smooooke soooome ****

HEJ grabbar! Tur jag leverera lite inlägg för de andra brudarna verkar ha gått och lagt sig för gott!

Iaaaallafall så har jg spenderat de senaste två dagarna i Malmööö. Har varit  på ikea, käkat subway och krögarpytt, hyrt 8 filmer och rökt alldeles för många ciggaretter!! Nidå?

Just nuuuu chillar jag och Becci grymmaste förfesten!! Seeen drar vi vidare.... Grattiiis igen Adnan!







Jag & Beccis just nu!

/NATHALIE


jag älskar er!

Sentimental som jag blivit under den senaste halvtimmen ville jag bara skriva ett inlägg och berätta att jag älskar er, min familj:
Mamma, Pappa, Sebastian, Gunilla Forsberg, Rolf Forsberg & William Forsberg.  
Min släkt & mina vänner (nya som gamla!). Ni är bäst och jag uppskattar varenda sekund tillsammans med er.



Pappa, Mamma, Sebban, William, Rolf, Jag & Gunilla


På min födelsedag!

/NATHALIE


ben and jerry friends forever

HEEEEEEEEEEEEEJ MANNAR! Jag har slösat bort ännu en dag framför tvn och fruit ninja. Idag dock tillsammans med Annie! Just nu sitter jag ute i trädgården tillsammans med Emma, Jossan, Anna och Beccis och njuter av våra Ben&Jerrys och lite vattenpipa! Soooooft.

Slänger iväg en puss till Lotta&Felicia!!!!

Haaaaaaa det braaaaauuu!!!

Jag & William i Tunisien

turkiet brb

Har nog aldrig varit så otaggad på en solsemester förr som jag är nu. Känner att jag verkligen vill stanna hemma!! Haha. Vet verkligen inte varför. Kommer sakna min fina pontus och mina underbara vänner. Ska iaf försöka ha en fin vecka och hoppas på att inställningen till resan blir bättre imorgon. MM, visst.. ska upp klockan halv fem. Dränker nu mina ''sorger'' i cheeseballs och sex and the city IGEN!
/ZEUS

jag har enorm seperationsångest

HEJ! Som de andra medlemmarna tänker även jag visa att jag lever. Vem vet? Jag hade ju kunnat bli bortrövad av någon tunisier på marknaden! Iaf, jag har haft det fantastiskt under min vecka nere i Tunisien! Kunde absolut inte blivit bättre. 1000000000000000101010101010000010101000000 av 10. Skojjar iiiinte.

Sedan jag kom hem har jag även hunnit spendera två nätter i Åhus. Men den storyn har Jossan redan dragit!
Just nu sitter jag tillsammans med några brudar i min trädgård och softar med vattenpipa, frukt ninja och musik.

Simma lugnt så länge soldater!

Lotta, Jag & Felicia


Min lillebror William & Jag


Min lillebror Sebastian, Jag, mamma, pappa, min lillebror William & Gunilla

/NATHALIE


söndag 23.59

Tjenixenpixen bloggen, kanske dags att visa att jag lever? Har på senaste tiden spenderat två sjukt bra, galna, roliga och minnesvärda nätter i Åhus. Åkte dit med buss, tåg, buss i torsdags med en jävla packning på en resväska, med ett tält och en bergssprängare. I 2 nätter sov jag och 5 andra härliga tjejer i ett 6-mannatält och hade det riktigt bra! Dagarna spenderade vi lite i tältet, lite på stranden, vi åt, vi skrattade, vi lyssnade på musik, vi hade det helt enkelt riktigt bra. På kvällarna blev det ännu mer musik och festande. Skulle egentligen ha stannat en natt till, men på lördagsmorgonen vaknade med ösregn som höll på hela förmiddagen så vi packade ihop våra saker och åkte hem istället. Ett stort tack till Becci, Anna, Nathalie och Emma x2 för allting!
Poss på er♥

Igår när vi väl hade kommit hem blev det en massa chill med nattis, anna och emma. Stannade uppe lite förlänge med tanke på den lilla sömn vi hade fått de två nätterna vi var i Åhus. Men det tog vi igen idag när vi vaknade vid halv 3. Låg sedan kvar och kollade på film till klockan blev 7. Riktigt mysigt!

Bilder från åhus kaaaaaaanske kommer. Vi får la se.
Men ha det gött, nu ska jag se på wallander!

/JOSSAN

marchin on

Hej b to the loggen.
I'm back in b... NAAAT. Har åkt på en jävla förkylning nu precis innan jag åker till turkiet, jävligt gött. NÄÄÄÄÄ. Hade tänkt försöka friskna till tsm med sex and the city för 518564123523874 gången. Åker tidigt på onsdag. Gött eller? Ja, helt okej. Mina närmsta dagar kommer väl bestå av stress och packning. Ogött. Hoppas mina fiskar har haft det bra i åhus. POSS älskar er alla. Fast inte alla.
nezeril är min bästa vän nu. HEJHEJ
/ZEUS

dance like an african



Lite fest här hemma som systern har anordnat och jag och Anna är med. Fint skit!
/JOSEFINE

nathalie och josefine

saknar er, mina fina
/ZEUS

When we love we never learn. Break apart, Crash and burn

Anna cyklade precis hem, har suttit inne hela dagen med henne och kollat på en jävla massa tv. Och jo, vi vet att det har varit fint väder med vi pallade inget annat. Ska snart hoppa in i duschen och senare kommer lite gäster hit och sen ska jag träffa anna igen, kanske också becci. Spenderade även gårkvällen med de två och snackade en jävla massa om åhus och fyfan vad jag längtar! Kommer bli så jävla GRYMT.

Ha det gött för det har fan jag! Poss
/JOSEFINE

Fihhhhhlm

Efter en riktigt lång natt utan söm och magont och efter en lång dag på stranden ligger jag nu bränd i min på tok för stora säng utan sällskap och kollar sex and the city, världens finaste film. Är riktigt sliten så kvällens filmtittande följs av en film. Yeah, förjävligt va? MM ska se dear john. Patetiskt :( Haha. Hoppas ni har en trevligare onsadgskväll än mig.
/ZEUS

when i get older i will be stronger

Har spenderat de 2 senaste dagarna med anna, en massa film, wii-spelande, besök i stan osv. har vi hunnit med. Sov även i sjukt varma rum... Nu chiiiillar jag och ska snart se en film, kanske 2 eller till och med 3. Imorgon åker jag in till malmö för att träffa Emma♥

POSSPOSS


en styck glad jossan och en styck glad emma.

/JOSEFINE


hahaha röööööright poss

Känns som om det var en fucking evighet sedan jag uppdaterade, haha. Men sommaren rullar på för det. Jag mår bra bra bra och vädret de senaste dagarna har varit hot hot hot!!! Kanske lite för hot. Detta är fan allt annat än svensk sommar men jag klagar inte, eller jo lite gör jag som typ när man står på en lökig stadsbuss inne i malmö och allt man kan tänka på är hur fucking naaaaaijz det blir när man kommer fram till bo01 och havet väntar på en. JA, det salta. Hade glömt hur skönt det va att bada i salt efter pudes jävla sötvatten. Enough is enough.
Har uppgraderat min säng, fast ne. Har nedgraderat den. Ska förklara; har fått en ny SKÖNARE säng, dock är det en 160 (då jag hade 180 innan) men dude, jag sover så jäääävla mycket bättre. Värt. Det har varit förjävla varmt de senaste dagarna vilket har resluterat i att man tappar aptiten och inte pallar käka annat än godis nattetid, så jag har säkert gått upp en jävla massa kilo, damn. Hänger mezzzzt med gammi och min lille gabbi paaaanty samt k-town gänget och igårkväll krökades det i ög, eller va det bara du och jag som krökade filippa? Bad och sånt och sen hemfärd i pappas volvo med äckel-scooter på jobbig volym. Pappa du måste fixa bättre högtalare i din bil vafan, lite besviken. Har bytat tillbaka min mobil mot nathalies, känns schööönt att slippa nageltouchen YEEEEES. Älsklingen åker ju till afrika imorn. Poss på henne men snart drar ju jag till turkiet också, jadå.
I detta inlägget har jag verkligen skrivit precis det som kommit upp i mitt huvud. Kan va ett tecken på att jag är ganska trött. Kollade VM-finalen hos towie då spanien tog hem det hela. GÖTT där. Hörde att det skulle åska imorgon, oreko.
Sov gott!
här är en bild på mig om ni skulle glömt hur jag ser ut
/ZEUS

Förfan. äckliga spanjorer... Holland skull...

Förfan. äckliga spanjorer... Holland skulle ju vinna :( /nattis


seeeeeeees


IMORGON KLOCKAN 15.15 FLYGER JAG MOT TUNISIEN!!!!!!!!!!!! GÖÖÖTT SOM FAN

standing where you left me

Måste visa att jag lever... En liten uppdatering blir bra då va? Jag vet att jag suuuuger på att skriva, men vem fan sitter inne vid en dator när det är ca. 30 grader ute? Jag njuter som fan av mitt sommarlov, stannar uppe länge, träffar världens bästa människor, solar (i hopp om att bli lite brun) osv. Dock har jag inte badat än, vilket är ganska dåligt om jag får säga det själv :(

Snart kommer Anna hit och ikväll ör det chiiiiiilla som står på schemat. POSS
Jag, Anna och Nicole på Nathalies födelsedag


/JOSEFINE

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

HEJ! Jag hade en fantastisk födelsedag. Säger lite watch out till 18års dagen för detta blir svårt att toppa. Tackar alla fina människor som sa grattis till mig och bidrog till att min födelsedag blev så bra som den blev. Extra tack till min familj, släkt och alla vänner som vart här på kvällen. Ni är underbara!

Jag har nyss kommit innanför dörren efter en heldag i Ullared tillsammans med Jossan och några av hennes familjemedlemmar, en kväll hos Filippa innehållande billypizza, vattenpipa och många goda snack och lite pingis och south park hemma hos Jonathan! Mys.

Imorgon lämnar jag stan ett tag för att kramas och ******. På måndag åker jag till TUNISIEN!

Jag & världens bästa Martin i måndags!

Sköt om er!
/NATHALIE

Eller kanske denna man? /Nathalie och Jose...

dsc01390 (MMS)

Eller kanske denna man? /Nathalie och Josefine


Någon som känner igen henne? /Nathalie och...

dsc01389 (MMS)

Någon som känner igen henne? /Nathalie och Josefine


paperweight

Gårdagen blev riktig bra! Nathalie hade fixat en awesome förfest med ett härligt gäng tjejer. Efter lite dricka, musik, skratt, statusuppdateringar på facebook, spel, gruppbilder, hoppande på studsmatta (Nathalie fimpade till och med i sin dricka) så packade vi in oss i Nathalies bil och hennes mamma körde oss till strandbaden. Jag och Emma hade tur och fick sitta i bagaget där det var skitmysigt! Inne på strandbaden var det fullt ös som gällde, asmycket folk och vi dansade som fan hela natten. Kvällen innehöll allt en perfekt fest ska innehölla. Skratt, glädje, några tårar, dans och nya minnen. Tackar alla tjejer som var med och gjorde kvällen så jäkla bra!

Idag vaknade jag för tidigt och har bara chillat hela dagen. Sov någon timme i soffan och nu sitter jag i sängen och chillar ännu mer och Nathalie gör mig sällskap med lite chips och jordgubbar. Snart sätter vi på en grym film (Dear John) och sen somnar vi till den och imorgon är klockan ställd och vi kommer gå upp alledeles för tidigt för att sedan åka till ullared för att spendera lite pengar på massa skit.

Nathalie: "Åh vad du skriver!"

Kanske bäst att jag slutar. Bilder från gårdagen kommer när jag eller någon annan av zeushomeboys pallar lägga upp dom. Jag gör iallafall inte det ikväll. POSSPOSS (en extra puss till er som orkade läsa allt detta). Sov gött!

/JOSEFINE

IDAG FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!

Idag fyller jag 17 år!!!! närmre 07 på morgonen för att vara exakt. Men sen när började man vara så exakt? NEEE precis. Grattis till mig! Har fått en fantastiskt bra början på min dag och den lär följa samma mönster! Jag mår skit bra just nu. Fyfan vad bra jag mår! Hoppas ni har det lika bra.

POSS


Jag & mina älskade vänner!


nathalie fyller 17!!!!!!!!

Jag kommer aldrig kunna överträffa Sofias grattis-inlägg till Nathalie, då det var SKITFINT skrivet! Men jag säger självklart grattis, och ger Nathalie världens fetaste och största grattiskram ni kan tänka er. Den ska hon få imorgon. Och en grattispuss såklart. Nathalie ska få en sjukt fin födelsedag eftersom hon verkligen förtjänar det!  
GRATTIS GRATTIS GRATTIS NATHALIE! Jag älskar dig







/JOSEFINE


ett stort grattis, det största

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS MITT ÄLSKADE HJÄRTA!
Vi har nu kännt varandra i ca 11½ år. Från förskolan till fyran där vi sedan hade en liten ''paus'' eller vad man kan kalla det. Jag flyttade till andra sidan stan (vad man tyckte att det va då), bytade skola och du valde träbänken före mig, tyvärr. MEN, det var inte the end för oss NAJNAJ. Vi började dansa, cheerleading. Där fick vi åter igen upp kontakten och sommaren 06 umgicks du, jag, tova och valle oavbrutet. Det var lätt en av de bästa somrarna i mitt liv haha. Sedan det att vi började dansa har vi hållt kontakten även om det inte va så lätt men när vi hade gemensamma kompisar gick det lite lättare. Senare i nian bestämmde vi oss båda för att gå gymnasiet på cyber (CYBÅÅÅÅR) i malmö där även josse skulle gå då vi fick upp kontakten med henne igen och nu är hon en av oss bitchez (josse gick med oss från förskolan också). Nu går vi i samma klass på gymnasiet och har gjort det i ett år nu vilket är jävligt awesome. Du, Sara Johanna Nathalie Böös, är en av mina närmasta vänner som jag verkligen har delat allt med. Alla mina hemligaste hemligheter har jag berättat utan att behöva oroa mig en smula för att det ska hamna i fel händer (munnar). Visst har vi haft våra motgångar och det har funnits dom gånger jag har gjort bort mig för dig och så vidare, men i slutändan kommer det alltiv va du och jag. Och hur mycket du än kommer vela bli av med mig så kommer det aldrig ske, hehe skämt å sido. Men vi hör ihopa och that's just the way it is. Kan knappt vänta på att få spendera morgondagen med dig, det kommer bli så fint och jag ska försöka komma ihåg så mycket som möjligt även om det kanske inte kommer ske, men tanken är där och det är alltid den som räknas. Nathalie, du är världens finaste vän och inga ord i världen kan beskriva exakt hur fin du är. Tack för att jag får ta del av din personlighet och just DIG. Älskar dig obeskrivligt och ska alltid göra det. GRATTIS på din dag älskling, du förtjänar endast det bästa. Du är bäst.
/din ZEUS
ps. jag va först, 00.00 du vet ;) ds.

hemma!

Har haft världens mysigaste helg i blekinge tillsammans med panty och hans familj. Har bla; åkt en massa båt, fiskat och fått fångst (såklart), solat, badat, bränt mig på konstiga ställen, badat bubbelbad, varit med om fina solnedgångar och myyyyzt som fan! Har haft det kalasbra men samtidigt var det jävligt skönt att komma hem till en ny säng idag. Ja, just det - NO MORE SPRINGA. Hahaha (ni som känner mig och min säng väl kommer att förstå).
Så just nu chillar jag här och har gjort det enda sedan pontus droppade av mig efter hemresan. Är gaaanska glad över att jag inte bränt mig så mycket så jag är KRÄFTA. Det hade inte varit trevligt då jag ska ut imorgon, hehe. Om 45 minuter fyller min älskling 17 vilket såklaaaart firas med alkohol och fina kläder och sedan vidare till strandbaden. POSS på det. Ska bli förjävla skönt att träffa mina tjajjor igen.
Bjuder på lite av det fina från blekinge
ps. saknar tjejerna från klassen ds.
/ZEUS

jajaja imorgon fyller jag år

Nu vankas det lite kalas för mig! Kan dock inte låta bli att längta lite extra tills imorgon, det kommer bli awesome!
POSS


do it all night long

HEJ! Igår vaaart jag hemma hos Matilda tillsammans med fem andra fina tjejer från klassen. Vi hade det fantastiskt trevligt och mysigt. Med undantag för alla ollonborrar som vägrade lämna oss ifred. Middag, spel, vattenpipa, gamla 90tals hits och massor av skratt innehöll kvällen. Fint fint fint. Tack för allt Matte<3


Jag & Matte under attacken av olloborrarna ( därav mössorna... vi dansade med kvasten och slog ollonborrarna i omgångar)


Vera, Emma, Jossan, Matte & Jag. (jag hukar mig pga 16 cm i form av skor.. sandra!! du hade älskat dem!!)


Emmisen, Jossan & Jag


Emmis & Jag

Just nu har jag min fina faster på besök så vi käkar kanelbullar, dricker fanta och pratar på terrassen. Mys! Saknar Sofia och *******. Hihih

Haaa det fint!
/NATHALIE

JAG HÄNGER MIG FÖR KÄRLEKEN

JAG HÄNGER MIG FÖR KÄRLEKEN

Svarar inte, jag är inte skyldig han ett skit längre! Jag är inte skyldig nån nåt längre

Hade en fruktansvärt bra kväll hemma hos Matilda ikväll. God mat och fina tjejer från klassen. Kan inte bli bättre! Satt ute till tolv, lyssnade på gamla klassiker och sjöng halsarna hesa. Nu är det nog dags för mig och sova.
Godnatt!

/Josefine


Hej! Fina Emma kom till trelleborg igår f...

Hej! Fina Emma kom till trelleborg igår för att spendera två dagar med mig och Josefine. Igår fikade vi, köpte klänning till josefine, var hos läkaren med mig, lagade mat, åt och pratade med min mamma, såg film och skrattade åt sjuka videos på mig och sofia. Imorse vaknade vi av larmet i huset konstigt nog. Gjorde en god frukost och nu solar vi i min trädgård. Klockan sex åker vi till matilda och träffar några andra tjejer i vår underbara klass. Hoppas ni har lika Gött sommarlov som jag. Puss från nathalie


brb blekinge

Nu över helgen drar jag till blekinge vilket betyder inget bloggande från min sida.
Direkt när jag kommer firar vi nattis vilket kommer bli askalas hehe. POSS ha det fint i skåne.
/ZEUS

RSS 2.0