filmtips: fast five

I fredags va jag på bio och såg fast five. Den va inte bra. Den va äckligt jävla bra. Den är så jävla sevärd om man är som mig, lite pojkig, bilkåt och framförallt älskar ludacris. Du måste framför allt gilla action överlag för att tycka den är bra. Men annars: SE DEN!!!! Den får lätt 10/10 blåbär av mig.

ps. den va så bra så att jag och emma tänker gå och se den på bio en gång till!! ds.


i can catch the moon in my hand

Hej mina små duvor! Idag mår jag fan sämst. Jag och mina cheyer va på 20årsferre igår jy. Drack inte så mycket, iaf inte tillräckligt för att bli såhär jävla bakis. Men baksmällorna blir bara värre och värre. Men utöver denna jävla baksmällan som kom på köpet så hade jag sjukt trevligt igår och jag är glad att jag valde att hänga med istället för att sitta hemma och plugga!

På tal om plugga så måste jag ta tag i min jävla bokrecension nu. Den skulle väl egentligen vara inne i fredags men den får lämnas in imorgon så jag har väl lite tid kvar. Men jag är så sjukligt skoltrött och jag vet fan inte hur jag ska klara den sista tiden? ÅRH blir så trött och ni kan själv fatta att min hjärna inte är inställt på något plugg-mode just nu...


jag och kawwe igår (aka lisa)

Who's that chick

Hej bloggen! Efter att ha varit borta 1 vecka på Kreta är Nathalie ÄNTLIGEN hemma. Det firade vi med mys igår hemma hos Anna. Ikväll ska vi göra detsamma!

Men först måste jag plugga lite, eller ja, jag har pluggat och tänkte faktiskt avsluta det nu eftersom jag inte kommer någonstans. Sen ska jag äta grillat med familjen och sen sticker jag hem till Anna igen. Sjukt skönt att helgen kommer en dag tidigare varje vecka och sjukt skönt att sommarlovet snart är här. Har egentligen inte så mycket mer att skriva så detta lilla inlägg får duga tills Fia uppdaterar igen, det är trots allt hon som är bäst på det haha! ;)
PUSS

jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder vad som än händer

Hej mina fina. Gick i skolan i endast en timme idag, skönt eller skönt? överskönt om ni frågar mig. Resten av dagen består av plugg vilket ska bli så jävla kul. Finns inget roligare än att plugga...... Nä, jag är såklart öseriös (när är jag någonsin seriös?) men vafan slutet är nära mina vänner. Jag ska försöka hålla ut tills dess.

Måste snart skynda mig iväg till min körlektion så jag lämnar er med timbuktu så länge:



hörs när vi hörs, PEACE

i am washed by the water

Hej mina fina! Fyfaaaaaan vilket jävla väder va? Moder natur har officiellt sneat! Men vafan, skit i det. Med tanke på att jorden skulle gå under igår så tycker jag ändå att vi har klarat oss ganska bra?

Har iaf chillat mig igenom denna helgen också. Har för det mesta myst. Det va lite halvt chillkrök hos sebso igår och det va mys. Idag har jag pluggat en stund med jossan då det nalkas prov imorgon. Fyfan vad det inte kommer gå bra men jag orkar faktiskt inte bry mig. Det får gå som det går!

Nu ska jag bouncea, måste övningsköra lite nu innan min lektion på onsdag. Men mina små älsklingar, glöm nu förfan inte att rösta kvar chrille i bb-huset ikväll. Åker han måste jag nog tyvärr ta mitt liv (eller iaf sluta kolla på bb), och det vill jag inte. Så ut med det äckliga gurk-helvetet! PEACE


och såhär känner jag mig lite just nu, som kurt, ändå helt okej nöjd med tillvaron liksom

yes i said it cuz i can

Hej mina små duvor. Hoppas som vanligt att ni har haft det bra idag. Jag har som vanligt bara pluggat röven av mig. Så mycket som jag pluggar röven av mig så borde jag fan inte ha någon röv kvar snart. Illa!!

Annars är jag ändå ganska pepp på livet. Skolan flyter på trots alla skolstress och min enormt trötta hjärna. Dagarna rullar och jag kan knappt vänta på att få sommarlov, käka för mycket glass, vara pank, umgås med mina fina cheyer, fylla 18, få körkort och allt sånt nice. Meeeeen det är en evighet tills dess och innan allt detta händer så ska jag chilla pung.

Och på tal om chilla pung ska jag göra det nu och kanske bli en aning nervös inför engelskredovisningen imorgon. Äh jag kommer kicka aaaaaaaaaaaass, eller något.

PEACE


utan telefon

Hej ni små fina! Hur är det med er? Själv sörjer jag faktiskt lite eftersom jag har fått lämna in min iphone på lagning. Dessutom har jag inte fått det jag behöver för att kunna aktivera ett sim-kort så för tillfället har jag INGEN telefon alls. Suger ganska hårt faktiskt! Någon som suger mindre är att jag är klar med alla förberedningarna inför den engelska redovisningen imorgon, dock måste jag öva, öva och öva för att skiten ska sitta också.

Annars idag har jag spenderat dagen med att plugga med mina två fina. Har gjort det hela veckan också. Men det är bra att vi får en massa tid tillsammans för imorgon åker Nathalie till Kreta och stannar där en vecka (den jävlen) Är sjukt avundsjuk på henne för tillfället. Det känns ju mindre bra också att veta att hon kommer ha världens finaste väder där nere medan vi bara har en massa skitväder här i Sverige...

Nu ska jag ladda ipoden eftersom den ska vara min busskompis ett tag nu. Och sen tänkte jag bjuda på en bild på Fia som var gårdagens bild. Nästan varje dag tar vi en bild, eller flera, som vi kallar "dagens bild". Sjukt underhållande när man sitter på tråkiga lektioner. PUSS!


SÅ JÄKLA SÖT

klappat och klart



Akademiska uppsatsen färdigskriven (ÄNTLIGEN!!), bb är färdigkollat och sängen är färdigbäddad. Nu ska denna cheyen äntligen få gå och lägga sig utan att behöva ha ångest för nationalromantiken. Sov gott!

PEACE

#NÖJD


ÄNTLIGEN! Jag är klar med den akedemiska uppsatsen. Ni anar inte hur glad jag är för tillfället, det känns så jäääkla bra. Jag ska aldrig med läsa ett endaste ord till om nationalromantiken. Det är något av det tråkigaste jag någonsin har arbetat med. Men somsagt, är äntligen klar med den nu. Den är utskriven, ihophäftad och ligger fint i väskan och bara väntar på att bli inlämnad. Tror det mest är jag som längtar tills den är borta faktiskt.

Har sedan en halvtimme tillbaka firat att jag är klar genom att bara ligga i soffan och göra precis ingenting. Så jäkla skönt att kunna pusta ut några timmar nu ikväll och kunna känna att man inte behöver göra något mer idag. Imorgon fortsätter dock allt plugg igen, då jag måste skriva en redovisning i engelska som ska genomföras på torsdag. Önska mig lycka till!

Annars idag har jag bara varit ledsen över det regniga vädert, haft nationella i engelska, pluggat med några fina och kollat på pyttelite glee. Det har varit mysigt även om jag inte har varit på världens bästa humör.

Nu ska jag iallafall återgå till det jag gjorde innan, nämligen att göra ingenting. Ha en fin kväll!
PUSS

nationalromantiken kan suga min........



Som ni kanske ser så är jag ledsen. Nä, kanske inte ledsen. Snarare mer uppgiven. JAG ORKAR INTE PLUGGA MER!! Jag är redan så sjukt skoltrött och nu mot slutet sitter man med ett berg av inlämningar och prov. En uppsats ska in imorgon, en akademisk uppsats. Har snart lagt ner en veckas arbete på denna och jag håller seriöst på att dö.

Och ja ni kan själv fatta att jag endast har pluggat idag och kommer inte göra mycket mer än det. Kommer missa bb ikväll, garanterat. Även om jag blir klar med uppsatsen till klockan tio kommer jag ändå inte palla hålla mig vaken. Fattar ni hur slutkörd jag är???

söndagstjill

Hej små djur! Jossan och fia här. Hoppas att ni alla har haft en fin helg. Vår helg har för det mesta bestått av plugg, mys och ännu mer plugg. Fast egentligen så ska vi inte överdriva med plugget. Okej, missförstå oss inte, vi HAR pluggat men kanske inte tillräckligt. Whatever vi säger såhär istället: vi har pluggat, men vi är inte klara!

Lite tråkigt att det har varit så dåligt väder hela helgen. Det har ju varit omöjligt att behålla den goa brännan man har fått. Jag (fia) har till och med börjat fjälla. Kom igen nu moder natur, give me some love!! Annars så är det bb ikväll och vi tänker se det även om vi inte alls har haft tid att följa det i veckan. Men det är ju alltid lika spännande att se vem som kommer att få lämna.

Och huuuuuuuuur störigt är det inte att vi inte vann igår? Eric vann kanske inte, men Azerbaijan vann endast för deras låt skrevs av svenskar (säger vi). Men starkt jobbat av lille eric och vi är stolta över Sveriges insats i år. Vi vann iaf semifinalen i torsdags och det är alltid något!

Hörs när vi hörs! POSS från jossan och soffe



and I hope someday you'll know, there's all these dreams we share

Hej mina små djur. Idag (igår egentligen med whatever) har det varit fredagen den 13e och vet ni vad? Det har varit som precis vilken dag som helst. Tror inte precis att folk har haft en sämre dag pga ett jävla nummer även om många tror det. Dem har bara haft något att skylla sin dåliga dag på.

Har i stort sett spenderat min dag hos jossan. Pluggade i eftermiddags (vill döda svenskan) och ikväll har vi myst. Kollat lite skräckfilm och sen lite barnfilm på det. Har såklart varit lika mys som alltid då jag har världens finaste vänner. Somnade såklart efter ett tag och fick cykla hem frysandes då jag såååååklart inte hade nog med kläder. Bra jobb soffe!

Nu ska jag kolla glee då jag har ett saftigt nytt avsnitt på lager. Hoppas ni har haft en förjävlig dag. Hejdå från mig och gleeksen below.


nytt skit

God eftermiddag mina små duvor. Hoppas ni har haft en göttigt dag! Det har iaf jag haft, än så länge.
Har varit i skolan som vanligt. Hade till och med ett litet utvecklingssamtal idag och tydligen har man kirrat ett MVG i företageskonomi A vilket jag inte trodde. Så det va minst sagt en nice surprise!!

Så efter lite utvecklingssamtal och några få lektioner stack jag på jakt efter bikinis och jag hittade två stycken minsann:



Jag va lite inne på att köpa den gula istället för den oreangea men efter några om och men så blev det till slut den oreangea. Är nöjd och nu redo för sommaren, på riktigt. Men innan jag kan ta itu med sommaren måste jag få färdigt alla miljoner arbeten i skolan och jag böjar ikv med att plugga tillsammans med mina favoriter. Lite plugg och lite mys. Det blir fint. Hoppas ni får en skön torsdag!

ps. jag har gått på helg och det känns öööööööverskönt ds.

PEACE

and i'll be there yes i will

Okej, vill börja detta lilla kvällsinlägg med att berätta att Emilia är världens sötaste. POSSSSS

Annars? Jo, cykelturen gick hur bra som helst. Min lilla fot mår mycket bättre nu även om det fortfarande gör ont. Det va jättemysigt att cykla och vädret är ju helt jävla perfekt. Så nu har man fått lite motion idag också. Fint som snus. Så nu efter mitt lilla bad sitter jag bara här och fördriver tiden. Ska lägga mig i tid idag så jag kanske slipper ha så jävla ont i ögonen om mornarna för att jag är så jävla trött (jävla jävla jävla, typ). Har dock missat bb alla kvällar denna veckan och jag tror att jag kommer gå miste om dagens avsnitt också, men det får jag ta igen någon annan dag.

Nu ska jag försöka lära mig låten till sången imorgon och bara mysa. Tänker dela med mig mest för att jag hittade en skön version:



PEACE

trelleborgs mest uttråkade chey

JAPP, det är jag det. Men Josefine har räddat min kväll och nu ska vi cykla ut till dalabadet. Inte för att jag behöver större vader än vad jag redan har. Mest för att fördriva tiden och ha roligt. Hade egentligen behövt plugga men jag drar ut på det lite till...

Talk to ya latero!


hej, det var längesen, hejdå

Hej bloggen! Igår sa Nathalie till oss att vi skulle försöka ta tag i bloggen igen och hennes önskan är min lag, nej men nästan! Jag ska iallafall göra ett försök och se hur långt det räcker helt enkelt.

Solen skiner och det är sommarvärme idag och helt plötsligt blir allting SÅ mycket lättare. Hatar vintern och allt som har med kyla att göra så är överlycklig att det är varmt och gött igen. Har gått i skolan mellan 8-11 idag och sedan mötte jag upp Matilda för världens godaste fika! Satt och snackade i nästan 2 timmar och hade det jättemysigt på lilla torg. Åkte bussen hem för att sedan placera mig ute i solstolen i hopp om att få lite färg. Om min önskan har slagit in så har jag lyckats! Nu har jag dock fått placera mig framför datorn för att skriva min uppsats i nationalromantik och det måste vara det tråkigaste någonsin!!! Och inte nog med det så har vi fruktansvärt mycket saker i skolan som ska bli klart och blir sjukt irriterade på lärarna eftersom ingenting är planerat som det ska och ALLTING sätts i slutet på terminen. KUL!

Ska sluta klaga och hoppas på att ni mår bra! PUSS

uzuxh.jpg
JA, DEN VAR ÖVERGOD!

everything is beautiful to me

Hej mina fina! Hoppas att allt är bra med er. Vet att jag lovade att uppdatera mer men jag suger fortfarande lika mycket. Men det är bara för att det är så sjukt göttigt väder. Jag gör inget annat än att bara ligga ute och steka. Mest för att det är det enda rätta!

Annars så har jag varit i skolan idag, som vilken annan måndag som helst. Efter en dryg dag stack jag hem och solade med nathalie i hennes trädgåd, åt korvmackor och chillade med livet. Detta innebar att vi inte pluggade vilket vi skulle ha behövt. Och istället för att plugga ikväll tänker jag åka hem till tova och mysa.

Förresten så har jag klippt mig. Det blev page och jag är nöjd. Trivs jättebra i denna frisyren så tror jag kör på denna ett bra tag nu! PEACE


give me everything tonight

Hej mina små djur! Vet att jag fortfarande suger lika mycket på att uppdatera men jag har haft en jobbig vecka! OKEJ? Men jag ska verkligen försöka skärpa mig. Tycker faktiskt att jossan har varit ganska duktig som har bloggat EN gång denna veckan. Framsteg!

Just nu sitter jag hos jossan och ska snart dra mig hem för att deala med en del saker. Ikväll ska vi krämaaaaaa. Kräm de la kräm, typ. Mest för att det inte händer mycket mer i denna hålan. Men för att göra det tråkiga 16+ roligt ska jag dricka lite för mycket ikväll och trä på mina klackar för att göra det roliga extra roligt. Så vi hörs när vi hörs. Kanske ikv, kanske inte. PEACE

/Fia och lite Jossan

tisdagkväll

Hej söta lilla bloggen. Idag är jag tillbaka ännu en gång för att skriva ett snabbt litet inlägg. Har inget bättre för mig ändå så, så jag tänkte varför inte liksom?

Idag spelade moder natur ett spratt med oss, och man vaknade till -3... Känns lite sådär med tanke på att man kunde ligga ute i bikini för några dagar sedan och att det var sommarvärme på valborg. Borde vara så varje dag faktiskt! Har annars tagit mig igenom skoldagen utan problem, men blev väldigt arg då jag åkte till skolan och sen kom på att tyskan var inställd. Inte så jäkla kul att veta att man hade kunnat sova en hel TIMME extra. Annars har jag hunnit med att gråta till raise your voice, lagat mat och chillat. Nu väntar jag bara på att DHW ska börja. Puss på er
ps. VILL HA SOMMAR!

so hold your head up girl

Hej lille bloggen och hej på er alla mina små djur. För er skull (främst emilias eftersom hon tyckte det va så kul att läsa vad vi skriver) så ska jag nu uppdatera och försöka va lika duktig som förr. Hade tänkt skriva ett bomb-inlägg idag. Ska berätta om massa. Om hur jag mår, hur jävla trevligt jag hade på valborg, hur grymma mina vänner är, hur gym jag har blivit på att köra bil och hur trött jag är på skolan. Typ.

Kan väl börja med att säga att jag känner mig lite upp och ner hela tiden. Ena stunden är jag helt okej och tänker positiva tankar och skrattar som alltid men så fort man blir ensam och bara sitter, det är då tårarna bränner bakom ögonen och man försöker att inte blinka för då rinner det över. Men lika mycket som man någon gång måste blinka så måste man gråta. Vare sig man vill det eller ej. Vissa dagar mår man bättre och vissa dagar mår man sämre. Deppet är nästan det enda som rullar på spotify utan att man ens tänker på det och man känner igen sig i varje låt och varje liten textrad. Jag kan faktiskt säga att jag inte är okej, även om jag kan tänka mig att det verka som så. Men skenet bedrar och jag vet att det är okej att inte va okej så jag tänker fortsätta att va ''inte okej'' tills jag blir okej igen. Okej?

Men från deppet till peppet: JAG HADE DET SÅ JÄVLA GÖTT PÅ VALBORG!! Tack till alla mina fina och framför allt tack till Emilia <3 Hade det så sjukt mysigt och jag hade inte kunnat be om något bättre. Och jag älskar mina fina vänner, ni är så sjukt grymma och jag skojar inte när jag säger att jag är världens lyckligaste chey som har er. Vill aldrig leva en enda sekund utan er, men det vet jag att jag aldrig kommer behöva.

Annars? Den ena skolan suger och den andra skolan äger. Nu snackar jag såklart om att körskolan äger. Jag älskar att köra bil och tror nog att bilen älskar mig med. Hehe nä skämt och sido, men det går faktiskt jävligt bra nu. Hade min fjärde körlektion idag och jag fick backa runt hörn och det gick som en dans. Sen även efter körskolan fick jag övningsköra ännu mer. Ja.... jag tycker det är sjukt kul. Och den skolan som suger är såklart skolan-skolan. Vi har så mycket att göra nu så jag håller på att smälla av lite sådär. Men istället för att göra det ska jag ta en dag i taget för det låter sjukt gött och det behöver jag.


jättebra kvalle straight outta facebook.... men det är iaf dem finaste som finns <3

1 maj

Tänkte bara kika in här lite snabbt och berätta för er hur jävla GRYM min helg har varit! Firade valborg igår och det blev så lyckat det bara kan bli. Stort tack till Emilia för det!!! Nu ska jag sova. Ska försöka bli sjukt mycket bättre på att uppdatera här. Godnatt på er

RSS 2.0