söndagstjill

Hej små djur! Jossan och fia här. Hoppas att ni alla har haft en fin helg. Vår helg har för det mesta bestått av plugg, mys och ännu mer plugg. Fast egentligen så ska vi inte överdriva med plugget. Okej, missförstå oss inte, vi HAR pluggat men kanske inte tillräckligt. Whatever vi säger såhär istället: vi har pluggat, men vi är inte klara!

Lite tråkigt att det har varit så dåligt väder hela helgen. Det har ju varit omöjligt att behålla den goa brännan man har fått. Jag (fia) har till och med börjat fjälla. Kom igen nu moder natur, give me some love!! Annars så är det bb ikväll och vi tänker se det även om vi inte alls har haft tid att följa det i veckan. Men det är ju alltid lika spännande att se vem som kommer att få lämna.

Och huuuuuuuuur störigt är det inte att vi inte vann igår? Eric vann kanske inte, men Azerbaijan vann endast för deras låt skrevs av svenskar (säger vi). Men starkt jobbat av lille eric och vi är stolta över Sveriges insats i år. Vi vann iaf semifinalen i torsdags och det är alltid något!

Hörs när vi hörs! POSS från jossan och soffe



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0