I'm not ready to make nice, I'm not ready to back down, I'm still mad as hell

Blev ingen skola idag heller. Har sovit i stort sätt hela dagen, kollat lite på en film och roligare än så blev det inte. Nathalie och Sofia kom och överraskade mig med en chipspåse så vi mös framför idol. Tur var väl det för jag var sååå rastlös och de saknade mig, hihi. Nu är jag extremt glad eftersom jag har två nya filmer på datorn och jag måste se dem NU NU NU! Sparar nog en till imorgon eftersom jag stannar hemma ifrån skolan då också. Pusspusspusspuss



Alla vill ha en iPhone!

img_0717 (MMS)

Lilla Lisa 3,5 cm längre Hjern har idag blivit en medlem i iPhone familjen. Välkommen! Vi har väntat dig!


forgive, sounds good. forget, i'm not sure i could.

Har varit hemma hela dagen och snörvlat, druckit en massa te och legat nerbäddad i soffan. Har skrivit klart hemtentan, kollat på idol och världens mest SJUKA program men ändå undehållande, pratar såklart om kungarna av tylösand. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på en film. Blir ingen skola imorgon heller... Hoppas verkligen att jag mår bättre till helgen! puss och en extra puss till mina älsklingar


AAAAAAAAAAAAAAND THEN I'M DOOOONE

OHYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
ska se idol, käka choklad och drömma litt om min (någongång) blivande tatto

BAAABAAAAY

lady gaga tattoo




Älskar lady gagas tatuering. Ööööööversnygg. Vill hemskt gärna bara va 18 och gadda mig på underarmen NU NU NU NU NU NU!!

AND I'M DOOOOOOOOOOOONE



Är äntligen klar med hemtentan i historia och det känns SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra!!
Nu tänker jag chilla pung, käka lite pirre och ta mig en låååång dusch för att sedan drasta över till towie och kolla idol. Hoppas hon har finfin juice hemma samt lite popcorn för nu är mina slut :(

Dagen har gått jävligt snabbt. Skönt. Imorgon börjar jag 11. Inte helt jävla fel när man egentligen skulle börjat åtta. Måste säga att jag älskar livet just nu. Talk to ya latero!!
POSSPOSSPOSSPOSSPOSS från zeus

Får jag fimpa min cigg i din öl?

Godeftermiddag va. Kom hem från skolan för en stund sedan. Har käkat lite lunch och sitter nu framför föräldrarnas HP för att skriva min hemtenta i historia. Är såååååååååhääääär pepp.... Dagen har gått snabbt. Och när jag tänker efter har vi inte gjort något speciellt ansträngande vilket är skönt ibland. Imorgon börjar vi 11, så jävla sköööööönt ni anar inte. Eller det kanske ni gör. wawawawawawawawhatever.

Förresten så disskuterade jag och Sofia lite om hur min, hennes och Josefines vänskap utvecklats sedan jag (vi) fick min iPhone. Vi har blivit spelberoende, av alla olika sorters spel. Det är så illa att vi kan börja bråka och skrika på varandra över vem som spelat mest/minst, vem som är bäst/sämst. Sofia och jag spelar mest, josefine spelar minst, jag och sofia är bäst och josefine är sämst. Tänker du säga emot Jossan ;-)?



And im out /Nathalie

ALLTID EN ORKAN I HÄLARNA

ALLTID EN ORKAN I HÄLARNA


puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

Idag har jag pluggat, somnat sittandes i soffan med datorn i knät, ätit på ikea, handlat en masssa på ikea, slagit isönder en kruka på ikea. Nu är jag sjukt trött, har ont i huvudet och har lite feber. Blir det skola imorgon? Återstår att se. Nu ska jag se vem som går vidare i idol sen ska jag soooooova!

GODNAAAAAAAAAATT♥

you make me feel like i'm living a teenage dream

HEEEEEJ BLOGGEN!!

Har haft en fin dag faktiskt. Gick i skolan till tio. Chillade lite på hm. Kom studiebidrag komsi komsi snart är du häääääär. Sov lite och fick sedan besök av en snygging och vi har hängt ihop i stort sätt hela dagen. Myyyyyyyzzz. Har även fått skrivit två sidor på min hemtenta i historia. Känner att detta kommer bli låååångt mer än 3 sidor :( Bättre för mycket än för lite.

Har fortfarande inte tagit mig friheten att skaffa fram bilder på min skossor som jag nyss köpt. Är faktiskt supernöjd med boooootsen från hm. Gött o nice. Idag är även en sån dag då jag verkligen åååååååångrar att jag klippte sidecut!! Vill kunna ha mittbena och känna att jag har lika mycket hår på båda sidorna som alla andra. Buhuuu... men men, nu ska jag verkligen låta det växa ut. Gööörls, ni som är sugna DON'T. Det är bara roligt ibland. Aja, ska sluta wajna nu.

Idol är över för ikväll (förutom utröstningen fem över halv 11). Annars ska jag bara chilla och njuta av tanken av att vi börjar 10 imorgon. KATSCHING-CHING-CHIIIIING.

ps. nästa misson i mitt liv är att låta min sidecut växa ut och att fylla 18 och skaffa en awesome tatuering ds.
HEJDÅ

LA LA LA

Heeeej bloggen! Idag slutade vi klockan 10 efter en chill tysk - och engelsklektion. Gick en snabb runda i stan innan vi tog bussen hem. Har chillat i soffan, ätit frukost och kollat på Grey's Anatomy. Som vanligt slutar det med att jag sitter och bölar i slutet av programet... haha. Nu ska jag ta tag i hemtentan i historia. PUSS


we had a good run

Hej! Jag landade hemma för en halvtimme sedan. Har fixat med diskmaskinen och gjort en god frukost. NU ska jag hoppa ner under täcket tillsammans med frukosten och sätta igång OC säsong 4. Gottigott.

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen måste jag plugga, taggad.... näää


bild av sofia

Kram Nathalie


Du är så söt att mina ögon får diabetes Emma

img_0338 (MMS)

GODMORGON! Vilken underbar(? nääää) dag. Jag och Sofia lyckades slippa undan bilköerna imorse vilket var niiiiiice men sen ringde Emma och berättade att danskan var inställd, jaaha. Så ni chillar vi nere vid musiksalarna. Sofia sover i soffan, jag avlar mina pocket frogs och Emma läser glosor. Gött. Slutar 10, gött. Ska kolla på ny jacka, gött!!! Hejdååå på bild är milkshaken Josefine gjorde åt mig igår. Guldvärt. Puss från Nathalie


when i look at you

Godkväll hehe. Tror att både jag, nathalie och josefine har varit ganska döda i helgen och inte precis payat någon attention till bloggen. FELÅÅÅÅT.

Har iaf haft en fin helg faktiskt. Sov över hos nattisen tillsammans med beccis i fredags och det va jeeeeeeeeeeeettemyzigt. Igår va jag hos Pontus med lite folk och det var trevligt det med :) Grymt tråkigt att det var någon av dessa få som snodde från min bacardi. Och nu menar jag inte en shot eller så, utan jag snackar 3-4 groggar. Och det suger ju. Min fine, om folk ska köra den stilen så ska jag börja gömma min sprit när jag krökar. Tradet.

Ikväll har jag och nattisen varit hos josefine och pluggat lite samt kollat ensam mamma söker. Käkade jätteäcklig glass och åt drömmar men mest av allt skulle det suttit fint med en pizza :( Köpte även ett par skor idag. Och jag fick hem mina boooots i fredags. HAPPYFACE!! Visar bilder imorgon.

Nu ska jag nanannanananan. Poss och godnatt och kraaaam från zeus

denna bilden får duga för jag orkar inte leta genom alla mina tusen miljarder bilder hejdå

nothing ever hurt like you

Heeeeeeej, jag lever! Helgen har varit... MYSIG. I fredags var jag hemma hos Anna och hon bjöd mig på mumsig middag och sen sov jag där. Igår var jag hemma hos Matilda, vi lagade mat, åt chips och kollade på film. Idag har jag varit iväg och köpt skor, pluggat och chillat. Nu väntar jag på att Sofia och Nathalie ska komma him till mig. Ikväll ska vi plugga marknadsföring.

Har fått på mig en jävla förkylning, så nu hostar jag och näsan rinner 24/7. Inte kul! Hoppas även på att skolveckan går fort, för jag vill ha helg igen. haha PUSS


med becci och nattis


fredag


Hej. Jag är sjuk tack vare min apa till b...

Hej. Jag är sjuk tack vare min apa till bror så jag ville mest titta in och säg att Sofia och Josefine, jag älskar Er väldigt mycket och hade inte klarat av någonting utan Er i mitt liv. Glöm aldrig det. Godnatt<3


just the way you are

Fyyyyfan! Har sprängande huvudvärk och vill bara gå och sova. Skulle egentligen pluggat matte idag också, men det sket sig. Hade en bra dag i skolan men nu är allt bara skit och jag är sjukt depp. Vet egentligen inte varför. Och på allt detta så funkar inte facebook, jag kommer inte ens in på sidan :(

Tror att jag ska gå och duscha snart och sen sova och hoppas på att jag är på bättre humör imorgon.
PUSS

ps. denna låten är GRYM och den gör mig lite gladare. ds.

wesc

Igår pajjade mina ''gamla'' wesc lurar. Tragiskt. Men idag jag bytade tillbaka mot ett par sprillans nya. Inte helt fel!!







Tack som fan till SL som gav mig ett par helt nya även om garantin nog gick ut för några månader sedan. Tack you made my day.

från zeus

Färgflaska eller medicin?

img_0327 (MMS)

Färgflaska eller medicin?


you were strong and i was not

Idag har jag slutat tidigt, handlat lite i stan, sovit i soffan i några timmar och pluggat lite lite svenska. Nu är jag precis nyduschad och ska soooooova. Börjar 10 imorgon♥

nattinatti

Det ena leder till det andra, det är allt jag vet

Bättre än någonting familjen någonsin gjort.


Det var Jag

Sofias inlägg snuddar vid min insida. Slår mig i ansiktet som en lavett. Sant Gud vad sant. Tänker själv på hur det hänt mig, hänt dig, hänt oss, händer nu.

Idag har dagen varit kort. Men den känns som en evighet. Hård och tuff evighet. Har fan inget att säg. Hoppas på ph till helgen. Comeeeeeeee on ge mig vad jag behöver.

Blablablbalablaalallalala

Är nyfärgad. Skönt. Utväxten hade fyllt ett halvår. Inte ok


baaaabye

när jag blir stor vill jag bli som iron man

Det är ganska sjukt hur hela ens värld kan rasa på en halvtimme. Det är också sjukt att man kan få någon annans värld att rasa på mindre än en sekund. Ibland kanske det tar längre tid för vissa att förstå att hela ens värld har rasat. Det kan också gå att bygga upp en hel värld på mindre än en sekund. Ibland byggs en värld upp så sakta att man inte märker någon skillnad på flera månader, kanske år. Vissa världar går inte att bygga upp. Det beror helt och håller på hur skadad den är. Bara några få ord kan få ens värld att rasa samtidigt som man kan återuppbygga den igen med fler eller färre ord. Ibland kan man tyvärr inte hjälpa att man får någon annas värld att rasa. Ibland måste man rasera någon annans värld för att kunna bygga upp sin egen. Låter väldigt egoistiskt, ellerhur? Men det är så det funkar. Det är hur naturen funkar. Det är hur vi funkar. Visst försöker man förneka men hur mycket man än försöker vrida och vända på det så kommer alltid sanningen ikapp en.

När världen rasar är det lätt att rasa med den, medvetet som omedvetet. Tror att man automatiskt rasar tillsammans med världen. Jag har raserat en värld. Både min och en annans. Ibland är det den enda utvägen. Fast ska det verkligen behöva vara så? Ja, jag tror det. För en tid iallafall. Jag är alltid personen som säger att ''allt löser sig''. Och ja, allt löser sig alltid. På ett eller annat sätt. Det tror jag nu med.

Min värld har brustit. Det tog mig en hel natt och lite till att inse. Lika mycket som min har brustit har din också det. Och jag är hemskt ledsen. Men i din värld kommer jag alltid finnas. Lika mycket som du kommer finnas i min. Vare sig du vill det eller ej. Från och med nu får vi se var världen leder oss. Har vi båda tur leder våra världar till varandras. Än en gång, allt löser sig.

från en väldigt djup zeus

inte

Har haft en förjävlig dag. Det är allt. Är enormt hes och inte på topp what so ever. Hörs

min 17-års fest!


Becci och Emma

Emma, Nathalie och Sofia

Alla tjejer

En söt liten Lisa

Sofia var taggad

Puss på min lilla Labbe

Madde dansar lite, här innan alla andra tjejer gör henne sällskap

Danne, Becci och Julia

Joakim och Carl

Victor och Danne, hahahahaha

En glad Emma

och Jens var galen

TACK ÄNNU EN GÅNG TILL ALLA SOM GJORDE KVÄLLEN GRYM! /JOSSAN

hade det fruktansvärt grymt igår


och såhär ser det ut idag. +lilljossan

/Natte

tacktacktacktacktacktack

Hade en fruktansvärt bra kväll igår!!! Tack till alla som var här. Och tack för alla fina presenter. Kommer bjuda på lite bilder senare. Idag har jag städat och chillat med Anna, Emma, Nathalie, Sofia och Becci. Har käkat tacos och druckit några liter läsk. Just nu chillar vi i soffan och tittar på the city.

Känns ganska overkligt att vi ska upp till skolan imorgon... PUSS


taaaaaagga

Nu ska det käkas med tjejerna sen jääääävlar ska det krökas. Ha en onykter kväll. Nu jävlar ska vi fira josefine!!!

poss från natta och lille soffi

jag är så jävla dum

jag är så jävla dum som går och hoppas på att det ska bli bättre igen

for good

Godmorgon lille bloggen. Vaknade vid halv 11 och jag är GRYMT taggad inför josses födelsedagsfirande ikväll. Ska först bli jättemysigt att vi blir 20 tjejer som käkar och sen jävlar blir det fezt med de andra!!

Sitter och funderar på att hoppa in i duschen. Orkar inte riktigt inu. Ska bege mig till Nathalie vid 3 och sedan vidare till Josefine för att hjälpa till med förberedelserna. Lyssnar just nu lite på låten som jag ska sjunga på nästa sånglektion. Hittade en awesome cover på youtube:


Nu ska jag chilla vidare, talk to ya lateroooooo

kraaam zeus

RUN-DMC



Är med Becci. Det är nice. Älskar.

GRATTIS SOFIE

Godmiddag bloggen! Det har varit en jävligt kort dag i skolan idag. SCHÖÖÖÖNT. Efter skolan har jag och nathalie var hemskt hemlighetsfulla med josses födelsedagspresent ;) Den kommer kicka aaaaaaaaaaaass. Och vad som mer kommer kicka ass kommer vara imorgon kväll. Ska skåla för många gånger för josse med förjävla fint sällskap.

Nu har precis gjort mig i ordning i väntan på att drasta till Sofie som fyller 18 idag!! Grattis grattis grattis grattis. Där bjuds på mat och annat fint.


kör på filippas långklänning ikväll, cuz i'm i gypsy. NICE

Ha en riktigt fin kväll för det ska jag. Kraaaaam från zeus


GÄSTBLOGG



Hejsan! Jag ville bara presentera mig. Jag heter Laban och är världens finaste, konstigaste och galnaste hund! Har en "bror" som är motsatsen av mig - trött, dryg och ännu finare. Ville också bara säga att Josefine är världens bästa människa. Att Nathalie är den människan som älskar att gå ut med mig och att Sofia är den människan som leker bäst med mig. När dom kommer på besök får jag också alltid massvis med godis! (Jag gillar alla jag får godis av) Ha det bra.
/LABAN

vågorna de kraschar över dig och mig

Hej bloggen! Skriver mest för att visa att jag lever och för att det har varit lite uppdatering här idag. Själv har jag egentligen inte allt för mycket att dela med mig av. Men imorgon är det fredag vilket innebär att vi slutar klockan 9 och sen är det helg. Ska bli så jääääkla härligt! Och riktigt kul dessutom.

Snart hoppar jag i säng och överlåter bloggningen till de andra två. Puss från juicy

All though there is pain in my chest I still wish you the best



När det blåser kall storm utomhus längtar jag extra mycket tillbaka till Tunisien. Men det är väl ganska självklart. Vem längtar INTE till värmen nu när det börjar dra ihop sig för ordentlig höst?

Igår var jag tillbaka i skolan fit for fight. Gjorde ett liiiiiitet prov och chillade mest från 10 till 14. Göttigt. Spenderade resten av dagen framför Greys Anatomy säsong ett, Tyra Banks show, Top Model och Idol. Skööööönt. Idag var det däremot 8 som gällde. Kämpigt att gå upp halv sju men det funkar funkar jaja. Slutade tidigare vilket var jävligt trevligt. Är trött som ett djur så jag tänker fortsätta titta på Greys säsong ett för det är möööjsigt.

Imorgon slutar vi nio och då ska jag och Sofia göra färdigt Josefines födelsedagspresent. Lördag blir kick ass.

Syns. Nathalie

''i'm like fuck you and fuck her too''

WAAAAAAAAAAAAAAAAADUP. Hade en öööverfin morgon med extra sovmorgon. Började klockan tio. Steg upp och satte igång oskar linnanrosen på högsta volym. Mycket bra start på dagen och det fina humöret har hållt i sig ända tills det är sängdags. Det kanske till och med håller i sig tills imorgon? Hoppas det i varje fall. Imorgon går vi ju endast til 12!!! WOHOOOOOO.

Idag had jag tre korta lektioner och en håltimme. Slutade två och det var inte lika jobbigt som det brukar vara. Har baaaaaaaaaaaara chillat sedan jag kom hem. Borde egentligen plugga lite men jag orkar inte. Har kollat lite idol med tova ikväll vilket var möööjzet med lite pöpcorn och sånt. Imorgon ringer klockan sex vilket suger kuk men jag får väl helt enkelt bita i den.

Innan jag somnar vill jag bara säga att jag älskar Nathalie och Josefine oerhört mycket. Tack tack TACK för ni alltid finns där för mig och tack för att jag får ta del av er och era personligheter. Ni är bäst och jag skulle absolut inte kunna be om bättre!! Är så jävla glad att jag valde just cyber och hamnade med er. Inte enda sekund har jag tråkigt mer er. Fyfan vad jag älskar er. FYFAN. Och mina andra fina vänner i de kretsarna jag älskar även er, oerhört mycket!!
Over and out

zeus

FY FAN VAD SKÖNT

Hejsvej fina bloggen och alla fina!
Idag har jag hunnit med en hel del, det är bra att sluta klockan 10 faktiskt. Som ni redan vet var jag och Sofia en runda i stan när vi hade slutat. Drack smoothie på redfellas, gick i ösregn och hittade lite fint. Sen skildes vi åt och jag åkte hem, chillade lite och så. Sen satt jag mig på den gröna lilla bussen och åkte ner till stan (ja, jag vägrade cykla i detta vädert). Mötte upp anna vid två. Stack till frisören och satt där i 3 timmar. Nu är ALLT det slitna borta, sjukt härligt och jag är blondare. Känns just nu sjukt ovant, men antar att jag snart vänjer mig.

Imorgon börjar vi 10 vilket är ashärligt. Och inte nog med det, det är även onsdag vilket innebär att det är veckans vändpunkt, haha. Nedräkningen till helg kan börja då. Nu måste jag läsa lite historia och kolla igenom marknadsföringen eftersom jag har skjutit upp det hela dagen. PUSS puss puss puss från jossan


en helt vanlig tisdag

Hej bloggeeeeeHn. Är på ganska dåligt humör just nu :( Kanske för att jag har varit vaken sedan sex och inte fått ta någon powernap. Det suger lite att jag måste gå upp PRICK sex för att kunna käka och sen ta min medicin. Förut sket jag ju fullständigt i att käka. Har iaf gått i skolan i två ynka timmar idag. Blev jäääääääääääättearg för att jag fick IG på föregatsekonomin. Hade jag inte gjort det lilla lilla lilla felet hade jag fått MVG. Lite konstig bedömning, borde väl iaf fått ett G. Men det sköna är att jag får chans att rätta till mitt fel på torsdag och sätta ett MVG då ;) JAdå!!

Efter skolan stack jag och lille Josefine till stan för att hitta något till henne som hon kan klä sig i på lördag. Och jo visst gjorde vi det på bikbok för endast 99 kronor. KAP!! Även jag gjorde ett kap. Vi fikade även lite på redfellas. MYYYYYYYZZZZ!!
Mitt lilla kap va 3 par öronhängen från bikbok för ENDAST 79 kronor. Billigt och bra!!

Efter vi hade varit i stan fick jag stå och frysa i väntan på den sena bussen som tog mig till klågerup. Det var blött och förjävligt. Sen fick jag även stå och frysa utanför pontus för att han låg och sov när jag kom och han inte svarade på mina samtal :( Åt jäääääääääättemånga och jäääääättegoda nutellamackor hos honom och vi åkte sedan hem till mig och jag fick prova på att köra lite hehe. Det va lika kul som sist och jag börjar hajja det hela med kopplingen nu. Inte för att skryta men jag kan ju faktiskt växla och hela den delen ;) hahaha. Har även fått en ny kååååmpis idag;

fin vaaaa, hehe. snelaste hesten

Nu ska jag käka något och dricka den frukstansvärda medicinen och sova gott enda tills klockan åtta imorgon för vi har sovmorgon. Halleda vad skönt
kramizar från zeus (k)

Likgiltlig och trött

Jag har förlorat kontrollen. Kan det bero på att jag har varit hemma sedan i lördags? Tror det. De senaste 2 timmarna har jag bölat till de två sista avsnitten i Greys Anatomy säsong 6. Jag menar inte att jag fällt några tårar. Utan jag har BÖLAT. Skrikbölat. Panikbölat. Fattar ni, BÖÖÖÖLAT. Herregud det är verkligen den bästa serien som finns.

Nu tankar jag ner The Notebook. Klart om 8 minuter. Ska fixa lite käk innan jag startar den. Lär inte flytta på fläsket en meter mer idag. Imorgon SKA jag till skolan. Klarar inte av att sitta instängd nå mer och jävlar jag behöver duscha mitt hår....



Jag är så trött nu.

Lite sällskap

Hej allihop. Jag har, som ni kanske förstår, legat nerbäddad hela dagen. Några filmer har rullat förbi på tvn och till det har jag sörplat te som en dåre. Allt för att bli frisk. Närmre kvällen kom min morfar på besök med en CD-skiva full av bilder på mig som liten. Tänkte visa er några bilder. Dem är väldans mysiga tycker jag.






Kolla vad snygg min gudfar vaaart här då ;-)







Tur vi förändrats kanske... allihopa (mamma;-)

Nu tjillar jag Lite Sällskap med fille och freddeeee hehe
Kram

Bild på Soffe när hon färgade håret hehe

img_0322 (MMS)

Hej. Jag saknar er i skolan. Hejdå från Nathalie


monday night

GOOOOKVÄLL!
Måndag idag och skolan var dryyyyyyg. Hade föreläsning sista lektionen och det var riktigt svårt att hålla ögonen öppna. Har chillat idag. Varit ute med hunden på en bamserunda, pluggat och nu tittar jag på "Ryktet går" på tv och det är det jag kommer göra resten av kvällen också.

Ringde även frisören idag i hopp om att få en tid innan helgen och fick fantami en tid imorgon. Då ryker utväxten och topparna och blir även ljusare i håret, förmodligen. Om det blir som jag har tänkt mig.

Nu ska jag kolla på tvvvvv!!! PUSS

genom eld

Hej fina bloggen! Hur är det med dig idag? Med mig är fan allt bra med tanker på att jag för en vecka sedan hade dödligt ont i magen. Över tåppen till och med!!

Imorse när jag steg upp regnade det. ''Fyfan vad tradet'' tänkte jag men sen helt plötsligt slutade det. ''Fyfan vad gött'' tänkte jag då. Sen när jag öppnar dörren och ska ta min cykel så börjar det SÅKLART att regna. Så jag fick springa till den lille stadsbussen som jag precis hann till. Ibland har man tur i oturen. Och inte nog med att det har regnar, det har varit en låååång skoldag. Det sög kuk men nu är jag OK igen efter en liten, och då menar jag liten, powernap. Har precis käkat lite falukorv och potatismos och nu surfar jag lite smått efter ett par öronhängen. Imorgon slutar vi tio och fyfaaaan vad skönt. Då ska jag och jossan till stan. Lille nattis ligger hemma och är sjuk :( krya på dig och missa inte helgen TACK...

Nu ska jag duscha och bara soooofta. See you when i see you possposs

ps. har lyssnat lite på Oskar Linnros idag. inte så dålig trots allt. vi ger det en chans tåmmen åpp .ds
från zeus

Blasblqablqbahgvdkwkwbd

Nu är allt bra eländigt. Inte nog med att mitt huvud håller på att sprängas, jag inte kan andas eller att tinitusen ljuder i öronen.... Neeehe jag ska behöva lyssna på när pappa snarkar också. Herreeeejesusmariaaa vad jag hatar att vara sjuk :-( Hoppas-att-jag-lyckas-somna-snart-KRAM från Nathalie

just say everything is alright

Satt i förarsätet och verkligen körde för första gången i mitt liv idag, dock bara i 20 km/h men det är alltid något för att vara första gången, ellerhur? När jag släppte kopplingen och tryckte ner gasen och bilen rörde sig framåt började jag skratta som fan. Det var SJUKT kul och kändes så jäkla overkligt, hahaha.

Eftermiddagen, som ni vet, spenderade jag med Nathalie och Sofia. Det blev mysmysmys. Sofia blev också fin i håret. Nu har jag pluggat lite och tittat på film med mamma. Ska hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen.
GODNATT!

always attract


lelove

Det som tynger dig ska du säkert komma över

HEJ allihopa. Jag har snorfökyld, bokstavligt talat. Näsan rinner och rinner och rinner, vägrar ge sig. Huvudet bultar som aldrig förr och jag känner mig i princip som en levande bakterie. Känns inte så jävla skoj med tanke på nästa helgs bravader. Men av egen erfarenhet så lär förkylningen ha farit sin kos tills dess och om mot förmodan inte så lär jag köra på som vanligt ändåååå heheh ;-)



Vaknade vid halv tolv idag. Gjorde iordning en super frukost (som inte smakade ett skit pga förkylingen, kyyyl....) och kollade på I love you Philip Morris. Sofia hade tjatat som en galning på mig att jag borde se den och nu tänker jag göra det samma på er. SE DEN. Den var grym grymmare grymmast. Fiiin film. När det var slut kände jag att det var dags att ta tag i plugget. Funkade fan inte så jag ringde samman mina älsklingar, Josefine och Sofia. Drog hem till Josefine med tanken på att plugga. Tyvärr eller gladeligen så förblev det en tanke. Vi mööös, käkade gott, såg film och färgade Soffes hår istället. Mer vår melodi på det viset. När klockan närmade sig fem traskade jag hemåt med Oskar älskling Linnros i öronen. Käkade en god middag och nu sitter jag här. Ni vet ju hur mitt tillstånd är så jag ska inte klaga mera...

Glädjs iallafall åt att jag skickat efter lite bilder på framkallning. Mysigt med foton i album tycker jag. Och som mamma sa "vad vill du minnas om 25 år när din dator kraschat?" Bra tanke mamsen...

Nu ska jag käka mina piller och hoppa i säng. Tvivlar på om kroppen orkar med 8-14 imorgon. Fåååår se...


Kram Nattis

give it to me right

Godkvälliz!! Är jätteuttråkad, finns verkligen ingenting att göra. Tänker fan lägga mig snart alltså. Tittar lite på serien hjälp och fan vad längesedan det var man såg det. Fortfarande lika skoj.

Idag har jag myyyyyst med jossan och nattis. Det var dock menat att vi skulle plugga men det slutade med att vi kollade film, käkade cheesecake och färgade mitt hår. Håret blev lite av en besvikelse kanske, men det var för att jag inte lät färgen sitta i så länge då jag trodde att det skulle bli fult så det är knappt något resultat så kanske ska ge det ett försök till. Jag få se :)

Imorgon börjar vi åtta och jag hade inte tänkt va ÖVERTRÖTT då så om en stund tänker jag knyta mig. Ha deeet förjävligt.

Från Zeus

start the show


Hade en jättemysig födelsedag igår med släkt och familj! Längtar dock väldigt mycket till nästa helg nu, hihihihihi....
Anna sov här inatt och vi har vaknat, tagit på oss och ätit frukost. Snart sticker jag och pappa till övre för att lämna av Carro som åker hem till växjö igen. Sen ska jag övningsköra för första gången, kommer gå som en dans! När jag kommer hem igen måste jag pluuuuugga.

Tänkte mest bara skriva för att visa att jag lever. PUSS från jossan

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Hej på er. Jag mår skit. Har inte varit såhär sjuk på länge. Är snuvig och har magont som förut. Aj aj aj... Har spenderat dagen tillsammans med familjen. Hälsade på mormor i Limhamn och hyrde filmer. Det var i princip vad min ork räckte till... Illa en lördagskväll, men vad ska man göra åt det? Just nu lyssnar jag på Oskar Linnros som gör det hela liiiiiiite enklare. Kollade nyss på the bountyhunter. Ingen höjdare, till min besvikelse. Ska hoppa i säng i hopp om att det finns något schysst på tvn att somna till. Imorgon är det plugg som gäller. Hoppas Jossan har haft en bra dag<3 Godnattkram från Nathalie

GRATTIS FINASTE JOSSE

Grattis älskade älskling på din dag. Hoppas att den kommer bli grymm för det förtjänar du mer än någon annan. Nästa helg, om exakt en helg, då jävlar ska vi fira... så in i helvete!!!! älskar dig <3


Har varit uppe sedan klockan sju och DET är sick. Pontus väckte mig när han skulle dra och jobba och har helt enkelt inte kunnat somna om. Men samtidigt som det känns ganska tungt att ha gått upp så tidigt så har dagen iaf inte gått till spillo. Har redan hunnit städa, plugga och varit i stan. Inte illa. Har handlat ny ögonbrynspenna och en hårfärg som emma ska få kladda in i mitt hår på torsdag. Det blir ädelmahogny eftersom jag är gaaanska trött på det jävla mörka. Hoppas på att det blir jättebra :)

Min mage är helt klart på bättringsvägen och jag är så jävla glad för det. Har precis slängt i mig två skålar yoggi och längtar tills klockan fyra då jag ska trycka i mig mormors lasagne. OH YES.


love zeus





GRATTIS ÄLSKADE, GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Idag är ingen vanlig dag. Idag är en dag olik alla andra dagar. Jag antar att ni tänker på tvillingtornen som föll för nio år sedan. Eller kanske ni tänker på att Anna Lind mördades på detta datum? Men jag HOPPAS att ni mest tänker på att Anna Josefine Thörn fyller år idag. För det gör iallafall jag.

Grattis älskade Josefine. Du har fantamii väntat länge på denna dag och nu är den äntligen här. Jag hoppas med hela mitt hjärta att du får en underbar dag för det förtjänar du!!! Du är en fantastiskt fin människa och en fruktansvärt underbar vän. Jag är så jääääääääkla glad över att veta att du finns vid min sida när jag än behöver dig. Och jag hoppas du vet att jag finns här för dig när du än behöver mig.

Du är bäst älskling! Om en vecka får du din födelsedagspresent av mig och Sofia. Du kommer inte bli besviken <3
(hon får sin present då eftersom hon sjäääälv bett om det)














Du är världens finaste!!!! Jag älskar dig. Pooossss

/Nathalie

SAKNADE TE HAVS

UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!

17 17 17 17 17

Hej bloggen! Vet ni vad? JAG FYLLER FAN ÅR IDAG!!!!

Var ute och åt med familjen på Elysée och det var skiiiiitgott. Kom hem och blev uppvaktad av världens finaste vänner med tårta, ballonger och sång. Nu är jag så dööööödligt mätt och kommer nog vara mätt minst en vecka till. Puh... Anna är här nu och när hon har åkt hem ska jag sova. Då går tiden fortare och jag längtar efter alla härliga presenter imorgon haha ;) Är som ett litet barn på julafton!
PUSS OCH GODNATT


just nu...

...hos annabanan. Har precis käkat och busat.
finaste anna
kraaaam från zeuselibusan

taco taco yeah yeah

HAR VARIT I SKOLAN IDAG!!! JAdå. Nu när min magont sakta men säkert lägger sig har halsen börjat krångla :(((( Men det stoppar mig inte från att dra till Annisen ikv och myza med taco och sedan dra vidare till jossan possposs älskar mina tjejer <3<3<3<3<3<3<3 Josse imorgon fyller du år, grattis i förskott älskar dig även om du fyller år på världens sämsta dag <3

Är lite kärrleksfull just nu samtidigt som jag sitter och tänker att jag vill klippa till min sidecut. Ska TVINGA anna göra det idag, eller becci. Litar inte på josse eller nathalie tyvärr :(

kyss från zeus

Trött chey

img_0318 (MMS)

Trött chey


stay with me baby

Jag leeeever! och likaså mina fingrar. Fast det såg lite illa ut för en av dem idag när det blev lite blått, haha. Det har blåst som faaaaaaaan idag men det har varit en bra dag ändå. Slutade skolan klockan 2 och fick med mig ett mvg hem. Tog ut hundarna på en runda med nathalie innan vi cyklade ner till stan i vinden. Nathalie klippte håret och sen var jag hemma en timme senare. Kollade på idol ikväll, känns faktiskt nästan som ett måste! Snart ska jag duscha och imorgon blir det en timmes matte i skolan. Peace out!


/JOSEFINE

Döööör så nervös jag är

img_0311 (MMS)

Jag och Jossan experimenterade med hennes fingrar idag. Skit kul tyckte vi men det tyckte inte Emma... Poss och Kram


fyfan vad äckligt dåligt

Inte för att jag förväntade mig något bättre när jag hörde att det spelade in en musikvideo men de har verkligen lyckats med att inte lyckas. Så jävla dålig, kanske för att jag hatar låten ''la isla bonita'' men näää fy alltså. Paow sjunger på äkta stockholms-engelska också vilket gör det ännu mer irriterande samt tjejerna i bakgrunden. Pinsamt. Nä, detta va en totalt failad video. Eller vad säger Nathalie och Josefine?
från zeus

medicinen

Har precis svalt ner medicinen. En vit tjock sörja med en fruktansvärd smak. FIFAN. Nu hoppas jag på ett fint resultat. Talk to ya latero

almost

HEJ HEJ HEJ bloggen! Har sovit dåligt som en gris inatt vilket förhoppningsvis var den sista sömnlösa natten för mig. För nu har jag fått ny medicin!!

Vaknade klockan fem imorse och hade så sjukt ont i magen och jag gjorde det bästa av situationen... gick ner med täcket i soffan, kollade lite på hannah montana ;) och sov sedan till klockan sju och det var så jääääävla skönt. Klockan åtta ringde mamma till doktorn och jag fick en tid elva och när jag kom dit fick jag förklara hur jag kände och dom tog några prover och skrev ut en ny medicin till mig. Denna ska förhoppningsvis hjälpa då den ska lägga sig som en hinna runt kanterna i magsäcken. Alltså, som ett plåster på såret :)

Även om jag inte har börjat med den nya medicinen inu så känner jag redan att jag inte har haft fullt så ont idag som de andra dagarna. Saknar skolan som fan och jag pallar inte vara hemma längre. Men idag fick jag iaf lite sällskap av panty som kom och överraskade mig med ett jättestort smile!! Han har nämligen tagit av sig tandställningen. Jättefint.

Imorgon SKAAAAAA jag till skolan för jag tänker inte missa min sånglektion och jag saaaaaknar alla. Hehe. Nu ska jag fortsätta kolla på wrong turn 3 i brist på annat.

kraaaaaaaaam från zeus

Silmiligerlif

img_0312 (MMS)

GODMORGON! Vi chillar håltimme i estet(städ)soffan. Snaaaaart är det engelska och därefter lunch på vår älskade restaurang, Dagens Goda!!!! Hohoho saknar dig Soffe. Puss från Natte och Josse


tröööööööööööööööött

Skola, plugga, chilla, äta, träna, plugga, sova!
Orkar inte blogga idag :( Har ingenting intressant att skriva och har dessutom ingen lust heller.
FÖRLÅT FINA BLOGGEN!

Jag håller en tumme för dig. Och för mig

img_0305 (MMS)

Jag håller en tumme för dig. Och för mig


onsdag...

...och jag är fortfarande hemma. Jag har haft en föjävlig natt och det känns inte alls som att tabletterna hjälper. Kändes kanske som det igår. Tur jag har en fin mamma som fixar nya.

Det är så jävla traaadet att bara gå hemma. Vet inte alls vad jag ska göra för det finns inget att göra. Inte för att jag orkar göra något men jag orkar inte heller bara ligga och göra inget. Haha, probleeeeeeeeeeeem. Ska nu återgå till att göra inget.

adios
/ZEUS

på bättringsvägarna

Gutenkvällen! Hehe. Mår myyyyyycket bättre än vad jag gjorde innan. Iaf just nu. Åkte med mamma till akuten för att kolla upp varför jag har haft så jevla ont i magen de senaste dagarna. När jag fick förklara för den fina tanten vad jag kände visste hon direkt vad det var. Jag har fått en stressmage. Tur i oturen där. Det kunde lika bra ha varit min lilla blindtarm som var trasig. Så jag tackade hjärtligt och drog och fixade tabletter på apoteket. Känner mig redan lite bättre efter att ha stoppat i mig en pilla :)

Själv tycker jag inte alls att jag har stressat den senaste tiden. Men det är såklat omedvetet. Mamma sa redan i söndags när det började göra ont att jag kanske har en stressmage. Då blev jag sur och skrek en massa och tyckte synd om mig själv för att det inte kändes som någon annan gjorde det. Men om jag verkligen tänker efter så ja, det är fullt möjligt. Det har varit fest hit och dit, pojkvän här och där och kompisar och skola och blablabla. Det är nog ganska lätt hänt. Tråkigt men nu hoppas jag på att det inte ska göra ont mer. Inte så ont som jag hade idag iaf för det har varit olidligt. Så ska fortsätta ta tabletterna och helt enkelt försöka varva ner lite mer.

Även om mamma tycker att jag ska vara hemma och vila imorgon så vägrar jag. Jag SKA till skolan. Det värsta som finns är den där lilla extra dagen man måste va hemma från skolan när man egentligen mår helt okej. Det är fan det tradigaste som finns. Nepp, ska lägga mig lite tidigare idag och sova jätteskönt och vakna med fint humör imorgon. Allt löser sig alltid.

hej emma, hittade en fyllebild på oss
kraaaaaaaam zeus

sneeeeeeeeee

Stannade hemma från skolan idag. Tänker inte sitta här och låta min mage ta över. Drar till akuten sen, det ända som kan göras. Kul </3

mår nadda OK

Godkväll. Snart dags för sängen ellår? Har inte mått alls bra idag. Har haft jätteont i magen men klarade mig med nöd och näppe genom skoldagen. Från åtta till två. Ibland ville mina ben ge vika och låta kroppen falla men nepp jag överlevde tills jag kom hem då jag trillade i säng. Vet inte varför jag har så ont, har försökt med allt! :( Hoppas det går över till imorgon iaf. Taggar inför en kort dag från åtta till tio. Hallelujah!

Har börjat kolla lite på the blind side och den är än så länge jättebra :) Ska fortsätta så snart jag orkat ta mig upp till sängen igen. Hehe, alice är äkta snake och biter mig så fort hon får chansen. FYYYY PÅ DAJ.

kraaaam från zeus
och kom ihåg; the dark side is the only side

million pieces


Måndagar i skolan, inte min favoritdag om man säger så. Sista lektionen var riktigt plågsam, fråga Nathalie som satt och somnade typ varje sekund. Kom iallafall hem vid tre, kollade på någon film och somnade. Var sedan ute en runda med hunden på en timme och det var riktigt mysigt faktiskt. Nu är jag trött och ska nog försöka somna tidigt ikväll. Har ont i halsen och det MÅSTE försvinna! PUSS

/JOSSAN


GRYM CHEY



Ska ha det så jävla mysigt med henne på bussen imorgon. Gött

Morgan<3

Nu börjar äntligen Ullared igen. Miiiiin favoritsysselsättning!!! Från Nattiiis

sarah jessica parker




världens vackraste tyyyyyp
zeus

Vi har en häst på cyber idag. Gissa vem!

img_0307 (MMS)

Vi har en häst på cyber idag. Gissa vem!


precis som tusen gånger förr

Det är nog dags för mig att sova nu. Klockan ringer om cirka 6 timmar.
GODNATT

tie my hands

Nä nu ska jag fan lägga mig. Kände mig jättetvungen att säga det, so i did hehehehehe.

kram från zeeeeeeeeeeeeus

cause love isn't here

Hej sötnosar. Det har varit en mycket fin helg och jag är lite ledsen över att den är slut faktiskt. Hade en grym kväll i fredags hemma hos Emma, TACK! Igår var Nattis, Emma och Becci här hemma och gjorde mig sällskap eftersom mina päron var i växjö. Käkade taco, en jävla massa chips och godis. Tittade på gamla videofilmer och hade det riktigt mysigt. Idag intog vi samma positioner i soffan och tittade på ännu mer film och gjorde ingenting, precis som det ska vara på en söndag! Nu vill jag bara sova och vakna upp nästa helg... Det hade varit fint det. Fast en vecka i skolan med mina vänner skadar nog heller inte! Poooooss

/JOSEFINE

Jag signar ut, slut.



Helgen har varit grym. Jag är dock kluven, förvirrad, illa till mods, förtvivlad, hjärtkrossad men viktigast av allt glad.

söndag

Hej bloggen! Idag är jag öööövertrött så planerar bara att stanna inne framför tha tv. Josefine och Nathalie har varit jääävligt slöa och totalt skitit i bloggen igår. Så Josse och Nathaie, kolla hur läsarna har stigit ;) hehe. Tänkte bjuda på lite bilder från macis 18års fest sen återkommer jag ikväll :)


jag och tova i väntan på bussen

glad cheeeey

filippa sofie och ben

tova och seb

fina amanda

fest med hest

en suddig på mig och charlotta-gammi

Hade jättetrevligt igår!! Tack Marcus och alla andra.
/ZEUS

otroligt

Bevittnade en sjukt hemskt sak i stan idag tillsammans med Filippa och Tova... Vi satt i Filippas bil, hon och jag i framsätet och Tova där bak. När vi sedan hade kört in i stan vid solariet vid gymnasiet så ser vi att där ligger något och sprattlar mitt på vägen och när vi kommer närmare ser vi att det är en lite kattunge!!

Någon har alltså kört på denna katten över huvudet och den ligger där och kämpar för livet och INGEN gör någonting. Personen som körde på katten har inte ens tagit tag i det och gjort någonting utan antagligen bara kört vidare. Tovas första reaktion var att hoppa ur bilen men när vi ser hur illa skadad den är i huvudet vågar vi inte röra i den jy. Stackars lilla kisen. Tänk om det hade varit min kise, eller din? Fy. Den bilden kommer sitta kvar ett tag på min näthinna. När vi körde tillbaka samma väg var det någon som hade kastat den in till vägkansten. R.I.P

/ZEUS

igår hos Emma


jag carl victor och tova

snygge-emma hannes och lina

carl och victor

ida och annabanana

jag och banana kör lite hoedown throwdown

jag och min son

jag och min vän petter

Jag hade jättetrevligt igår så tusen tack till Emma!! Ikväll ska jag på 18-fest hos Marcus i klågerup vilket förhoppningsvis blir awesome. Ja, det blir det. Hehe. Måste rusa till stan nu. Filippa? Hämtar du? POSS
/ZEUS

party and party and party and pa and pa and party

Rubiken säger allt!! JAG ÄR TAGGAD. Ses hos Emma ikväll babes.
Ska snart bege mig till tova och sedan vidare till ssssss-town där vi ska feeeeezta och fezta och fezta och... nä nu ska jag dra HEJDÅÅÅÅÅÅ
/ZEUS

let's party!!!


jag och emma förra månaden

Woho äntligen fredag! Så jäkla härligt att slippa skolan några dagar framöver nu. Idag har jag varit i stan, tittat på en nervös anna som klippte sidecut, snackat med ida medans vi väntade på henne hos frisören, cyklat hem, duschat, chillat. Nu väntar jag på att pappas mumsiga hemmagjorda pizza ska bli klar, sen ska jag föna håret, sminka mig, ta på mig lite kläder. Sen kör mamma mig till skegrie, blir förhoppningsvis ett litet stopp hos anna om jag hinner och sedan beger vi oss hem till emma för att ha en awesome kväll och natt! Fest, fest, fest står på schemat! 

Nu har ni fått en ganska detaljerad beskrivning på vad jag har gjort hela eftermiddagen och också vad som ska hända ikväll - taggar som fan!!! Kommer blir skitkul. Nu måste jag sluta.
PUUUUUUUUUUUUUSS

/JOSSAN

call that bitch bojangles

Hej fina bloggen!! (Ja för du är faktistk jävligt fin). Men personligen tycker jag inte att det skulle skada med lite färg här o där. Ellåååår? Kanske det kanske inte. We'll see.

Har precis bölat till I love you Phillip Morris. Den va så jävla fin. Har sex and the city 2 på lager. WIIIIIIIIIHIIIOIIOI men den sparar jag till ett tillfälle då jag är riktigt desperat. Hehe. Annars då? Läget livet? Jo, stör mig på attention whores, chillar pung i skolan, krök nalkas i helgen ja hela helgen, jag har inget att plugga eller har jag det? mhm, älskar mina vänner samt pojkvän, och imorgon blir det kyl X 2351435841354135. Ja något sånt just nu.

Har klarat mig igenom en skolvecka till. Bara några stycken kvar tills nästa sommarlov. Nedräkningen har börjat mina små djur.

ZEUS

you never were and you never will be mine

Jossan är trött, trött, trött, jättetrött idag! Har inte så mycket att skriva, så skiter på det idag.
Imorgon blir en bra dag med en kickass kväll! PUSS

Let's pretend.

HEEEEEEEEEEEJ! Waaadup? Med mig är det soft. Är jävligt trött och känner hur förkylningen kryper sig på. Hääänger jag läpp för det? Näääääääää för imorgon ska min älskade Emmapemma ha en liten sammankomst hos sig (haha neeeemo sammankomst ;-)... Det kommer bliiii freaaaking awwwesome och jag är grymt taggad. Fin fint.

Skolan har varit bra idag. Vi har kämpat oss igenom danska, historia (mmmm tobias), engelska och företagsekonomi med prov. Giiiiiiiiiick väl inte sååå bra om jag ska se på det utifrån mina magkänsla men det återstå att se vad som står på pappert när jag får tillbaka det av Heeeeeeeeeenri gullegrisen.

Just nu kollar jag på Biggest Looser (fiiiiiiiiiiiiiiiint pogram) och lär inte ändra min position förrän jag går upp imorgon halv sju. Såååå thats whats going on. Ha en fin kväll. Kram Nathalie :-)


Chillar med Sofia och Alicekatten! Snart k...

img_0291 (MMS)

Chillar med Sofia och Alicekatten! Snart kommer jossan. Kräm


If you never knew truth then you never knew love.

Tack vare Andreas Wijks fantastiska utseende och röst samt Martin och Oskars besök är jag på fötter igen. Känns bra att vara glad igen innan jag somnar. Ville även pussa på Emma Persson innan jag säger godnatt. Godnattkram Nathalie

we were amazing together, and I think we can be amazing together again.

Hej alla fina!
Idag har det varit en mysig dag. Började klockan 10 och chillade mig igenom hela morgonen här hemma, jag älskar att börja klockan TIO!!! Skoldagen gick fort och när jag kom hem la jag mig i soffan och grät lite till One Tree Hill, fan vad bra det är! Har försökt plugga lite, dock utan resultat. Första provet i företagsekonomi imorgon men det är inte så svårt som det låter. Dessutom är läraren den goooooaste någonsinn. Älskar min skola! Haha, det blir bara babbel av detta inlägget, men vafan... Bättre det än inget, ellerhur? Har laddat ipoden med lite fina videos så nu ser jag fram emot bussresan imorgon!

Snart får jag hoppa in i duschen sen är det dags att sova eftersom det är upp tiiiidigt imorgon.

Ni är bäst (syftar på alla mina vänner då)! PUSS

/JOSSAN, JUICY, JOSSE, JOSEFINE... Kalla mig vad ni vill!


clean som fan

Hejhej. Är på lite deppigt humör för filippa har precis gjort slut med mig. På riktigt. Hon va här och hämtade alla sina saker innan :( Det känns riktigt tungt i hjärtat. Haha, skämt o sido! Men hon var faktiskt här och hämtade sina saker och jag hade fan glömt att hon hade körkort så vi åkte och handlade glass. Inte helt fel va!!

Har varit ganska trött idag trots att vi började klockan 10. Ovanligt. Imorgon har vi dödsdagen från 8-2 och ett prov på de. Fast det lösår saj, det gör det alltid! Hehe. Är jäkligt taggad inför helgens tillställningar. Tycker att det ska bli jättekul att festa med tjejerna på fredag :) Så det ser jag jättemycket fram emot. Och det är famför allt jättekul att Emma ordnar detta! Poss på daj. Och becci? Mina naglar behövs målas om ;)

Idag är det en lite speciell dag. Jag och min pojke firar 10 månader tillsammans. Vet att det har varit lite förvirrande med månaderna och det här men igår bestämde vi oss för att köra på det vanliga datumet för att slippa bli påminda om det dåliga som varit. En jättebra idé tycker jag :) Älskar honom obeskrivligt mycket!!

Nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen så jag kan vakna glad imorgon. Hade tänkt se i love you phillip morris fast kanske inte. Sov gott fast inte godare än mig.

kraaaam zeus

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs



Idag funderar jag allvarligt på att ge upp. Lägga av. Stänga av allt och dra åt fucking helvete. FAAAAAAAAAAAAN vad jag blir frustrerande aaaaaaarg på mig själv. Va inte så jävla dum Nathalie, förfan. aaaaaaaaaaaaarhrhrhrhrhrh

hejdå

RSS 2.0