Nu kör vi! SES på magget. Vi älskar varand...

img_0490 (MMS)

Nu kör vi! SES på magget. Vi älskar varandra. Och Josefine. Och Emma. Och Anna.. Trots att anna luktar svett. Hejsvejs


tänker inte kolla en enda gång till i matteboken

Ja, rubriken säger allt... Jag har pluggat matte b hela jävla dagen tillsammans med Josefine och Nathalie. Sen när jag kom hem vid halv sex har jag fortsatt plugga tills nu. Fyfan, min hjärna är helt jävla slutkörd. Visst har jag lärt mig mycket men vafan, det kommer va glömt imorgonkväll och fortsatt resten av livet. Stackars mina små barn som aldrig kommer kunna få hjälp av sin mamma med matten </3

Hade iaf tänkt kolla paradise hotel nu då jag precis såg att avsnitt 12 kommit upp, hehe. Fint skit. Efter det ska jag sooooova för det förtjänar jag. Ser inte fram emot matten imorgon och faktiskt inte så jävla mycket mot sången heller. Har ett helt häfte att plugga och jag hade tänkt börja imorgon på bussen. Inte okej... Men jag tänker iaf ha en kick-aaaaaaassss kväll med mina tjejer.

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄGET MAGGET?!?!?!?!?


langar en bild på två av mina fina klasskamrater då vi för ett tag sen var på lyset alla tre <3

ps. min katt pissade ner mina två danskböcker idag så nu måste jag paya för ingen kommer vela ha nerpissade böcker efter min katt. KATTAJAAAEVEL!!! ds.

Sov gott!

en vän är en vän hur taskigt livet än gått

Heeeej! Det var sjukt länge sen jag gjorde ett inlägg från datorn och sjukt länge sen jag ens gjorde ett ordentligt inlägg. Men om jag ska vara ärlig har jag varit väldigt dålig på att starta datorn de senaste dagarna och när jag väl har gjort det har jag inte orkat blogga.

Såg precis det sista avsnittet av Kungarna av Tylösand (lite sorligt faktiskt eftersom det är sjukt underhållande, men också helt jävla knäppt) och innan det var det såklart Grey's. Har även tränat ett Zumbapass med mina babes idag. Nu är jag färdig för sängen och ska gå och lägga mig. PUSS


life's like an hourglass glued to the table

Godkväll!!

Har pluggat nästan enda sedan jag kom hem från skolan idag klockan tre så jag har haft nada tid att sitta vid datorn... Fast där ljög jag :( Haha, visst har jag suttit vid datorn men jag har bara inte ooooorkat blogga. Men bättre sent än aldrig.

Kom för en stund sedan hem från ett svettigt zumbapass. Det var jättekul med jobbigt. Fick lite ont i magen under träningen och det höll i sig i princip tills den va slut och det va lite störigt. Men nu efter en skön dusch och lite nervarvning och liiiite plugg på det så mår magen mycket bättre. Om ca tre kvart är sänds det sista avsnittet av kungarna av tylösand. Till det ska jag käka kvällsmat och avrunda med multimys.



Hoppas ni får en fin kväll.

kraaaaam zeus


Jag ser domen i dina ögon

Skolfoto, test i engelska, buss hem, mackor, greveholm, iphone-spel, sova i soffan med nathalie. Min dag kort och gott, inget speciellt men härligt har det varit. Ligger just nu nerbäddad i sängen och ska sova. börjar 10 imorgon precis som alla andra onsdagar och jag älskar det! Godnatt

är sur...

...så jag streeeejkar. Hamnade i fight med mamma så jag vägrar gå ner och kolla desperate housewives. Visst, det svider hårt :( Måste skaffa mig kanaler på rummet. Som ''tröst'' tänker jag kolla på paradise hotel episode 1-6. FML

winter just wasn't my season

Helllllå.

Idag känns det som om jag varit i fraten som fan men ändå har jag typ inte gjort ett piss? Har varit i skolan från åtta till tio och idag var det skolfoto vilket dröjde ut på danskan och sedan hade vi bara ett litet engelskprov. Hur jävla nice liksom? När jag kom hem siktade jag direkt in mig på sängen. Sov jaeeevligt hårt och dregglade ner hela håret så nu är det tovigt och gött :) Började plugga på danskan redan idag (prov på torsdag) eftersom jag har märkt att börja-plugga-dagen-innan-metoden inte fungerar längre. Creds.

När mamma kom hem från jobbet snackade vi lite om hela försäkringsgrejjen om min fot. De som känner mig vet att för ungefär 2 och ett halvt år sedan skar jag upp min fot när jag plaskade runt i den lilla fontänen vid vångavallen (smart som jag är). Dagen innan sommarlovet :( Snacka om att jag hade en pissig sommar utan bad </3 Massa studenter hade slängt i glasflaskor där och jag va dum nog att hoppa i med fötterna. Sprang in i mitten och smack så fick jag överont i foten och tog upp den och såg rakt in i alla jävla trådar och nerver osv. Det blödde som sören och mamma fick komma och hämta mig och köra mig till akuten iförd endast trosor och tröja. Fick sedan tre stygn och än idag känner jag knappt av min tå då alla nervtrådarna är bortskurna. Så nu hoppas jag på en liten summa från försäkringsbolaget. Ska fotogafera mitt ärr och lite småsaker och sedan får vi se vad som heeeender.


såhär fin va min fot på skolavslutningen i åttan dagen efter den lilla incidenten

Fick precis springa ut och hämta min lillebror då han har hoppat bock över en stolpe och fastnat med byxorna och slagit en volt. Det är allas mardröm.. att hoppa bock och fastna och slå skallen. Stackars adam gjorde det och nu lär han aldrig göra det mer.

Nu ska jag hjälpa mamma baka scones och sedan avnjuta dem och pankakor. Ikväll är det DHW så missa inte deeeeet.


jävligt trött chey efter min dreggel-power-nap

ps. Fick ett poäng ifrån MVG på företagsekonomiprovet som jag bölade över. Stör mig inte ett skit att det va ett poäng ifrån. Är heeeeeeeeeeeeeeelnöjd ds.

kraaaaaaaaaaaaam zeus


my aim is you

Idag har jag inget vettigt att säga. Inget vettigt alls. Kanske kan säga att jag har haft världens mysigaste helg hemma hos josefine. Regnet piskar just nu mot min ruta. Verkligen piiiiiiiiiiiiiiiiiiskar. Hade tänkt hoppa i duschen och sen springa över till tova. Trotsar tjejerna och skiter i träningen idag och det gör jag rätt i.

Talk to ya latero

Snygg

img_0475 (MMS)

Snygg


Jag har blivit sparkad runt några gånger

Jag måste säga att Sofia är GRYM på att uppdatera här i bloggen! Min insats ska vi inte ens snacka om men jag lovar att jag ska bättra mig. För övrigt har jag haft en mycket bra dag, chill i skolan, har fått min dos av chill i soffan dessutom har jag även både övningakört och tränat. Afrodansen var sjukt rolig idag! Nu har jag duschat, kollar på tv och suttit en pyttestund framför datorn. Ligger just nu nerbäddad i sängen med mina två täcken och lyssnar på håkans nya album, sjukt mysigt. Godnatt! Ps. Kan tyvärr inte bjuda på någon bild eftersom det inte går att ladda upp ifrån telefonen. Ds. Puss från Jossan

vårt land

Godkvällsaaaan

Är enoooooormt trött efter täningen. Kändes som om det var dubbelt så jobbigt idag, som att förra passet va en barnlek. Antagligen för jag lärt mig vad som ska göras. Tror jag tog ut mig lite för tidigt också. Hade knappt några krafter kvar till waka waka :(

Nu är jag nyduschad och jätteren och har allmänt ont överallt. SKÖNT!! Hoppas på att jag kommer sova asgott.
Det var för övrig jättekyyyyl att träna med mina cheyor idag. Tog i som fan. Älskar er så hemskt mycket och imorgon ska vi ha kick-ass-awesome-kuuuul.


bjuder påå nyårsbilden/drägg

kraaaaaaaaaaaaam från zeus

fortfarande på fel spår


pic//tunisien, djerba

Hej hej hej hej. Ville bara svänga förbi inom och bjuda på en sommar bild eftersom så många tydligen upplevt snö igår. Liiiite för tidigt. Glad att jag slapp se den! Jag kämpar på med mina fingrar och komiskt nog ska jag INTE cykla till träningen idag. (för att undvika risken att skaffa mig en blödning i några andra fingrar kanske) Men träna ska jag med ihoptejpade fingrar och det ska bli skööööööönt.

Ni alla får ha det så braaa så länge och en eloge till Fialoppan som sköter det så fint här inne!

//nathalie


waka waka



Hur faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ska jag lära mig denna till imorgon? FML

Ikväll ska jag träna afrodans och det känns otroligt gött, behöver shakea mitt ass litt framför nattisen och speciellt josefine!! Ska svettas som en lök för dig <3

Hörs ikväll possss

Kungarna av Tylösand

Jag vet att jag har varit världens sämsta på att uppdatera men Sofia och Nathalie har iallafall hållt bloggen igång. Har precis tittat på kungara av tylösand och ska alldeles strax sova. Har föresten fått en ny älskling så jag är numera medlem i iphone-familjen. Nu är det bara Sofia kvar, sen kommer vårt sociala umgänge försvinna. Nu ska jag borsta gaddarna. Godnatt!!!

Läkningsprocess! // nathalie

img_0452 (MMS)

Läkningsprocess! // nathalie


now you see it

Godkväll

LOST slutade i stort sätt precis hur jag hade föreställt mig det. Fast ännu bättre. Fyfan vad det va bra, helt sjukt. Mäktigt. Att den serien skulle ha ett så fint slut hade jag inte ställt in mig på. Blev så jävla glad. Det va verkligen ett perfekt slut. Verkligen!!

Men nog om det, nu är det över. Har precis kommit hem från toooova. Vi körde på tisdagstraditionen vilket innebär popcorn, desperate housewives och groggvirke. Perfekt jöh. Nu hade jag tänkt att marknadsföringsboken ska inkräkta på min hjärna. Det blir kyyyl. Not....

Sov gott från zeus

and i could really use a victory, so let's get one

Hellllu.

Har inte pluggat ett skit idag vilket jag borde ha gjort för vi har prov. Istället har jag kollat LOST hela jävla dagen så jag får väl ta tag i pluggandet senare, if there's time..... Laddar upp för sista avsnittet just nu, vill inte att det ska ta slyyyyyyyyyyyt. Får trösta mig med att det är desperate housewives ikväll istället (k)



Såhär känner jag just nu över att kolla på det sista avsnittet och såhär kommer jag förmodligen se ut efter att ha kollat på det sista avsnittet. Nu klickar jag på play. Talk to ya later om hur jävla awesome det va.

zeus

Jag cyklade in i en stolpe. Gör jätte ont....

img_5878 (MMS)

Jag cyklade in i en stolpe. Gör jätte ont. // Nathalie


nu:

13e av 17e avsnittet av lost. Sen kan ni själv räkna ut att jag ska sova (k)

true colors

Godkväll.

Inatt sov jag nada eftersom jag var så äckligt rädd efter att ha sett paranormal activity för andra gången hemma hos kajsa i lördags. Jag vet, jag är barnsligt nojjig. Lampan va tänd hela natten men vågade fan inte stänga mina ögon mer än tio minuter då och då. Men klarade mig ändå igenom skolan över förväntningarna trots den sömnlösa natten :) STRONGT!! Redovisade i skolan, fick ett VG. Nöjd.

Nu sitter jag här medans mina cheyor tränar. Jag vägrade följa med eftersom jag vill viiiiila även om det är det enda jag gjort sedan jag kom hem. Haha!!

Sitter och läser lite bloggar. Och varje gång någon skriver ett inlägg om hur smal man tycker att man är när man egentligen är lagom stor eller om hur stor man är när man egentligen är smal. Bara för att man har mindre former än andra betyder det inte att man är överdrivet smal. Blir irriterad på sånt. Visst får man klaga på hur sin kropp ser ut. Absolut. Vem gör inte det? Men det går till överdrift. Majoriteten av tjejer i vår ålder ser sig själv som mycket större än man egentligen är. Och när fallet är så att man söker uppmärksamhet och ENDAST söker uppmärksamhet (ja för det skriker om uppmärksamhet) så blir jag så jävla less alltså, när helt vanliga tjejer skriver om hur stora/smala dom är eller vill va. NÄ du är inte för stor och NÄ du är inte för smal. Sluta inbilla er och sluta få folk att tycka synd om er och ge er feedback som ''aaah nä alltså du är inte alls smal, du är jättefin'' blablabla. Spara det till dom som är värda energin.

Jag har själv varit väldigt smal. När jag gick i 7e klass. Jag hatade att vara på stranden med mina storbröstade kompisar och jag grät för inga kläder jag vill ha passade mig. Och idag är jag betydligt mycket större än vad jag var då. Något jag är stolt över. Jag är nöjd med min kropp när jag tänker på hur det va då, ja det är jag. Visst kan man skämta om att man har en ''kagge'' men inte om att man är tjock.


Såhär såg jag ut i 7an. Kolla på mitt bröst bara så ser ni själva.


Jämför med hur jag ser ut idag. Pretty big change va? Sen att jag ser ut som en jävla bränd bäver i huvudet behöver vi inte ta upp.

Så tjejer sluta waaaajna. Ni är fina :) och varje kropp är unik.

Nu ska jag plugga. Hörs imorgon kraaaaaaaaaaaaaam zeus

Du är snart där. 2. Steg från paradise


pic// tunisien, djerba

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont. Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod. Som ett hjärta som vägrar sluta slå när varje bön gått åt. Fortsätt när jag fallit tungt på ditt minnes skrothög. Hitta mig när som helst på samma gator som Cederhök.

Blitt sparkad runt några gånger. Som en del måste bli för o fatt vad som betyder nåt och vem som går att lita på. Men när du var med mig. Musiken slutade aldrig. Du bara får mig att hänga kvar.

Fortsätt när dom lynchat sista hoppet. Fortsätt när allt du levt för du räknats ut som ett skämt. Där under träden, bakom stängslet finns en stig för dig, fortsätt. När du blir gammal. När du somnar. Med det sista dom sa i din dörr. ´Håkan du var bättre förr ´

För jag tror när vi går genom tiden. Att allt det bästa inte hänt än.
lyrics// Håkan Hellström

Mitt huvud står lite still just nu. Igår fyllde jag det med svensk presentation och idag/imorgon fyller jag det med marknadsföring. Tror inte jag är tillbaka på banan innan fredag. Har för mycket att tänka på helt enkelt, på gott och ont. Tar en paus från tänkandet och tränar kl 8, hoppas på att Jossan och Sofia följer med ♥
blog// Nathalie


never gonna give all my secrets away no more

Känner mig inte som jag brukar. Mår illa. Är äcklad. Det knyter sig så jävla hårt i min mage. Vill spy. Vafan


the end

Kan inte faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatta att jag är på sista säsongen av LOST!! Jag kan heller inte fatta att det finns en sista säsong av LOST? Jag och förmodligen resten av världens befolkning trodde fan att det skulle hålla på i evigheter. Till och med grey's och många andra serier har fler säsonger än LOST. Vill inte att det ska ta slut, älskade fina underbara LOST. Har skvätt många tårar, varit nervös så hjärtat nästan exploderar och även skrattat en del till denna fina serien.


Kan inte fatta att det lider mot sitt slut :(

Men enough om det!! Nu ska jag återgå till att plugga inför marknadsföringsprovet och sen se ett aaaaaaaaavsnitt.
Sov gööööööööött

söndag

Hejhejhej hej heeeeeeeeeej!!

Idag har jag, Josefine och Nathalie; vaknat, bakat scones, ätit scones, ringt samtal och ställt frågor, pluggat, käkat popcorn, filmat stackars josefine, varit ofokuserade, blivit irriterade och pluggat ännu mer.

Nu har jag precis käkat och nu ska jag till Josefine och plugga igen för morgon är det reeeedovisning i svenska.
Talk to ya latero bloggen (k)

vi drar till kajsa

hörs senareeeeeeeeeeeee possposs

IKVÄLL ÄR VI VÄRLDENS LYCKLIGASTE...





.....FÖR VIIII HAR KRAMAT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAN HELLSTRÖÖÖÖM!!!! (alla utom jossan då....)

Jag är världens lyckligaste

img_0422 (MMS)

Jag är världens lyckligaste


är så stolt över mig själv

Att jag äntligen har börjat träna alltså!!
Idag tränade vi afrodans och det va asroligt. Tyckte väl det var lite sådär i början men vafan, det var värt det hela när vi fick dansa en hel dans till waka waka. Josefine, du missade verkligen något.

Är typ 100 på att jag kommer få ett stort ig på företagsekonomiprovet som skrevs idag. Får skylla mig själv men vafan, blev så jävla ledsen och frustrerad :( Haha, det hela blev till en stor grej mellan mig och Nathalie men allt löser sig och SE, allt löste sig. Like I always say.

Nääääää förfan nu ska jag duscha. Är svettig som en jävla lök efter krigandet.....



men fyfan vad jag är duktig!!!!!!!

en onsdag

Godkvääääääääääääääääääll lille bloggen

Idag började vi klockan tio och det var cp-najzzzz. Jag som alltid duschar på kvällarna duschade faktiskt imose för jag kände att jag hade tid till det, och det är inte ofta när man går i malmö och måste ta bussen klockan sju på mornarna. Så jag kan bara säga, niiiiiiiiiiiiiiice. Imorgon har vi ett företagsekonomiprov och jag är lite skrajjsen :( Men med tanke på att vi får ha boken till hjälp borde det gå lätt som en plätt. Får nu i helvete in glömma boken imorgon!!

Nu är jag helt jävla slut efter zumban. Det var övergrymt och överjobbigt!! Men mest grymt och det är verkligen värt de 400 kronorna/termin. Hehe, kan ju säga att det var gaaaaaaaaaaaaaaaanska förjävla svettigt. Men nu efter duschen är jag återställd.

Nu väntar jag bara på att få se nemos hetsiga flabb slänga ur sig 42541254153 ord per nanosekund. Med andra ord, kungarna av tylösand. HÖRS IMORGON BLUGGEN, sov gott och sånt trams!!



hejdååååååååååååååå zeus

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA



Gissa vad vi har gjort!

img_2339 (MMS)

Gissa vad vi har gjort!


If we agree

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Tänkte bara titta in och uppdatera läget eftersom det står rätt still härinne. IDAG började vi 10, grymt. Slutade en timme tidigare, grymt. Pluggade och käkade muffins, grymt. Och nu väntar jag på mat and haaaaaaaangs with robyn!

Ps. Handledarkursen var inte alls så jobbig som mina nära och kära påstått. Detta eftersom:
1 - Man fick ta hur mycket kakor/godis/cider/kaffe/äpplen man ville.
2 - Man fick ta det NÄR man ville!!
3 - Mannen som höll i det var helt okej grym.
4 - DET VAR INTREEEEEEEEEESSAAAANT (belive it or not)

CAAAAAAAAAAAAAAAAAN'T WAAAAIT tills jag får rulla ut med ViOdlarLingonVarjeOnsdagN från uppfarten hoho.

Ps.2 Jag vaknade upp idag med ett skärsår ovanför ögonbrynet and I don't know why...


Göööör bajs ont!!! Och jaa mitt ögonbryn är inte i sitt bästa skick och NEJ jag har inte tre ögonfransar.

CIAO fra Naaaaaaaaaaaathaaallieieieiieie

You can hang with me

img_0353 (MMS)

(bild från i lördags) Hej allihop. Även jag ska ursäkta mig lite för den dåliga uppdateringen. Jag däremot har mitt internet att skylla till en viss del också! Helgen har varit bra men det har dem andra redan berättat för er. Idag slutade vi skolan klockan 10 och jag åkte direkt hem och satte på en film. Jag laddar nämligen upp för en 3 timmars handledarkurs. Efter alla hemska uttalanden från vänner om denna kurs har jag konstaterat att jag behöver - 1. Ladda min iPhone till 100% 2. Sätta ljusinställningen på den lägsta (för att kunna spela så länge som möjligt) 3. Tejpa ögonlocken i ögonbrynen (för att inte somna) 4. Spara på fikan så länge som möjligt (för att ha något annat än att spela att göra). Wish me luck! /Nathalie


losing my way

Blablabla, är sjuuuukt trött så nu ska jag sova. Ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen i helgen, men vi har helt enkelt haft annat för oss. Soffe har dessutom bjudit på fina bilder nu, så jag tycker vi är förlåtna. Fuck detta. Godnatt


keep it loose

HEEEJ FINA BLOGGEN!!

Förlåt för den överkassa uppdateringen under helgens gång men jag har knappt rört vid min data förutom när jag satt hemma hos Josefine i lördags innan kröket skulle dra igång. Men det är trots allt inte bara jag som glöm, utan de två andra sparvarna också. Men iallafall så har jag haft en väldigt fin helg med framför allt mina tjejer, mina finaste.

I fredags kollade jag idooool hos josefine med flera och stannade där till sent. Det blev till och med så sent så jag inte vågade cykla hem så anna fick skjutsa mig. Schysst där. Fick min en goooooooooood natts sömn och i lördags var vi på strandbaden. Ovärt som fan och har halvt lovat mig själv att jag aldrig mer ska sätta min fot där. Vi får väl se hur det kommer gå i brist på annat att göra. Haha!! Tackar även josse för den ''långa'' vistelsen där inne........ Bjuder på lite bilder från förkröket hos josefine;


jag och min fina emma

josefine och anna

victor och adam

shots

daniel och vincent

Idag har jag varit övertrött och jag har fått hålla mig hela dagen för att inte somna men nu äntligen ska jag få sova. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT, imorgon ringer klockan sex och bussen från skolan hem går tjugo över tio. Kan inget annat än gilla läget.

KRAAAAM från zeus

fest

Sitter än en gång hemma hos josefine med ina cheyoooor och jens. Hehe, ikväll är det utgång och jag är ta-ta-ta-taaaaaggad


ha en jävligt onykter kväll

puss från bruce och soffe

MOT JOSEFINE

Där blir det idoooooool med mina cheyyyor. Nu måste jag rusa. Taggar inför morgondagen!!


kraaam från zeus

nepp

Hej snyggingar. Har absolut inget kul att säga. Är överseg i hjärnan och orkar inte blogga idag iheller. Håll ögon och öron öppna för imorgon kanske det kommer in en kul vido. Vem veeeeeeeeeeeeet??? KANSKE ;););););) Imorgon slutar jag tio, fyfan vad underbart.
ps. är noll taggad inför helgen just nu ds.

från zeus

hej chillar hejdå

marre den smarre


josefines fingrar är också här


jag har plastikopererat mig


och min älskling<3

hejdå

LOVE

Har glömt att visa den fina presenten som jag fick av Nathalie och Sofia när jag hade min födelsedagsfest. Det är verkligen något fint och jag kommer aldrig glömma det. Några av de minnen vi har tillsammans (sjuka, roliga, galna, listan kan göras lång) i ett fint kollage med bilder och text. Bättre kunde det inte bli. Älskar er 2 jättemycket!

 

Hoppar snart in i duschen, sen chillar jag lite till innan läggdags. Njuter lite extra eftersom jag vet att jag kan sova till 8 om inte längre imorgon. PUSS

För Dig ska jag göra det tusen gånger om


My whole life waiting for the right time. To tell you how I feel. Know I try to
tell you that I need you. Here I am without you. I feel so lost but what can
I do? 'Cause I know this love seems real. But I don't know how to feel.
We say goodbye in the pouring rain. And I break down as you walk away.
Stay. Stay. 'Cause all my life I felt this way. But I could never find the
words to say Stay
. Stay. Alright, everything is alright. Since you came along.
And before you. I had nowhere to run to. Nothing to hold on to. I came so close
to giving it up.
And I wonder if you know. How it feels to let you go? You
say goodbye in the pouring rain. And I breakdown as you walk away. Stay. Stay.
'Cause all my life I felt this way. But I could never find the words to say. Stay. Stay. So you change your mind. And say you're mine. Don't leave tonight. Stay. Say goodbye in the pouring rain. And I break down as you walk away. Stay. Stay.
'Cause all my life I felt this way.But I could never find the words to say. Stay. Stay. Stay with me, stay with me. Stay with me, stay with me. Stay, stay, stay,
stay with me.
Hurts - Stay











Heeej det är Sofia. Åker lite buss men nu ...

img_0360 (MMS)

Heeej det är Sofia. Åker lite buss men nu ska vi cykla med hem till Josefine och tvinga henne baka till oss sen ska vi kolla på hanna montanah the fucking movie. Hejdååååå puss


22:55

Hej bloggen! Long time no see. Sorry för det, ska inte hända igen. Ellååååååååååår? Haha, ska försöka se till att inte ha en sådan långvarig frånvaro igen ;) Men mina trogna kompanjoner har ändå sett till att hålla bloggen igång. Duttttiga.

Har varit en lång dag i skolan, fast den blev ganska kort. Det va fint. Har eeeeeeeeeeeendast chillat sedan jag kom hem. Spillde ut allt mitt jävla kaffe i besticklådan för en liten stund sedan. Fick plocka isär hela jävla lådan och torka för där låg ett jävla lager plast där kaffet såklart letade sig under. Just my luck. FML... :( Haha. Längtar tills jag fyller åååår och tills jag får ny telefon. Ohjaaa vad nice det ska bli. Imorgon går jag från 8-10. Det va allt från mig.


PEACE OUT

GUBBEN I LÅDAN


DENNA LÅT SPELAS PÅ MIN DATOR IKVÄLL!

Skola, hem och chilla, övningsköra, käka och träna. Min dag kort och gott. Nu ska jag snart bege mig mot sängen och sova. PUSS från jossan

GÄSTBLOGG

Eftersom ingen av zeushomeboys medlemmar tar tag i att blogga tänkte jag (Ludde) visa hur det går till. Först ska jag presentera mig. Som ni kanske vet har min bror (Laban) gästbloggat här en gång innan och jag tänkte inte vara sämre. Jag är den äldre av oss och älskar att sova. Snarka gör jag också, fråga alla andra!!! Laban har lämnat mig ikväll så jag är lite ledsen, eller ja jätteledsen om jag ska vara ärlig. Gnäller och sånt gör jag för att folk ska tycka extra synd om mig, och det funkar faktiskt! Fast när jag får sitta i Josefines knä blir jag lite gladare.
Det som är bäst med Nathalie och Sofia är att när de kommer hit får jag massvis med godis och jag får en chans att visa vad jag kan (vacker tass är en favorit). De är även väldigt lata och slänger sig i soffan direkt och jag gör de gärna sällskap och lägger mig och sover. Snarkar extra högt om jag vill störa dem ;)

Ha det bra! Nu ska jag gå ner och vänta vid dörren :)
ps. bjuder på bilder så ni kan få se hur söt jag är. ds.






Nu drar jag på middag med mina favorit tjejer. Ha en fin kväll!


Nu ska vi se film kyss


865 är väl ändå helt okej?



Roligast på youtube. Fyfan döööör när dem visar fruktsoppan. HAHAHA

Tillängnar denna video min kära vän Jonathan som jag VET också delar denna humor med mig!

Från NATHALIE

enough for now

Hej, läget? Vi mår bra, jossan är förkyld och har ont i ryggen, nattis har värk och har köpt ny vinterjacka. Jossan försöker rädda sina kilklackar för tredje gången. Har planerat lite inför nästa helg, hihihihihihi. Olle och Andreas gick vidare i idol och vi skrek och sa "hit med kardan". Nu lyssnar vi på Bad boys och chillar. Nattis spelar grodspel och skrek precis "ååh, jag fick äntligen den grodan jag ville ha" fast nu ändrade hon sig precis när hon insåg att det var fel. Nattis delar säng med Jossan ikväll och iphone-spel är beroendeframkallande. Nu ska vi sluta. PUSS FRÅN OSS! ps. saknar soffe. ds.

/Nathalie och Josefine


JAG SKA GIFTA MIG MED DIG, OLLE HEDBERG. P...

img_0350 (MMS)

JAG SKA GIFTA MIG MED DIG, OLLE HEDBERG. PUSS från Nathalie.


DJ got us fallin in love

Hej snyggingar! Hoppas allt är fine med er. Jag mår helt okej med tanke på att jag bara gick i skolan till tio idag. Min sånglektion gick jättebra idag, creds till mig. Creds som fan. Gick sedan i stan med Kajsan och Nattis. Handlade en BH och en tröja från H&M. Byxorna jag hade siktat in mig på att köpa var såklart slut överallt i malmö :( iaf i min storlek. SUCKCKCKCKCKCSSSSSSSS.

Nu sitter jag nyducshad och väntar på en snygging. Ska ner i stan och se vad som finns i trellehålan för att sedan förhoppningsvis käka lite chajnamat. Ska även se iron man 2, ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN. Taggad som fän. Det är även idol ikväll. Hoppas olle blir vald av juryn!! Hubbas, hubbas. Nu ska jag myza med min kise. Hon är jätte sällskapssjuk. Puss på eeeejr, hoppas ni får en fin kväll :)



kram från zeeeeeeeeeus

Det som inte dödar dem, gör dem starkare

img_0342 (MMS)

Hej! Slutade klockan nio efter en mattediagnos. Får lagom kraaaamp på matte b men what to do, what to do. När vi gjort klart den chillade jag och Johanna i sofforna medan Sofia och Kajsa hade sånglektion :) Därefter gick jag, soffe och kajsi i stan. Käkade frukost, handlade bhar och åt dessa underbara kakor på bilden! (trots att någon jävel snodde den muffin jag egentligen ville ha!!!)... Nu är det helg och det firar jag tillsammans med sjuklingen jossan framför idol! Går inte Olle vidare hänger jag mig, det har jag sagt enda sedan han sökte... Åh han måste gå vidare annars slutar jag kolla på idol!!!!!! Nu ska jag käka glass och kolla på tv. Kanske somna och drömma lite om sen underbara thaimaten mamma lagade igår (som jag tvingat henne att laga idag också!) Ha det fint :) Kram Nathalie


RSS 2.0