och lika snabbt som det bestämdes...

...ändrades det. Jag ska inte alls va hemma ikväll. Ska kolla big brother med min fina nattis istället. Kanske lite chirre o dirre på det? Who knows? Ha en fin kväll =)

älskade helg

Jag är fortfarande lika trött som jag va igår och som dagen innan det och dagen innan det osv.. NÄR SKA DET HÄR TA SLUT? Nu minna vänner, nu!! För nu är det helg igen. Långhelg. Det ska bli så djävulskt skönt. Och detta ska ikväll firas med träning, big brother och ostbågar. Ska bara va med mig själv och chilla pung. Känns som om det va sjukt längesen sist så det får duga.

som den tidspesimist jag är fick jag precis lite panik över att klockan är så mycket!! träning om 35 mina små djur

you're jumping in my bed, twisting in my head


Zumban va överjobbig as usual. Nu har jag kollat klart big brother och nu ska jag sooooova. Imorgon går jag förmodligen bara till klockan halv tio sen går jag på helg and it's all good baby babeeeeeey.

onsdags-pepp, snarare depp

Hej mina små djur. Hoppas allt är bra med er. Jag är astrött. Vet inte varför jag är så jävla trött hela tiden? Jag va trött i morse när jag vaknade (vilket är ovanligt då jag började tio idag). Sen somnade jag efter skolan också? Blir sjukt nere av att va så trött. Det är väl bara för att man har börjat följa big brother nu då det håller mig vaken till klockan 11 varje kväll. Woops!!

Imorgon går vi äntligen på helg. Ikväll ska jag träna. Träna röven av mig med mina cheyer och jane. Det kommer sitta döööööfint. Tåmmen åpp!!
Återkommer med information om hur jävla jobbigt det va sen. Om jag inte har dött av utmattning...

tired of being tired

Min dag har bestått av; skola, frukost, mys, glee, mer mys, ännu mer mys, plugg, dhw och big brother. Är helt slut nu. Ska bli så skönt att sova och det ska bli ännu skönare att börja tio imorgon. Min mage vill dock inte samarbeta med mig just nu (k*k på det).

Sov så gott mina små djur. Jag lär väl somna inom tio min..

kiss and tell

Hej bloggen! Tänkte skriva ett snabbt litet inlägg fastän mina ögon säger det motsatta. Är så sjukt trött idag! Slutade iallafall klockan 11, efter att ha haft 2 lektioner i skolan. Åkte hem till moi tillsammans med Sofia. Käkade grymt god frukost och tittade på glee. Hon åkte hem och jag somnade sedan vid 3 och vaknade igen halv sju. Har nu käkat middag, gjort företagsekonomin och väntar bara på dhw och big brother och sen kan jag få sova igen.
PUSS

det kanske tar emot men vi hör ihop

(haha, med glimten i ögat)
Efter en helt okej slackerdag ska jag nu hoppa i duschen och sen kolla lite big brother. Jag lär antagligen somna men helt klart värt ett försök. Imorgon går jag endast till 11 sen ska jag ha glee-mys med jossan. Ha en skön kväll (av det som kvarstår).

SÄGER GODNATT

"Never be sorry for the way you feel. That's like saying sorry for being real"

wash away

Godkväll på er mina små djur! Är helt slutkörd efter en hård helg. Matteprov och krök är ingen bra korsning. Sov till klockan ett idag (IGEN). Eller, egentligen va väl klockan bara tolv? Eller? Det här med att vrida fram klockan gör inte precis mig mindre slutkörd. Det kanske är för att jag inte haft långhelg denna helgen? Men ska jag vara ärligt så har jag faktiskt inte märkt av det.

Jag hade iaf jättekul på hos Seb igår! Det bjöds på mat och gött sällskap och lite shots här och där. Sen var det ju bråk och dans och gråt och ben lyckades till och med operera sig vilket va lite blodigt (''lite'' som i att det sprutade och alla andra bara kollade på helt fascinerade). Men det är ju sånt som hör till när det är krök.
Sov så gott. Det ska jag göra så snart jag läst några sidor i engelskboken! Kyss på er

seb 20!!!

UUUUUUUUUUUUUH. Har städat hela jävla dagen. Nu är jag helt slut. Har dock hunnit med att plugga lite också. Duktigt!! Nu ska jag hoppa i duschen för att senare bege mig till Tova och ikväll firar vi att seb har fyllat 20. All in med mina fina gammizar. Hoppas ni får en fin kväll!


en rejäl funderare

Godkväll på er mina små djur. Hoppas ni har haft en fin kväll! Själv har jag haft det jättemysigt med mina absoluta favoriter. Blev så glad när det va Beccis som öppnade dörren hemma hos Nathalie!! Fick en bamsekram (som jag längtat efter enda sedan hon åkt) och sen dess har vi gjort det vi är bäst på; myst. Stackars lilla Emma kunde inte vara med, snyft.

Fick ett ryck hemma hos Nathalie. Ett hår-ryck. Fast det va nog inte bara jag som fick det. Nathalie och Josefine är också sugna på en hel del förändringar (angående sitt egna hår då). Jag vill så jävla gärna testa att klippa mig kort. Riktigt kort. Nu snackar vi inte page, utan riktigt kort. Nä, inte snagg. Men typ KORT.
Robyn har överhärlig frisyr. Dock lite för kort. Men det måste va så jävla skönt att kunna dra fingrarna genom håret utan att det trasslar. Nackdelen är ju att det tar sin lilla tid att växa ut om det nu blir skitdåligt. Är sjukt sugen men vi får väl se. Ska ta mig en rejäl funderare. Ni vet ju själv hur jävla missnöjd jag va med min sidecut efter ett tag. Men istället för att tänka på hår ska jag nu låta min hjärna vila. Imorgon blir det 20års firande för sebiano. Sov gött!!

taco-mys

Nu är det fredag och det innebär att Beccis ÄNTLIGEN kommer hem från Thailand. Det ska vi fira med taco och mys. Nu måste jag löka vidare så talk to ya latero!!

"Hur många lingon finns det i världen?"

Var på bio med tjejerna från släkten idag. Hur mysigt som helst och att filmen vi såg var så jäkla bra gjorde bara kvällen ännu bättre. Ni måste verkligen se filmen! Man skrattar och gråter. Den var verkligen jättebra, jättefin och jättemysig. Jävligt skönt gäng i filmen också!

NU blir det Big Brother.

Imorgon är det fredag på riktigt och som alla andra fredagar är jag ledig!
Puss på det, puss på er

våren är här för att stanna

Satt ute i trädgården tidigare idag med mina små djur (tar fias talesätt) Läste min engelskbok, lyssnade på äckligt bra musik, hade solglasögon och bara en tunn skinnjacka. Hur skönt som helst. Och jag är helt säker på att mina älsklingar njöt minst sagt lika mycket som jag!!!



you'll never shine if you don't glow

Hej lille bloggen och mina små djur. Hoppas att ni har njutit rejält av dagen idag. Det har varit underbart fint väder jy!! Hoppas verkligen att våren är här för att stanna nu. I morse va det dock molnigt när jag steg upp så jag packade inte ner mina brillor men sen fick jag ju mitt lille straff.. Men trots att brillorna låg hemma njöt jag ändå av vad moder natur levererade (sannerligen, som jag brukar säga).

Idag kom Lars hem med ett par nya converse till mig. Snacka om att jag blev glad!! Har gått och haft lite smått ångest över att jag skulle behöva köpa dem själv. Men se så bra det blev. Och jag insåg aldrig hur jävla skitiga mina första converse var tills jag fick mina nya;
Ikväll ska jag träna tillsammans med Anna sen ska jag slagga hos min fina mys-natta. Vi har ju matteprovet imorgon. Hoppas verkligen att jag klarar det, så mycket som vi har pluggat så. Önska mig lycka till!!

right next 2 you

Hej bloggen! "Fredag" idag och solen skiner och det är varmt ute. Tror minsann att våren har kommit för att stanna denna gång. Eller det hoppas jag på iallafall eftersom vi snart går in i april månad. Idag har vi gått i skolan mellan 8-11 och därefter har jag hunnit med att chilla, rensat på rummet och även börjat så smått på mitt PM till nationella i svenska B. Har även kört en rejäl lekstund med den minsta hunden, blev minst sagt lika trött som han blev.

Har hoppat över alla träningar denna veckan eftersom jag har haft lite problem med min lilla mage då jag har gått runt med magknip i 3 dagar nu. Och ikväll blir det ingen träning då heller men ska fira att helgen är här igen med lite bio med mamma, syrran, kusinen och moster. MYS!

i pray to be only yours

Zumban va skitjobbig. Verkligen överjobbig. Den va så jobbig att jag nästan svimmade på stretchningen men FAN vad kul jag hade. Känns jätteskönt nu efteråt. Detta behövde jag. Nu ska jag försöka orka läsa lite i min engelskbok sen ska jag sova.

Sov gott!

zumba zumbalele

Anonym om she's the hunter and you're the fox:
vem har blivit opererad? nathalie?
Svar: Nej det är inte Nathalie som har blivit opererad! Det är Emma. Du hittar hennes blogg här!

Nu ska jag iväg och träna zumba med lille annisen. Ska bli skönt att få röra på fläsket igen. Känns som om det va år och dar sedan. Thumbs up!!

Quote

"The hardest thing in life is to know which bridge to cross & which to burn"

she's the hunter and you're the fox

Hej alla mina fin små djur. Hoppas allt är bra med er. Idag mår jag superbra! Delvis för att det har varit stålande sol och delvis för att det har gått som smort att plugga matte idag. Skolan gick också väldigt fort och jag hade faktiskt roligt idag. Kanske för att jag va så trött och det övergick i massa skratt.

Imorgon har vi studiedag och den kommer verkligen användas som en studiedag (utav mig och nathalie iaf). Men att få sova lite längre är alltid skönt. Om en stund ska jag åka till min nyopererade lille vän och ta hand om henne med mina andra fina cheyer. Ska bli mysigt!

21 mars

Skola, chilla, plugga, ikea med familjen, middag, fullproppad bil, liiiite möbelmontering och musik. Min dag kort och gott. NU blir det big brother. Poss på er!

kväll

Det har gått några timmar sedan jag påbörjade operation inte käka onyttigt ännu en gång. Sedan dess har jag käkat; lite middag, en banan och fyra kiwis. Framsteg!! Nu ska detta bara försöka hålla i sig (vilket antagligen kommer bli skitsvårt). Längtar efter zumban på onsdag. Nu ska jag åka till min babe och chilla där över natten.
aaaaaaaaaadios

ain't no love

Ja okej... det här med att käka nyttigt är nog inte riktigt min grej. FAN alltså. Sen i lördags har jag ätit en jävla massa gottis och bara fortsatt och inte berättat om det för att försöka låta duktig. Men nu kommer den mörka sanningen fram mina vänner. Jag klarar mig helt enkelt inte utan godis, chips, choklad etc. Och det blir ju fan ännu jobbigare när man har massa sånt hemma. Och idag är träningen inställd så det gör ju inte saken bättre iheller? Nej, skärpning nu va! Vi gör ett nytt försök från och med.................NU!

Har sedan jag kommit hem från skolan idag hunnit plugga matte, svenska, engelska och danska. Jävlar vad vi har mycket i skolan nu. Vi på cyber klarar verkligen inte denna press, haha. Kolla bara på Nathalie. Hennes mage strejkar. Tycker faktiskt det är konstigt att min inte gör det, kanske för att jag är chillaren numero uno? Känns faktiskt så just nu, även om jag har provens prov på fredag i matte b. Men det löser sig, som det alltid annars gör.

helgen som gått

Hej bloggen! Måste ännu en gång be om ursäkt för min kassa uppdatering (kanske lika bra att strunta i det eftersom det börjar bli en vana nu) Men iallafall. Min helg har varit jättemysig! Syrran har kommit hem för gott och hon bjöd mig på fika i fredags så det var en grymt bra början. Åt sedan sushi med familjen och kvällen spenderade jag med Nattis, kladdis, big brother och massa snack. Igår (lördag) var föräldrarna bortbjudna och jag bjöd då hem Sofia, Emma och Julia. Det blev god mat och sedan lyckades vi se 4 disneyfilmer, fan vad fina de är!!! Släppte några tårar till lejonkungen också.

Då var vi inne på helgens tredje dag, alltså idag (söndag) och jag har inte gjort ett PISS! Bara njutit och chillat. Har i och för sig hunnit med att plugga lite företagsekonomi men det var ingen större anstängning så det räknas inte. Imorgon är det back to school som gäller. Måndag, tisdag och torsdag. Skola i TRE dagar, vilket kommer bli underbart. Snart helg igen!!!
GODNATT

söndag

Godmiddag mina små djur. Har hunnit med att plugga matte och läst i min engelskbok sen klockan 11 i morse. Aktiv chey. Och bättre bli det, ska övningsköra med mamma senare och mot kvällen ska jag plugga ännu mer matte! Ska försöka hinna beställa två bikinis också. Och på tal om bikinis så är jag inne på dag ett utan onyttigt och än så länge har det gått bra! Slickade på ett chips innan men åt det aldrig. Bra jobbat där soffe!!

Nu ska jag fortsätta läsa lite i engelskboken. Måste ta tag i svenskan också. ÅNGEST på skolan just nu (lite iaf).

farväl älskade cola

Ja, från och med nu ska jag vara töntig och sluta äta onyttigt och dricka onyttigt. Idag va verkligen sista dagen då jag fick käka något gottis. Och gissa om jag gjort det? JA det gjorde jag. Men nu ser jag fram emot att börja ett ''sundare liv'' med (förhoppningsvis) en slankare kropp med hjälp av regelbunden träning. Vi får väl se hur detta går...
farväl älskade cola, vi ses snart igen

mot björne

Hej lille blogg. Är sent på det med tiden. Ska till Jossan nu och där kommer jag att befinna mig ikväll tillsammans med Julia och Emma (och Jossan såklart). Vi ska laga mat och ha disneymys. Ha en fin kväll för det ska jag verkligen ha!!


träna!!!!

Hej bloggen! Tänkte skriva lite snabbt innan jag måste dra iväg till afron. Har varit extreeeeeeemt trött hela dagen men har hållt ögonen öppna hela eftermiddagen ändå. Har kollat lite glee, pluggat lite och städat (yyyyytterst lite). Har tryckt i mig en massa potatismos till middag också eftersom det är så jäkla gott.

Bjuder på en låt i brist på bilder. För tillfället rullar gamla usher-låtar på min iphone 24/7

vi är bästisar

...iaf när hon får lyssna på melodifestivalens alla låtar

we just wanna make the world dance

Hej mina små dju... fast nä vänta. HEJ! (det får räcka då jag låter emma uttrycka sig så nu, även om det är mitt POSS) Hoppas allt är bra med er. Jag mår själv toppen. Är dock övertrött då jag inte kom i säng förrän sent igår. Va sen tvungen att stiga upp sex. Det va inte jobbigt klockan sex men vid tolv va jag hemskt trött. Men jag fick iaf köpt skorna idag och dem va fina in real life också! CA-CHING-CHING-CHING;
ett par boots (då mina andra är helt kaputt), ett par bruna vilket lär komma till användning hela året om

Så nu sitter jag här, försöker fördriva tiden. Väntar på att träningen ska börja så jag kan få shakea mitt ass!!! Sen åker jag förmodligen hem till min älskling. Ha en fin kväll =)

mysmys

Godkväll på er mina små djur! Önskar verkligen att jag hade något skitkul att skriva om, men det har jag tyvärr inte. Fattar egentligen inte varför jag ens påbörjar detta onödiga inlägg. Är iaf sjukt sugen på att köpa mig ett par skor. Ett par boots. Jag är så inställd på att köpa dem så jag tänker på det typ hela tiden. Det är nog för att jag är så rädd för att dem ska ta slut. Men blir inte alla så? När man är så inställd så det typ vrider sig lite i magen och man längtar så mycket efter att få köpa dem. Tänk om dem inte ens är fina in real life? Då har det vridit sig lite i min mage utan anldening.

Hade iaf jättemysigt med pappa och co. Vi käkade på Harmony i hoodet och det va suuuupahsweet!! Är dock liiiiite lissen för att jag missade träningen. Får verkligen inte missa morgondagens afro, då jävlar!! Men nu hade jag tänkt bulla in mig i täcket och sen en bra film. MYSMYS, som matte hade sagt! Sov gott på er =)

kladdkaka väntar!!

Hej lille blog! Idag har solen varit framme och det har varit jättefint väder (nu är solen dock borta). Började klockan tio idag och det är fan guld värt. Att få sova till klockan åtta är en grym sovmorgon för mig. Är nästan helt utvilad när jag vaknar klockan åtta fast idag har jag faktiskt varit ovanligt trött för att ha börjat klockan tio. Somnade när jag kom hem och det va sååååå jävla skönt! Men att ha två timmars ekonomi med henri tröttar verkligen ut en, så jag skyller på det! Men innan jag somnade fick jag faktiskt läst lite i min bok. Bra där soffe!!'

Om en stund ska jag till min pappi och käka vilket lär bli mysmys. Lär väl stanna där resten av kvällen men innan jag drar dit så måste jag nog lära mig låten jag har till imorgon. Är inte helt 100 så det är väl läge att börja nu (nej det hade varit läge att börja tidigare).
som ni ser på rubriken så väntar kladdkaka på mig!! Talk to ya leterooooo

tisdagstradition

Nu dem äntligen tillbaka, de efterlängtade tisdagstraditionerna!! Och ni vet vad det betyder men om ni mot förmodan skulle ha glömt så består dem av DHW(desperate housewives), popcorn, groggvirke och såklart mina två gammisar. Det ska bli övermys och idag är jag riktigt sugen på popcorn även om jag inte alls borde käka det.

Jag längtar redan efter helgen. Längtar dock inte efter att behöva plugga matte. Det är helt sjukt vad veckorna flyger förbi när man bara går i skolan fyra dagar. Tänk att imorgon kan jag tänka ''imorgon är det helg'' eller ''imorgon är det fredag''. IGEN?! Haha, tydligen. Men som sagt, jag klagar inte. Är så sjukt nöjd med mitt schema och hela min tillvaro(nästan). Det är inte allt för ofta det händer så jag får passa på att njuuuuuuuuuuuta.
Hoppas ni får en fin kväll och hoppas att ni inte missar DHW!

plugg-mys med nattis

Hej mina små djur! Sitter och ''käkar'' lite med nattis. Eller ja, hon käkar och jag kollar på. Vi har faktiskt pluggat flitigt (eller inte). Men vi har iaf kommit en bit på vägen men vi är ju inte precis inte klara..

i'm back

Hej alla fina människor där ute! Har ni saknat mig? Klart ni har. Men ni behöver inte gråta för jag är tillbaka. Men dock inte för gott.. Min kära dator är fortfarande sönder men min fina bror har lånat ut sin macbook till mig vilket har gjort mig väldigt glad. Nu har jag något att göra på kvällarna igen, haha (speciellt kul med en dator som är mycket roligare än min).

Gick i skolan från åtta till tolv idag. Inte ett dugg ansträngande. Fick ett fint VG+ på rättegången vilket var gött o nice. Kom sedan hem, la mig i sängen och tog en powernap på sisådär två och en halv timme. Det va faktiskt riktigt längesedan jag tog en så lång powernap efter skolan, försöker dra ner på det (jag är ju "snart" 18 år och borde ha växt ifrån det). Senare mot kvällen kom älskling hit och vi har mest chillat stenhårt. Han ska jobba i blekinge i veckan så lär inte se det lille facet på några dagar.

Nu ska jag fortsätta chilla och mysa med datan och jag har inga planer på att lägga mig ännu. Sov gott på er iaf (när ni nu väl ska sova).
KJAMMMIIIIIS

love 'em all

Hej blogg! Tror bestämt att uppdateringen här kommer försämras jättemycket nu när Sofias dator är sönder. Det är ju oftast hon som står för all uppdatering. MEN jag ska försöka bli litta bättre så det inte står helt still här iallafall.

Skola mellan 8 och 12 idag och jag klagar inte. Är hemma nu och har till och med gjort klar engelskan till imorgon. Har inte ens lagt mig i soffan än och det är OVANLIGT! Oftast brukar det vara första prioritet när jag kommer hem, men icke idag. Men ska snart kolla på en film med mamma som ligger hemma och är sjuk. Ikväll blir det träning. PUSS♥

i just can't sleep tonight

Hej bloggen! Igår bjöds det på en väldigt trevlig tjejmiddag hemma hos Nicole för att fira hennes 18 år! Ikväll bjuds det på myskväll hemma hos Matilda. PUSS

R.I.P

...ja, min dator är så gott som död. Den pallar va igång i fem minuter sen överhettas den och stängs av. Det är ganska sjukt med tanke på att jag damsugade fläkten igår? Tydligen har det bara gjort den värre? Det är sjukt sad och nu måste jag spara pengar till en ny jävla data. Får väl se om man kan fjäska in sig lite hos föräldrarna. Jag kan alltid komma med den dåliga ursäkten "jag behöver en data till alla skolarbeten blablabla". Den funkar ju alltid? Så som ni kanske förstår kommer jag inte kunna blogga mer än från telefonen. Vi får helt enkelt hoppas på att blogg.se gör klart appen, eller på att jag får en ny data? (jag har ångest) Hade iaf en jättetrevlig kväll igår hos niccan! Tack för all den goda maten och tack alla för det fina sällskapet. Ikväll ska jag mysa med min älskling vilket lär bli MYSMYS. Och sen är det ju melodifestivalen ikv. (nu jävlar skickar vi vidare danny, för han har en chans!!) Ha en fin kväll =) hörs när vi hörs!

äääääääfro

Nej nu jääääävlar ska jag träna. Fyfan vad jag ska svettas!!!!!! Ville bara säga det.

(fast här kommer ett ps också)

ps. jag har tagit ut min piercing för GOTT nu, jag pallar inte den jävla saken längre, nu räcker det!! ds.

solsidan

Hej blog. Äntligen är det helg igen. Eller ja, för mig och mina två favvisar såklart. Har blivit så bortskämd med ledigheten vilket är mycket dåligt. När vi börjar gå fredagar i trean kommer jag dö och tycka det är hemskt och förjävligt. Ser inte fram emot det alls =(

Ikväll firar jag att det är helg med nattis, vi ska mysa och kolla disney. Imorgon måste vi råplugga inför matteprovet. Vi fick vår komplettering till slut. YES!! Nu ska jag iaf sluta tänka på matten och kolla vidare på solsidan. Hoppas verkligen det har slutat regna när jag ska hämta lille Ellen på dagis!



KRAM från soffe

mot thörnebjörne <3

Hej bloggen och alla (?) Hoppas allt är fint med er. Jag mår brabrabra. Är dock lite ledsen över att becci ska åka till Thailand imorogn och vara borta i evigheter =( Ska träffa henne och resten av alla mina cheyer snart hemma hos jossan. Ska mysa stenhårt och fira lite smått att det är helg imorgon igen.

Nu är marknadsföringsprovet över. Känns skönt som fan. Va faktiskt lite uppstressad över det provet då jag knappt pluggade något igårkväll. Men allt löser sig, som jag alltid säger. Nu ska jag iaf chilla vidare tills jag ska sätta mig på cyllen och cylla till jossan.


ps. jag trivs skitbra i mitt löshår ds.

KYSS PO ER

bajjamajja

Hej alla våra okända läsare! Idag skiner solen och vi älskar det. Slutade 11 idag och det firade vi med McFlurry innan vi åkte bussen hem. Åkte hem till mig (jossan) och har pluggat på marknadsföringen sedan vi kom hem och nu har vi precis blivit klara. Prov imorgon..

Vi kämpar fortfarande med att bekämpa våra kalorivärden med hjälp av våra älskade iphones!! Det går ju sådär för mig (soffe). Men att bara få käka 1100 kalorier om dagen är snålt när man är en ''skräpmatsälskare'' som jag =( funkar SÅKLART bättre de dagar vi tränar. Men det är skitkul att få veta vad man stoppar i sig iaf. Du som har en iphone borde ladda ner appen, den heter ''ShapeUp''. Lycka till med era värden..
Det var allt för oss.
Kram från Jossan och Soffe
POSS

don't believe everything you think

Som vanligt är det jag som håller i dem flesta uppdateringarna, men det är väl helt OK det med.

Är helt slut efter en (tro det eller ej) hård dag. Gick i skolan från åtta till tolv och när jag kom hem rök jag ihop med mamma vilket ledde till att jag låg bölandes i min säng i någon timme =( Gissa om mina stackars ögon är svullna nu? Men efter många förlåt-kramar stack vi sedan och tränade röven av oss på zumban. Frida är verkligen jätteduktigt som håller i passet trots hennes dålig knä. Creds till dig!!

Nu hade jag tänk åka till min fina pojkvän. Ska bli skönt att somna i hans famn. Det är precis vad jag behöver efter en dag som denna. Hoppas ni får en fin kväll.


för sent för att sitta här

Hej blog. Borde egentligen sova nu, men har fastnat på blocket. Sitter och kollar bilar, mår fan dåligt (önskar att jag va rik).

Har både hunnit övningsköra med pappa och powerwalkaaaat med jossan sen jag skrev sist. Har varit sjukt effektiv idag, känns gött. Övningskörningen gick asbra (om vi skippar den delen då jag körde rätt ut på en åker). Man känner verkligen att man blir bättre och bättre för varje gång =) Nu ska jag försöka sova. Back to basic imorgon, skola från åtta till tolv.


resultatet



Nu har jag fixat löshåret och här har ni resultatet. Jag blev sjukt nöjd och Amanda är världens bästa!! Nu ska jag kolla klart Easy A eftersom jag aldrig gjorde det igår. Senare ska jag förhoppningsvis powerwalka, det är ju asgött väder idag igen.

Hörs mer senare =)

vååååååår!!

Ja, äntligen är våren här och nu hoppas vi på att den jävlar i det ska hålla i sig för jag tror att hela jävla svenska folket är dödligt trötta på den svinkalla kylan (jävlar vad lång den meningen blev).

Det har varit nästan åtta plus idag och jag började dagen med en promenad. Åkte sedan till malmö med min älskling för att förenas med min älskade new york yankees keps som blev stulen förra året av någon procce-elev (det svinet). Nu fick jag köpa en ny men jag gråter inte för det inte. Resten av dagen har jag bara chillat och ikväll ska jag träffa tova en stund vilket lär bli mys.


jag och herr blå

Hoppas ni får en fin kväll =)
ps. imorgon ska jag klippa till mitt löshår hos fina amanda. nu hoppas vi på ett grymt resultat!! ds.

Våren är här, på riktigt (iallafall idag)

Hade tänkt att skriva ett fint inlägg från datorn men eftersom internet inte vill sammarbeta här hemma får det bli från iphonen (förlåt). Idag har jag iallafall välkomnat våren på riktigt. Hade på mig skinnpaj och solglasögon, gick till och från stan, fikade och shoppade tillsammans med mamma, syster, moster, kusin och mormor (halva släkten där ja). Jävligt fin lördag om jag får säga det själv! Avslutar den hemma hos farmor och farfar och käkar farmors äckligt goda mat! PUSS mina fina.

fuckin' perfect

Hej bloggen! Idag är det fredag, eller ja, det känns som fredag eftersom det var sista skoldagen denna vecka. Så himla skönt! Idag började vi dessutom halv 11 och slutade vid halv ett. Efter skolan mötte jag upp Matilda och fikade på Wayne's Coffee. Riktigt mysigt och vi hade en jäkla massa att snacka om.

Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag ut med hundarna tillsammans med syrran. Ikväll firar vi helg med afroooo. PUSS

imorgon är det "fredag"

Hej lille blog. Har precis kommit hem från zumban! Det va lika roligt som vanligt, Jane är verkligen grym. Orkar verkligen inte sätta igång datorn. Ska kolla en film nu och sen susa gott. Imorgon börjar vi inte förrän klockan halv 11. SKÖNT!! Och sen går ju jag på helg. Hörs mer imorgon =)

behind these castle walls

kroatien 09

HEJ! Har egentligen ingenting intressant att dela med mig av, men någonting måste man ju ändå bidra med. Slutade klockan 11 idag och sedan blev det frukost på espresso house, klassikern såklart, scones! Var riktigt mumsigt och det är mysigt med tisdagslyx. Sedan gick vi igenom malmös gator och fia fick köpt löshår och jag tror det blir riktigt snyggt. Annars då? Jo, dagen har gått åt till att sova och har jag inte sovit så har jag gjort allt jag kan för att inte anstränga mig. Snart hoppar jag in i duschen och sen inväntar jag Big Brother.
HA DET GÖTT
Ps. älskar er, mina fina vänner. Glöm inte det!

let's catch them by surprise

jag måste säg att jag är grymt imponerad över att alla ni kommer in hit varje dag och läser. för det är fan knappt fart här inne alls.

(förutom fia då. hon har fart)

(1+1 = ni gillar alltså att läsa om henne)
jag har iallafall lyckats få igång datorn idag. mår som en prins och ska nu ge mig ut på en promenad. är så rastlös. och när jag är tillbaka ska jag fortsätta leta solresor åt mig och min pojkvän. finns så mycket fint att välja mellan. kommer bli svårt när det väl är dags att boka.
ha det fint.

jag hatar att sy

Mina fingrar blöder seriöst. Eller det känns iaf som om dem gör det. Har suttit och sytt i typ 2 jävla timmar. Köpte ett packet löshår idag så har suttit och sytt på dem jävla klämmorna för hand. DÖÖÖÖÖÖDEN. Måste klippa till håret, det ser ju bara förävligt ut nu.


ja jag la huvudet på sne för att det inte ska se så jävla fake ut

Nu måste jag plugga lite om jag ska kunna mysa med min älskling sen. Vi har 15 månader idag. Grattis på oss.
KRAAAM ZEUS

RSS 2.0