därför hon är bäst). Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Hörs när vi hörs och då är jag förhoppningsvis på bättre humör!
ps. har fortfarande inte startat min egen dator då min brors är 100 gånger skönare, därav inga bilder (weheartit.com) ds.

jag bloggar inte men jag måste visa denna bilden

min favorit på delad första plats. sååååååååååååå fin

sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve

Hej mina fina. Glad chey at your service. Har hämtat hem min egna dator och det va inget fel alls på den. Han behövde bara rengöras lite (''lite''). Så jag kunde ta hem min älskling för endast 600 spänn. GÖTT O NICE på den du. Har dock inte startat min egen då jag fortfarande lökar vid brorens. Men den är ju så soft, mjeee. Har för övrigt strålat som en sol idag. Har varit på asbra humör!! Men sen var det ju det där med övningskörningen... Jävlar vad kass jag va idag. Har min första lektion på torsdag så vi får se hur det går. Jag håller tummarna för mig själv.

Annars? Jag chillar mest med livet. Skolan är inte så krävande just nu men det kommer mina vänner, det kommer. Har iaf precis kollat klart bb och hade tänkt lägga mig men jag är inte alls trött. Har liiiiiiite sovmorgon imorgon. Går från nio till halv fem (kill me, jag som inte ens pallar gå till klockan ett). Vi små sångare har ett andra uppsjung imorgon. Men nu ska jag fortsätta chilla med mina WESC-lurar och sen får väl jag knyta mig så smått. Sov gott men inte godare än mig för jag vill helst ha det bäst. PEACE
ps. vill sjukt gärna tatta mig och denna va sjukt fet ds. (weheartit.com)

so impressive!!!

Alltså killen är 8 år!!!! Sitter med hakan nere till knäna nästan. Han kör världens rap, han sjunger och han dansar. Jag är snart 18 och jag kommer aldrig någonsin lära mig det han håller på med, haha. Är faktiskt sjukt imponerad av denna lilla grabb.

i'm not a stalker, i just know my way around the internet

Nä, jag är en stalker. En sjuk stalker. Om 10 är absolut max på stalkerskalan så ligger jag helt klart på 15.. Får nästan ångest när jag tänker på det. FY!!

and i know i'm meant to be where i am

ÅH har äntligen tillgång till dator igen. Lämnade min brors mac till honom i lördags men nu har jag den äntligen igen då min fortfarande är på lagning. Eller, felsökning borde jag väl säga för dem har inte ens skickat den på lagning. Men nu har det gått en vecka så dem lär väl ringa snart..

Har iaf haft en sjukt soft helg. Jag har hunnit med att; sova en hel del, skriva in mig på körskolan, boka min första körlektion, storhandla emd mamma, kröka med vänner, chilla samt mysa med Jossan och Nathalie. Dooooktigt!! Fick även mitt G i matte b. OM-FRIGGIN-GOSH vad underbart. Nu är den skiten över. Nu ska jag fokusera på alla annan skit som ska va klart innan sommaren. För nu är det inte många veckor kvar. Men nu ska jag fortsätta med att chilla och kaaaaaaanske läsa lite i engelskboken. Simma lugnt mina vänner (k)

från oss till er

Hej fina lilla bloggen och våra små trogna läsare. Vi håller långhelg och jag (sofia) känner inte alls för att blogga.. Eller jo, det gör jag. Men min fina dator är på lagning och min bror hämtade sin macbook idag och den får jag tillbaka på måndag sen får vi se om min egen lilla data är värd att paya för eller om man får köpa en ny. Mer info om det senare va.

Iaf, vi chillar. Vi chillar stenhårt. Just nu hos Nathalie. Under kvällens gång har vi; handlat godis, myst, ätit godis, kollat film, kollat bb live, kollat animal planet, tramsat, färgat utväxt osv. Ja vi har det helt enkelt för jävla bra. Hoppas ni har en fin kväll =)

1 april

1:a April idag och än har jag inte blivit lurad av några skämt, känns bra eftersom jag brukar gå på en hel del skit. Har iallafall haft en ledig fredag med sovmorgon, frukost framför tv:n, film och chill. Nu har jag även ett hyffsat nystädat rum och väntar på att beccis ska komma hit. Blir myskväll med henne här hemma ikväll!

PUSS

puss becci

RSS 2.0