crash and burn.


GLADA TJEJER PÅ MIDSOMMAR
Min mage strejkade imorse när jag vaknade vilket resulterade att jag stannade hemma från skolan, eller ja. De två lektioner som vi hade idag. Istället mös jag runt i stickade strumpor, min stickade tröja som mormor har gjort och halsduk. Pluggade lite och gjorde lite nytta. Nu ikväll åkte jag och mamma till malmö för att hämta resesängar hos mormor och morfar eftersom min syster och hennes kompis kommer lämna hotellrummet imorgon och flytta in i en helt oinredd lägenhet. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova. Mer intressant än såhär blir det tyvärr inte idag eftersom jag inte har gjort något... PUSS från Jossan

Någon som kan gissa vart jag är? /Nathalie

img_0287 (MMS)

Någon som kan gissa vart jag är? /Nathalie


grattis pontus

Idag firar jag Pontus med hans familj i malmö :) Ska käka fondue på elysee. Riiiiiiktigt gött. Återkommer när jag kommer hem ikväll... if there's time.

Kraaaam från Zeus

mitt hjärta pumpar pumpar åh!

Eftersom min sommar har varit den absolut finaste so far i mitt liv tänkte jag (försöka) sätta ihop ett inlägg om den. Det lär bli ganska svårt eftersom det inte finns bilder från ens hälften av alla tillfällen men jag ska göra mitt bääästa hehe.

Sommaren tog fart den 18 juni för min del. Tillsammans med större delen av klassen firade vi det med lucnh på Jensen Böfhus!

Andrei, Hampus, Kasper & Jag. Några av världens goaste killar!


Större delen av världens finaste klass i väntan på maten.

Samma dag som avslutningen i skolan hölls åkte jag mot Lysekil i Göteborg tillsammans med Charles.


Charles.


Vi seglade från Lysekil till Grebbestad på några dagar.

Jag lyckades drabbas av en allergiskreaktion och hela ansiktet svullnade upp.


Början på min svullna läpp. Allt blev x10101000010101001010 sen.

När jag kom hem från Göteborg var det dags att fira midsommar. Det gjorde jag tillsammans med alla mina favorittjejer (och pojkar såklart hehe) hemma hos fina fantastiska Beccis!


Beccipie & Jag!


Alla fina tjejer!

I början av Juli hade jag och mamma huset för oss själva. Detta innebar att jag och tjejerna spenderade all vår tid här. Om nätterna spelade vi sims och på dagarna åt vi jordgubbar, spelade UNO och solade i min trädgård. Livet var bra fint då kan jag få tala om.

Lilla AnaBanana i min trädgård!

Älskade Emma kom från bunkeflostrand till Trelleborg för att spendera dagen och natten tillsammans med mig och Josefine. Vi fikade, var hos läkaren, lagade mat och mööööös. Fint fint fint.


Josefine, Jag & Emma

OOOOOOCH så var det MIIIIN tur att fylla år! Jag spenderade första delen av dagen med ett par fantastiska fina tjejer i trädgården. Anna, Josefine & Emma hade bakat muffins, åååh ni är bäst! Andra delen av dagen hade jag släktkalas i omgångar. På kvällen började en drös med grymt snygga och underbara tjejer anlända. Förfest stod på schemat och därefter drog vi oss mot strandbaden. Hela dagen var GRYM!


Alla tjejerna hos mig på min födelsedag!

Next up TUNISIEN! Den bästa resa jag gjort i mitt liv hittills. Den bästa veckan på hela året. Går inte en enda dag utan att jag önskar att jag vore där.







När jag kommit hem drog jag nästan direkt vidare till ÅHUS för 2 grymma nätter tillsammans med massor av fina tjejer och killar.


Påväg dit.


Andra kvällen. Josefine, Lizette & Jag

Härefter spenderades många kvällar på min terrass med vår nya bästa vän TUNIS vattenpipan. Vi har haft så många mysiga kvällar däreute. Tjejer. Ni är guldvärda för mig.





Jag fick en HÅKAN HELLSTRÖM biljett och köpte en iPhone!


20 November är det dags <3

Beccis och jag var på Adnans 18 års fest.

Jag drog till Stockholm tillsammans med mamsen, min moster, hennes man och mina tvillingkusiner för att hälsa på min morbror, käka thai, gå på grönan/skansen och shoppa! Gött


Min morbror, Jag (vaaaaaaartfan är mina bruna ben!?!?!?), min moster & min lilla kusin Erik

När jag kom hem var det planeringssamtal på skolan som gällde. Därefter snodde jag med mig Emma hem. Vi käkade pizza, snyggade till oss, drog på förfest i Falsterbo och dansade hela natten på strandbaden. Dagen efter spenderade vi tillsammans med Emma och Anna. Chips och Hitta Nemo är aldrig fel på bakfyllan.


Emma & Emma


Lina, Emma & Jag

Och precis här tog sommarlovet slut. Tack alla fina vänner för en grym sommar. Extra stort tack till Josefine, Anna, Emma och Beccis som stått ut med mig alla timmar vi spenderat tillsammans denna sommar. Ni är gryyyyyyymma och jag äääääääääääälskar er.

Självklart älskar jag allaaaa er andra också. Possposs poss. Även min familj, min släkt och alla goa grabbar nere i Tunisien. NUUUUUUUUUUUU ska jag sooooooooooooova.

Kramis NATHALIIIIEEEE


Time just seems to fly

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ville bara upplysa er om att:
Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.



Jag återkommer...
Kram Nathalie


- HALLELUJAH.


Det har stått still här i bloggen hela helgen men jag antar att alla har haft fullt upp med sitt. I fredags var jag somsagt i malmö och upplevde den sista dagen på malmöfestivalen för iår. Såg teddybears och träffade en massa folk. Lördagen spenderade jag med Anna och Emma och vi kollade in palmfestivalen i trelleborg. Efter ett tag stack vi hem, käkade chips och dippa och tittade på film istället. SÅ mycket bättre! Igår, söndag, lämnade min syster huset för att flytta upp till Växjö för att plugga. Kommer kännas sjukt tomt nu när hon inte är här och jag kommer aldrig ha någon att bråka med.... Vafan ska jag ta mig till? Haha. Nej, men jag kommer sakna henne samtidigt som jag är sjukt glad för hennes skull att hon äntligen har kommit iväg. Idag var det dags att komma tillbaka till skolan efter en skön helg och det flöt på ovanligt bra för att vara måndag. Men imorgon kommer det bli ännu bättre för då slutar vi TIO!

Nu ska jag chilla som jag har gjort hela dagen med Nathalie. Såg gamla videos och hade det mysigt i soffan all day long. Nej, chilla var det. PUSS

/JOSSAN

i'm in the house

Hej alla snygg och icke-snygga människor! Är på strålande humör idag!! Eller iaf just nu. Har inte alls uppdaterat i helgen, woops. Har väl helt enkelt itne haft tid att sitta vid datan :)

Men iaf så vet ni att jag och Nathalie passade mina småsyskon i fredagskväll med en jävla massa chips och dippa. Ellen (min fyra-åriga syster) kammade även Nathalies hår i typ en halvtimme. De ni... det är inte något man får varje dag. Haha!! Missade dock sista dagen på malmöfestivalen och jag fick höra att teddybjörnarna va helt okej ändå. Men jag klagar inte för det kommer en malmöfestival till nästa år. Och året därpå och nästa år efter det och så fortsätter det...........................

I lördags vaknade jag tillsammans med älskling. Det har varit lite festival här i staden i helgen så jag spenderade en liten del av lördagen (väldigt liten) med att visa Pontus vad palmfestivalen innebar = ingenting. Lite senare mot kvällen chillade vi med Ville och Filippa. Vet inte varför vi kallar Victor för Ville, hahaha. Var enormt trött redan klockan 11 så jag och Pontus bestämmde oss för att titta på law abiding citizen och den var lika bra som jag hört att den skulle va.

I söndags var det lite kalas för Pontus och imorgon fyller han år. Var därför nere en runda i stan idag i ösregnet för att handla lite till honom vilket jag hoppas kommer bli superbra imorgon :) Sååååååå om en timmes tid blir jag hämtad för att suva hos babe så att jag kan gratta honom ordentligt imorgonbitti. I helgen blir det en jävla massa fessssst. YEEEEEEEEEEZ. Smell ya later (k)

hejdå bajs /zeus



We made it.

HEJ allihop. Jag tror att jag, precis som de andra homeboysen får återkomma hit imorgon. Helgen var välbehövlig efter en skolvecka precis som söndagen är välbehövlig för att ladda upp för den kommande skolveckan. Så vi hörs.


Melissa Horn (tagen med iPhone)


Malmöfestivalen


Adam i skolan


Oskar Linnros i torsdags! (iPhone ph)


Fulla Martin gav mig en farlig blick igår!


Soffe och Oskargrabben i skolan

Lite, jävligt blandade, bilder från veckan. Kraaaaaaaaaaam Natte


Björnbröder är fan bäst

img_0272 (MMS)

Hahahaha jag dör!!!!! Och då skulle ni fan sett hur hela processen går till när han får detta ansiktsuttryck. Ska fan visa er.... Imorgon. Nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon! Kram Natta haha


barnpassningen...

...går än så länge utmärkt! Vi har redan hunnit med att kolla på både björnbröder och wallander-läckan och käkat en jävla massa onyttigt. Är så sjuuuuukt mätt så nu behöver jag inte käka förräns nästa fredag. Tror vi ska kolla en film till nu så poss och godnatt hoppas ni festar hårt på malmöfestivalen!!


riktigt glada cheyoooor (the babysitters) på nattas födelsedag

kraaaaam från soffe och natta

MALMÖFESTIVALEN 2010

Idag är det fredag och sista dagen på malmöfestivalen. Kommer faktiskt sakna den när jag går från skolan till bussen nu när den är slut. Dkommer kännas tomt på gatorna. Själv tycker jag att veckan har varit grym! Var där i lördags, söndags, tisdags, onsdags, torsdags och ska dit även ikväll. Har fått se så sjuuuukt många bra artister och band. Gratiskonserter måste egentligen vara det bästa som finns. Nu ska jag bjuda på bilder!


I lördags tittade vi på Rix Fm festivalen och Apollo drive var helt klart BÄST!


Tittade även på Maskinen och det var ett jävla drag i publiken. Riktigt bra!

På söndagen tittade vi på Melissa Horn och lite Lars Winnerbäck men jag har tyvärr inga bilder därifrån. Men Melissa sjunger sjukt fint och Lasses låtar är riktigt bra!


På tisdagen tittade vi på Johnossi, och de var riktigt bra live!


Band of Horses, SINNESJUKT vad bra de var! Har fortfarande ångest över att jag aldrig fick höra The Funeral för att vi var tvugna att ta bussjävlen hem.... :(


NRJ in the Park. Bäst var helt klart Knappen, Hakim och Lazee


Oskar Linnros. Helt klart bäst på hela veckan! GRYYYYYYYYYYYYMT

Ikväll blir det somsagt malmöfestivalen igen och då kommer vi kolla lite på the teddybears och sen är det även sista kvällen så det känns som ett måste att gå dit eftersom det dröjer ett helt år innan det är malmöfestivalen igen. Nu ska jag käääääka middag. PUSS från Jossan





Oskar världens finaste Linnros

Vi började köa inför konserten halv fem. Inget snack om saken. Det hade jag bestämt mig för redan då jag hörde singlen Från och med Du när den släpptes. Jag var såld direkt. Vi satte oss på en filt vid staketet vid mitten av scenen och käkade våra subwa-mackor. Gott.. Under tiden vi väntade fick vi uppleva festivalkrysset där HippHipp snubbarna var gäster. Vi fick också bevittna en väldigt spännande och konstig och speciell och läskig jaaa you name it, föreställning. Tiden gick jävligt snabbt faktiskt vilket förvånade mig då väntan till Håkans konserten alltid verkar vara dubbelt så lång än vad den är!!! Klockan 7 började Oskar spela och OOOOOOOOOOOOH MYYYYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOOD. Fyfan vad grym han är och att han är seeexig ska vi inte ens praaata om. Oh lala....

Liiitt bilder vaaaa..


Världens finaste.


"Debut"










Flaskan Oskar drack ur under konserten innan han råkade sparka ner den från scen! Den landade precis nedanför mig. OH YES

Nu ska jag snart placera fläsket på cyklen och trampa hem till Soffe. Puss från Nattis

Världens finaste mormor

HEJ bloggen! Jag har nyss kommit hem. Slutade klockan 9 och åkte hem till min Mormor för att hälsa på. Jätte mysigt. Var där i två timmar sen körde hon mig hem till Trelleborg. Älskar dig Mormor!

Nu käkar jag vitlöksbröd och kollar på Biggest Looser. Kommer antaligen inom en snar framtid börja böla som en jävla tönt. Jag gör alltid det när jag ser detta pogrammet. Det är så fiiint.

Uppdaterar er snart om konserten igår! :-) Ikväll ska jag passa Sofias småsyskon tillsammans med henne. Jääääävlar vad vi ska kränga Sofia ;-) haha.

Kram så länge från Nathaliiie

fredag 27

Hej fina bloggen! Idag är det fredag och det ska bli så jäääävla skönt att bara va hemma med nattisen och kidsen. Ska kränga en massa chips och dippa. Och nattis? Mamma har handlat jättemycket godis (k). Är superduper trött då jag gick upp sex imorse. Men fan vad skönt det var att sluta halv 11. Värt att gå upp klockan sex, värt som fan!!

Fick väldigt mycket beröm på sånglektionen idag, jättekyl hehe. Hann med att plugga lite på hålan med Johanna och Tilda också. Skitbra!! Så slipper jag göra det på söndagkväll. När jag tänker efter har jag fan börjat planera lite bättre ;) Och på tal om planering så har vi vårt första prov nästa vecka. Ganska sjukt, andra veckan i skolan redan. Bara att bita ihop i guess...

Provade något annorlunda med håret idag. Sandra i min klass brukar alltid komma till skolan jättefin i håret och så frågade jag vad det är för tång hon använder och då sa hon att hon flätar det på kvällarna. Jag blev helt paff och provade själv!



Det syns kanske inte jättetydligt men tipset är att innan du går och lägger dig blötar då håret och drar i lite mousse sen gör du ca fem inbakade flätor och så på morgonen när du vaknar har du snyggt och vågit hår. Jag kan dock bara göra fyra flätor för jag har sidecut. Man måste tänka på att inte göra för små flätor, då blir det affro. Så om du inte äger en tång så fläta det istället för här har ni tipset jyyyy.

/ZEUS

we move like we ain't got no other

Nu är jag ganska färdigpluggad och har precis gett mig på ett nytt försök med att fläta håret för att få lite snygga vågor i det imorgon. Det kommer antagligen gå lika dåligt som förra gången... affro!! Men med hjälp av sandras tips hoppas jag att det ska gå vägen ;)

Var på malmöfestivalen i tisdag och såg johnossi. ÅÅÅÅÅÅH fyfan vad dom var grymma. Äckligt jävla grymma. Och fan vad jag vill se dom igen. Här iaf några bilder från tisdags :)

jag i väntan

seb jag och tova

johaaaaan, övårtaggad

seb jag mia och tova

Igår var det onsdag och NRJ in the park. Det var helt okej men var dock översliten imorse när jag vaknade. Vilken tur att vi bara går till halv elva imorgon (iaf jag). Inkasserade ett par skitsnygga jeans som jag fick köpa av Anna som jag visar imorgon.

Imorgonkväll ska jag och nathalie passa mina småsyskon och käka chips och dippa. Vi skippar malmöfestivalen och myzzzer istället vilket jag tycker är en helbra idé. Så vi ses inte på malmöfestivalen imorgon.
Hehe, nu är det sovdags och woops jag har glömt att öva på låten som jag ska sjunga upp imorgon. Det får gå som det går.
Kräääääim Zeus

OSKAR LINNROS!!!!

Har nyss satt mig på bussen efter en fruktansvärt grym konsert med Oskar Linnros. Återkommer imorgon med text och bilder! Kram

brb

Har inte uppdaterat på länge men hinner inte göra det nu heller! Måste plugga lite så återkommer om en stund och då ska jag berätta om hur helt awesome john-motherfucking-ossi var... 2 be continued
/ZEUS

for the sun

Nathalie säger: "Fyyyy på dig!"
Sofia säger: "Tyst med di kärring"
Dessa orden har jag hört ett X-antal gånger idag.

Kvällen spenderades i malmö där vi tittade på NRJ in the park, inte så bra som jag hade hoppats med Lazee var iallafall bra! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plugga lite och sen ska jag sova. Imorgon ringer klockan 6 och jag känner redan hur DÖD jag kommer vara. PUSS från Jossan



Jag älskar dig mer i år än vad jag gjorde förra året!

HEJ! Kom hem från skolan för en timme sedan och nu sitter jag framför tvn och ser på Top Model :-) Dagen har varit bra och lär bli bättre. Ska åka in till malmöfestivalen tillsammans med tjejerna sen för att se NRJ in the Park. Börjar bli en tradition och året i år är inte året att bryta denna tradition!

Gårdagen vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar den bästa på länge. Johnossi och Band of Horses var grymma. GRYMMA GRYMMA GRYMMA. Herregud.. Finns ingaaa ord..


Johnossi


Emma & Jag


Emma & Beccis


Sångaren i Band of Horses


Anna, Josefine & Jag


Fina skyltar!

Kram Nathalie


weed party

Igår orkade jag inte blogga, idag sov jag hela eftermiddagen och sen åkte jag till malmö för att kolla på Johnossi och Band of Horses... Det är därför ni inte har hört någonting från mig på ett tag. Iallafall, band of horses var GRYMMA! Fyfan vad bra de var live. Lite ledsen blev jag dock då vi inte kunde se hela konserten för vi var tvugna att ta bussen hem :( Nu är jag hiiiimma och ska snart suva. Skola imorgon men börjar inte förrän klockan 10 så det är skönt. Därför ska jag lyxa till det och nog se en film innan jag somnar. PUSS

Ingen bild hittar jag heller av typ alla mina 100 000 bilder på datorn så det får bli ett inlägg utan bild idag...

/JOSSAN


I'll be ready

Just nu är det sommar. Solen är varm och himlen är blå. En perfekt dag att se Johnossi och Band of Horses på. Jag är nöjd. Kram Nathalie


Johnossi!!

Hallå ja! Har haft en fin och koooooort dag i skolan. Det här med danska det är nog min grej alltså ;)
Har precis duschat och om ca en timme går bussen till malmö där Johnossi (!!!!!) spelar klockan sju. Bra platser ska det va. Sitcker sedan hem till älskling. Imorgon börjar vi tio. Fint skit :)



/ZEUS

MASKINEN FÖR ALLTID


Göteborg

Hej bloggen. Har precis sovit en timme nere i soffan och det var gudomligt skönt!! Men nu hade jag iaf tänkt bjuda på lite bilder sedan jag var i Göteborg :)


babe taggade i bilen påväg upp

filippa och victor taggade i framsätet dem också

väl framme och hotellet va jättefint

victor och filippa i väntan på spårvagnen som skulle ta oss till lierberg

babe och jag (jätteglad)

käk på ett thai-kök

vi köade säkert 35 minuter till varje attraktion

balder typ

pontus förklarar någon slags karusell

jag och filippan taggar precis innan påstigning på kanonen

kyl

finaste bilden på oss

barnen åkte radiostyrda bilar

det misslyckade hoppet som fick alla på liseberg att glo på oss

balder

älskar dig

westlifes

kööööööö till kanonen

<3

Hade en underbar tid i Göteborg!! Ville verkligen inte åka hem men tyvärr var vi så illa tvugna. Nu ska jag mysa med min bebe och imorgon slutar jag tio fyfan vad nice. Talk to ya latero bloggen possposs.
/ZEUS

Lördagen den 21 augusti

Hej grabbar. Jag är övertrött och tänker göra det enda rätt just nu -SE FILM OCH SOMNA. Men innan dess ska jag bjuda er på lite bilder sedan vi var hos Oskar :-)




Jonathan & Jag


Carl & Jag


Becci & Jag


Madde, Anna & Jonathan


Romeo & Marcus


Jag & Carl igen

Kram Natti

on my way back home


Ledsen bloggen, men jag orkar inte... Säger bara att det har varit en riktigt AWESOME helg!!!
Nu ska jag hoppa i säng. Nattinatti

/JOSSAN

Melissa Horn

img_0232 (MMS)

Hej! Melissa vart jätte bra. Grym. Vi hann även med att lyssna lite på Lars med avstånd. Nu sitter vi trötta på bussen hem. Imorgon är det skola som gäller! Kram Nathalie och Josefine


hemma

Hej fina bloggen! Jag är at the moment på ganska tjurigt humör så det blir ett snabbt HEJ.
Jag hade det underbart i Göteborg vilket jag ska berätta om imorgon tillsammans med lite bilder. Klockan är på tok för mycket för att jag ska börja trixa med det nu. Ska ju upp sex imorgon igen :( hjälp!!

Är precis hemkommen från Malmöfestivalen där jag va tillsammans med Nathalie, Tova, Lina och Josefine :) Vi tittade på Melissa Horn. Är inte ett jättestort fan precis men jag kan väl tralla mig igenom några låtar något sådär. Men annars va det jättemysigt. Nu ska jag fortsätta kolla på Surfer, dude och käka mina smörpopcorn. Ha det fint.

Det blev kanske inte ett så snabbt ''HEJ'' trots allt, haha!!
Godnatt från zeus

Fredagen den 20 augusti


Sofia & Beccis


Hoedown Throwdown!


Jonatan & Beccis


Philip & Josefine


Anna & Nathalie


Beccis, Emma, Anna & Nathalie


Anna, Bemmi, Nathalie & Philip


Jonathan & Benjamin!


All night long

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :) Inte har ni någon riktigt update på vad som händer inte. Känns det jobbigt?;-) Nej.. trodde inte det heller. Men ni kanske vill veta ändå? Haha..

I fredags bjöd Anna mig, Jossan, Sofia, Beccis och Emma på middag. Vi käkade favorit middagen, (som aldrig lär tjatas ut även om vi faktiskt tjatar ut den) bestående av kyckling, potatis, sallad och bearnaisesås! YUM! När klockan började närma sig tio och vi både dansat hoedown trowdown, bränt hål i en madrass och käkat godis drog vi in till stan. Vi hamnade först hos min kusin som hade 20 års fest. Deeeet var trevligt, mycket trevligt faktiskt :) men å andra sidan har vi trevligt tillsammans vart vi än är! Nästa stopp var hos Ogge. Där stannade jag åtminstonde tills klockan slog halv fyra och sen pussades jag långt in på morgonen.

Igår (lördag) åkte jag tillsammans med Anna, Josefine och Beccis in till Malmöfestivalen för att möta upp fina Emma P! Vi köpte mat på subway som vi käkade under tiden Rim FM vart igång. När den konserten var slut hälsade vi på vår förlorade klasskamrat Lisafisa och haaaaalv åtta började MASKINEN spela. Jävlar i det var grymma dem vart live. Sinnes bra. Efter den konserten tog vi bussen mot trelleborg och fest hemma hos Oskar stod på schemat. Kvällen blev lyckad. Lyckad som fan!

Bilder får ni se om en stund. Nu ska jag och mitt bakfulla arsle försöka käka lite pizza. Kvart över sex åker vi in till festivalen igen för att se Winnerbäck och Melissa H!

Kram Nathalie
Bild från min födelsedag i Juli!



MALMÖFESTIVALEN 2010

img_0227 (MMS)

HEJ! Vi har åkt in på malmöfestivalen för att kolla på Rix FM. Den konserten har precis tagit slut. Apollo Drive var bääääst och Erik Grönwall var snyggast ;) Om en halvtimme börjar Maskinen vilket läääär bli AWESOME! När dem har spelat klart drar vi på fest hos Oskar :-) Kram Nathalie


Hos AnaBanana

img_0225 (MMS)

Äter middag tillsammans med finaste tjejerna i världen!


mot annabananas place

HEJ. Drar till Annisen snart med mina homeboys och några andra. Förjävla fint. Älskar er. Hör av mig ikväll när jag är hemkommen. Imorgon drar jag till Götet, kyl!!

/ZEUS

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Tröööööött som fan! Men ikväll sticker jag hem till Anna och äter gott och umgås med världens finaste vänner.
FAN VAD JAG ÄLSKAR ER.

/JUICY


Vi är slitna

img_0221 (MMS)

Vi är slitna


du får ingen tår, ingenting!


Tjooo! Snart dags för mig att sova men först ska jag hoppa in i duschen. Dagen började tiiiiidigt imorse då klockan ringde klockan 6. Men det var mycket lättare att komma upp än vad jag hade trott. Lär dock bli ganska svårt imorgon tror jag. Då är klockan ställd på samma tid. Slutade skolan klockan 2 idag och åkte bil hem då filippa kom och hämtade sofia, nathalie och mig. Blev sen lite McDrive innan vi åkte him till trellehoodet igen. Slängde mig direkt i soffan när jag kom innanför dörren och råkade somna så jag sov två timmar. Skönt som fan!!! Dock kommer det vara sjukt svårt att somna ikväll....

Imorgon är det fredag och sen väntar en bra helg! PUSS
/JOSSAN


rubrik

HEJHEJ bloggen!
Idag gick fort och jag var inte alls lika trött imorse som jag var igår. Skönt som FAN!! Tar inte emot alls lika mycket att stiga upp klockan sex om man går och lägger sig vid nio/tio tiden. Får se om jag kommer i säng lika tidigt idag. Nah, don't think so..

Innan vi började tvåan med vårt nya schema tänkte jag ''det här kommer jag ALDRIG klara'', att gå till klockan två. Men nu märker jag att det inte alls är några problem. Går från klockan nio till tre imorgon och jag känner på mig att det inte alls kommer bli några problem. Är faktiskt en aning taggad då jag ska ha min första individuella sånglektion. Hoppas att det ska bli lika kul som jag förväntat mig :) Har dock 3 timmars håla imorgon och det kan ju bli lite drygt. Eller? Kanske inte liiiiika drygt när vi kan spela fruit ninja. NATTIS, ladda din mobil ;)

Imorgon blir det en liten tjejmiddag hos Annisen vilket ska bli kalaskul. Klockan sex imorgonbitti ringer klockan och klockan sju minuter över sju går bussen. Nu ska jag kolla på surfer, dude. Sov gott!!
PEACE


ps. vill bara att min sidecut ska växa ut så jag kan ha mittbena utan att det ser hemskt ut!! =( ds.

kraaaam zeus

Charlie marry me



Jag är svintrött. Omänskligt trött. Obeskrivligt trött. Dagen har varit bra men jag ääääääääääär så trött.. Mååste vila. Kraaaaaaaaaam Nathalie

Josse är dum....

img_0216 (MMS)

Josse är dum....


Längtar till lunch så vi käkar lite skor t...

img_0212 (MMS)

Längtar till lunch så vi käkar lite skor tills tiden är inne!


mitt namn är mycket och jag vill ha mer


Får lite smått ångest när jag tänker på när klockan ringer imorgon... Klockan 6 ska jag gå upp för att inte komma försent till bussen. Nattis och Fia, jag loooovar att jag är i tid! Ni som känner mig vet att jag suger, verkligen suger på att passa tider och nu vet ni andra det också, ni som inte känner mig då. Ska nog se en film snart eftersom det har blivit en vana innan jag ska sova. Puss

/JUICY

bättre dagar

HejhejHEJ!
Ja nu har skolan verkligen börjat. Har haft en jättebra första dag. Det var jättekul att träffa alla igen. Hoppas att det kommande året ska bli minst lika kul som det första var. Nu är sommaren verkligen slut. Känns jävligt surt egentligen. Nu biter jag ihopa tills nästa sommar kommer. Har gjort en jävla massa skit i sommar då skit betyder saker som jag aldrig kommer glömma, saker jag gjort med de finaste människor som finns!!


jag har firat mina vänners studenter tillsammans med mina andra vänner

jag har firat rasmus födelsedag med fin mat och gott sällskap

jag och charlotta <3 på ralles födelsedag

seb och tova myzer på ralles födelsedag

jag har badat på bo01 med bland annat sebbe och amanda

jag var med om en rörig midsommar i klågerup

på midsommar badade rille i bäcken, hahah

har åkt en massa turer i pontus fula mazda ;)

jag har varit på dalabadet EN gång och då badade jag inte

jag och filippen myser på dala

jag har solat i pude med en bränd liten tova

badade även i pude fastän jag svor på mitt liv att jag aldrig skulle sätta min fot i det vattnet

jag har firat världens finaste nathalie på hennes 17års dag <3

jag firade henne tillsmmans med världens finaste flickor

posade crazy på nathalies födelsedag

jag har varit i blekinge med älskling och det var underbart

jag fiskade med älskling i blekinge

chillade bakom skolan i k-town med bland annat tova

avslutade sen mitt sommarlov med en behaglig resa till turkiet tillsammans med min familj <3

Jag har haft världens finaste sommar med världens finaste vänner. Nu ska jag hoppa i säng eftersom klockan ringer klockan sex imorgonbitti. DET kommer ta emot. Så nu säger jag godnatt!!
/ZEUS

Hoffmaestro & Chraa


Genialiskt.

svinfula jag älskar svinfulla er




Sherdil


HEJ! Dagen har varit bra. Riktigt bra faktiskt. Det var skönt att vara tillbaka tillsammans med alla människor jag tycker om. Skönt att vara tillbaka i skolan överhuvudtaget faktiskt. När jag kom hem, ungefär halv tre, satte jag igång med att städa. Duktigt som fan om jag får säg det själv. Därefter har jag lagat mat och tagit det lugnt framför tvn och nu kollar jag på SHERDIL. En fantastiskt fin svensk film. Jag älskade den när jag var lite. Älskar den fortfarande.

Kram Nathalie

Jag står precis på gränsen. Horisonten är nån annans konstruktion

Jävla skitugn, brände mig på handen :( Och jag som bara skulle hjälpa mamma lite... Hon får nog sköta detdär själv i fortsättningen! Första skoldagen gick iallafall väldigt bra och jag kan säga att jag älskar vår ekonomilärare, måste vara världens gulligaste! Hehe. Blir nog snart mat och sen ska jag ladda om batteriet för att sedan förbereda mig mentalt för en ny skoldag imorgon som börjar redan klockan 8 på morgonen. PUSS från Jossan

SÅ JÄVLA BRA!


HEJ! Inviger Dagens Goda för detta läsåret...

img_0208 (MMS)

HEJ! Inviger Dagens Goda för detta läsåret :-) Pisa


NEVER BACK DOWN

Klockan är ställd och filmen är igång. GODNATT


/JOSSAN

Raise your voice

Definitivt en av världens finaste filmer. Gråter ögonen ur mig ganska bra.

DEBUT


Skola imorgon. Helt craaaaazy att vi redan börjar 2a året på gymnasiet! Måste ställa klockan, får icke försova mig, måste packa en väska med kalender, block, pennor och allt som behövs. Hur konstig låter inte det?? Kan inte fatta att hela mitt sommarlov har gått nu och att allvaret och alla rutiner börjar imorgon igen, på riktigt. Men fan vad fint sommarlov jag har fått ändå! Fest hit fest dit, chillkvällar, vänner, familj. Ja det har varit en bra sommar helt enkelt. Tack för det alla mina babes. Måste väl snart hoppa in i duschen, ladda ipoden och sen får jag väl chilla lite till innan jag går och lägger mig. Klockan ringer 8 imorgon och sen börjar lektionerna klockan 10. Ska bli kul att träffa alla igen! POSS FRÅN JOSSAN

You can't run, You can't hide


I loved your very nearly arrogant self-confidence. Your awesome intelligence. I loved that you inspired me. That I would wake up in the middle of the night to find you groggily waking up beside me and gently pulling me even closer. That your arms were just the right kind of rounded muscle. That one of your ears stuck out at a funny angle. That you got spots. That you'd always fall asleep after me. That you grew a moustache!! That our passion won't die.

GODKVÄLL! Efter att ha käkat middag och pratat i telefon Annie i någon timme är jag nu placerad på min favoritplats i världen. I sängen framför datorn. Nej jag skojar. Jag har också ett liv. Jag sitter iallafall här nu och är fruktansvärt taggad på skolan imorgon. Det ska bli jävligt skoj faktiskt. Dels att få träffa alla underbara människor i min klass och del för att det ska bli skönt att få lite runtin på livhelvetet. Nu ska jag chilla bumpy ride tills det är dags att hoppa i säng. Bussen går 9 imorgon!

Ha en fin kväll. Kram Nathalie


i like it

Nu ska jag sätta på någon rulle och käka smörpopcorn!! GÖTT, önskar jag hade mina två homeboyz här i min säng så dom kunde hjälpa mig äta upp. Kommer bara få ont i magen nu när jag är ensam jyyy <3 Skola imorgon, helt OK. TJArååååå.


/ZEUS

finns inget bättre än en ny kalender


Detta är min nya kalender. Jag älskar honom. Ja det är en kille.

kalender

Köpte ny kalender idag, behövdes!! Skitfult med det randiga men som tur kan man ta bort det, pheeeew.


Längtar tills Nathalie ska kladda massa onödigt skit i denna och längtar efter att skriva hur mycket bajs Josse stinker <3 Älskar er 4ever POSSPOSS
/ZEUS

the end's not near...

It's here! Ja, för nu lider sommaren mot sitt slut. Dels för att skolan börjar och för att det pisseregnar hela jävla tiden. Men allt tar slut någon gång vaaaa. Även regnet (förhoppningsvis).

Ska upp klockan åtta imorgon och börjar undra om det kommer ta emot eller inte? Hoppas verkligen inte det. Imorgon kör filippan upp och jag hoppas över allt annat att hon klarar det. Jag vet att hon klarar det, hehe. Eeeeeeeeeeeeelllooooor? JA. Ska annars inte göra ett smack idag, förutom att köpa lite block och sånt. Tänker inte ta mig igenom ett år till utan att ha någon penna.

Mamma har bakat kanelbullar så nu ska jag, ja ni fattar........
POSS


/ZEUS

Vi fikar och Beccis är assnygg

img_0202 (MMS)

Vi fikar och Beccis är assnygg


GODMORGON! Fyfan vad det regnar. Jag får n...

img_0201 (MMS)

GODMORGON! Fyfan vad det regnar. Jag får nästan lite spel på det här vädret. Sommaren ska inte ta slut än. Jag fick cykla till bussen och pga vädret hade det inträffat lite översvämningar här och var. Det leder självklart till att mina nytvättade vita converse är överblöta precis som mina jeans. Fantastiskt. Men det finns ingen tid åt att hänga läpp. Om några minuter går bussen till Malmö med mina facorittjejer Ha det fint. Kram Nathalie


o la mama tunisiano


Lotta, Felicia, Jag, William & Sebastian innan vår sista middag på hotellet.
















Lottas bilder från Tunisien. Förlåt om jag tjatar på er om denna resan men det var det bästa jag varit med om i mitt liv hittills. Det var så fantastiskt. Går inte att förklara för någon, det är bara vi som var med på resan som förstår precis vad jag menar. Jag saknar er tjejer, Lotta och Felicia! Saknar att få vara tillsammans med HELA min familj varje dag, hela dagarna (alltså fam. Forsberg). Saknar Hedi och de andra grabbarna som jobbade på hotellet. Sinnes, jag bara saknar saknar saknar. Saknar min bränna också, den har totalt flagnat bort. Trots att jag inte brände mig alls där, haha :-(

GODKVÄLL bloggkompisar. Jag har spenderat kvällen tillsammans med finaste Rebecci!! Hon räddade mig ur chillträsket. Trots att vi också chillade. MEN som sagt, bättre två än ensam! Vi käkade våfflor. Satan vad gott det är med våfflor och nutella. MYCKET nutella då. För våffelsamken i sig smakar baaajs haha.. Nu ska jag allt hoppa i säng för imorgon har jag en tid att passa. Går inte att sova till halv tre då inte.

Sovgott. Kram Nathalie


tisdag

Hej! Sitter just nu i klågerup hemma hos älskling som lämnade mig för att följa med sin kära fader för att tömma kräftburar. Orkade inte följa med idag eftersom jag redan vet hur det går till, så jag bestämmde att jag hellre stannar här och chillar deg.

Såg att Nattis hämtat sitt jojo-kort idag. Såklart har jag det med. Förjävla ful liten ficka man har det i. Nu har man ju ingen reflex så man kan visa busschauffören att man vill åka med :( hahaha. Känns lite (bara lite) sugit att detta är sitsta kvällen som man kan göra något för imorgon måste man gå och lägga sig i tid. Även om vi börjar 10 på onsdag måste vi upp åtta. Det är det som är det tråkiga med att pendla, när man får sovmorgon får man aldrig riktigt ''sovmorgon''. Men tänker iaf BARA ta det lugnt nu sista kvällen. Har en förjävla huvudvärk som vägrar gå över. Ska sova extra länge imorgon bara för att hihi!!

I helgen spräcker jag en oskukld för jag ska faktiskt för första gången i mitt liv till liseberg tillsammans med pontus, filippa och vicke!! Sover även på hotell som filippas pappa fixade till oss vilket kommer bli helt okej myyyyyyyzpyz. Ska även till annisen med tjajor och så vad kan man säga? Det kommer utan tvekan att bli en kickass helg. Och jag läääääängtar.

Så nu när jag försöker avsluta detta inlägg funderar jag över om jag ska till DK med filippa i slutet av september och se Limp Bizkit. JA om min pålnbok tillåter :( hahaha.
POSS från Zeus

RIVER EN VACKER DRÖM

Hejhejheeeeeeeeeeeeeeej!
Har försovit mig, hur man nu lyckas göra det på ett sommarlov? Har varit i stan med Anna. Har fortsatt kasta kläder och Nattis??? Har ett par söndriga svarta jeansleggings som väntar på dig här hemma ;) haha. Nu ska jag och Anna snart gå ut en runda. Possposs




jojo))


GODMORGON från mig. Troots att jag vaknade halv tre (illa det med) så känner jag inte riktigt att jag har vaknat än. Jag har inte åstakommit mer än att käka frukost och tagit emot mitt nya JOJO kort. Galet, på onsdag börjar jag skolan.

Nu ska jag fördriva tiden med supersize vs superskinny på tv3play. Haaaaaaaaa det gött Kram Nathalie

1 12 av 1 12. För kärlek som aldrig kan dö...

img_0197 (MMS)

1 12 av 1 12. För kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva.


Mess up my bed with me

Facebook, film hit och film dit, lite msn och en burk pepsi max. Ikväll chillar jag!! Ligger sjukt skönt i min säng och har gjort det i stort sätt hela kvällen. Ska alldeles strax sätta på en film till och sen blir det väl att suuuuva. Börjar skolan på onsdag och måste försöka komma in i rätt rutiner eftersom jag just nu brukar sova bort hela dagarna innan jag kommer till liv..
MEN NU: film! Poss från Jossan


I need you to give me reason to breath












Idag har jag hemmakväll, myskväll, chillkväll, kalla det vad ni vill. För mig betyder det mest ensamkväll. Jag hatar det. Alla mina vänner vet att jag hatar det. Inte ens idag, när jag är så trött i kropp och psyke att jag inte orkar lyfta rövva på hela dagen, tycker jag det är skönt att vara ensam i mitt rum framför min dator. Jag lyssnar på Oskar Linnros, Baby By Me och Love the Way You Lie om och om igen. Ingenting blir bättre av det. Jag bara saknar. Idag saknar jag. Jag saknar hårt. Så hårt att det knyter sig i magen. Jag vill ha allt, jag vill ha ingenting. Jag vet inte ens vad jag vill ha för jag fuckar upp mitt eget huvud hela tiden. Inbillar mig massa saker. Men jag antar att det hör till livet. Inte sant? Jag vill ändra på så mycket. Jag vill uppleva så mycket om och om igen. Fan vad sjukt hur livet rullar på. Så snabbt att vissa, även ibland jag, glömmer bort att leva NU. Leva IDAG. Jag brukar mest hata kvällar som denna eftersom jag känner att jag inte får någonting utav dem. Precis som många andra går ensamma, tomma, mörka kvällar åt att tänka på saker i sitt förflutna man saknar. Av den enkla anledning har jag gjort allt jag kunnat de senaste året för att undvika dessa kvällar. Vill. Inte. Tänka. På. Mitt. Förflutna. Men idag är annorlunda. För idag kom jag fram till att det är när man saknar någonting så mycket att det knyter sig hårt i magen som gör det till ett fint minne. Och fy vad jag har mycket fina minnen av mitt liv hittills. Klart jag önskar mer än någonting annat att vi älskade som förut. Att jag fick kyssa läppar på en främmande människa jag aldrig mer skulle träffa. Och en jävla massa mer. Men det är mitt förflutna, har varit min nutid och även min framtid trots att jag inte då kunde drömma om det. Och det är jag glad för. 

Faaaaaaaaaaaaaaaast jag hatar endå hemmakvällar ensam.

Kraaaaaaaaaaaaaaaam Nathalie

utan tvekan världens bästa




JAG SKULLE HA VARIT DÄR!!!!!!!!! :(
Vill spola tillbaka tiden, ha en biljett till way out west och se Håkan Hellström♥

Come see what I mean




Jag lovar Oskar Linnros, vi hade inte haft tråkigt. Inte alls.

Jag, Nathalie, köpte nya skor idag. Vad ty...

img_0195 (MMS)

Jag, Nathalie, köpte nya skor idag. Vad tycks???


tror det här kan vara början på något stort





PUSSKALAS
Tjeeeeenixen! Igår blev en mysig kväll. Åt somsagt med Anna och Emma på wook house och satt där i typ 2 timmar och kom fram till att svenskar fan är otrevligt folk då en engelsktalande man kom fram och frågade om han kunde få sitta med oss medan vi åt... Alla blev helt ställda och ingen svarade direkt på hans fråga, så han gick tillbaka och vi skämdes lite. Som försvar måste jag säga att han var lite konstig och han var faktiskt lite läskig. När vi var färdiga gick vi till bussen och dumma jag trodde den skulle gå men där fick vi sitta och vänta i ungefär en timme istället. Väl på bussen hade vi lite allsång och jag tror faktiskt att busschaffören uppskattade det! Hihi. Begav oss hem till mig och utanför står Viktor och Tim och väntar på oss. Sen blev det lite filmer och mys hela kvällen. Och jag var uppe till halv fyra.

Nu ska jag motvilligt tömma och sortera bland mina kläder och det kommer nog slängas en hel del, för det får icke plats längre. Kommer ha lite smått seperationsångest :( haha. PUSS

/JUICY


jävla skånetrafiken va


Bild från i torsdags!

HEEEEJ! Jag ska börja med att klaga lite. Eller ja, klaga mycket. Klaga hårt på....... SKÅNETRAFIKEN! Som ni kanske vet ösregnade det igår. I alla fall i Malmö. Det vräääääkte ner. Himlen var vidöppen. Jag fick gå en liten bit på ungefär 8 minuter, I REGNET. Vilket innebar att jag redan då var trött på det. Var lite lagom blöt, inget att klaga över för väl framme på konserthuset fick jag stå under taket. Sen vart bussen 10 minuter försenad. Inget att bli upprörd över tänkte jag eftersom jag hinner hem i tid tills fem och jag är inte jätte blöt. MEN sen mina vänner, SEN.. Vi åker en jävla hållplats sen säger busschauffören åt oss att gå ut ur bussen genast eftersom någon skum rök kommer ut ur ACn. Förfan... Det regnade fortfarande lika mycket om inte mer. Och där stod jag, i en halvtimme.. Fyfan vad blöt jag var. Och in my ass att chauffören ringde efter en buss som han lovat. Han lät oss vänta på nästa i tidtabellen.. Haha sjuuukt ...

När jag äntligen kommit hem igår åkte jag iaf DIREKT (eftersom bussen inte gått när jag planerat var jag hemma på tok försent) till mina kusiner för att passa dem!

NU ska jag på kalas hos min andra kusin!

Kram Nathalie


längesedan

Godeftermiddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag.

Igårkväll blev det inte riktigt som planerat. Jag och Tova stack in till malmoe ist för att chilla banan och choklad. Träffade bland annat Daniel och Victor som jag inte träffat på evigheter. Kyl kyl. Bekantade mig även med nytt folk, en tjej som tydligen börjar på våran skola imorgon! Treeeevligt det med. Världen är ganska liten.

Vaknade idag hos Tova ganska utvilad för JA jävlar vad jag va trött igår. Är fortfarande ganska sliten så tänker chilla mig igenom den ganska gråa dagen för att sedan ta bussen till k-town senare ikväll. Snart börjar skolan och jag är ändå ganska taggad, gött o nice. JAJA nu ska jag gå på muggen HEJDÅ.


jag och tova haha fifan

/ZEUS

Jag kollar på Batman - The Dark Knight med...

img_0194 (MMS)

Jag kollar på Batman - The Dark Knight med mina kusiner på åtta år. Heath Ledger är en av de finaste män som funnits någonsin. Vila i frid! För övrigt är det jävligt skönt att chilla idag. Trots att jag faktiskt saknar mina cheyer lite! Poss på er! Kram Nathalie


GOODBYE

Vilket jävla väder! Snart beger jag mig ut i det och jag längtar inte precis. Ska ta bussen ner till stan för att möta upp Anna och Emma. Sedan käkar vi kiiiiiiinabox till middag! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. PUSS

/JOSSAN

jadå

Vad var det jag sa? ;) Mamma kunde inte säga nej. 
Koftan för endast 49 kronor!! Suger dock att skorna inte kommer förräns i oktober men då jävlar, hehe. POSSS
/ZEUS

maggan

Veronica Maggio, överskön chey!!



ZZZZZZEUS

helvete vad det åskar

Tjenixen! Jag surar fortfarande lite över att jag inte va med mina görls på strandbaden men som sagt, det kommer fler tåg!

Lämnade min påg 3 mil bakom mig och åkte hem med tova och hennes mormor för en stund sedan. Du är finast älskling. Sitter nu och segar och försöker masa mig in i duschen men det går tyvärr inget vidare :( tova har precis kommit hem från serbien så ska träffa henne en stund ikväll i hopp om att hon är villig att betala banan och choklad!!

Va i skolan i torsdags och träffade min nya mentor, Sofia. Hon va fantastisk och jag är väldigt nöjd! Känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra andra år och jävlar, redan andra året. Sjukt vad tiden kan gå fort. Vet inte om det är okej att säga detta men jag längtar faktiskt tills vi kommer back on track och in i alla rutiner igen! Eller vad säger ni, Josse och Nathalie? Är även väldigt glad över att våran fina klass inte kommer splittras inför tvåan :)

Så fort mamma kommer hem tänker jag tvinga henne beställa ett par boots till mig. Är kär och jag måste ha dom och när jag tar fram valpögonen kan hon ju knappast säga nej?


PEACE
/ZEUS

Det regnar och min buss går inte förrän om...

img_0191 (MMS)

Det regnar och min buss går inte förrän om tjugi minuter. Inte nog med det så är jag bakfull, fantastiskt. N


ögonen svider och hjärtat bränns


HEJHEJHEJ! Vi fick tydligen inte alls nog igår så idag kör vi igen!

Ha det fiiint Kram Nathalie


ACK, SUNDBYBERG

FYYYYYYYYYYYYYYFAN VAD TRÖTT JAG ÄR IDAG! Det riktigt sved i hjärtat att behöva gå upp klockan 10 för att åka hem och sedan vidare till skolan. Har gått runt som en döende människa hela dagen... Efter mötet med min mentor gick jag hem till Nathalie och chillade lite där hemma. Tillslut somnade jag i hennes säng och sov en stund, så jäkla skönt! Är dock fortfarande lika trött som jag varit hela dagen. Ikväll ska det hända någonting, planerna är inte riktigt klara och ingen vet någonting än men det löser sig och blir säkert bra tillslut! Några bilder från gårdagen har ni redan fått sett. Blev dock inte speciellt ball inne på SB som jag hade förväntat mig, men förfesten var rolig! Ösregnade gjorde det också hela kvällen så när jag väl kom in på strandbaden var jag genomblöt! Nu ska jag sluta babbla här och fortsätta att göra ingenting istället.
PUSS PÅ ER!

/JOSEFINE

röker samma marlboro


Emma, Josefine, Emma & Nathalie i väntan på bussen till falsterbo!


Emma & Emma


Josefine!


Martin & Nathalie


Anna, Lina, Nathalie & Emma


Simon & Nathalie

KRAMJÄVLAR FRÅN NATHALIE OCH JOSEFINE

disco pogo



BILDERNA ÄR EXAKT 1 ÅR OCH 3 DAGAR GAMLA IDAG! hihi

Halloj bloggen! Idag är en bra dag, tror jag iallafall. Var i stan innan med Anna och Emma och fick fixat lite saker. Chillade lite när jag kom hem och kollade på någon randomfilm på tv. Nu är jag nyduschad och ska väl äta middag snart, hoppas det iallafall eftersom jag bara har fått i mig en isglass idag. Magen är hungrig, jajamen!

Är sjukt taggad inför kvällen, ovanligt taggad. Som Nathalie skrev i tidigare inlägg kommer det bli en kickass kväll, det är jag helt säker på! Nu ska jag ta på mig något och föna håret.

Kram från Jossan

Stockholm 2010




Tre bilder från Stockholm!

Mötet med min nya mentor gick hur bra som helst. När mötet var färdigt gick jag med Emma & Sandra för att käka en glass på McDonalds. Nu är allt officiellt som vanligt ;-) Emma åkte med mig hem och sedan vi kom hem har vi kollat tv och myyyyst. Snart kommer mamsen hem med pizza till oss och efter maten är det dags att göra oss i ordning inför kvällens ballons! Kommer bli en kickass kväll.

Kram från Nathalie och Emisen!


Godmorgon!


Nu parkerar jag fläsket på cykeln och trampar ner till bussen! Hoppas att alla andra sover gott gott gott.

Kram Nathaliiie

FAN VAD JAG ÄLSKAR ER


Nathalie har redan berättat om vad vår kväll bestod av, så behöver inte dra upp det igen. Men det var iallafall väldigt trevligt faktiskt! Precis som vanligt. Har egentligen inte så mycket att dela med mig av, men eftersom någon av de sista meningarna Nattis sa till mig innan hon slängde ut mig var: "Du ska blogga när du kommer hem!!!" så har jag väl inte så mycket val. Skriver ett inlägg och hoppas att hon blir nöjd med det. Tror bestämt att jag snart ska se någon film, fast det blir nog om en timme eftersom jag lär läsa en massa bloggar och kolla facebook var femte minut. Vilket jävla liv man har va?

Som ni säkert har läst så ska både Nathalie och Sofia till skolan imorgon för samtal med sina mentorer. Själv får man vänta till fredag då jag åker in för att träffa min mentor vid 2. Och imorgon blir det fiiiiiiiist! Vi drar till SB för att ha en kanon kväll och förfestar det gör vi i skanör med några trevliga.

Och måste bara säga att jag blev stolt över Sofia som skrev ett så fint och långt inlägg. Poss på dig!
Nu ska jag sluta. HAJ

/JOSEFINE

genom eld




Vår kväll! Vi sprang ner på entré för att köpa godis och glass. Lite senare kom även Johaaaaaaaaaaannes för att stjäla lite utav mitt te och pågrund av den enorma ansträningen jag fick göra serverade jag honom teet i världens finaste kopp! Nu har jag precis skickat i väg brudarna och djodji för jag måste sova. Imorgon klockan 11 har jag planeringssamtal med min nya mentor på skolan!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamis Nathalie

SÅJA

WAAAAADUP?

Hade fan nästan glömt att vi hade en blogg? Skrev senaste gången några timmar precis innan jag skulle åka till turkiet! Där hade jag det helt okej. Men en vecka var helt klart nog för mig. Det var riktigt skönt att komma hem till hålan igen.

Innan jag var i turkiet blev det inte heller så mycket tid över till att blogga. Antagligen för att ingen orkar sitta inne vid en dator när det är fint väder, för det har vi fan haft, FINT väder. Jag såg regn när jag kom hem från turkiet för första gången sedan midsommarafton. Ganska wicked att man varit utan väder i ca 2 månader!! Men direkt när man kom hem kom iaf den första skuren och ja det var faktiskt skönt med lite regn. Hade iaf tänk bjuda på några få bilder från turkiet;







Har ändå haft en fin semester med min lilla elden!

Har precis färgat håret svart (hjälp!?) men det får duga! Sitter oxå och surar lite för att jag inte kan hänga med tjajorna ut imorgon då jag har lagt undan pengar till nästa helg då jag ska till gbg med babe och två fina. Tråkigt för det är ju trots allt sommaravslutning på sb imorgon. Men det kommer andra gånger! Hehe. Det är fotboll på tv vilket inte intresserar mig ett piss men för vissa andra är det ganska spännande, som min älskling tillexempel. Nattis sov här inatt, jättemyzzzzzzzigt. Är förövrigt jättekär i denna låten som spelas om och om och om igen hos majjjjjjjjjj

Och imorgon ska man tydligen till skolan och träffa sin nya mentor och sedan har vi ytterligare en veckas sommarlov. Det är ändå ganska fint!! Snart börjar malmöfestivalen och det kommer kicka aaaaaass. Synd bara att jag missar maskinen. DET suger metervis med loffas. AJA, lev fint tills nästa gång vi hörs. PEACE


SVART
/ZEUS

NEMO FISK



Emma, Anna & Josefine har anlänt hemma hos mig. Vi ska spendera kvällen ute på min terrass för att röka vattenpipa, lyssna på Oskar Linnros och snacka skit :-) Mysigt! Älskar mina fantastiska fina vänner. Imorgon ska vi dra ut!

Kram Nathalie

you take my troubles away

Anna var här igårkväll, vi chillade och tittade på film. Idag åkte jag till Ystad med mamma, blev fika, lite shopping och sen åt vi mumsig middag på någon resturang där. Köpte nya skor som jag äääälskar! Nu ska jag ta på mig en mysig tröja och sen sticker jag hem till Nathalie och myser där hemma hela kvällen med tjejer jag tycker väldigt mycket om. POSS

/JOSSAN

Opa Opa, Opa Opa!





Sablar vad jag önskar att jag vore där igen...

Du har förslavat mig



KOLLA!!!! vad mamma kom in till mig med igår!!!!! Jag hoppar runt liiite på rosa moln just nu......... ÅH vad jag längtar tills den 20 november nu, ja ja ja ja!!!

/NATHALIE

The Backup Plan



I måndags kollade jag, Nicole & Julia på The Backup Plan. Väldans mysig och fin film. Får ni chans så borde ni absolut se den :-)

Kram Nathalie


SOOOFIA BLOGGEN SAKNAR DIG! :(


Jag saknar Tunisien


aaaah, mitt huvud går aaaah, som allt

Du smakar så gott. Jag börjar se allt så klart för hjärtat pumpar så hårt. Jag börjar tro att vi kan gå igenom eld, bara för ikväll.


half of my heart

Tjooooo! Har spenderat nästan hela dagen i malmö. Först med anna och köpte då en klänning sen mötte vi upp emma som har färgat håret rött och det är ASSNYGGT! Sen mötte jag upp min familj för att gå ut och äta på Mando, syrran fyller 19 idag! Grattis. Nu ska jag nog snart gå ner till mamsen och titta på någon film med henne.

För övrigt börjar jag känna lite ångest inför skolstarten. POSS

/Jossan

HEJ!

Ändrade mina planer igår på tåget. Någon som står mig väldigt nära fyllde år efter tolv (alltså idag) så jag mötte upp honom istället. Stort grattis på födelsedagen Charles, jag hoppas du får en grym födelsedag! Det är inte varje dag man fyller 20 ;-) Idag har jag firat honom litegrann. När jag åkte hem mötte jag upp mamma på Willys för att köpa mat! Vegetariska vårullar och wookade nudlar/grönsaker, gott! Snaart är middagen klar och efter maten ska jag åka hem till min saknade, fantastiska, fina vän Nicole!

Självfallet shoppade jag en del i STHLM så jag tänkte dela med mig av några plagg nu i väntan på maten!


Gina Tricot


H&M, Vero Moda


Nudie Jeans co! Åhléns City


Lyckades ju självfallet knäcka bågarna på de gamla!

Köpte också ett underklädesset, en tjocktröja och nagellack.

NU MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
/Nathalie


Sitter på tåget hem och lyssnar på tribute...

img_0127 (MMS)

Sitter på tåget hem och lyssnar på tribute! Det första jag ska göra när jag kommer hem är att krama på Soffepoffe och Gammi! Kram N


somliga ljus brinner aldrig ut

Saknar jag min Nokia mer än någonsinn :( Jag råkade ta död på den med en vattenskada så just nu går jag runt med min gamla walkman.... ajajaj.


Bilden togs på Håkan Hellström konserten förra året när Nathalie, jag och Anna hade likadana telefoner

/JOSSAN

Mitt framtida arbete! Sjukt imponerande hu...

img_0126 (MMS)

Mitt framtida arbete! Sjukt imponerande hur stilla han klarar av att stå vid vissa tillfällen! Tjugo över sex går tåget hem. Innan dess ska vi hinna med montiglass, museum och fika på rosendal. Kram Nathalie


Fyfan, det har ösregnat hela jävla dagen i...

Fyfan, det har ösregnat hela jävla dagen i Stockholm. Lagom trött på det nu haha. Hoppas ni har finare väder hemma. Kram Nathalie


just like a papercut, the little things hurt so much



Gårkvällen blev minst sagt lyckad! Det tackar vi för. Kom hem vid 3 inatt och somnade typ direkt. Jag, anna och emma skulle egentligen ligga och trängas i min säng, men anna flyttade ut i soffan. Halv 9 vaknade jag? Var inte tillräckligt tyst och väckte de andra två. Jag ville inte sova mer så tog med täcke och kudde ner i soffan för att kolla på tv och anna och emma hängde efter. Har legat där i samma position hela dagen och inte rört en fena, bortsätt från de gånger vi skulle fixa mat osv. Kom till liv för två timmar sen och nu fortsätter jag och anna att chilla. Det är ganska härligt att göra ingenting och nu ska vi fortsätta med det. Ha en fin kväll! Poss

/Josefine

Skansen here we come!

img_0120 (MMS)

Skansen here we come!


Jag springer runt i Stockholm och shoppar!...

img_0117 (MMS)

Jag springer runt i Stockholm och shoppar! Nu ska vi röra oss mot Skansen! Kram från Nathalie


YOU MAKE MY WORLD GO AROUND





NU STICKER VI! POOOOOSS

/Jossan, Anna & Emma

Hej! Vi har precis ätit en mycket god midd...

img_0115 (MMS)

Hej! Vi har precis ätit en mycket god middag och avslutat den med vars en BJ glass :-) Nu går vi runt på gamla stans gator och myser. Längtar knappt hem! Kram från Nathalie i STHLM


20:18

Heeeeeeeeeeeeeeeej bloggen!
Idag har jag chillat, och fyfan vad härligt det är. Försökte städa lite men nej, det är inte min bästa sida detdär. Mycket skönare att ligga i soffan och göra absolut ingenting! Nu väntar jag på Anna och Emma som antagligen dyker upp i vilken minut som helst. Ikväll sticker vi på fest och det blir säkert kul precis som vanligt! Borde hitta något att ha på mig nu... Jag fattar inte varför klädval alltid är lika svårt?!?!

Pusspusspuss på er!

/JOSSANTOSSAN


Tåget har problem att ta sig mot Sthlm pga...

img_0110 (MMS)

Tåget har problem att ta sig mot Sthlm pga strömavbrott. Vi har stått still mer tid än vi rört på oss men nu verkar det äntligen som vi ska kunna komma iväg via Helsingborg. Jag lyssnar på Papercut och spelar frukt ninja... Kram från Nathalie


I'm bustiiin out

Godmorgon :-) KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL MEEEE vad trött jag är. Helt sjukt. Känns som att ögonlocken skall falla igen varenda sekund. Jobbigt som fan men jaja jag kan sova i bilen till Malmö och på tåget till STHLM!!

Ville mest hälsa min älskade loppa Sofia hem till minst sagt KALLA Sverige igen. Suger som fan att jag inte får träffa henne på minst 4 dagar till. (Jag älskar diiiiiiiiiiiiiig)

Grabbar, vi ses.



/TRUCKER-NATTA

dethär med videos är kul ibland


Så jäkla söt! Hoppas hon inte dödar mig nu bara :(

ni är så fina!


Har lagt in alla videos från min mobil på datorn och har en massa roligt skit!
Såhär kunde det till exempel se ut en dag i skolan i väntan på tysklektionen.
Nathalie och Sofia har alltså gjort en egen text till låten Bad Romance av Lady Gaga.
Fler videos lär komma.....

gör allt för att slippa packa



1. Vad är klockan: 23:46
2. Vilket namn står på din legitimation: Sara Johanna Nathalie Böös
3. Smeknamn: nattis, natta, gammi, mamma
4. Vad heter dina föräldrar: mamma och pappa  
5. Antal ljus på din senaste tårta: sjutton<3
6. Husdjudjur: räknas min lillebror?
7. Hårfärg: ljus året om
8. Favoritfärg: hmmmm, faller lätt för blått och rött
9. Piericing: öron endast
10. Tatuering: Sjukt sugen, skulle ej bli förvånad
11. Födelseort: Trelleborg ha
12. Bostadsort: Trelleborg...
13. Nuvarande bostad: Trelleboooooooooorg ju, hos mamma och pappa
14. Har du varit kär: Ja,
15. Har du varit någon annan världsdel: Ja, två stycken!
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, och glad är jag för det 
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 underlättar en del
18. Kaffe eller glass: meen .... glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: hur vågar du tvinga mig välja?
20. Salladsdressing: klarar mig bra utan
21. Färg på strumporna: svart leder
22. Lyckotal: 6 utan tvekan
23. Favoritfilm: Hitta Nemo!
24. Favoritcitat ur en film: "Jag är naturligt blå!"
25. Bästa semestern: Tunisien, Djerba 2010 utan fucking tvekan
26. Favoritmat: krögarpytt
27. Bästa veckodagen: LÖRDAG
28. Senaste låt du lyssnat på: Tribute, Tenacious D
29. Tandkräm: colgateeeeeeeeeeee 
30. Favorit TV-program: GREYS
31. Favoritrestaurang: bryr mig inte
32. Favoritfågel: hahahah skojjar du eller
33. Tycker inte om: fåglar!!!!!!!!!!?!?!!?!??! 
34. Sport att titta på: ishooooooooockey 
35. Snabbmatsrestaurang: subwayen
36. Senaste sjukhusvistelse: i början av sommaren
37. Favoritdricka: starksprit
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: grå, svart
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: får vi se om ett år
40. Vem/var är du om 10 år: orkar inte spekulera i det
41. Vem fick du senast e-mail från: kollar aldrig min email :)
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: ja när jag snodde tuggummi på konsum
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: haha vet ej
44. Vad gör du när du är uttråkad: sover 
45. Fras/ord du använder (för) ofta: såklart 
46. Vän som bor längst från dig: Hedi, Midou
47. Vad retar du dig på: en jävla massa
48. Det bästa du vet: att skratta (cheezy som fan men wtf)
49. Läggdags: efter bolibompa
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: men haha
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: hahahaha
52. Vad är klockan: 00:04
53. Favorit Beatle: har ingen
54. Favoritspel: GH without a doubt
55. Favoritfilmmusik: vet ej
56. Skostorlek: 36, 37
57. Syskon: 2 brödrar
58. Favoritpålägg: nutella 
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: svältande barn
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: finns mycket fint man kan säga men som oftas less is more.
61. Bästa bok du läst: mamme pappe barne  
62. Är du Internetberoende: Nej! Vadå VEM HAR SAGT NÅGOT??
63. Favoritdjur: Häst!
64. Gillar du snö: ibland,
65. Favoritglass: twisteeer 
66. När köpte du något åt dig själv sist: några timmar sen!
67. Är du långsint: absolut inte 
68. Favoritgrupp/artist: Håkan Hellström! 
69. Vilken är din bästa egenskap: får jag inte skriva här hehehehheehe 
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: sluta röka
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: fan lite kluven
72. Vad gör du i sommar: sommarn är ju snart slud
73. Mest intressanta stad du varit i: braaa fråååga
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: doris
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: hur jävla tröga de (och jag) är
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Charles Johansson<3
77. Favoritgodis: hatar godis
78. Spelar du nåt instrument: luftgitarr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: innebandy, ishockey
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Alla snygga hunkar
81. Vilken film såg du på bio senast: Sex and the city 2!
82. Senaste köpta skiva: THOMAS LEDIN!
83. Roligaste konserten: Roligast? Mando Diao i Lund 2009. Bäst Håkan Hellström varje gång!
84: Bästa känslan: haha ;-)
85. Samlar du på något: jadå
86. I sånt fall, vad: minnen
87. Är du feminist: ne 
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: något jävligt irriterande
89. Favoritskiva: Håkan igår, idag, imorgon jajajaj
90. Bästa kompis: Sofia, Josefine, Annie
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: som en bitch<3 
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag borde packa och sova  
93. Favoritlåt: omöjligt att svara på
95. Har du en mobiltelefon: ja min iPhone<3
96. Vem är du kär i just nu: wont tell
97. Vad är det vackraste som finns: :) 
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Australien!
99. Är du homo- eller bisexuell: nääähä du
100. Vad är klockan när du är klar: 00:16

Cause now, you're not, where I want you to be


Har nästan precis lämnat av Emma och Lisa vid busshållplatsen då de skulle åka hem till malmö igen. Dagen har jag alltså spenderat med de två och Nathalie. Vi har myst, myst och myst. Lite film och massa gottigheter har vi också hunnit med! Nu sitter jag och lyssnar lite på band of horses och längtar lite extra till malmöfestivalen. Förövrigt saknar jag min lilla Fia som har varit på äventyr i Turkiet en vecka men idag kommer hon minsann him! Och jag hoppas att hon har det skitbra därnere. Poss po dig babe!

Det är mindre än 2 veckor kvar innan skolan börjar och det är lite blandade känslor. Visst ska det bli kul att komma tillbaka då jag går i världens bästa klass men jag har samtidigt lite ångest, ni förstår säkert vad jag menar? Och jag kan verkligen inte fatta att nästan 2 månader har gått sen sommarlovet började, tiden har bara sprungit iväg. Helt galet!

Nu ska jag dricka lite fanta, lyssna på ännu mer musik (lyssna på "Papercut-Apollo Drive", askalas bra!!!!) och göra det jag är bäst på... CHILLA!

Ha det gött och förlåt för att vi har varit så dåliga i sommar.
Vi kommer tillbaka i höst, kommer tillbaka på riktigt med massa uppdatering!!!

/JOSSAN


Oh I miss how it feels when we touch

Hejsan! Jag har lite små ångest över att bloggen dör lite grann. Men det är sommarlov och det är klart att vi, efter vårt första slitsamma år på gymnasiet, tar vara på all ledig tid vi får. Jag själv känner att jag varit ute och farit runt hela sommaren! Vilket känns fantastiskt bra! Så bra att jag skulle kunna säga att detta är den bästa sommaren jag upplevt hitills i mitt liv. Ska försöka skriva ihop någon form av sommarresumé (mest för min egen skull då). Men innan dess! ska jag minsann avsluta sommarlovet på ett bra sätt. Imorgon åker jag mot STHLM tillsammans med min mamma och min kusiner med familj! Vi ska hälsa på min morbror, besöka Skansen, Gröna Lund, diverse shoppingställen, diverse resturanger och andra fina ställen där uppe! Inte varje dag man besöker huvudstaden ju!

Idag har jag spenderat massor av timmar tillsammans med Josefine, Lisa & Emma! Lika mysigt som alltid att träffa mina fantastiskt fina klasskamrater!
ÅH Just det!! Jag lyckades klanta till mig ordentligt imorse när jag skulle ta bussen hem från Malmö! Jag var sen så jag fick springa en jäääääääääääääävligt lång sträcka i en fruktansväärd värme (under mina omständigheter)! När jag kom fram och insåg att jag fan hade hunnit var jag såklart jävligt nöjd och skickade iväg ett sms "jag är fan bäst". När jag sedan skulle ta fram plånboken förstod jag att smset var en jävla pik till mig själv, för visst hade jag glömt plånboken. Ha ha ha...

Nu ska jag packa ihop väskan! Uppdaterar er från mobilen under mina dagar i STHLM! Sofia kommer hem från turkey idag och Jossan har fått en del sparkar så bloggen ska förhoppningsvis snart fungera som vanligt igen! Ha det fint soldater, ha det fint.


Jag & min lillebror William! Han är i Polen och spelar ishockey just nu! Tänker på dig lillskiten.


Jag & en av mina kusiner, Erik!


Last night, somehow, feels like a lifetime ago. Somehow, this time, I'm ripping apart.
So hearing your voice on the phone makes me feel like I', further from home.
Oh, I miss how it feels when we touch.
Just like a papercut, the little things hurt so much. Libahedi

/NATHALIE


Jag tycker det är dags för dig älskling at...

img_0068 (MMS)

Jag tycker det är dags för dig älskling att komma hem nu! Nu! Nu! Nu! Jag hat spenderat min dag på Ystads djurpark tillsammans med mina kusiner och kvällen hos Beccis! Ska sätta på vår tredje film nu, vilken (jag åtminstonde) lär somna till. Imorgon hoppas jag på pussar! Nidå? Onsdag means Emma och Josefine. Torsdag means STHLM!  Simma lugnt! /NATHALIE


Hejhejhejhejhej

Hejhejhejhejhej


RSS 2.0