gammi 19

här kommer bliderna från i fredags;


gammi, sofie och isabell


finaste charlotta

erik och jag (är inte riktigt nöjd med denna men w/e)


mia och linnajaaaa


shake it


mest för att emelie är så jävla snögg


jag, tova och baby

tack alla för en fin kväll <3

//WEHEARTIT.COM//







jag kollar top model och spånar lite på min pojkväns födelsedagspresent. ha en fin kväll.


du är bäst nu men du va bättre förr

Tjenixen blog! Är nästan precis hemkommen från ett svettigt zumbapass. Har varit otroligt seg idag och hann därför inte blogga innan träningen.

Idag började vi med vårt nya schema (som ni antagligen redan vet). Tyckte faktiskt att det va lite jobbigt att va i skolan idag. Antagligen för jag har varit ledig hela förra veckan. Ska lägga mig liiiiite tidigare idag så jag inte är fullt lika död imorgon klockan 6. Var och fixade syntestet till körkortet idag. Dem på Forsbergs är lite halvt efter. Jag hade tid halv tre och klockan tre hade jag ännu inte blivit inkallad så jag fick säga ifrån. Det slutade med att dem hade glömt mig och jag fick gå därifrån med mitt syntest gjort utan att betala. Jag klagar inte då jag gick 65 kr +. Gött! Och till min stora förvåning hade jag mer pengar på kortet än vad jag hade väntat. Det är alltid lika trevligt med sånna överraskningar.

Nu ska jag duscha och sen lägga mig!

(här skulle jag lägga in en youtube-video men blogg.se vägrar att sammarbeta så ni hittar låten på spoti här, den är med daniel adams-ray. Även om jag spyr på honom och hans gubben i lådan då NRJ har tjatat ut den så är denna väldigt skön)



Kram Zeus

31. Januari 2011

hej blog. är allt fint med er idag? med mig är det iallafall. det var knappt jobbigt alls att gå upp imorse när klockan ringde sex. att jag sen tog en varm dusch och hade gott om tid på mig att göra allt cheystuff innan jag skulle gå hemifrån vart inte heller jobbigt. och eftersom jag glömde cyklen på karbingatan i fredags fick jag ta bussen. och ni förstår nog själva att det definitivt inte vart jobbigt.

(till mitt försvar, för jag förstår hur dumt det låter att glömma sin cykel, så åkte jag buss till martin och blev sen körd hem. helt okej ursäkt tycker jag.)

vi började med vårt nya schema idag i skolan. skönt med lite nytt. och på tal om nytt drar ju också ett antal nya kurser igång. idag invigde vi feB och rättskunskap. note to self: lyssna bättre på feB än du gjorde på feA.


ALL WE ARE


         

har målat om naglarna med mitt favorit nagellack. älskar att ha dem i nyanser av beige/nude/ljusrosa så detta är perfekt. köpte det i somras på H&M.


ikea kan vara världens mysigaste affär



Nu ska jag duscha och sen sova. Klockan ringer sex imorgon. mjeeeeeee

take me away

Godkväll! Tänkte kika in och skriva här trots att jag varken har lust eller ork. Sov jättedåligt inatt eftersom jag inte kunde andas och värre var det när jag tillslut vaknade. Har ont i halsen, är störtförkyld och har ont i huvudet. Det fårvånar mig inte om jag har feber också. Sov iallafall någon timme precis så jag har tagit igen den missade sömnen inatt. Har även, som ni säkert redan vet, gjort klart marknadsföringsarbetet. Det ska bara finslipas lite, så det känns bra.  

Ska kolla på solsidan senare och ikväll blir det nog sängen tidigt! (vet att detta inlägg blev tråkigt, så jag ber om ursäkt för det, men har inte något annat att dela med mig av för tillfället)
Puss // Jossan


HONEY I'M OLD



har kollat massor av FRIENDS idag

(haha)

och nu ska jag åka med min pojkvän ut till beccis i hopp om att hon ska kunna fixa hans frisyr lite. den växer som ogräs.

how wonderful life is

Hej blog! Har lite bråttom då jag ska till min farmor snart eftersom hon har fyllt år (grattis lille farmor). Har pluggat lite idag och nu är vi klara med vårt marknadsföringsarbete. Jag är ändå nöjd. Och på tal om skolan så börjar vi med vårt nya schema imorgon, olala äntligen!

Nu ska jag rusa. Ikväll ska jag invadera ikea med flippen, myz som fan en söndag som denna.



kyss från soffe

//H&M FOR THE WIN//





här är blusen jag köpte på H&M i veckan. fin. fin. fin.

IF I WROTE YOU

hej blogen. insåg nyss att jag inte skrivit ett skit här sedan i onsdags. dumt av mig jag vet. men de andra har skött det så bra och ni ska få uppdateringen från denna del av blogen right about now. sedan i onsdags då har jag i torsdags gosat med min pojkvän och haft avskedsmys för emma med cheyerna. i fredags varit i skolan i total onödan eftersom jag slapp skriva uppsamlingen i engelska pga att jag var cpförkyld och hade feber. missat filippas nittonårsfest pga av förkylningen men gjort det bästa av situationen då jag åkte till jakob och spelade mario kart med honom och freddi istället.

(jag önskar jag kunde skriva i denna parantes att jag är grym men jag är skitdålig.)

igår tvingade jag martin att kolla på brokeback mountain och äta kebab. sen drog jag hem till josefine med fia och beccis. vi färgade ögonfransarna utan något större resultat. trist. tröstade oss med kladdkaka och underbara internskämt på facebook. jag tränade definitivt magmusklerna efter allt skratt där.

(brokeback mountain är förresten en av de finaste filmer jag sett)

martinpartin hämtade mig hos josefine igår och nu har han precis lämnat mig hemma igen eftersom han skulle träna. ja jag är trött. och ja jag önskar att han inte skulle tränat för då hade jag fått sova mera. men mer än så ska jag inte klaga för det är såååå fint väder ute och jag är på ovanligt bra humör. nu ska jag göra lite plugg och senare idag ska jag och martin ut till beccis.


bilden är tagen för nästan ett år sedan. på freddes artonårsfest. och jossan. lilla gumman. jag är ledsen över att du blivit smittad. jag börjar förresten blir frisk. yey me...


ett inlägg såhär mitt i natten

Hade en sjukt mysig kväll med Nathalie, Sofia och Becci. Precis som alltid då ju! Fick färgat ögonfransarna utan någon större skillnad så jag lär väl få fortsätta med mascara livet ut. Blir sängen snart med lite gossip girl - godnatt!

PS. nathalie du har smittat mig, en förkylning kryper sig på.

shut your mouth before i fuck it

Är så arg. Är så jävla satans in i helvetes arg. Och sur. Dels för att mina växlar på cykeln hade frusit när jag skulle cykla från jossan. Jag fick alltså cykla i ettan. Jag försökte växla. Men min tumme höll på att brytas. Nu är jag ännu mer sur. Folk vet fan inte vad som är rätt och fel längre. Godnatt.


lördasgmys

Hej bloggen! Vi färgar ögonfransarna (inte jag då eftersom mina redan är så svarta dem kan bli). Så dem andra ligger blinda och jag chillar mest. Hörs senare!


det är jossans fot till höger

let's take it OFF!!

Hej blog! Igår hade jag en fin kväll tillsammans med en massa fina vennår. Träffade många jag inte träffat på vad som känns som en evighet. Så det var myz. Har jättedåliga bilder så jag tänker faktiskt skita i att lägga upp några.

Idag har jag varit jätteseg. Verkligen jääääääääääääääääätteseg. Vaknade halv tolv (ovanligt för att vara mig) och sen tog jag en powernap vid tre (ännu mer ovanligt). MEEEEEEN idag har jag faktiskt tagit av löshåret. Japp, jag blev så jävla trött på det imorse när det hängde på sniskan. Det har dock gjort det i några dagar nu men idag fick jag nog så det åkte av. Det var mycket lättare att ta av än vad jag trodde. Är förvånad över att det satt fast i två och en halv månad. Så nu har jag en ganska långhårig sidecut. Men sätter förmodligen i löshåret innan helgen igen, det behöver verkligen sättas om.


vilken jävla frihetskänsla det är att inte ha det i, haha. hemst skönt!!

Nu ska jag kasta mig på cykeln och cykla hem till jossan. Ha en fin lördag.
Kram Zeus

godnatt

Har placerat mig i sängen med en kudde under huvudet. Är sjukt trött men har ändå tvingat mig själv att kolla på en film innan jag somnar. Hade iallafall sjukt mysigt med Anna och Madde ikväll då vi körde på en tjejkväll med gott att käka, lite let's dance (blev grymt besviken på att Bagge åkte ut eftersom han är en nallebjörn man bara vill krama om exakt hela tiden!) och en massa snack! (något jag aldrig tackar nej till)

Nej... Lite film nu och sen en natt med grymt mycket sömn!
Puss / Jossan

blått är flott

FAN vad jag är på bra humör idag. Solen skiner och bara det är ju ashärligt. Har hunnit boka en tid för syntest till körkortet idag, fick äntligen tummarna ur röven. Så på måndag ska skiten in till transportstyrelsen och sen hoppas jag att det inte tar en evighet att få hem alla papperna.

Taggar just nu inför kvällens tillställning som idag hålls hemma hos Filippa. Jag ska tillsammans med henne och ca 50 andra (crowded) fira att hon fyllde 19 år igår och det lär bli skitkul!!


och ikväll ska jag va blå

Ha en fin fredagskväll för det ska jag verkligen ha!
//zeus

GLADER

Goddag! Solen skiner, jag är skitglad för att vampire diaries avsnittet precis blev nerladdat och jag är ännu gladare för att jag kan få se det just i denna minut. Och gladare blir jag för att det nya schemat kommer vara min bästa vän under resten av terminen. Dessutom är jag glad för att jag äntligen har tagit tag i att boka en tid hos frisören så jag kan bli av med min extrema utväxt och klippa av halva håret. Det enda negativa idag är att jag har insett att jag har varit i skolan 3 dagar, på en egentligen ledig vecka.
MEN, jag är glad ändå! PUSS från en glad chey

tips tips tips

Kände att det var min skyldighet att dela med mig av denna sjukt mysiga låt innan jag går och lägger mig. Hittade den bland mina låtar på iphonen idag och har ingen aning om var den kommer ifrån, men bra är den!!!


the pieces don't fit anymore

Godkväll! Idag har jag haft fullt upp i stort sätt hela dagen och det är därför det inte har blivit någon uppdatering ifrån mig (och igår orkade jag inte blogga). Men jag har iallafall hunnit med en hel del, bl.a. varit i stan och fikat med anna, varit på veterinärbesök, övningskört, returerat ett par skor, chillat i typ 10 minuter och spenderat hela kvällen med tjejer jag tycker väldigt bra om! Nathalie och Sofia stack för en stund sedan och jag ska snart dra mig till sängs eftersom jag ska in till skolan imorgon för att skriva en engelsk uppsats typ. MEN först ska jag kolla på lite gossip girl.

Ett par nya älsklingar och en ny behövlig väska:


UPDATE: Skorna kommer från Nelly.com
KRAM från Jossan


nike




Nu jefflar är jag fit for fight (+ byxor). Och NU: sova

tröja



För bara 149 riksdaler på H&M. Skitsnögg om ni frågar mig. Kommer bli fint som snus till shorts och ett par bruna ben och converse till sommaren (fan vad jag vill ha sommar nudå).

tidig morgon

Godmorgon blog. Det blev en tidig morgon för mig idag. Steg upp redan klockan sex eftersom jag sov hos Pontus och han skulle upp och jobba, så då kunde jag lika bra ta bussen hem. Det va inte alls jobbigt, men det va antagligen eftersom jag inte ska göra några ansträngande idag (som att gå i skolan). Kan säga att det är riktigt jävla skönt att va ledig.

Om ca en timmes tid ska jag och min mamma in till stadium på svågertorp och inhandla nya träningsskor. Behöver ett par träningsbyxor också men vi får väl se vad jag hittar. Ikväll ska jag träna (förhoppningsvis) och hinna vinka av Emma eftersom hon åker till Frankrike imorgon.

Och grattis till min fina gammi som fyller 19 år idag. Imorgon ska vi fira dig rejält och det kommer bli awesome-gymt-najsbajs-fint.

älskar dig

Höres senare och då ska jag visa min grymt snögga tröja jag handlade igår. PEACE

I'VE GOT NOTHING BUT LOVE FOR YOU



hej blog. jag tänker tipsa er om en film nu. love and other drugs heter den. fantastiskt fin. på många olika sätt.

(jake gyllenhaal är definitivt ett av dem!)

se den. se den. se den. se den. se den. se den. SE DEN.

förutom det hade jag en mysig dag igår trots att det vart en av de sämsta än så länge detta året. idag har jag haft en bättre dag. vaknade tillsammans med mina bästa vänner innan vi drog till skolan för lite projektarbetesinformation. sjukt drygt så jag vägde upp det med att köpa en fin blus från H&M. jag har även hunnit med att kolla FRIENDS, filmen jag nyss tipsat om och käkat bränd hemmagjord pizza. nu ska jag ta ett bad och sen kolla en film. the notebook kanske? har ju redan gråtit mig igenom en film så varför inte en till? ha en fin kväll allihop.

Tisdagsmys

Hej gummor. Har en riktigt skön kväll med mina gummisar. Vi ska sova hos Nathalie alla tre. Hoppas ni har en lika rolig kväll som vi. Imorgon börjar vi 1!! Äkta gumma på det. Sov gött men inte lika gött som jag för jag vill sova bäst (k) ps. jag har dödlig tränigsvärk i mina vader. FYFAN sir jag bara ds.

"käften gumman"

Av någon anledning var träningen inställd idag, så cyklade dit helt i onödan. Ligger i nattis säng och chillar med henne och Fia. Mys! Alla sover här inatt också, mysmys! Pusspuss gumman

träning

Hoppar på cyklen och sticker iväg för ungefär en timmes yoga, skönt!
Hörs sen, jadå. PUSS


matte = döden

Jag känner precis så som Nathalie så fint har beskrivit hela matte-situationen. Jag är så arg och frustrerad över hela hans sätt att vara och över hur det gick på nationella. Han är utan tvekan den sämsta läraren jag någons haft, utan att överdriva.

Nu ska jag försöka sova eftersom jag sov så sjuk dåligt inatt. Det blir ingen träning för mig idag. Jag ska istället fira min morfar som fyller år idag. Grattis på honom. Ha en fin dag!



Kram Zeus

25 januari 2011

blog. det är sällan jag känner hat. jag tycker det är en ful och onödig känsla att bära runt på. men nu känner jag hat. hat. hat. hat. mot vad?vem?varför? kan ni undra. och jag ska berätta. vi har nämnt honom förut här i blogen. alexander heter han. han har varit vår "lärare" i matematik b under höstterminen. att jag använder situationstecken vid lärare innebär att jag inte tycker han uppfyller kraven för att kalla sig själv lärare. han har inte en enda gång under denna kursen lärt mig någonting. allting jag kan inom matte b har jag lärt mig med hjälp av josefine,sofia,matteboken,nicole och min pojkvän. inte utav honom. och rätta mig om jag har fel. men är det inte lärarens ansvar att se till att jag och övriga elever klarar av att räkna och förstå? är det inte hans ansvar att se till att vi klarar alla betygskriterier för godkänt? självklart förstår även jag att det handlar om självdiciplin och eget ansvar men fortfarande kan jag inte göra någonting eller ta något ansvar över det om jag inte har någon grund att stå på. han är en av de elakaste och mest nonchalanta människor jag någonsin träffat. och det är hans fel och enbart hans fel att jag inte klarade av att skriva nationellaprovet idag. ändå får han kalla sig lärare? en lärare enligt mig (och förhoppningsvis er också) ska vara trevlig, tillmötesgående, villig att lära ut, mån om att jag ska klara minst betyget godkänt och inte se ner på mig när jag inte förstår, pika mig för mina kunskaper (eller enligt honom ickekunskaper) eller ignorera mig. denna lärare kunde inte ens mitt namn eller någon annans i klassen heller för den delen. och vi har haft han som lärare i ungefär fem månader. klandrar inte folk som har svårt att lära sig nya namn till nya ansikten MEN han har inte ens försökt.

nu återstår det att se hur det slutar. det enda jag vet är att jag vägrar ge mig. jag förtjänar ett godkänt för jag har gjort allt jag kunnat med dem förutsättningar jag haft.

ska försöka göra något positivt utav denna dagen trots detta. förhoppningsvis kommer martin hit senare och ikväll ska jag träna yoga. tills dess FRIENDS varvat med justin timberlake. hoppas ni har/kommer få en bättre dag än mig.



-


and i'm out

Orkar inte lägga en enda tanke till på nationella imorgon. Nu vill jag bara sova av mig nervositeten. Och det är precis vad jag tänker göra. Önska mig lycka till. Sov gott!

Kram Zeus

it was only just a dream

Har tränat, har beställt 2 par skor från nelly och har duschat. Jag fortsätter att ladda upp mentalt inför nationella imorgon med att se gossip girl (eftersom jag lyckades se en och en halv säsong av vampire diaries på mindre än en vecka och det inte finns fler avsnitt att ladda ner, måste jag nu börja titta på en ny serie) Sen ska jag sova och hoppas på att nationella går bra imorgon, gör det inte det så är jag dööööd! :(

PUSS


nationella i matte b imorgon. ja det går å...

img_3674 (MMS)

nationella i matte b imorgon. ja det går åt helvete //nathalie


22-23E JANUARI I GÖTEBORG

hej blogen. som ni vet åkte jag till göteborg i lördags tillsammans med min pojkvän. vi körde vid halv elva på morgonen. det gick skit bra och vid klockan två vart vi framme på hotellet. för er som undrar bodde på vi på scandic backadal. grymt fint hotell faktiskt. hotellets inredning överallt vart snygg, rummen vart fina, grym hotellfrukost, tillgång till spa-avdelning och ett jätte fint lekrum.

(för martin del då. så glad han blev)

det enda minuset för oss vart väl att det var två sängar i rummet. vi trixade ju ihop dem själv rätt bra men om man som vi vill ligga och gosa blev det lite besvärligt med springan som bildades i mitten där. men det vart ju bara en natt och allt annat vart grymt så det vart bara en bagatell.

när vi kom fram till hotellet bytade vi snabbt om till badkläder och gick ner till varmvattenspoolen. det var uppskattat efter att ha suttit i bilen så länge. lite trist vart det att det inte fanns en gemensam bastu men vi klarade ju som tur vart oss bra på bara varmvattenspoolen också.

när det började närma sig kväll svirade vi om till lite annat än badkläder och tog bilen till centrum. efter många om och men lyckades vi hitta en parkering och en resturang. vi år kinamat på en resturang som hette mandarin. gottegott. därefter gick vi bort till lisebergshallen för att kolla på P3 GULD. vi hamnade av en slump precis nedanför v.i.p läktaren och brevid scenen där artisterna skulle ta emot pris. detta innebar ju att vi vart med på tv en del. vilket vi inte riktigt vart fullt medvetna med då vi i stort sätt helst stod och kollade på läktaren bakom oss där robyn, håkan (med band) och oskar linnros satt. haha på den läktaren satt även lazee och på andra sidan där satt bla johnossi, hoffmaestro, daniel adams-ray och adam tensta. men det vart ju självklart grymt kul att vara så nära alla kända människor. haha. efter galan plockade vi med oss lite gottigt hem till hotellet och kollade på robinson på martins macpro innan vi somnade.

och igår (söndag) gick vi upp halv tio för att käka frukost på hotellet. jag har alltid varit väldigt skeptisk till frukost och än mer till hotellfrukost. detta eftersom jag tycker det är jobbigt och svårt att äta för tidigt på dygnet. och om jag ska göra det ska det vara något jag verkligen tycker om och det brukar inte hotellen kunna servera mig.

(definitivt inte hotellen i USA)

men detta scandic hade en fantastisk frukostbuffé och vi båda vart mätta och belåtna när vi gick därifrån. vi tvingades lämna hotellrumment tolv. vilket jag tycker är lite tidigt men what to do. innan dess hann vi med att mysa lite, duscha, orsaka översvämning på hela badrummet

(vet fortfarande inte hur fan det gick till)

klä oss och packa väskorna vars innehåll bokstavligt talat låg runt hela rummet.

(kanske bara vart mitt innehåll som låg runt hela rummet. men bara kanske)

sen kan ni tro att vi sprang runt på stan. från klockan halv ett till tjugi i fyra. hittade jag något? nej. var märkta irriterad men å andra sidan har jag ju pengarna kvar nu ist. gäller att vara positiv. ja... klockan fyra vart vi på banan hem igen och åtta vart vi hemma. hos mig.

jag har haft en så fin och rolig helg tillsammans med min pojkvän. den finaste julklapp jag någonsin fått. säger det igen - du är bäst.




världens finaste underbaraste bästa håkan hellström öppnade galan med river en vacker dröm.


kitty jutbring vart pogramledare för galan.


robyn tar emot pris för bästa live framträdande.


läktaren brevid oss där bla robyn, håkan (med band), oskar linnros satt. (ingen zoom använd)


och där satt håkan. det vart en rad mellan han och robyn.


tove styrke tar emot pris för årets nykomling.


oskar linnros uppträder med 25.


johnossi tar emot pris för årets grupp.


och fina mr linnros. han satt på raden mellan robyn och håkan.


min fina pojkvän i bilen påväg hem igår.

zumbalele

Idag är det måndag och det innebär zumba! Har pluggat en hel del matte idag och nu jävlar ska jag iväg och träna. Är nervös inför nationella imorgon men det löser väl sig det med!



Talk to ya latero. POZZ


XOXO

Hej blog! Ny design på bloggen och det är skitsnyggt, tackar Filippa för det.

Idag har jag vaknat sent med Becci och Emma, käkat scones till frukost, pluggat matte (nationella imorgon!!!), lyssnat på NRJ och fått mig en del skratt. Nu ska jag kolla på några avsnitt gossip girl och ikväll blir det zumbaaaa. PUSS


ny design

Vi har nu fått hjälp med designen av Filippa. Sjukt mycket snyggare och sjukt mycket nöjdare. Kolla även gärna in hennes blogg (www.tthelostandfound.blogg.se ). Hörs imorgon.
Kram Zeus

like a house of cards, one blow from caving in

Hej blog. Är på väldigt bra humör idag och jag hoppas att det kommer hålla i sig även när vi ska plugga matte ikväll. Nationella på tisdag vet ni. Men annars så har jag lov i en vecka nu och det är ju iaf skönt. Ska dock till skolan på tisdag och onsdag men annars är jag ledig. Hallelujah!

Jag har haft en jättefin helg tillsammans med mina fina. I fredags va vi som sagt i fuglie hos Beccis och käkade en jävla massa taco och knappt några chips (bra där soffe). Vi kollade på filmen ''säg att du älskar mig'' och den va lika hemsk som varje gång. När klockan slog tolv slog våra humör över från trötta till skrikiga då alla kramade om lille beccis då hon blev 18 år.


jag och beccis fina vovve roxy

Igår (lördags) va jag och bowlade med älskling och hans familj på big bowl. Vi bowlade i två timmar och efter det åt vi buffé. Det va jättekul även om jag sög stenhårt i början och fick nollor precis hela tiden. Men efter ett tag kom jag igång och jag fick till och med en strike innan kvällen va över så jag är mer än nöjd! Haha.



Nu ska jag chilla chillet på spoti för det behöver jag. Hörs när vi hörs!
Kram Zeus

ps. mitt glada humör är redan som bortblåst ds.

GRATTIS BECCI♥

Idag fyller Becci 18 år!!! Grattisgrattisgrattis älskling. Jag hoppas du får en sjukt bra dag för det är du värd! Hade förövrigt sjukt mysigt hemma hos Becci igårkväll med Nattis och Fia och när klockan slog 12 skrek vi alla grattis (så högt att katten blev rädd och hoppade i golvet)

Har precis kollat lite på film och ska snart städa lite. Sen kommer Emma till mig och vi kör på en myskväll!

PUSS BECCI


SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG.

hej för idag blog.

(även om dagen iofs är slut om tio minuter)

idag har hunnit med att ha en timmes matte, välja nya kurser inför trean, äta frukost hos josefine, fotografera josefine och sofia för ett skolarbete, laga middag med cheyerna, kolla film med cheyerna och alldeles strax ska vi pussa beccis in i hennes artonde födelsedag. GRATTISGRATTISGRATTIS älskling. hoppas att din dag blir bäst. i love you!!

(lite i förskott men du får ju ditt riktiga grattis om exakt åtta min)

imorgon åker jag tillsammans med min pojkvän till göteborg. ska bli så mysigt. och förresten! jag kollade FRIENDS idag också.

(förväntade ni verkligen er något annat liksom)



mot fuglie

Nu ska jag, nattis och jossan till beccis och käka taco och mysa och fira in hennes 18-års dag. Mys!


kanske inte världens bästa bild på ryggen, men den får duga just nu

Ha en fin fredagkväll! Puss

zeushomeboys goes buisnessboys

Goddagens! Har haft en sjukt nice dag med Nathalie och Sofia idag. Fast dagen började inte fullt lika bra när vi hade matte... har nationella nästa vecka på tisdag och idag fick vår lärare (som förövrigt är dum i huvudet) för sig att gå igenom HELT nya saker, sånt som vi inte gått igenom innan. Det slutade med att vi gick och snackade med hans rektor och jag hoppas på fullaste allvar att det sker någon förändring, lite sent nu kanske med tanke på att kursen är slut, men vi har sagt till lärare, mentorer och hela köret men ändå så tycker han det är okej att bete sig hur som helst. Den sämsta läraren någonsinn!

Iallafall, efter skolan åkte vi hem till mig käkade frukost och bakade en kladdis (det är ju fredag). Förvandlade min ovanvåning till en s.k. "fotostudio" och har sedan fotat, fotat, fotat och återigen fotat en jävla massa bilder som vi ska ha till ett arbete i skolan då vi ska marknadsföra cybergymnasiet. Skitkul faktiskt! Så har haft tröjor, block, pennor och grejer med skolans logga för att få det så fint som möjligt. Och jag tror att resultatet kan bli riktigt bra!

Ska se en film snart och sen ska jag göra mig igordning lite för ikväll sticker vi hem till Becci, äter middag, myser och firar henne eftersom hon fyller 18 imorgon. SICK!

Kram från Jossan
ps. bilden är INTE seriös, sjukt svårt att vara seirös på alla bilder. Så det blev en del oseriösa också

en snabbis

Tänker göra ett snabbt litet inlägg. Måste ju säga godnatt till bloggen (och er) också.

(Dagens sämsta; har varit att när jag skulle cykla från träningen. Då hade mina växlar frusit så först fick jag kämpa som fan i ettan och halvvägs hem så fastnar växeln i trean...... snacka om att jag fick kriga hem när jag redan va svettig som ett djur. Dubbel motion, vet inte om jag ska tycka det är nice eller om jag ska wajna för att det va jobbigt som fan?)

Afron var iaf inte lika rolig idag. Kanske för att jag inte va så taggad ikväll. Min kropp pallar nog inte mer nu heller. Jag har ju faktiskt tränat 4 gånger denna veckan!! Och det är sjukt strongt av mig (och nathalie som också tränat fyra gånger). Imorgon ringer klockan sex och jag vill inte och det sugeeeeeeer. Men vad som inte suger är att imorgon ska vi fira lille beccis och det ska bli suuuuupermysigt.

ps. Jag älskar er mina fina cheyor. Allihopa. Tack för att ni finns. Bara tanken av att jag skulle behöva va utan er får min mage att svida till ds.


mest för att becci är fin och för att hon fyller 18 på lördag!! poss

Nu ska jag verkligen sova för jag är helt slut! Sov gott ni med.
Kram Zeus

STRÖ LITE SOCKER PÅ MIG SOM BARA DU KAN.

skönt träningspass. skönt att cykla dit. skönt att cykla hem. men framförallt skönt att nu vara placerad i sängen. är grymt trött av någon anledning. så jag ska självklart lägga mig nu. kan inte låta bli att längta än mer tills lördagmorgon nu. och till imorgon.

godnatt blogläsare.


mer än glad chey

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES. YES. YES. YES. YES. YES!!!! Fick MVG på mitt omprov idag och vet ni? Det känns grymt jävla underbart. Full pott och allt så nu är min nervösa mage mer än nerlugnad. (ps. Förlåt till alla omprovstjejer. Vet att jag lovade att göra en video där jag skriker av lycka om jag klarade MVG men jag är för trött för det ds.)

Gick i skolan från åtta enda till fyra idag och det sög dock men jag har faktiskt överlevt. Hade några lektioner ovärda att nämna, sen kom provet och till sist hade jag en sjukt skön gemensam sånglektion. Fick sen äntligen sätta mig på bussen hem och jag somnade direkt när vi kom ut på motorvägen. Jag va fan hemma klockan fem, det händer aldrig oss annars. Så detta va ganska wicked då det nästan va mörkt när jag kom hem.

Nu ska jag iaf chilla fram tills jag ska träna afro. Ikväll ska vi jävlaridet svettas. Hörs senare!



ps. jääävlar vad vi har börjat träna. det går bra nu ds.

//BREATH ME//

det var länge sedan jag somnade efter skolan men idag så! låg nerbäddad och kollade på världens bästa justin timberlake och när musiken till until the end of time tog vid och justin började sjunga somnade jag som ett litet barn. vaknade för en stund sedan och har satt mig här ihop om att piggna till lite.

tänkte rada upp dagens positiva och negativa för er. känner att det är en sådan dag idag.

(då jag behöver skriva ner det positiva och negativa för att det positiva ska verka än mer positivt gentemot det negativa så att säga)

dagens negativa:
# jag spenderade två sjukt onödiga timmar i skolan idag
# jag frös grymt mycket om händerna när jag cyklade hem från bussen för att jag är så jävla dum och slarvar bort mina vantar
# jag ska cykla till träningen sen och kommer frysa om händerna då också
# jag ska laga mat åt mig själv...
# jag har sett klart FRIENDS säsong åtta

(det är något speciellt med de sista avsnitten och nu innebär detta att jag bara har två säsonger kvar. HJÄLP)

UPDATE: DET MEST NEGATIVA ÄR JU ATT MIN JÄVLA MOBIL INTE FUNGERAR. ÄR FRUKTANSVÄRT IRRITERAD ÖVER ATT JAG INTE KAN SKICKA SMS ELLER RINGA ELLER ANDVÄNDA 3GNÄTET ALLS. arh....

men inte att förglömma, dagens positiva:

# jag hade bara två lektioner idag som inte krävde speciellt mycket energi
# jag fick sluta två timmar tidigare
# jag åt scones till frukost (grymt gott)
# jag ska träna sen
# jag har en helt ny säsong FRIENDS framför mig

(det är ju faktiskt något speciellt med alla de första avsnitten också)

nu hoppas jag min pojkvän blir imponerad av mig. jag som varit så positiv. inte ofta det inte!


// alive with the glory of love //

Hej bloggen! Slutade klockan 12 idag och innan dess hade jag hunnit med:

*cykla till bussen klockan 7
*ha tyska i en timme och svara på en massa frågor
*historaredovisning
*fika på espresso house
*hörövning i eng

Väl hemma gick jag ut med hundarna en runda och nu har jag placerat mig i sängen och är fit for fight för att titta på vampire diaries. Ikväll blir det träning.



                  


I'VE BEEN THIS WAY WITH SO MANY BEFORE BUT THIS FEELS LIKE THE FIRST TIME.


marre är här. vi kollar på fotboll. och myser såklart.

HEJ

Zumban va jättejobbig och fyfan vad Jane körde med oss. Gillade inte alls henne innan men fyfan, jag har helt ändrat inställning nu!! Kanske för att jag är så positivt inställd till träningen över lag :)

Nu ska jag baaaara chilla, kanske pluggar jag lite. USCH jag är så nervööööööös. Önska mig lycka till imorgon (då jag antagligen kommer ha träningsvärk också...) Klockan ringer sex imorgon, fyfan. Sov gott!

Kram Zeus

eye to eye

Godkväll! Efter en jävla massa letande efter information, skrivande på word och jobb med powerpoint (lägg till några svordomar på det) så är jag ÄNTLIGEN klar med min redovisning. Nu får det bära eller brista för jag orkar inte lägga ner mer tid på det nu. Har suttit med det i stort sätt hela dagen och har insett att jag måste bli bättre på att planera när det gäller skolarbeten, eller ja, redovisningar. Blir lätt att man skjuter upp det så långt som möjligt så man sitter sista dagen och råpluggar, precis som jag har gjort idag. Men jag är nöjd! :) (lite ledsen över att jag missade träningen bara)

Nu ska jag duscha och sen kolla på vampire diaries, FINT!
Possposs


Sommar? mm, hade varit fint som snus


baby you're a firework

Alltså jag vet inte vad det är med Nathalies minne idag?? Men jag ska faktiskt också träna idag. Förstår inte hur hon har kunnat missa det. Det kanske blev att jag sa ''följer kanske med och tränar sen'' så hon tog väl för givet att jag inte skulle träna ;) Men klart jag ska träna! Har dock ett omprov imorgon som jag försöker plugga så gott jag kan till. Men att slita sig en timme för att träna gör mig inget. Det ska bli skönt att ta en paus och shakea mitt ass istället.

Började iaf tolv. Hade en väldigt kort marknadsföringslektion och sen såg vi klart Troja på svenskan. Första gången jag såg den filmen faktiskt och det va jättefin (Orlando är ju jävligt fin och brädan klagar jag inte heller på). Efter det åkte jag hem och under hela hemfärden kunde jag inte slappna av. Är så jävla nervös inför det jävla provet imorgon alltså. Problemet är inte att jag inte kan det, utan jag stressar upp mig och så går allt åt helvete. Ska be en liten bön innan läggdags... (fick ont i magen bara av att nämna att jag är nervös)

Nu ska jag iaf chilla innan jag måste kasta mig på cykeln och ta mig till träningen. Hoppas den får mig på andra tankar. (+ anna och nattis då <3)


va på monaco med tova innan, att plugga där är va faktiskt jävligt mys

Hörs senare! Puss

ps. Är jättesur på min telefon just nu. Den vill INTE sammarbeta med mig och facebook verkar inte fungera som det ska. //arg chey

VARFÖR MÅSTE VI DÖDA VARANDRA.

eftersom fia alltid gör ett inlägg innan träningen och inte ska träna idag tänkte jag att jag kunde göra det. ska träna om en timme dock. tillsammans med lilla anna som lyckligtvis inte behövde plugga idag.

(hade ju inte riktigt varit så kul att dra dit själv och skaka rumpan)

vi ska iallafall träna zumba idag. med en annan träningsledare dock. hoppas på att hon sköter det minst lika bra som frida i måndags. gillar inte att gå ifrån ett pass onöjd. men vem gör det egentligen?

började tolv idag och jag antar att alla förstår att det var guldvärt. hade två lektioner sen unnade jag mig kakor från subway som är så fantastisktunderbartjävlasjuktjävlagoda innan jag åkte hem. och sen jag kom hem har jag bara kollat vänner. mys.

(haha jag vet. jag kollar på det för mycket)


trååååååååkigt

Goddagens! Har placerat mig framför datorn för att göra mig redo för dagens sysselsättning - bli klar med historiaredovisningen. Gjorde lite igår men har en hel del kvar, så kommer förmodligen missa träningen idag och det suger. Annars har dagen varit bra, skoldagen flöt på bra, lunchade på subway och såg klart troja på svenskan, fint skit!

Nu ska jag inte dra ut på detta längre utan nu ska jag börja.
possposs


tisdagen

Hej! Jag är dödstrött och det skka bli så jävla skönt med sovmorgon till 12 imorgon. Det behöver jag (OCH min hjärna). Har iaf haft en helt okej fin dag och den har gått riktigt jävla snabbt. Längtar tills denna jävla veckan är över så vi kan börja med vårt nya jätteöverfinahärligaunderbara schema sen!! Men idag har jag iaf:
* varit i skolan
* käkat frulle på esrpresso house
* varit på UM
* åkt buss
* sovit på bussen
* pluggat hos jossan
* myst med jossans hundar
* tagit en powernap
* tränat yoga
* duschat
* träffat tova


jag har hunnit mysa lite med ronny också

Ja, det kändes sjukt mycket bättre att göra en lista än att baka ihop detta till en deg. NU ska jag sova. Det förtjänar jag. Sov gott in med!


MOTIVATION OVERCOMES ALL

hej blog. har haft en jätte bra dag idag skulle jag vilja påstå. slutade skolan vid tio och åt frukost på espresso med josefine och sofia. slog rekordet på veggie samuraj. fick mer än 2 miljoner.

(om ni inte kommer ihåg att sofia fick en miljon så är det precis just nu jag påminner er)

vart hemma vid ett och checkade av ett par FRIENDS avsnitt. hämtade upp älsklingen i stan vid tre och pussades någon timme.

(och kollade FRIENDS)

och nu till det grymmaste. vid sju CYKLADE jag ner till stan för att träna en timmes yoga. och ni som känner mig vet att jag inte direkt är den som cyklar sådär allt för ofta. yogan vart lika spännande som förra gången och nu tror jag faktiskt att jag är hooked. skön variation från de andra passen vi kör. så yogan - om du läser - vi ses nästa vecka. nu ska jag dra mig till kojs och kolla på min DVD med Justin Timberlake. MMM har saknat honom.

förresten. innan jag avslutar. det är totala översvämningar på motorvägen mellan trelleborg och vellinge. det är också ganska spännande. fråga josefine ;-) och för er som även skulle vara intresserade av min spotify-musik-lista så finns den HÄR. är dock inte en chill-lista utan mer en mix-lista. alltså en blandning av det bästa. enligt mig.


yoga

Är lite stressad just nu. Yoga om en halvtimme. Hörs senare! POSS



ps. är klar med mitt CV. yeeeeeeees ds.

/chillet på spoti/

Min chill-lista på spoti får ni tag på --> här <-- Tänkte bjuda på den för alla deppiga människor som är in need of något att deppa till. Det går helt okej att chilla till den också (såklart). /Enjoy

take me back

Åh ja för fyfan vad skönt det hade varit med en solsemester nu. Vill käka glass och sola och svettas som en gris. Gnida in mig i olja och bränna mig på näsan. Dricka extremt kall coca cola och känna hur kolsyran bubblar för hårt i halsen. Mhm, hoppas verkligen på en solsemester på höstlovet.


turkiet va la gött men jag är jävligt sugen på att dra till egypten

Det blev iaf ett riktigt svettigt zumba-pass och jag är mer än nöjd. Nu ska jag göra den jävla danskan som jag precis kom på att vi har till imorgon sen kommer jag förmodligen rinna ner i sängen. Hoppas ni sover gott!

Kram Zeus

if you realy want more - scream it out louder

hej blogi. har efter ett grymt träningspass, ett varmt bad, ett äpple och ett avsnitt top model sitter jag nu här. har annie i luren och ska strax kolla ett avsnitt FRIENDS och sen sova. nya tag imorgon när jag kliver upp klockan sex. ser framemot att pussa på min älskling och träna yoga.

(trots att jag ser ut som ett kylskåp när jag tränar)

hoppas ni haft en bra dag.




fina fia på lovet. gör mig glad i vilken situation som helst.


//vampire diaries

Godkväll! Tränade zuuuuumba med nattis och fia innan och det var grymt kul. SÅÅÅÅ mycket roligare än vad det var förra veckan. Har precis läst igenom mitt material till min redovisning som jag ska ha på torsdag och jag vill inte alls! Jag suger på det :( Men har iallafall börjat så smått på det så hoppas jag får ihop något av det iallafall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på vampire diaries som jag har blivit riktigt såld på! Har kollat på det i tre dagar och har bara 3 avsnitt kvar på säsong ett. Att jag satt uppe till halv fem i lördags natt och tittade gör ju inte mitt såkallade "beroende" bättre (JA, det är beroendeframkallande). Men vafan, det är sjukt bra =)

PUSS

och att de där vampyrerna är så jäkla snygga är bara ett extra plus...

zumba zumbaleleeeeee

Hej! Ska när som helst äta men tänkte titta in här först. Har haft en relativt OK dag i skolan, kunde varit bättre. Är dock pluggfri idag och det är hur gött som helst. Om cirkus en timme ska jag träna zuma och jag är taggad. Top model 15 avsnitt 2 ikv och det får jag INTE missa.



Hörs senare! Puss

there's no mountain to great

Visst, jag tycker det är riktigt härligt att all snö tinar bort. MEN nackdelen med det hela är att Trelleborg är som en jävla vattenpöl plus att det ligger hundskit överallt. Jag gick hem från stan idag (observera att jag promenderade) och allt jag kunde se va bajs, överallt. Bajs bajs bajs bajs bajs. Och inte nog med att där va bajs överallt, jag trampade i det också. Men hur jävla stor chans är det att man inte trampar i det när det ligger överallt? Haha.

Har iaf haft en jättefin helg tillsammans med min älskling. Idag fyllar Emma 18 år (grattis igen min fina) så vi har ikväll varit hos Josefin och myst som fan. Det har förekommit en hel del onyttigheter ikväll och i helgen, men vafan, det är ju helg? :( Så länge jag inte käkar mitt i veckan ska det nog inte va större problem. Imorgon tränar vi zumba vilket förhoppningsvis blir roligare än förra måndagen.



Nu ska jag sova, så sov gott på mig!!

Hej blog. Är hemma hos Josefine och firar ...

img_1976 (MMS)

Hej blog. Är hemma hos Josefine och firar Emma idag (grattis igen älskade). På bild är min lilla överraskning till henne. Ha en fin kväll. /Nathalie


(I'M ONLY HUMAN)

in our darkest hour
in my deepest despair
will you still care?
will you be there?
in my trials
and my tripulations
through our doubts
and frustrations
in my violence
in my turbulence
through my fear
and my confessions
in my anguish and my pain
through my joy and my sorrow
in the promise of another tomorrow
i'll never let you part
for you're always in my heart

Har en riktig myskväll...

...hemma hos Amanda i Bara med ett helt gäng! Vi har spelat super mario på wii i alla former. Nu ska vi se 127 hours. Hoppas den är lika bra som jag tänkt mig!! Hoppas ni har en mysig lördag. Hörs imorgon!

will you care enough to bear me

hej blog. har nyss ätit middag (tacos med guaqamole? EMMA). ska alldeles strax dra på mig vinterjackan, vinterskorna och promenera ner till annie. ska spendera min kväll med henne. ska bli myyyysigt.

innan idag har jag och martin varit ochg kollat på mina brödrars match. självklart spelade båda två jätte bra och jag vart så stolt över dem.

(att jag svor åt domaren och steppade runt under matchen behöver vi inte prata om.)

ha en mysig lördagskväll allihopa. imorgon ska jag på dop!

 




i'm alright, standing in the streetlights

Godkväll bloggen och alla andra!
Idag klantade jag till mig ordentligt... Vaknade 4 minuter innan jag skulle ta stadsbussen så jag sedan kunde sätta mig på 146an för att åka till skolan. Eftersom vi bara har en lektion på fredagar fick jag hoppa över skolan helt eftersom jag inte hade en chans att komma till skolan i tid och dessutom hade jag missat cirka 40 minuter av lektionen = INTE LÖNT! Därför stannade jag hemma istället, så jag får ta igen det jag missat på annat sätt istället. Klagar gör jag inte eftersom det var skitmysigt och jag lyckades se 2 av Harry Potter filmerna. MYS
 
Nu har jag gjort mig igordning lite, tagit på myströja, leggings och halsduk. Ska äta lite grillad kyckling sen är jag redo för en myskväll med tjejerna. Vi har det bra vi, det ska ni veta! PUSS


fredagsmys

Godmiddag! Har precis gjort en liten kladd på mitt CV och personliga brev. Till sommaren vill jag jobba röven av mig och tjäna lite chash så man senare kan leva som en prins (prinsessa?). Det lär bli fint som snus.

Gick i skolan i en timme idag. Det va ändå en helt okej lärorrik mattelektion. Har nationella i matte b om ca en vecka. Förhoppningsvis kommer det gå lika bra som de andra proven har gjort. Har hört att nationella är ganska lätt ändå. Nu ska jag iaf hoppa i duschen sen ska jag åka till min fina pojkvän och spendera hela helgen där för jag har verkligen saknat honom i veckan.



Hörs när vi hörs! Peace

/i'm only human/

Fyfaaaaan vad afron va svettig, precis vad jag hade hoppats på!! GÖTT O NICE. Något som är mindre nice är att det har snöat igen. Moder natur måste verkligen älska att jävlas med mig. Får verkligen hoppas att jag kommer i tid till skolan imorgon annars kommer jag bli riktigt liss eftersom vi bara har en endaste lektion. Hoppas hoppas!!

Nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis somna i tid!

Ps. Jag funderar väldigt starkt över att ta ut min navelpiercing. Har tröttnat väldigt mycket, speciellt nu när jag inser att man får en mycket fina mage när den inte är där. Problemet är bara att man får ett så fult litet ärr där hålet är. Vi får väl se. ds


Nu drar jag...

...och tränar afro med mina cheyor. Hoppas på ett svettigt pass.



Fred ut, Zeus

yeah yeah yeah

HEEEEEEEEJ!
Som ni redan har hört från de andra spenderade vi dagen hemma framför våra datorer och pluggade över msn. Blev lagom irriterad på den 60 jävla frågorna vi hade i 3 kapitel företagsekonomi. Men vi bet ihop och fick klart det iallafall. Eftersom vi missade träningen har jag istället tittat på tv, chillat och duschat. Nu ska jag snart se film och sen ska jag sova. Upp tidigt imorgon för en skoldag mellan 8 och 14 :(

PS. Idag när jag hade skickat iväg mitt blogginlägg på bussen så kom en tjock, stor och lite småäcklig gubbe och satt sig bredvid mig. Jag blev sjukt arg eftersom jag hade den perfekta platsen, kunde bre ut mig lite och hade förberett mig på att sova. NEJ! Så blev det inte, istället fick jag sitta intryckt mot fönstert eftersom han tog ungefär en tredjedel av platsen och satt och suckade ungefär hela vägen till malmö (hörde detta trots att jag hade musik i öronen) När han sedan hoppade av på södervärn gick han raka vägen in på China Box. ÄNTLIGEN tänkte jag då! PS2. Har verkligen ingenting emot att okänt folk sitter bredvid mig på bussen, MEN hade förväntat mig att jag skulle göra det idag och blev sjukt besviken när jag fick sitta och trängas istället. DS.

PUSS OCH GODNATT!


PS3. Är sjukt trött på denna äckliga jävla snö och längtar som FAN till sommaren så man kan sitta ute halva natten, festa i bara ben och klänning, ligga på stranden hela dagen och bara leva loppan! (blev många ps idag)

jajajajajaja

Idag blev det ingen träning eftersom vi alla tre har varit tvugna att plugga företagsekonomi i stort sätt hela jävla dagen!! Sjukt tråkigt att vi inte kom iväg men vi får helt enkelt ge järnet imorgon på afron imorra.

Fortsätter bekämpa sockersuget. Idag har det gått sådär... käkade en endaste liten chokladbit hos tova men jämnade ut det med apelsiner efteråt, om man nu kan kalla det för de. Men annars mår jag bra, jag lever. Har faktiskt knappt någon träningsvärk idag, lite i magen men det är inget större besvär. Jag och Nathalie fick ett VG på vår kassa (tro mig den va kass) redovisning idag. Så jag är jävligt nöjd!!



Nu ska jag fan sova. Ha det fint!

stjärnorna blir någon gång stenar

anledningen till att vi vart borta allihop hela dagen är för att vi råpluggar företagsekonomi.

(förutom jossans bussinlägg då)

har tillsammans över msn gjort ungefär 60 frågor sedan vi kom hem från skolan och är inte klara än. och som gräddet på mosen ska jag fan plugga än mer efter det för jag har äckelprov imorgon så jag missar träningen idag. suger. men men what to do. efter imorgon är jag i princip pluggfri i två veckor och den tjugiandra jag äntligen få se håkan hellström och oskar linnros igen  tack vare min underbart fina pojkvän. så jag klagar inte. är nöjd. nöjd. nöjd.


Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek
vid protesfabrikens stängsel//håkan hellström


Glad tjej

Har precis placerat mig på 146an påväg till skolan. Börjar 12 idag och har två lektioner. Yogan igår var skitkul också, jobbigt som fan men kul. Det känns i kroppen idag faktiskt. Har inte så mycket mer att skriva så nu ska jag dö lite med NRJ i lurarna (bussresorna är nästan det bästa på hela dagen) PUSS

död chey

Jääääävlar vad yogan vad jobbig! Men det var himla kul och jag hoppas att jag har en riktig killer-träningsvärk imorgon, vilket jag lär ha. Vilket som dock var jävligt irriterande va att jag stod och väntade på att stadsbussen kanske kunde ge mig lite skjuts till träningen men den jävla jäveln kommer inte så jag får SPRIGNA (????) till träningen på tio minuter. Så ni kan själv förstå att jag är helt slutkörd efter ikväll :)

Nu ska jag fortsätta bekämpa sockersuget och dra ner och käka en apelsin och inte en kaka (</3) Ska hinna trycka in allt i huvudet inför redovisningen imorgon också. Lycka till Soffe!!



ps. inatt kommer jag sova riktigt gött ds.

sticker iväg och tränar...

... yoga! Kan bli spännande.

Hörs sen. PUSS

klaaaaaaaaar

Är äntligen klar med historian till imorgon. Jag och Nathalie ska redovisa och jag är faktiskt lite nervös över hur det ska gå. Tur det inte är inför hela klassen. Har iaf chillat mig igenom en lektion idag och sen har vi BARA pluggat. Hade behövt plugga lite företagsekonomi nu med men jag strejkar och tar det imorgon istället. Nu vill jag vila lite innan yogan så det ska jag göra för det förtjänar jag!!!!!! Talko to ya latero


puss från glad chey

The break up

Hej bloggen! Det blir en snabb uppdatering här innan jag ska sova. Var somsagt i skolan idag, dock bara 10 minuter för att få lite information om kurser osv. Kanske inte jättelönt att åka in till Malmö för det, men jag klagar ändå inte. När jag kom hem igen la jag mig i soffan och chillade. Sen somnade jag en kvart innan jag skulle sticka till tränigen så jag blev väckt lika fort igen. Tränade lite zumba med tjejerna och när jag kom hem tog jag ett bad, grymt skönt! Kvällen spenderade jag i soffan och kollade på the break up som visades på tv ikväll, mysig film!!! NU SKA JAG SOVA. puss

bh-bomb

Som arvtagerska till Nathalie ärvde jag igår 22 bh:ar av henne plus 3 bikinis

hur jävla gött är inte det?


Sov gott! Kram Zeus

aaaaaaii papiiiii

Idag kickade träningen igång och det kändes oååååånderbart! Har även ett löfte till mig själv att jag inte ska käka onyttigheter mitt i veckan. Och idag bekämpade jag suget, jag åt ett äpple ist för den jävla gräddbullen som såg så hemskt god ut! BRAAAA SOFFE. Har också pluggat en hel del idag tillsammans med nattisen. Körde en liten mjukstart idag i skolan, tio minuter sen hem igen. Ändå lite skönt att börja klockan 1. Nu ska jag hitta the shower sen ska jag faktiskt sova!!


såhär jävla vacker är jag nu

Imorgon testar vi yoga, GÖTT! Peace out

Får. Aldrig. Nog

img_7686 (MMS)

Får. Aldrig. Nog


if there's somebody

bilden skulle ha varit vår header en gång i tiden, men det blev aldrig så. Det är iallafall Fia som har ritat den på paint. Jag är stolt över henne!

Hej bloggen! Kan inte fatta att ett helt jullov har sprungit förbi och imorgon ska vi tillbaka till skolan. Dock bara för en kursvalsdag så vi ska inte dit förrän vid 1, haarlet! Har iallafall haft ett sjukt bra lov. En bra julafton, fina julklappar, en toppen nyår med mina älsklingar, raketer och skumpa (ska försöka få tag på bilder från kvällen som vi kan lägga upp här, bättre sent än aldrig liksom) och sen har jag spenderat många kvällar på ett mycket bra sätt, med mina fina cheyer! Hade inte kunnat begära mer än så, så jag är sjukt NÖJD med mitt lov.

Går i skolan i 2 veckor nu, sen har vi VTFF (vecka till förfogande, för oss som går på cyber, vilket oftast innebär att vi är lediga den veckan). När vi sen kommer tillbaka till skolan så har vi det bästa schemat någonsin! (Ska visa det senare)

Nu ska jag se om jag hittar en bra film att tanka ner och sen ska jag sova.
Puss och kram från Jossan

bajs

sofia kom precis. vi ska plugga historia. såhär känner jag för det:


let's dance

Har äntligen beställt alla nödvändiga blanketter för att jag ska få börja övningsköra! Nu ska jag ge gärnet. Men först......ska jag till jossan och ha en riktigt myyyyyyyzig kväll med let's dance och poppisar!

kram från soffe

roadtrip

Hej bloggen! Idag har jag varit på en jävla massa ställen. Fick stiga upp redan halv nio idag och tro mig, det var så jäääääävla jobbigt. Fruktar verkligen måndagen då jag troligen måste stiga upp ännu tidigare :( Åkte iaf till nova lund halv tio efter att ha hämtat charlotta i skogen och försökte hjälpa filippa att hitta något som hon kunde ha på sig ikväll när hon ska ut och till slut hittade vi något! (som hon antagligen inte ens ska ha på sig ikväll)

Efter ett förjävla gott meal på mc donalds så drastade vi vidare till malmö för att inhandla filippas beställda mössa. Och sen från malmö till höllviken för att göra en snabb visit hemma hos emilie för att hämta ett par byxor och sedan back till hoodet igen. Så det har varit en ganska händelserik dag för mig och mina gammisar. Själv handlade jag endast ett par öronhängen från bikbok som var på rea. 25 riksdaler, hur nice? Visar dem någon annan gång.






Ikväll ska jag till min fina Josefine med resten av tjejerna för att kolla let's dance! Ni missar inte weise ikväll va?
Kraaaam zeus

to you I will always return

eftersom jag är grymt uttråkad...

(precis därför jag vanligtvis hatar hemmakvällar ensam)
...tänker jag göra en kortfattad summering av 2010 också.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja, jag gjorde mycket skit detta året jag aldrig gjort förut så det hade tagit ett bra tag för mig att komma på och skriva ner allt. men för er skull kan jag väl säga något, så som att jag besökte tunisien, blev ägare till en iphone, var på handledarkurs, åt lax, drack minttu, slickade på samma flaska som oskar linnros, misslyckades med att sluta röka, åt sourcreamchips med dilldippa, kramade håkan hellström, bakade julgodis. ja varsågoda
2. Håll du några av dina nyårslöften?ehm, mitt nyårslöfte vart "sluta röka". så nej, jag höll inte några av mina nyårslöften, tyvärr.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?nej. och tur är väl det eftersom majoriteten av dem är mellan 16-19 år.
4. Dog någon som stod dig nära? ja. (vila i frid)
5. Vilka länder besökte du? jo, det ska jag berätta. sverige då självfallet eftersom jag bor i detta land. utöver det besökte jag danmark och tunisien. hade velat kunna skriva en massa andra länder här men ikke.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011? jag skulle hemskt gärna vilja ha en macbook detta året. och ett körkort. och en hund. listan kan göras lång. lovar.
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? svårt att veta vad jag alltid kommer minnas. men några år framåt (at least) kommer jag alltid minnas den 5/7, 12/7, 5/12. kan finnas fler men det står still nu.
8. Vad var din största framgång år 2010? bra fråga.
9. Största misstaget? ja gud ja. vet precis vad det är men det är inte blogvänligt, tyvärr.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? influensan vart ju förjävlig så sjuk ja. sen cyklade jag in i en stolpe och tycker definitivt att det räknas som att jag skadat mig för dem två fingrarna är fortfarande tjockare.
11. Bästa köpet? MIN IPHONE
12. Vad spenderade du mest pengar på? ciggaretter är jag så jävla ledsen över att behöva svara på denna frågan.
13. Gjorde någon dig riktigt glad? definitivt.
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? airplanes.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat. låter överlöjligt men man mår faktiskt bättre när man tränar det är bara så jävla jobbigt att få tummen ur röven. annars hade jag tränat hela tiden.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? rökt. och ätit chips för det fanns ingen träning som jämnade ut alla chips jag åt.
18. Hur tillbringade du julen? tillsammans med min familj och en del av min släkt.
19. Blev du kär i år? ja det blev jag.
20. Favoritpogram på tv? GREY'S alltid.
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? hata är en alldeles för starkt ord. men det finns några få jag tyckte mer om vid årets början än vad jag gör nu.
22. Bästa boken du läste i år? läste bara en bok utöver alla skolböcker i år. mamma,pappa,barn hette den. så den var definitivt bäst.
23. Största musikaliska upptäckten? oskar linnros och justin timberlake. guld båda två.
24. Något du önskade dig men inte fick? ja.
25. Något du önskade dig och fick? ja, mycket! justin timberlake dvdn för att ge ett exempel ;-)
26. Årets bästa film? jävlar. bra fråga. kan fan inte svara på den.
27. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? jag åt middag med släkt och familj, drack alldeles för många drinkar med mina vänner och dansade natten lång på strandbaden. grymt bra dag.
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år änu bättre? men självklart. jag är inte mer än människa ju. finns alltid något som kan göra situationen bättre.
29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? svårt. jag tar ju på mig vad jag trivs i vare sig det är vad alla andra har, myskläder eller modeinriktat. hur beskriver man det?
30. Vad fick dig att må bra? alla de människor jag valt att umgås med.
31. Vilken kändis vart du mest sugen på? Justin Timberlake utan någon tvekan alls. kommer förmodligen vara lika sugen på honom detta året.
32. Vem saknade du? jag saknade en del människor som alla försvunnit ur mitt liv av en eller annan anledning. på gott eller ont.
33. De bästa nya människorna du träffat? som jag aldrig träffat förut? lotta och felicia. och martin.


/heaven and headlights/

Godkväll va. Är superduper otrött och behöver verkligen vända tillbaka dygnet så jag inte känner mig som en jävla zombie på måndag när skolan kickar igång. Men det lär väl aldrig hända............

Har haft en chill dag med lite kalas för mamma som fyllde 42 år igår (<3) och chillade sedan ner en kebabrulle i mavven (</3) och ikväll har jag softat hos min lilla flipp med towie. Vi spelade in en jävligt oseriös sminkvideo men där är lite FÖR starkt material och vet inte riktigt om ni, kära läsare, är mogna att se detta. Det kanske kommer en tid då jag lägger in den. Kan hända, om jag är jävligt jävla drunk eller om jorden håller på att gå under. Annars? IKKE.

Chillar just nu chillet på spoti. Funderar på att sova eftersom jag ska åka med charlådde och dem andra två nötarna till både nova och malmö imorgon redn klockan halv tio. Så det vore ändå bäst om man gick och la sig? mmmmmmhm.


bjuder på en vääääääldigt dräggig bild ifrån nyår

och med detta säger jag godnatt (k) ps. har blivit mycket chillande idag, farligt! ds.


he's the apple of my eye

godkväll blog. jag håller myskväll med mig själv idag. är inget big fan av det men idag må jag säg att det känns lite bättre.

(kanske för att jag har martins underbara macpro här)

ska iallafall klicka hem FRIENDS säsong åtta nu så att jag kan kolla på den när jag avverkat sjuan. ha en bra kväll mannar, simma lugnt.


hemmakväll

Hej fina bloggen! Idag väckte mamma mig 20 över 2(!!!?) Måste verkligen vända tillbaka dygnet nu, för detta är sjukt. Chillade lite och så framför King Kong som visades på tv och sedan gick jag och duschade. Åkte till två lejon för att käka fondue med mamma och pappa och det satt fint i magen. Är proppmätt nu och har bytat om till min sjukt fina mjukisdress (känn ironin). Ska gå ner till mamsen nu och kolla på the social network med henne. Blir en myskväll hemma ikväll och det är faktiskt riktigt härligt. PUSS

för 1 minut sedan

home is whenever I'm with you (girls)

hej blog! hade en övermysig dag igår tillsammans med de finaste cheyerna i världen. avslutade kvällen genom att skedade natten lång tillsammans med Soffi och Emma efter att vi kollat på animal planet. mys! gick upp elva imorse.

(detta efter att ha snoozat en timme och fem minuter)

iallafall så åt vi mysfrukost strax efter vi vaknat för att sen dra till onoff. jag införskaffade mig en efterlängtad ny kamera. svinfin och förhoppningsvis svinbra. om så är fallet ska jag försöka lova att visa massor av bilder för er på året som nu är på intåg. när vi vart klara på onoff åkte vi iallafall till stan. jag och emma lyckades gå in på s&b samtidigt som anna och josefin kommit dit så vi fikade tillsammans.

när klockan slog halv tre vart det dags för mig att lämna min emmachey och gå vidare med min älskling. och sedan jag mötte upp honom har vi gosat, ätit middag på harmoney och kollat på filip&fredriks nyårskrönika.

(håkan är världens finaste)

(fan vad jag längtar tills den 22a nudå)

ja, nu förstår jag om ni undrar varför jag sitter vid datorn och skriver här när jag är med honom. enkelt förklarat. barca spelar match och på martins kroppsspråk verkar den vara väldigt spännande. har svårt att förstå varför men eftersom jag är en så snäll flickvän låter jag honom titta på matchen, låtsas att jag bryr mig om hur det går för dem och att den är spännande. förhoppningsvis är jag övertygade.

(sanningen är ju att jag bryr mig liiiiiiiite, för hans skull så jag är ju kanske en snäll flickvän då i varjefall)



onsdagsmys

Idag fyller min fina mamma år. Grattis på henne! Spenderade gårdagen på bästa tänkbara sätt; tillsammans med mina fina cheyor. Ikväll ska jag sova hos min älskling och sen återstår väl bara en jävla massa plugg sista tiden av lovet. Skjut mig.



POSSSSS från zeus
ps. på fredag börjar let's dance och där deltar weise. FUCKING AAAAAAA ds.

Godnatt

Efter många om och men att jag inte uppdaterar tillräckligt i bloggen får det nu bli ett tråkigt inlägg från iphonen, utan bilder och skit. Men det är alltid något, ellerhur? Måste börja med att påpeka att Nathalie och Sofia gjorde ett väldigt bra jobb när de ändrade på bloggen, medan jag mest låg i sängen och chillade. Ny header, lite ändring med kommentarknapparna och tid och datum under rubriken - det gör ganska stor skillnad och nu har bloggen fått ett nytt och fint utseende. Måste även ge en klapp på axeln till Nathalie eftersom hon har fått ihop en rikigt GRYM årsresume. Hade jag varit lika kreativ och haft orken hade jag kanske också fixat ihop en, men eftersom jag inte har något av det så får ni klara er med hennes! Vilket jag tror går bra det med. Ligger just nu i sängen med anna och tror nästan att hon har slocknat vid det här laget. Spenderade min kväll med henne och med alla mina andra favoriter hemma hos Nathalie, med en tjejfilm, smörpopcorn och tjejsnack. Det var mycket möjsigt!!! Börjar få lite kramp i armarna och ögonen börjar gå åt andra håll än åt telefonskärmen så jag ska nog också sova lite nu - pusspuss // Jossan

årsresumé september-december

Jag fasade mycket inför september innan månaden kom. Jag antar att det brukar vara så när ett förut mycket speciellt datum är påväg. Men jag var över honom och hade aldrig behövt tvivla. Det var otroligt skönt. Äntligen fick jag bekräftat att jag stod på mina ben igen, stadigt. Plugget hade dragit igång och jag varvade detta med träning. Den 11:e fyllde Josefine år. Vi överraskade henne med hemmabakad tårta och ballonger då.

(Jag älskar dig!)

Och helgen därefter vart det en stor och lyckad fest med många underbara människor i Jossans ära. Vi hann också med att festa till det hos Emma! September vart en tuff månad för mig ekonomiskt. Jag kunde inte göra ett skit eftersom studiebidraget inte kom i augusti.

(det kändes som om jag levde på vatten och bröd...)

Förkortar september:
# jag är fruktansvärt bra on my own (litteraly)
# josefines födelsedag
# fan vad denna månaden sög...
# ...förutom din födelsedag jossiälskling



Jag inledde mitt oktober med middag på resturang och övernattning med mina favoritcheyer. Vi njöt av att äntligen ha lite pengar i fickan igen. Idol blev en favoritsysselsättning på fredagarna, har svårt och tro att vi missat ett enda pogram. Vi drog till strandbaden igen och det var definitivt skit tråkigt.

(funderade starkt på att avsluta vår vänskap)

Jag gick på hanledarkurs, pluggade och tränade på bra. Vart hos Kajsa på cheymys med klassen och den 15:e kramade jag Håkan Hellström och fick hans nya album signerat. Han är grymt fin och pratar så fint.

(önskar att jag vart född i göteborg lite)

Josefine hade huset själv för en helg och jag flyttade in tillsammans med de andra cheyerna. Vi hade fantastiskt mysigt. Denna månad bjöd även på grymt mycket chips med dippa, KRÄM 16/18 premiär och something eye-opening. Det vart även denna månaden då jag cyklade in i en stolpe och höllt på att döda mina fingrar... Summerar:
# det är grymt mycket skönare att leva med pengar
# jag ÄR josefines mamma
# Håkan Hellström<3
# (vad i helvete ska jag nu göra?!?!)





Och så vart det helt plötsligt november. Fruktansvärda men fina november. Efter mitt eye-opening moment i oktober förstod jag att jag hade lite annorlunda känslor för en av mina vänner...

(lugn, en manlig sådan)

...så vi gick på dejt som mina cheyer så fint kallade det. Martin bjöd mig på middag, vi såg bio och pussades. Vi spenderade kommande vecka tillsammans eftersom han skulle till Österrike och hade planerat att stanna de närmsta månaderna. Ja jag var knäckt och att den veckan vart den jobbigaste veckan i skolan för mig hittills var inte heller så skoj. Min älskade Sofi fyllde äntligen 17 år och vi firade henne med överraskningsmiddag och sprit! Så livet trippade på fint trots att Martin åkte. Jag pluggade på, hängde med mina favoriter,vi fick ofantligt med snö och jag såg Håkan Hellström LIVE i Lund.

(han är en av världens bästa artister)

Och i slutet av nobember kom lyckligtvis Martin hem igen. Förkortar november åt er:
# rosa moln
# för mycket plugg
# sofias födelsedag
# Håkan Hellström <3
# änu mer rosa moln



December - årets sista månad - min andra favoritmånad år 2010. Inledde denna månad med Oskar Linnros LIVE på babel tillsammans med Sofia. Vi stod längst fram och var så jävla nära. Jag var speachless efter den konserten. Jag blev tillsammans med Martin, vart sur över att Olle inte gick till IDOLfinal men glad över att Jay vann, var på en väldigt lyckad klassfest...

(säger det igen, min klass är bäst)

...firade lussevakan på magasinet och fick influensan. Skolan slutade den 22:a och det firade jag, Soffi och Josefine genom att äta scones på EH. Snön låg stadigt utan någon tanke på att dra men det gjorde ingenting för det var vädligt mysigt att ha den här på julafton. Jag fick allt jag önskat mig i julklapp och vart extra glad över Justin Timberlake DVDn och julklappen jag fick av min pojkvän. Firade nyår tillsammans med de finaste cheyerna i världen. Vi åt tre rätters hemma hos mig och festade sen in de nya året hos Madde/på torget. Jag fick min nyårspuss och skålade champange. Fint slut på ett fint år. Summerar:
# jag har en allvarligt förälskelse i oskar linnros
# min klass är bäst
# influensa är SKIT
# pluspoäng till snön
# det bästa nyårsfirandet hittills





Jag kämpade mig igenom motgångarna och gled med framgångarna. Tack alla ni som gjort mitt år till vad det vart. Jag älskar er.


soffe bjuuur po sii

Hej blog. Soffan har anlänt och om en stund kommer även de andra cheyerna!




runaway



NU: Duschen sen budssen till jossan. PUSS

ps. ikv ska vi pyssla lite med bloggen ds.

årsresumé maj-augusti

Jag inledde majmånad med att fira valborg (maj efter tolv ju). Det var inte min bästa valborgsafton men den dög helt klart. Jag spenderade mycket tid med Chrillan och hans fina hund Tova i albäcksskogen, skön omväxling för mig. Åt mysiga luncher med klassen på bryggan vid kanalen. Trodde mig ha grepp om mina känslor vilket visade sig vara fel men innan jag hunnit komma underfund med det spenderade jag min första kväll på strandbaden. Vart rund om fötterna och kysste mjuka läppar. Sprang 3 km på idrotten och failade stenhårt.

(om jag vart förvirrad, sprang ju 4 förra månaden...HALLÅÅ!?!?)

Avslutade månaden genom att delta i en mysig överraskningsfest för Emil som slutade mindre mysigt då Sofia spydde...

(...i någons säng)

Jag förkortar:
# jag försökte sno en hund
# strandbaden
# jag var fortfarande inte över mitt ex (hur jälva mycket jag än ville vara det)
# jag ÄR sofias mamma




JUNI. Eftersom skolan började lida mot sitt slut innebar detta: övermycket plugg och studentfester. Jag kämpade mig igenom en hel del prov, redovisningar och nationella. Som belöning fick jag fira Emilie på hennes student för att avsluta den kvällen på strandbaden.

(jag och strandbaden började bli rätt bra kompisar nu)

Jag fortsatte skriva mina prov och som förut belönades jag med grymt mycket kul. Gratulerade Robban, Martin och Charles på deras studenter och avslutade dagen med dans på Challes studentfest. Min klass drog på friluftsdag vilket innebar skogsvandring, matlagning, försök till att göra eld och kanotpaddling. Jag och Sofia skulle förståss inte vara någon annan lik och sprang runt i skogen iklädda batman dräkter. Skolan tog slut den 18:e och jag åkte på seglingssemster med Charles (ja, mitt ex...) Kom hem lagom till midsommar och firade tillsammans med många underbara vänner hos Beccis. Därefter började ett fruktansvärt behov av att spela sims ta vid... Summering:
# plugga/festa/plugga/festa
# jag och sofia suger på att paddla
# jag och sofia är sjukt snygga i batman dräkter
# västkusten
# midsommar





Juli är en av mina favoritmånader detta året.

(och den första av dem på detta året...)

Den tog vid där juni tog slut. Om dagarna solade jag tillsammans med Emma H, Anna, Josefine och Beccis i min trädgård. Vi missbrukade juice, uno och FRED. När det sen började bli kväll lyckades vi slita oss från varandra någon timme för att sedan träffas igen och spela sims hela natten för att till sist trängas i min säng. Ja, det var precis här de blev mina absoluta favoritcheyer. no doubt. Jag vart också på en mysig klassträff hemma hos Matilda. Vi åt god middag, dansade till gamla 90talshits och slogs med ollonborrar. Sen vart det min tur att fylla år. Jag tillbringade dagen med släkt och familj, kvällen med vänner och natten på strandbaden. Det var absolut min bästa födelsedag hittills. Strax därefter for jag till Tunisien and right about now insåg jag att jag är så much better off without you och började spela mina kort rätt. När jag kom hem fick jag min efterlängtade iPhone och jag älskar den mer än något annat!! Jag och mina favoritcheyer drog sen till ÅHUS och hade fantastiskt kul i två dagar.

(tunisien vart förövrigt fantastiskt fint, men ni vet ju redan det)

Jag avslutade månaden på bästa vis: med mina cheyer, i min trädgård, i bikini. Årets första bästa månad summeras alltså:
# min trädgård och mitt matbord bidrog till att jag hittade världens underbaraste finaste cheyer.
# ollonborrar kan vara världens äckligaste djur
# födelsedag
# tunisien
and...
# ...FUCK YOU!






Jag startade augusti med att dra till STOCKHOLM. I vår kära huvudstad hann jag med att: krama på min fina gudfar, springa runt på stan, besöka skansen, åka till gröna lund för att se oskar linnros på sommarkrysset men tvingas åka hem och se det på tv pga regn, äta världens godaste thai och gulla med mina fina kusiner hela dagarna. Nu spenderade vi kvällarna i min trädgård istället. Detta med vattenpipa och musik. Skolan började den 18:e och innan dess hade jag hunnit med att hälsa på strandbaden igen.

(vi hängde där för mycket, jag vet)

Malmöfestivalen drog igång och vi inledde den med MASKINEN innan vi drog till Oskar på fest. Maskinen var fruktansvärt bra och Oskars fest var grymt lyckad. Oskar Linnros spelade den 26:e och jag vart överlycklig när jag äntligen fick se honom LIVE. Jag hade väntat på det enda sedan jag hörde Från och med Du i början av juli. Behöver jag egentligen säga att jag stod längst fram? Augusti tog slut efter att jag myst på istanbuls uteservering tillsammans med bl.a Lina och Martin efter att ha kört radiobilarna på fantastiska palmfestivalen och innan månaden vart slut hann jag även med en fin dag med middag hos Anna och 20årsfest hos min kusin. Augusti kan alltså förkortas:
# STOCKHOLM
# vattenpipa
# malmöfestivalen
# jag har en allvarligt förälskelse i oskar linnros





årsresumé januari-april

Jag började mitt år fylld med många känslor. Efter klockan slagit tolv och det officiellt vart 2010 skrattade jag av lycka på torget i stan. Hela dagen hade varit en av de bästa i mitt liv tillsammans med människor jag helhjärtat bryr mig om. Jag hade en mage välfylld med god mat, jag skrattade från hjärtat, kände mig snygg och gav min pojkvän en puss i mina tankar. Jag var alltså inför 2010:
# mätt
# glad
# (blindt förälskad)
# snygg


Januari började med mys. Oavsett om det vart hos mig tillsammans med Beccis, i Malmö med ES och Kibban eller hemma i Josefines soffa vart jag nöjd. Det var skönt att vila upp sig ordentligt innan skolan som drog i gång den 7:e. Mindre kul att börja skolan igen, MER kul att äntligen få krama och pussa på alla fina klasskamrater. Några dagar därefter kom min dåvarande pojkvän även hem från sin semester vilket gjorde mig väldigt glad, då. Jag kämpade på i skolan inför några kursers avslut och blev förälskad i Paradise Hotel-Cimon! Januari kan alltså förkortas:
# mysmånad
# pussar
# plugg
# CIMON




Februaris start vart (ursäkta språket) jävligt fruktansvärt äckligt dålig. Det tog slut mellan mig och min dåvarande pojkvän vilket knäckte mig totalt. Jag började då förstå hur mycket jag uppskattar mina vänner och hängde med dem hela tiden...

(vare sig dem ville eller inte, jag vart ju hjärtkrossad)

...oftast hemma hos Josefine tillsammans med Sofia. Utöver att jag nu kämpade för att vakna på morgonen vart det änu mer plugg i skolan. För att få lite variation på min vardag drog jag med Sofia och Tova till slagthuset en torsdag. Det var grymt kul och jag vart grymt glad för ett tag. Alla hjärtansdag came along och jag firade tillsammans med Annipie, harmoney-mat och muffins. Jag fann nya fina vänskaper i Fredrik och Jakob och spenderade mycket tid med dem och mario kart! Den 25:e vart jag bjuden på NE-YO och blev grymt besviken - på konserten inte sällskapet. Jag firade några födelsedagar och klev ut på jävligt djupt vatten. Februari kan därför förkortas:
# heartbroken
# änu mer plugg
# jag suger på mario kart
# (hade jag kunnat slå mig hårt i huvudet då hade jag gjort det)




Mars vart en månda då jag var känslomässigt förvirrad. Ena sekunden övertalade jag mig själv att allting vart bra och andra sekunden grät jag ögonen ur mig i fosterställning. Jag visste inte hur jag skulle läka eller om jag någonsin skulle läka så I figured out it was easier fooling myself. Typ. Vi simmade i skolan vilket var överkul eftersom min klass är fantastisk att ha och göra med.

(denna månad vart även den månad så Vlad sa det nu berömda och älskade citatet "please don't disturb the day")

Fredrik fyllde 18 vilket firades, ordentligt. Jag vaknade upp nerklottrad och bakis men det vart inget som stoppade mig från att åka med Annie på KENT konsert. Den var förövrigt GRYMT jävla bra. Jag fortsatte lura mig själv ut på djupt vatten och höll på att drukna under vår klassfest. Men jag torkade tårarna och fortsatte ha grymt kul vilket vi haft innan jag börjat böla. Naturkunskapen fick också mig att gråta. Mars summeras:
# känslomässigt destroyd
# KENT
# jag har världens bästa klass
# (och hade fan inte mycket innanför pannbenet då)


And then there were April. Filippas hus vart föräldrafritt vilket innebar att jag och Sofia spenderade mycket tid med henne där. Det i sig innebar lite sömn men mycket skratt. Jag var nöjd, i alla fall på utsidan. Men jag fortsatte självklart att lura mig själv.

(hade blivit så bra på det nu, svårt att sluta?)

Resten av stan chillade påsklov medan jag och resten av cybergymnasiet fortsatte som vanligt. Det började bli varmare. Jag åt på Pizza Hut och gick på bio i stickad tröja och väst med klassen och firade Lisa Hjern i tublinne. Emilia fyllde år och vi firade henne med mat, fotboll och sprit. Jag simmade längd efter längd på badhuset med Sofia och Josefine och kände mig allmänt duktig. Fann nya vänskaper i Oskar och Martin och firade att min lillebror blev straffmyndig. Startade blogen med Jossan och Sofia, mina vapendragare.

(och byxmyndig...)

Den 24:e följde jag och Josefine med Sofia, Lisa B och Matilda på IDOL-audition. Ingen gick vidare men jag är stolt över dem och glad över den fina dag vi hade tillsammans. Jag vart också grym nog att springa 4 km. Det är jag nöjd över. April:
# Öl + Rosé
# träning (ja simma räknas som träning)
# IDOL
# jag ÄR en av världens grymmaste rökare







jag tänker inte göra någon årsresumé, sorry

Nä det tänker jag faktiskt inte göra, även om jag har all tid i världen för att göra en. Ser att Nathalie håller på med en just nu. Vill ni veta vad jag gjorde i år? Då får ni helt enkelt gå bak i arkivet. Tyvärr.

Har inte gjort ett jävla skit idag mer än att spela Mario Kart så jag tänker fortsätta i samma spår resten av kvällen:


Kraaaaam Zeus


1/1 2011

Ja då va det nya året infirat och det blev väldigt bra. Hade verkligen jätteroligt igår trots slagsmål, ömma fötter, illamående, glömska vänner och flera fall i den iskalla och hårda snön. Tackar främst madde och mina cheyor för allt! Tack alla andra som gjorde kvällen mycket värd att minnas med alla fina nyårskramar och nyårshurrande. Hoppas att ni också hade en lika bra nyår som jag även om min är svårslagen. Jag har tyvärr inga bilder alls men jag antar att jossan och nattis levererar dem så fort dem är någerlunda återställda.

Idag vaknade jag och mådde som jag förtjänade. Hatar verkligen det uttrycket men idag tänker jag fan använda det. Men det känns ändå helt okej. Kom i säng redan klockan 3 inatt så det va ändå chill cool. Är väldigt öm i fötterna efter vad som kändes som en flera tusen kilometer lång promenad igår. Har även skadat min armbåge ganska rejält så man kan väl säga att jag är lite halv mörbultad. Hade iaf tänkt spendera dagen på bästa tänkbara sätt; ligga i sängen och ikväll ska jag kolla bio med världens finaste kille då vi har 13 månader idag, så GZ på oss.



Kraaaaaam Zeus

ps. 2010 var ett underbart år där jag har fått med mig en massa fina minnen. Tack alla som gjorde året till vad det blev och jag hoppas på att ni alla kommer vara med i bilden även detta året. Älskar er, min underbara tjejer och alla mina andra vänner och min fina pojkvän ds.

RSS 2.0