Grått nytt hår

Ville mest bara titta in och säga gott nytt år på er eftersom jag förmodligen inte kommer hinna göra det senare. Hoppas ni alla får en kickasssssss kväll och en mycket bra start på det nya året. Det kommer iaf jag tillsammans med bl.a. mina finaste cheyor.

feel like letting go

Hej blog. Ville mest bara titta in och önska er alla ett gott nytt år för jag lär inte komma hit imorgon. Jag hoppas ni får en fin kväll tillsammans med människor ni älskar, alldeles för mycket skumpa och fireworks. - för det ska jag.


Kram


idag är ingen vanlig dag...

... Det är Annis födelsedag!

Idag fyller Anna 18 år, ganska stort faktiskt! Hon är nu myndig och kan göra precis vad hon vill. Gå på puben och andra uteställen, skaffa körkort, dricka alkohol lagligt, köpa cigg/snus, ja listan är lång men you get my point. Dagen till ära vill jag gratulera henne väldigt mycket! GRATTISGRATTISGRATTIS. Älskar dig! Och dagen till ära åkte jag även hem till Anna för att fira henne hela dagen. Mös lite, hjälpte till med förberedelser osv och sen kom hela hennes släkt och några kompisar till hennes tvillingbror, Henrik (grattis till dig med!) Det blev en mumsig middag och sedan tårta till efterrätt. Hade faktiskt väldigt trevligt!

Nu är jag åter hemma igen med Anna och vi ska väl snart sätta på en film eller något så vi är utvilade till imorgon, då det är sista dagen på detta året. Ska bli sjukt kul att fira in det nya året med mina älsklingar! Jag läääängtar så mycket till imorgon och är säker på att jag får en toppen nyår. Om jag inte hinner uppdatera något imorgon så önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år och fira in det på bästa sätt! Med vänner, skumpa och raketer.

PUSS PÅ ER
















































Några favoriter från året som gått (blev visst lite fler bilder än vad jag räknat med)... MEN dessa bilder och dessa människor är några jag aldrig kommer att glömma. Älskar allihopa och jag delar en massa fina minnen med dem nu. Vill tacka för detta året och hoppas på att vi får fler år tillsammans. Älskar er!

couples retreat









Couples retreat, se den! Kan säga att den är mycket bra även fast jag bara sett halva. Nu ska jag till stan. PUSS

även jag snor denna listan från anna

min bästa vän har många namn

när jag borstar tänderna dregglar jag alltid

när jag lagar mat går det alltid åt helvete

jag är rädd för hajar, stora äckliga hajar

den värsta känslan är när man är riktigt baj*ig och man inte har någon toa nära

den bästa känslan är att sova

jag är bäst på allt

jag är sämst på att vara dålig på något

jag lyssnar på musik

jag pratar mycket och ofta

jag tycker om dem som tycker om mig

kärlek är ett ord på 6 bokstäver

i somras hade jag fina stunder

sist jag grät
va jag jävlig ynklig

när jag vill tänka ber jag någon annan tänka åt mig

när jag bakar så tittar jag bara på och låter josse göra jobbet

just nu tänker jag på mat

idag har jag
inte gjort ett skit

ikväll ska jag fortsätta vara ensam och förhoppningsvis se en film (om den blir klar) whops

imorgon kommer jag träffa gammi

min mobiltelefon är en iphone 4 och jag älskar den

när jag vaknar fryser jag alltid

om jag var ett djur skulle jag väl vara en häst pga min hästflabb

/en oseriös och onödig lista, enjoy



pirater på 4an

Jag har aldrig varit med om en tråkigare kväll. Sitter hemma helt ensam medans alla andra myser på sina håll. Så jag får sitta ensam och roa mig med mario kart DS. Men jag måste faktiskt erkänna att det spelet är jävligt kul. Har blivit lite smått besatt hehehe. Älskar spel över huvud taget, i alla former, fast måste medge att min favoritkonsoll är 360.

Har iaf käkat hos farmor och farfar idag. No shit (?) skrev ju bara det i förra inlägget. Och efter att jag kom hem därifrån har jag fan bara segat och segat och segat och segat och segat och segat. Så jävla SEGT. Men om man ser det från den ljusa sidan så hinner jag vila min mage lite innan det smäller på nyår, för det smäller ju faktiskt då. Det ska bli fint, mycket fint. längtar



Nu ska jag kolla pirates på tv4. PEACE

tisdagsmys

Nu ska jag till min farmor och farfar tillsammans med min älskling samt pappa osv för att käka middag och mysa! PUSS

we are one



pic//malmöfestivalen tio

blog blog blog jag chillar hemma hos jossan med fina cheyer. mina favvomys(och allt annat)cheyer. vart ju som sagt i skolan med beccis förut. vart bara tänkt för min del att investera i solariumet men det slutade med att jag traskade hem ett par drop-dead-snygga-skor. nöjd som fan över det. längtar tills snön drar åt fanders så jag kan springa omkring med dem jämt. (kan visa sääään)

vi gör inget viktigt. jag sitter med datorn i knön, jossan lockar beccis hår, emma spelar mobilspel på alla olika mobiler hon kommer åt ja and that's about it.

(förutom att jag sköter musiken och spelar justin timberlake)

(justin timberlake är BÄST)

wrap me up

Hej bloggen! Är precis hemkommen från stan. Fick gå hem för dem jävla stadsbussarna är aldrig i tid. Bussen var självklart försenad så jag tänker att jag kunde lika bra gå hem men ångrade mig när jag kommit en bit för det kändes som mina lår skulle gå i tusen bitar så kalla dem va!



Fick iaf äntligen handlat jeans vilket jag verkligen behövde. Handlade ett par nudie och ett par croker som va på rea och kostade endast 250 :- så det var ett bra kap! Handlade också underkläder på hm, mest för att det är min favorifärg, men glömde såklart handla hårfärg till min hemska utväxt. Måste ju färga den innan nyår!!

Idag vaknade jag klockan 11, KLOCKAN 11!!!!! utan magont. Åh ni förstår inte hur jävla underbart det kändes. Tänker till och med dela med mig av en smiley för att ni ska förstå lite --> :D Haha! Ikväll ska jag till jossan med en hel drös tjejer. Ska planera lite smått inför nyår. Det ska bli jättemöjset.

Höres ikväll. Kram zeus

Måndag 27. dec



Hej blog. Jag ska alldeles strax åka ner i stan tillsammans med Beccise så tills någon är tillbaka här: simma lugnt.


hide away

Blev lite rörd av jossans lille godnatt-inlägg. Älskar dig Jossan (och alla er andra med). Men nu är frågan; vad fan gör jag uppe nu? Är inte trött faktiskt, och jag planerar på att vända lite på dygnet så jag kanske kan sova till längre än klockan sju imorgon typ. Även om det inte är bra är det den planen som lockar mest nu. Men jag får väl hoppa i säng jag med, klockan är trots allt två. Fan vad onödigt detta kändes, precis som mycket annat..

GODNATT♥

Tänkte bara meddela er om att jag är så JÄVLIGT lyckligt lottad. Har nog de finaste vännerna i världen, och jag menar det till fullo. Vet att alla säger så om sina vänner, men jag vet att mina är snäppet bättre och de förtjänar den platsen, alltså "Världens finaste vänner". Jag menar det verkligen när jag säger att jag älskar er allihop och att jag säkert aldrig hade pallat en endaste dag utan er. Vetskapen om att inte ha er vid min sida gör så jag får världens största klump i magen. Att veta att jag alltid har er vid min sida, gör att jag kan gå igenom livet med ett leende på mina läppar.

Nej, fan vad fina ni är!!!! JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA. Ni är guldvärda

they love the way i ride it

Gutenkvällen. Seg uppdatering från min sida. Det sista jag delade med mig av var väl hur jävla ont i magen jag hade? Kan tillägga nu att det har inte gått över utan bara frodats vilket suger och jag börjar smått få panik över att jag ska ha ont till nyår vilket resulterar i ännu mer magont? Ajdå.

Hade i varje fall en jättemysig julafton tillsammans med både pappa och senare mamma och sen kom ju även min älskling hit vilket va hemskt mysigt! Är jättenöjd med alla min klappar. Fick en massa presentkort, en trippeltång, iphoneskal (från min älskling) och annat smått som är ovärt att nämna. Och med hjälp av presentkorten har jag försökt shoppa lite mellandags-rea-varor men tyvärr har jag ikke fått hem något. Så imorgon ska jag fan ta mig ner till stan i trelleborg och inkasera en jävla massa skit! Orkar helt ärligt inte gå i malmö i all denna jävla mellandagsstressen.



Annars då? Jo jag lever. Min mage bråkar med mig men inte fan ska jag deppa för det. Ska, som nathalie också gjort, börja sola lite inför nyår så man kan känna sig snäppet snykkare i klänningen. Kaaaanske laddar upp en bild på den innan nyår, kanske. Deppar faktiskt lite smått nu (för det är faktiskt en deppsöndag) men ska snart återgå till mitt filmtittande. Hoppas på att få sova till längre än 8 imorgon för dem andra mornarna har jag vaknat så tidigt pga min magont. Hörs imorgon med hopp om att jag är en klad hest några plagg rikare?

Kram Zeus ps. creds till natta som fixat med bloggen, för tillfälligt ds.

All this time


//sex and the city


Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara så jävla nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära
? Precis så. När hjärtat gör ont för att det dunkar lite för hårt och man vill få det att lugna ner sig men det går liksom inte. Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den och ringa och aldrig lägga på. Så. När man blir glad varje gång man tittar på mobilen för han finns som bakgrundsbild. När han drar ett skämt och det är bara roligt för att det är han som säger det. När han kallar en älskling och man rodnar men skyller på kylan. Men just det här att hur nära han än är så är han aldrig tillräckligt nära. Måste betyda att man inte kan få nog. Det går inte att få för mycket av honom. Och hans tröjor som alltid doftar så gott.
//michaela forni


Can no get enough of you



Idag kan ni tro att jag vart så jävla trött på att se min alldeles för bleka kropp i speglen varje dag. Så jag tog mig i kragen och beslöt mig för att låta mig grillas i ett solarium. Jag vet att det inte är alls samma sak som att ligga på stranden i bikini och svalka sig i havet då man blir för varm MEN det är det bästa jag erbjuds just nu och heeeeell no att jag tackar nej. Jag solade 20 minuter och det vart GULDVÄRT. Spirorna och resten av kroppen är nu någon grad brunar och fräknarna har tittat fram. Nu gäller det bara att underhålla brännan ett par dagar så ska jag nog trivas i min nyårsklänning på fredag!

(egentligen vart jag så jävla trött på att vara blek igår men då hade det jävla solariumet stängt)

(jag vart skit sur)

Förutom att sola har jag idag hunnit med lite mellandagsmys med mitt hjärta :-) Jag ville egentligen köpa en kamera men det slutade med att marre köpte massor av fint och jag åkte hem tomhänt. Man måste tydligen jämföra priser OCH kameror innan man lägger pengar på det... I alla fall har jag haft en väldans mysig dag som jag avslutar med chips, dippa och SUPERBAD.

(lite VÄNNER också...)

You're amazing

Har inte bloggat på länge nu, så skriver ett snabbt inlägg nu när jag sitter i bilen påväg till mormor och morfar för att äta god middag tillsammans med släkten. Min julafton blev jättemysig! Fick en massa fina julklappar och jag är grymt nöjd! Igår, lördag, låg jag i min säng i TOLV timmar och tittade på glee, sjukt mysig serie. Idag har jag bara tagit det lugnt och varit ute i kylan med hundarna. Det borde vara förbjudet att vara så kallt så det känns som att hela ansiktet ska frysa till is :( Puss! Ps. Ser fram emot nyår så jäkla mycket, kommer blir grymt!!!

futuresex

img_2127 (MMS)

Julfirandet med släkt och familj är nu slut så då fortsätter jag tillsammans med Justin Timberlake Futuresex/Loveshow. Mys! Fast hade helst av allt haft marre här också! Hoppas ni haft en bra dag! kram nathalie


GOD JUL

Hej blog. Tänkte bara kika in hit snabbt för att önska er alla en god jul :-) Ni alla vet ju vad den här dagen innebär så det behövs inte någon längre text för det va? Ne. Just nu sitter jag och myser framför VÄNNER. Kan vara en av världens någonsin bästa gjorda serier. Övermysig. Förutom det väntar jag på att min älskling ska titta förbi så vi kan byta julklappar och därefter ska jag hem och fira resten av julafton hos min farmor och farfar :-)















GOD JUL

Helvete då

För det första; vad FAAAAN gör jag uppe nu? Jo, jag har äckligt ont i min mage. Jultomten kom visst tidigt i år och inte fan va han snäll. Fast nej, jag har nog mig själv att skylla. Min mage är så fruktansvärt stressad och jag försöker chilla hela tiden men tyvärr ger det inget resultat så jag har fått sluka lite av den äckliga medicinen. Hoppas på att somna om när som helst för jag vill inte behöva va dödstrött på julafton liksom :( detta året ska jag fira hos min pappa vilket ska bli väldigt mysigt. Känns som om det va evigheter sedan jag firade med pappa och farmor o farfar och alla därtill. Skriver mer senare, måste få sova lite till.

Truth of a matter is I'm complicated

Hej blogen! Allt är fint med mig. Vart uppe tidigt imorse för att åka med papsen till stan och köpa de sista julklapparna, däribland en till min grabb. Tycker lite synd om honom för jag är antagligen den sämsta i världen på att köpa julklappar MEN jag ska nock gottgöra honom på hans födelsedag! När det vart klart lyften några kilo från mina axlar och jag tjillade några mysiga avsnitt vänner innan jag hoppade in i duschen. Idag är det ju som sagt den 23e vilket för min familj innebär julfirande med (detta året) mammas sida. Ska bli himla mysigt. Min mormor gör den godaste julmaten!!!


Köpte frukost på Espresso House och kolla vilken mysig påse jag fick!!



PUSS ha en fin dag. Och juste! Igår vart jag hos Frida och fixade frisyren inför jul/nyår. Jag är superblond och trivs grymt mycket bättre i det än min råttfärgadetvåmeterlångautväxt.

PUSS var det ja. Haj po er.

den lilla julen

Godmiddag på dig bloggen! Som vanlig är jag ute i sista sekunden med allt. Ska om 15 min bli upphämtad och köra till mormor och käka där med min broder så jag kör ett kvickt inlägg.

Har shoppat på Ö&B med jossan och anna idag! Måste ju handla till den traditionella paketleken som äger rum imorgon. Och ja, just det... det är ju fan julafton imorgon? Haha, ganska wacko att det bara är en vecka kvar på detta året sen är det 2011. Snacka om att detta året har rusat förbi och jävlar vad mycket jag har gjort! Men ja, det får ni väl läsa om när det börjar närma sig slutet. I år har jag ''köpt'' EN julklapp. Och den är faktiskt till min pappa och hans sambo. Tro det eller ej, men jag ska ge dem en bild på mig själv (inramad såklart). Haha, hur awesome?

Nu ska jag dra till mormor så talk to ya latero (och ja denna gången menar jag det)



Kyss från Zeus

loca

WADUUUUP?

Det är jullov och jag mår finfinfint vilket jag hoppas att ni också gör. Vädret är lite väl extremt och om moder natur hade kunnat chilla lite hade det varit en smula lättare att ta sig från ett ställe till ett annat. Men så länge vi får en vit jul är jag väl lika nöjd som alla andra i skåne? Vi har ju inte haft det på längre.

Hittade nyårsklänning igår efter julavslutningen och var och hämtade ut den idag. Hoppas på att den blir bra och jag får väl slänga in en bild på den så småning om. Stressen över nyår blir fan bara jobbigare och jobbigare trots att det är långt dit. Men som jag alltid säger; det löser sig (?).

Spenderade min eftermiddag i malmö med älskling i all julstress med lite fika. Och förövrigt har jag slagit rekordet på veggi igen. Är nu tredje bäst i världen och hur jävla grymt är inte det? Övergött om ni frågar mig. Fick över en miljon poäng och det är ganska jävla awesome.



Senare ska jag försöka ta mig till jossan, myyyyz. Men nu först ska jag nog se klart flickan som lekte med elden (är det min lillasyster?) Talk to ya latero (k)

Jävligt onödigt

Hej, jag är vaken(?) får ångest när jag ser att klockan är över 1, men är inte det minsta lilla trött. Tror att min powernap i eftermiddags blev lite för lång... Skrev precis ett jättelångt inlägg med suddade ut allt då jag märkte hur jävla ointressant det är för er att läsa. Detta inlägget är egentligen jävligt onödigt, men jag har inget bättre för mig och eftersom jag varit dålig på att uppdatera måste jag ta igen det på något sätt, så varför inte göra det nu liksom? Haha. Jag kommer ingenstans med detta så för allas bästa slutar jag knappa på min iphone nu och försöker sova istället. Godnatt!!!

firework

Hej bloggen! Tänkte börja med att berätta hur sjukt irriterad jag blev när vi kom till skolan idag och nästan alla lektioner var inställda och den enda som inte var det var så onödig så vi kollade på youtube-klipp. Jag gick upp klockan 6 i onödan eftersom jag lika bra hade kunnat stanna hemma hela dagen. Men tog igen all sömn när jag kom hem. Sov i soffan i några timmar och sen har jag haft lite julmys med mamma och syrran, lussebullar och te MUMS! Nu börjar klockan dra ihop sig så jag ska snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Imorgon åker jag in till skolan för en mysig julavslutning och sen blir det en mysig stund i stan med Nathalie och Sofia. PUSS

PS. Allt snack om nyår har faktiskt fått mig att se fram emot det. Bild från förra året


yes yes yes I am

Hej blog. Som ni kanske märkt har jag inte ens kollat in här på för många dagar (kan tyckas). Efter att ha haft en grymt rolig helg innefattande klassfest och lussefirande på magasinet förra helgen vart jag sängliggandes resten av veckan därefter. Det har jag ju faktiskt nämnt då jag insåg att jag vart sjuk. Influensa hette det jag drabbades av och det slog ut mig totalt i 5 dagar. Inte så roligt MEN roligt är ju att jag faktiskt mår grymt bra nu. Jag är frisk. Jag har köpt nya skor. Jag slutar skolan imorgon och det är snart nyår. Jag tycker det ska bli grymt mysigt med NYÅR och NYTT ÅR. Varför?  Jo för att efter 0000 har du:

# inte gjort något dumt detta året...
# ...och har alltså ingenting att ångra detta året.
# 365 dagar framför dig att göra dumma saker på...
# ...som du alltså senare kan ångra...
# ...eller vara glad över.
# klarat dig igenom ett helt år till, bra jobbat!
# förhoppningsvis massor av människor runt omkring dig som du vill inviga och spendera det nya året med.
# hela himlen ovanför dig fylld med fina raketer (händer ju som sagt bara EN gång om året, speciell känsla!)
# telefonen ringandes konstant eftersom människor som inte kunde vara med dig men älskar dig och vill önska dig ett gott nytt år (mysmys)
# tror ni kan hitta på en del punkter själv för jag orkar inte mer.

Nu tänkte jag fira mina nya skor med ett avsnitt VÄNNER och sen ska jag sova. Imorgon beger jag mig på nyårsklänningsletande med mina favvocheyer (två av dem) och senare på eftermiddagen ska jag in till Malmö med min man och julmysa.

Natti.


och JA jag är fortfarande helt tagen av hur jävla bra Justin Timberlake är. tack världens utan tvekan bästa martin för att du tvingade mig lyssna på honom och se furturesex/loveshow

/Nathalie.

uncool

Har en förjävlig dag. Jag är förjävlig idag. Mitt jävla humör är förjävligt idag, och nej jag har inte mens. Jag är bara allmänt sur för att inget alls går som jag vill idag. Idag är en sån dag då jag verkligen vill skrika någon i huvudet. Speciellt i denna sekund. Och snart lär väl ilskan övergå till depp, vilket är mindre bra. Men det är den här jävla julen. Jag har aldrig riktigt gillat den och jag gör det fortfarande inte. Och nyår? Det är bara en jävla massa klydd. Blir bara irriterad av att ens skriva det. Förlåt för den sega uppdateringen. Kör ett hårt ryck imorgon.

Kram från en lissen Zeus

Myzzzzz

Godmiddag bloggen! Har en riktig myshelg i k-town då vädret inte tillåter något annat. Men jag klagar inte! Det blev ingen bio igår pga brist på filmer. Det fann inte riktigt någon som lockade så vi hoppade bio och tankade en riktig skräckis. The descent: part 2. Den va lika läskig som första och om en trea kommer hoppas jag på att den kommer va minst lika läskig. Ni borde se dem, ettan och tvåan. Idag ska vi fortsätta vårt stenhårda chillande. Det behövs då jag knappt sov ett skit inatt för en viss hund vid namn Sigge tog upp hela min plats. Haha, han är världen finaste så det får gå för denna gången! Ha en fin lördag. Kram zeus

ÄLSKAR MIN IPHONE 4!!!

ÄLSKAR LIVET JUST NU!!!
Igår fick jag tillbaka min älskade iphone, men fick en helt ny istället för att de lagade den andra. Jag klagar inte men är så jävla glad att jag har tillbaka den nu. Livet utan min älskling var minst sagt tufft ska jag säga.

Blev ingen skola idag pga snön och det är heller inget jag klagar över. Är hemma hos Anna nu med henne och Emma och de har fått mig att spela något spel på facebook haha. PUUUUUUSS


NU

Nu drar jag till K-town. Ikväll ska jag se bio.



PUSSS FRÅN ZEUS

klocka

Hej fina bloggen! Idag har jag tagit tummarna ur röven och startat datorn.

Idag är en riktig sån dag då jag fastnar vi datan när jag egentligen borde plugga. Men pluggat det har jag gjort det med! Har ju mitt sista prov i företagsekonomi A imorgon, lite nervöst. Sen är den kursen avslutad och vi kör igång med 150 poäng företagsekonomi B efter jul. Kommer antagligen gå jävligt trögt. Tur att vi har världens bästa lärare i det ämnet då va.

Idag har jag chillat och endast chillat. Pluggade lite i skolan och har hunnit klämma in lite mer pluggande i mitt chillande efter skolan. Chillandet känns nödvändigast just nu. Sov så in i helvetes dåligt inatt. Så en liten tröst i min trötthet är att jag börjar nio imorgon och inte åtta. En timme längre att sova, vilket inte är helt fel? Så ikväll har jag lite tid över till att göra ingenting och den tiden ska jag spendera framför de missade paradise hotel avsnitten. GÖTTTTTT!!

Igår när jag var på entré i malmö köpte jag en klocka för priset av 200 :- vilket var överbilligt. Den kommer från ur&penn. Dem har faktiskt många fina klockor där till låga priser. Hur nice liksom?



Nu ska jag chilla vidare. Talk to ya latero!
Kram Zeus

"jag har inte trillat en enda gång denna vintern"

Ja det är åtminstone det jag har gått och sagt hela tiden. Nu kan jag verkligen inte säga det lägre, efter vinterns första och förmodligen mest pinsama vurpa. Jag skulle gå ut från skolan och precis utanför dörren va där en liiiiiten liten ispöl som jag såklart halkade i. Det var inte precis ett "fall" utan jag la mig mer ner på knä. Tror där stod typ 3 stycken tjejer ifrån tvåan och dem kunde ju såklart inte hålla sig för skratt vilket är fullkomligt förståeligt! Som tur va hade jag luvan på mig så dem hann aldrig se mitt face som antagligen BRANN UPP efter den lilla incidenten. Något som va ännu mer pinsamt va att jag va ensam under händelsen, hafe ju varit mycket lättare att skoja bort det hela om nathalie och josefine hade haft my back. En annan sak som också är förjävlig va att det gick hål på mina jeans?? What, hur kunde det hända? Aja, whaddevår. Nu ligger jag i sängen, bloggar från mobilen för jag pallar verkligen inte sätta igång datorn även om paradise lockar. Men nej, jag skiter i det. Mår så jävla illa efter alla smörpopcorn jag käkade hemma hos Filippa. Tisdagstrsditionen ni vet. Nu ska jag sova! Sov gott ni med! Puss från zeus

SMS-inlägg

img_0694 (MMS)


down to earth

FÖRLÅT NATHALIE!!!!!! :(

Jag är fortfarande sjuk och jag har även delat med mig av det till nattis... ILLA! Hostar 24/7, har feber, svettas som en gris och nathalies beskrivning om hur tillståndet i näsan är passar bra in även på mig. Idag har jag haft turen (?) att få tillbaka min röst, den låter iallafall helt okej jämfört med i helgen och igår då jag lät som en kråka bokstavligt talat.
Nu måste jag, MOT MIN VILJA, sätta mig och plugga... Vill egentligen bara lägga mig i soffan och sova. Hoppas ni mår betydligt mycket bättre än vad jag gör.

Ps. Tänker på Sofia, som idag gjorde det vi alla fasar över, nämligen halkar och trillar utanför dörrarna till skolan. Känns faktiskt skönt att det inte var jag (som egentligen hade varit mer troligt) men tycker lite synd och Fia och är faktiskt lite ledsen över att jag missade detta. PUSS

Hej. Ville bara säga att Josefine har smit...

Hej. Ville bara säga att Josefine har smittat mig, ordentligt. Mitt huvud känns som om det ska sprängas (värre än bakfylla!), känns som om mina bihålor är fyllda med ett ton snor och näsan med yttligare ett ton snor. Förstår att det är sjukt äckligt att läsa om men jag mår fruktansvärt dåligt och undrar om jag ens kommer kunna somna om. Får väl hoppas det va för snart är det jul och då vill jag INTE behöva må såhär! Haj po er /Nathalie


oskar linnros live, babel, 3 december




Underbart. Magiskt. Grymt. Finns många ord som kan beskriva denna kväll. Bilderna är inte ett dugg inzoomade. Fattar ni hur nära vi va?

ps. jag vet att designen är övertråkig, men vi ska komma loss och fixa ny ds.

helgen

Har det varit bloggtorka eller? Svar: JA! Men hade nu tänkt ta igen helgens missade uppdateringar.

I fredags fyllade min fina Tova 17 år. Vi hade det jättemysigt, åt på A9 och kollade idolfinalen. Perfekt fredagskväll. Jay vann och allt och är enligt mig en mycket värdig vinnare så för en gång skull så har jag varit nöjd över idol och vinnaren. Efter det hämtade min älskling mig, snäll som han är och jag fick efter en veckas tid äntligen bli skedad. MYS.

I lördags var det klassfest. Vilket var grymt jävla kul. Ett jävla jobb att ta sig dit bara. Ja, för det är faktiskt ganska jobbigt att åka från telleborg till limhamn, men vi kom dit iaf! Jag hade jättetrevligt och det va jättekul att verkligen lära känna de som kommit in lite senare i klassen, samt dem jag nästan aldrig pratat med. Dräggigast va alex och jag är inte ett dugg förvånad. Fattades bara att han och adam skulle smörja in sig i soja och sen börja gnida sig mot varandra. Haha. Har några få bilder från klassfesten som är tagna med min mobil.


jag och jossan, dem hade handlat coooola brillor


adam va mycket stilig


oskar och jag, som dräggigast


älskar diiiiiiig


och kvällen slutade med att jag ritade på adam, fint skit

I går (söndag) var jag på lussevakan på kräm och det kunde varit roligare faktiskt. Hade såklart jättetrevligt hemma hos Frida med tjejerna men själva kräm var ingen hit. Nej gott folk, nu får det dröja ett tag innan jag ska på något jävla uteställe. Och stackars jossan blev sjuk igen så hon kunde inte följa med igår vilket gjorde det hela lite tradet också.

Och vet ni? Även fast jag vaknade bakis och sliten klockan sex imorse. Släpade jag min röv upp ur sängen och till skolan. 8-2, strongt. Jag har nu visat att jag klarar av att kröka. Som vissa andra inte gör, nathalie ;)
Nu blir det ph och sen straight 2 bed för jag är kukigt jävla trött som ni kanske kan räkna ut med tummen och en bit krita? POSSSS

sjukling

Festade och hade det sjukt kul med klassen igår!!!

Idag har jag feber och mår SKIT. Så medans alla mina tjejer är ute och festar har jag suttit hemma, tittat på beck och ätit lussebullar. Ska nog kolla på en film nu eftersom det inte blir någon skola för mig imorgon. PUSS

torsdagsmys

Tjena mittbena! Hoppas alla ni jävlar mår bra. Jag mår väl helt okej. Har pluggat en jävla massa matte idag med mina två favoritcheyor. Matten sitter faktiskt någerlunda bra, SKÖNT. Blir faktiskt lite roligt också när man väl fattar det hela. Bra sofia, bra kämpat. Nu chillar jag beverly hills chihuahua med min lilla solstråle. Vi har faktiskt blivit ganska bra kompisar.




hahaha fulaste

Nu ska vi fortsätta mysa och senare ska jag kolla lite ph och ikväll ska jag verkligen lägga mig i tid!! Talk to ya latero.

Kram Zeus

MISS YOU

Har gått igenom "dödsdagen", som Sofia kallar det, idag. Och det var inte så farligt faktiskt. Fick sluta en halvtimme tidigare på företagsekonomin av världens härligaste lärare, Henri. Har pluggat matte med Nathalie och Sofia och har faktiskt fattat det väldigt bra. Tackar Nicole för det eftersom hon lärde Nathalie en massa igår. Imorgon skriver vi alltså vårt sista matteprov innan nationella efter jul! Sen är det HELG. Denna helgen kommer bli awesome. Har sett fram emot den länge nu. Ska ha så sjukt kul med klassen på lördag och världens finaste cheyor på söndag. Måndag kanske inte blir lika roligt, men det får man ta då.... hehe.

Nu chillar jag lite och jag saknar min Iphone som FAN! Snacka om att man inte kan vara utan den när man väl har fått en. Vill ni inte bli beroende av något så kan jag rekomendera er: köp INTE en iphone. För det är den bästa uppfinningen som har skapats, så man blir GARANTERAT beroende. Possposs


Nathalies födelsedag i somras. En mycket bra kväll kan ni tro!!!

Get loose get crunk get drunk get blown

Fyfan vad jag har kännt mig sällskapssjuk idag. Sinnes. Har suttit och lyssnat på all i need is you hela kvällen också. Sen har jag ju faktiskt slagit ett rekord på veggi också. YES!! Om jag va en av de 20 bästa i världen innan, vadfan är jag då nu? Hehe. Har spelat lite ap-buzz med mina småsyskon också och det va jättekul tills Ellen började gråta för att hon aldrig vann. Sorry Ellen, men din tid kommer den också.

Har precis kollat lite paradise och krängt en hel påse popcorn all by myself. Så nu är jag ganska full i magen. Och på tall om full som är ett annat ord för onykter som är bundet till min helg, så kommer den bli suuuuupahsweet. Åh lääääängtar, dels efter att få pussa på tova som fyller år och för att få pussa på min älskling och på min fina klass och pussa på min underbara cheyor!! Ja, jag har en fin helg att se fram emot. Synd att jag har sån ångest inför matteprovet bara. Men det lööööööööööööösår saj.



Nu måste jag verkligen lägga mig (k) kram zeus

tisdag innebär

Tisdagstraditionen!! Och det är väl klart vi har kört den idag med. Vi hade till och med popcorn för att fullborda hela skiten OCH coca. Oooooånderbart. Mysmyyyyys. Körde faktiskt säsongens första solning idag och tro mig, DET va nice. Jääääävligt nice. Och efter det gick(????????) jag hem. Strongt. Missar träningen även denna torsdag för det jävla äckliga matteprovet sätter käppar i hjulet för mig och det suger.

Meeeeeen något som är jävligt gött är att vi har sovmorgon imorgon. Och något annat som är jävligt gött är att jag har ett göttigt cashflow för tillfället. Två veckor kvar i skolan, och jag SKA stå ut. MMMMMMMMMMMMMHM.


Chillar at the moment grown ups med alicekatten. Tro mig, hon KAN kolla på film. Precis som jossans hund ludde kan. Hahah, snacka om awesome.

Sov gott. Kram Zeus

JÄVLA SKIT!!!



Kommer ha TVÅ fruktansvärda veckor framför mig... Fick lämna in mig telefon på lagning idag eftersom kameran strejkar av någon anledning, inget allvarligt med andra ord. MEN det kommer vara sjukt jobbigt att vara utan den i två veckor. Det blir inte bättre av att Nathalie och Sofia kommer med kommentarer hela tiden. Sofia: "Hur mycket batteri har du på din iphone? Nej just det, du har ingen" Nathalie: "Ska du inte kolla på bloggen? Nej just det du har ingen iphone" En massa sånt snack har jag hört hela dagen lång och jag lämnade in min telefon idag. Tänk TVÅ veckor med detta skitsnacket. Kommer döööö :(
Hoppas de tröttnar snart och känner lite sympati för mig istället. Nu har jag iallafall min sketna gamla sony ericsson istället, och jag hatar den!!!

Har sovit en massa idag och det var sjukt skönt. Ska snart duscha och sen ska jag begrava mig. GODNATT

wonderwall

Måste säga att denna dagen har gått sjukt fort även om det kändes som om vi mest bara satt och väntade i skolan. Somnade stenhårt på bussen hem och fyfan vad det va skönt!! Min röv somnade också. Snacka om att den gjorde ont efteråt. Är för det mesta seg i kroppen och kan inte fatta att det bara är typ två veckor tills vi slutar skolan. Fatta så ööööööversoft schema vi har nästa termin. Näeh, jag måste fan visa.


Fatta att vi kommer va lediga varje fredag och hur jag underbart det kommer att va!! FATTA FATTA FATTA FATTA

Sitter just nu som lite barnvakt åt min egna lillasyster. Lite mysigt faktiskt. Har lite ångest inför matteprovet på fredag. Men när jag tänker på hur det gick på förra kommer detta säkert gå helt okej. För övrig har vi inte alls så mycket att göra nu innan jul vilket är hallelujahöverskönt. Annars så väntar en kickass helg med födelsedagsfirande, klassfest och sist men inte minst; lussevakan. FINT SKIT!

Kraaaaaam Zeus
ps. taggar ph ds.

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Fyfaaaaaaan vad övergrym oskar va igår. Helt sinnes så bra han var. Längst fram stod vi också vilket va helt jävla magiskt. Inte bara fick vi se honom utan även röra vid honom. Ja, det va så jäääääävla grymt. Eftersom Nathalie håller i mobilbloggarna laddar jag upp bilderna när jag kommer hem. Sitter just nu i Svedala och kollar på tävlingar i mma. Ikväll vankas 18års fest. KYSS PO ER

Bilden är inte inzoomad på något vis alls....

img_0663 (MMS)

Bilden är inte inzoomad på något vis alls. Förstår ni hur nära vi varit Oskar ikväll? Förstår ni vilken underbar konsert det var? Har haft en underbar dag fram tills nu. Hur i helvete kunde Olle åka ut ur idol? Skandal. /nathalie


Som Sofia nyss sagt drar vi in till Malmö ...

mwsk (MMS)

Som Sofia nyss sagt drar vi in till Malmö nu för att njuta av 2 timmar tillsammans med OSKAR LINNROS. jaaaaaadå sjukt jävla nöjd /Nathalie


O.L

Nu drar jag och nattis in och ser oskar linnros! Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad chey!!



PEACE

freeeeeaky

Åh, ni aaaaaaaaaaaanar inte hur mätt jag är!! Kanelbulle efter kanelbulle sen julmat på det, en jävla massa julmat. Och återigen kanelbulle efter kanelbulle. JÄVLAR vad jag har käkat idag. Men imorgon hoppas jag att jag studsar av mig allt skit framför oska linnros. Är jävligt taggad och det ska bli sjukt kyyyyyl.

Ja som jossan redan har förklarat så hade varit snökaos även längst ner i skåne. Försenade bussar hit och dit. Slipper skolan imorgon och ett fett jävla smile prydde mina läppar när jag läste jossans inlägg och såg att hon skrev att ställa klockan inte va nödvändigt imorgon. Det påminnde mig om att jag kan sova huuuuur jävla länge jag vill imorgon. FYYYYYY vad skönt.

Kan inget mer än att älska livet just nu faktiskt. Tänker njuta så hemskt mycket av denna helgen, nu när mitt liv känns grymt stabilt. Nästa vecka väntas ett matte b prov och jag fasar inför det, men det ska nog också gå bra.



Nu ska jag maila min mentor och sen fortsätta chilla pung och glo film. Kanske försöka mig på att slå rekordet på bajsspelet som marre håller.... hm, kanske kanske inte.

Sov gott! ZEUS

SNÖÖÖÖÖKAOS

Denna veckan har varit ett riktigt helvete! Snökaos hit och dit, försenade bussar och allt som hör till. Det har helt enkelt varit extrem jobbigt. Idag fick vi några timmar ledigt av rektorn så vi kunde åka hem eftersom det fanns risk för att bussarna skulle vara inställda. Vi springer till busshållplatsen för att inte missa bussen. Vi står där, väntar och väntar. 10 minuter går och ingen buss syns till. Det är SVINKALLT och bussen kommer inte. En halvtimme senare kommer bussen. När vi väl var framme i Trelleborg var det bara att snällt hoppa av bussen och gå hem i snöstorm. Dessutom var det inte en enda väg som var skottad. Fyfan, försvinn snö FÖRSVINN!

Ja jag är inte direkt den mest positiva just nu, men jag hatar allt som har med snö och minusgrader att göra efter denna veckan. Imorgon sticker jag inte till skolan då vi bara har en lektion och det känns inte lönt att sätta livet på spel för det (eller ja, nästan iallafall haha). Vet redan nu att vi kommer komma minst en halvtimme försent också, så lika bra att ta en extra dag ledigt istället. Det ska bli riktigt fint faktiskt! Ska därför kolla på lite film och så snart eftersom jag slipper ställa klockan imorgon. PUSS från Jossan


Tired of being tired

Hej. Ligger i Nathalies säng. Är jättetrött. Fasar inför vad som väntas på historian imorgon. Skriver mer imorgo, om jag överlever "dödsdagen" i skolan...

RSS 2.0