closer to the edge

Hej fina bloggen! MMMMM idag när jag kom hem från skolan (trött som en jävla apa och hungrig som en jävla häst) så hade mamma bakat scones!! Åt en jävla bakfrukost innehållande scones, massa äggröra och flera glas oboy. Efter det somnade jag gött i soffan framför en disneyfilm tillsammans med min lilla sjukling.

Har efter min lilla powernap hunnit med att träna och att chilla stenhårt. Är glad att jag inte har tyska och inte måste plugga massa grammatik. Men just nu kom jag på att vi har danska till imorgon så jag får väl sätta igång och göra den. Men det är bättre än tyskan iaf!



there goes my baby

Hej bloggen! Ber om ursäkt för min frånvaro de senaste dagarna. En klapp på axeln till Fia som har hållt igång uppdateringen här. Tänkte iallafall dra lite snabbt och sammanfattat om helgen:

Torsdag, helgen började. Åkte hem till Emma på kvällen och där bjöds det på festligheter. Sen sov jag och en del andra hemma hos henne. På fredagen vaknade vi sjukt tidigt, åt frukost, sov lite till, åkte till willys och storhandlade på TRE minuter, åkte tillbaka till emma och sov ännu mer. Fick stressa med matlagning, dusch och klädbyten. Vid åtta-tiden började det komma hem folk till emma och det blev ännu en kickass kväll. Kom i säng halv 7 på morgonen men blev väckta en timme senare. Var vaken en stund och sen slocknade vi. Kom till liv igen vid halv 2 på dagen och hjälpte till med lite städning. Blev sedan hämtade vid halv 3 för att spendera kvällen hos mormor och morfar med middag och mys. Kort och gott, min helg var GRYM! Den var GALEN och viktigast av allt, jag hade skitkul!

Idag är jag trött som f.a.n och funderar starkt på att gå i ide några dagar. Men det går inte... Istället måste jag börja plugga och lära mig en massa tysk grammatik eftersom vi har prov imorgon. VILL INTE!
Nu ska jag sluta skriva, men nu vet ni iallafall att jag lever. Har tyvärr inte några bilder att bjuda på från helgen, men det har fia redan gjort så ni klarar er. Mina bilder är bara sjukt grisiga och inte speciellt vackra, haha. PUSS

au pair

Åh jag kan inte sluta tänka på hur jävla mycket jag vill åka som au pair till USA. Om drygt ett år är det dags att söka och om drygt ett och ett halvt år är det (förhoppningsvis) dags att åka. Blir helt galen när jag tänker på det. Hur kul skulle det inte va att få uppleva USA och leva det amerikanska livet? FAN vad jag längtar!! Sitter och läser en tjejs blogg där hon skriver om hur det är att vara au pair i Washington D.C. Hon är dock hemma nu så man får gå bak i arkivet. Det verkar vara helt jävla magiskt.

Nu är det väl iaf läge att plugga lite. Hoppas att det går fort för jag vill hinna se lite glee också.


älskar er

KJAMIS

bildbomb helg







(hahahahah fin)



(den traditionella egobilden)



Tack som fan till Emma för dessa fina tillställningar <3 Nu ska jag hoppa i duschen.
talk to ya latero

igår

Som jag skrev va jag i Tyskland igår. Jag åkte dit med noll kronor och kommer hem med en jävla massa booze och massa cash. Vad hände där liksom? Snacka om att jag hade flyt (eller bara ett par jävligt generösa morföräldrar). Ja, det va helt enkelt lätt värt 8 timmars båtresa!


vi hittade en fancy flaska


vi va nöjda


vi spelade skitgubbe och jag vann överlägset (hela tiden)

Nu ska jag chilla vidare och senare ska jag ta bussen till min lille grabb som nu är hemma! PUSS
ps. jag laddar bilderna från emmas imorgon ds.

Lhdgjsgf

Henrik är snygg / alla

tyskland!

Godmorgon blog! Idag va jag uppe med tuppen. Ska åka till tyskland väldigt snart och kommer befinna mig på en båt i stort sett hela dagen. Igår va vi hemma hos emma vilket va fint. Har typ 100 bilder på min telefon från igår (känns det som). Lovar att leverera så fort jag har tid. Nu ska jag skynda mig att bli klar sen drar jag! Får se om jag hinner till emma ikväll igen när jag har kommit hem (vi får se mina cheyer).

aaaaaaaaaaadios


tyskland, here we come

your true colors are beautiful like a rainbow

Hej blog! Idag skiner solen och det känns gött även om det är typ 800 minusgrader. Men jag är glad även fast det är kallt. Har haft en sjukt soft dag i skolan, vilket betyder att jag inte gjort ett skit (typ). Sov riktigt gött på bussen hem också och vad som är det göttigaste är att jag än en gång har gått på helg. FIIIIIIINT!

Nu ska jag fortsätta att chilla pung och senare ska jag kröka hos min väldigt fina vän Emma. Det kommer bli asmysigt och asroligt. MEN FÖRST: lite glee, om jag får be.


love burns brighter than sunshine

Hej fina blog! Jag har varit jättetrött idag av någon konstig anledning. Jag som började klockan tio och allt? Idag hade jag iaf min första teorilektion. Det gick brabrabra och jag kan knappt vänta på att få komma igång stenhårt! Det är dock ett tag kvar tills jag är 18 men när jag väl blir det kommer jag att vara mer än redo. WOHO!

Jag och Jossan har börjat snacka ihopa oss jättemycket om att åka till USA ett år och bli au pairs. Vi båda är jättetaggade och om ett år är det dags att söka. Jag vill jag vill jag vill jag vill. Jag SKA!! Är dock lite nervös över att lämna alla i ett helt år, men det ska nog gå bra. Det är ju USA? (rimmet där)

Zumban va överjobbig idag (överjobbig som i dödligt-jävla-jobbig). Så nu ska jag hoppa i sängen och kolla lite glee och sakta somna för att (förhoppningsvis) vakna lite pigg. Och sen hade det ju varit skönt om snön hade varit borta imorgon?


ps. imorgon ska vi ha det övermys/kul/stimmigt ds.

ps2. jag saknar min älskling så hemskt mycket, KOM HEM ds.


god makes no mistakes

hej blog. har datorn startad för andra dagen i rad. wow. skräll. mår ni fint? jag mår fint. har äntligen fått träna ordentligt igen. otroligt skönt även om det kändes att det vart ett tag sedan. nu väntar jag iallafall på att min fina kille ska anlända hit. vi ska se big brother såklart. ett av mina absoluta favoritpogram. kan inte svara på varför.

(om ni nu skulle undra)

(vilket jag kan tänka mig att ni gör eftersom det är ett underligt pogram att ha som favorit)

(haha)
har enda sedan jag vart yngre haft en kärlek för pogramet iallafall. jag brukade vara en av dem som betalade för att kolla 24/7.

(det förklarar en del. eller.)
ha en fin kväll allihopa.

älskar er

stanna hos mig. nära. för jag klarar mig inte utan er. vill inte vara utan er. fråga mig inte. bara stanna. nära.

new



Sådäääääääääääär ja. Nu är klänningen hämtad. Är dock sjukt osäker på om jag ska ha den eller inte. Har lite tid kvar att bestämma mig. Men visst hade den varit fin som snus till ett par bruna ben i sommar? (det är nu jag vill att mina cheyor ska komma med lite feedback) ps. bandet som sitter i midjan tillhör inte klänningen hehe ds.

Nu ska jag kolla lite glee och sen får vi väl se om jag orkar hålla mig vaken tills BB börjar. Ska ju inte upp förrän åtta imorgon!! I sovmorgon.

Hörs när vi hörs! Fred ut

jag är nästan där

jag bloggar inte för jag sitter inte vid datorn. svårare än så är det inte. men jag är ganska stabil förtillfället. tror jag. hoppas ni också är det. och jag lovar att försöka bättra mig.

i'm gonna put you first

Idag började jag dagen på exakt samma sätt som igår... jag försov mig en timme. Idag vaknade jag klockan 7 och igår vaknade jag ungefär 10 över 7. Men idag gjorde jag mig igordning på TIO minuter och sedan cyklade jag som en dåre till bussen och lyckades komma till skolan precis på pricken. Efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar och mamma och kusinen kom någon stund senare. Vi gick till mobilia och fikade och hade skitmysigt!

Har annars pluggat lite ikväll och nu väntar jag bara på att BB ska börja. Får nog se några avsnitt gossip girl.
VENEDIG 2009
Har en resa bokad till Italien i sommar med familjen och Anna. Kommer blir riktigt fiiiiint!

trött chey

Ja, jag har nu konstaterat att jag INTE kan va uppe till klockan 11 varje dag för att kolla BB. Det är fan sjukt för sent att gå och lägga sig efter det när man ska upp klockan sex dagen efter. FAN då. 

Som ni kanske förstår är det nu jag ska komma till den delen då jag berättar om hur jävla trött jag har varit i skolan idag; jag va övertrött. Tänker nu ta mig en liten powernap (mest för att det är så jävla skönt). Ikväll ska jag träffa Tova, mysmys. Och ja, jag tänker erkänna att jag också vill ha lov och kunna sova länge...



ps. min klänning från H&M har kommit!! glaaaad chey. visar den senare ds.
KJAMIS

josefine:

säger godnatt!

snabbis

Hej blog! Kom precis på mig själv med att jag måste skynda mig in i duschen om jag ska hinna få min dagliga dos av glee innan BB. Ops! Det får bli ett snabbt litet inlägg nu när tiden inte räcker till, men som jossan så fint beskrev så va zumban inställd (jävla fitt-skits-mög-rövhål skulle jag vela säga).

Nu måste jag rusa igen (detta gick snabbt)



KJAMIIIIIS

foolin' around

Hej bloggen! ALLA har sportlov denna vecka, men eftersom vi går på cyber måste vi gå upp klockan 6 varje morgon för att ta oss till skolan. Ja det känns surt, men det hade kunnat vara såååå mycket värre också. Vi har ett grymt schema, så vi är hemma ungefär när alla stiger upp (och dessutom är vi lediga varje fredag) så jag tror denna veckan kommer flyta på precis som alla andra veckor trots allt.

Var grymt taggad på träning ikväll, kommer dit. Zumban är inställd..... och ersatt med tantgympa. Fyfan vad tråkigt det var! Efter 20 minuter tog vi våra saker och gick därifrån. Så nu måste jag hitta en sysselsättning (vilket inte kommer bli så svårt, jag ska CHILLA) innan big brother börjar senare klockan tio, fint som snus.

Usher har förgyllt bussresorna och cykelresorna idag
PEACE OUT

life and death

Godkväll blog! Sitter och försöker lära mig spela en liten låt från lost, life and death. Går väl sådär men om jag känner mig själv rätt så kommer jag stanna uppe lite för länge idag för att spela på keyboardet. Har lånat det av filippa för en uppgift till sången men nu har jag fastnat vid det för att göra allt annat än uppgiften.

Annars? Är lite nere just nu. Kommer aldrig orka att gå upp klockan sex imorgon. Hoppas på att cyber ska dela ut ytterligare en slackervecka till mig och mina hombres (hoppas hoppas). Slackervecka + långhelg på det. Men det är väl för bra för att vara sant.

Nu ska jag fortsätta att spela lite på keyboardet, sakna min pojkvän och förhoppninsvis kolla lite glee (senare).










stalker in your speaker

Hej bloggen!
Har varit extremt frånvarande i helgen men jag har varit upptagen eller helt enkelt inte orkat. Men nu är det söndag och just nu ser jag ingenting som hindrar mig att skriva ett litet inlägg.
Helgen har varit grym! Började men taco"mys" hemma hos anna, som sedan blev en kickass kväll på strandbaden. Det blev helt enkelt inte alls som det var planerat. Jag fick stå ute i 2 timmar i kylan, vilket var piss, men så fort jag kom in var det som bort glömt eftersom vi hade så sjukt jäkla kul. Igår blev det mys hemma hos emma, ännu en gång med taco. Riktigt bra kväll. Och nu är det söndag och jag har ångest. Alla är lediga men vi ska till skolan imorgon. Men jag tror vi står ut, har så bra schema så vi kommer ändå sluta när alla andra vaknar, typ. Idag har jag iallafall hunnit med att sova länge, chilla extremt mycket och övningskört. Ska städa och sen ska jag plugga lite, SEN ska jag chilla ännu mer. Puss

söndag

Hej blog! Idag är jag sjukt negativ. Sjukt jävla negativ. Dels för att jag inte är i österrike med min pojkvän och dels för att vi inte har något lov och dels för att det är överkallt och det aldrig blir varmt. Ja, listan kan bli lång.

Idag har jag typ inte rört mig ett skit. Är så in i helvetes uttråkad och inget funkar som jag vill idag. Vill bara sova och låta denna äckliga söndag övergå till måndag (helst helg men det är ju helt jävla omöjligt). Vilken tur att jag senare ska träffa filippa och tova. Hoppas dem gör min dag.


annars hade det inte suttit fel med en solsemester nu (vet dock inte vad som hände med min flabb här, ser ut som jag har världens största underbett)

Hörs när vi hörs, kram Zeus

när det inte blir som planerat

Haha! Jag skrattar så gott när jag läser rubriken på gårdagens inlägg, ''Fredagsmys(ultimat)''. Det blev allt annat än fredagsmys;

Jag, jossan och beccis parkerade oss hos anna och lagade lite taco och mös allmänt hårt. Efter lite kortspel skrollade jag lite på facebook och tänkte ''fan det är verkligen skitmånga som ska till strandbaden'' och det var väl så allt började. Vi bestämde oss för att dra dit, klockan nio. Så klockan tjugo över nio satt vi på bussen in till trelleborg, ringde en taxi och stressade oss klara och helt plötsligt stod vi utanför strandbaden. Jag, beccis och anna kom in gratis men jossan fick trängas i 16-kön i TVÅ TIMMAR innan stackaren kom in. Hon är en riktigt kämpe hon!! Hon ska ha creds som klarade av att stå där i kylan med strumpbyxor och klackar. Men trots allt kaos för jossan så gjorde denna spontana idén så att vi fick en kickass kväll. Strandbaden visade verkligen sin bästa sida igår och fyfan vad vi hade kul. Det roliga va att ingen av oss egentligen hade pengar, men det löste sig tydligen ändå.

Har endast tre suddiga bilder från mobilen, men tänker langa dem ändå;


jag och världens snyggaste emma


beccis, jossan, anna, emma och célie


en suddig en på fina jossan på dansgolvet

Tack för en sjukt jävla rolig kväll mina fina vänner. Ikväll ska jag åka till Emma och käka taco (igen), det ska bli mys mys mys mys mys!!
Kram Zeus

fredagsmys(ultimat)

Hej kära blog! Idag har jag vinkat av min älskling, han drar ju til österrike nu (ses om en vecka PUSS). Annars har jag bara softat ganska stenhårt. Ska till annisen ikväll emd mina cheyor (minus nathalie och emma) och det ska bli sjukt jävla mysigt. Ska även övernatta där med mina fina.

I söndags gjorde jag en liten lista på vad jag måste ha gjort denna veckan och jag tänker nu pricka av och se om jag uppfyllt detta;

* träna minst 3 gånger CHECK (nja, alltså zumban va ju intställd i onsdags så det va ju inte mitt fel)
*söka massa sommarjobb CHECK
*spendera så mycket tid med älskling som möjligt (då han drar till österrike på fre) CHECK
*käka taco med cheyerna CHECK (kommer idag)
*inte va sjuk CHECK
*inte suga på sånglektionen CHECK

Ja det gick ju vägen. Nu måste jag springa till duschen. Även om det är mys X1684324835 vill man ändå va fresh.


har laddat upp med en massa gott, MOMZ MOMZ

dagens pinsammaste

Okej! Jag brukar inte gilla dessa jävla telenor/telia/3-snubbar (u name it) som står i varuhus och jagar dig och försöker sälja på dig en massa. Men idag va det kul och jääävligt pinsamt.

Jag va iaf på maxi och skulle hämta min lillebror som va vid böckerna och hjälpte till. När jag travar förbi själva entrén så kommer den ena snubben och frågar mig om jag är mellan 18 och 26? Jag svarar såklart nej och då frågar den andra snubben ''hur gammal är du då?'' (på sliskig/halvchramig stockholmska). Och imed att jag fortfarande va i farten så slank det bara ut ''jag är 16'' (antagligen med världens pipigaste röst). Jag hörde själv hur jävla konstigt det lät. VAFAN?! Jag är inte 16?? Jag ska fan fylla 18!! Kan jag inte ens hålla reda på min egen jävla ålder? Kan väl skylla på att det va jobbigt att gå och snacka med dem samtidig. Jag va iaf röd som en tomat vid det tillfället. Tro mig, jag kände det. JAG BRANN!



helg!!!

Fan vad jag älskar att vi går på helg varje torsdag och fan vad jag inte tycker synd om er som ska gå till skolan imorgon. Det gör faktiskt mycket att få sova länge en dag extra. Fy vad jag älskar våra långhelger.

Idag gick jag i skolan från åtta till halv tolv. Inte ett dugg ansträngande. Och på tal om ansträngande så har jag inte pluggat på typ tre veckor. Vi har alltså haft tre slackerveckor på cyber. GO CYBER säger jag bara. Fick en ny låt på sången idag, veronica maggios måndagsbarn. Älskar den låten så det tyckte jag va sjuk gött.

Nu ska jag chilla och ja, ikväll är det ''fredag''. Ska spendera den med min lille grabb eftesom han far till österrike imorgon men innan det SKA jag träna (jag ska verkligen denna gången).



Ha en fin torsdag. Vi kanske hörs senare.
Kyss från soffe

såklart såklart såklart

SÅKLART va träningen inställd när jag hade cyklat enda ner i motvind (!?!?!?!?). När jag väl liksom bestämmer mig för att ''nä men jag ska cykla för det är väl ändå ganska nyttigt'', då är träningen inställd. Och jag som va så taggad... fan vad trött jag blir alltså. Tycker faktiskt synd om mig själv. Så nu tänker jag åka till min pojkvän och trösta mig själv i hans stora armar. Han är förjävla bra, speciellt en dag som denna.

anyway you want it, that's the way you need it

JÄVLAR vad den låten sitter på min hjärna just nu (rubriken för er som inte fattar). Får.inte.bort.den. Jag och jossan har sjungit den hela jävla dagen. Det börjar nästan bli lite halvjobbigt nu.

Idag har jag iaf haft en sjukt soft dag med endast tre lektioner (vilket gick översnabbt). Käkade även på dagens idag, gratis pommes är aldrig fel. Billigt är skit, gratis är bäst! Ikväll ska jag träna röven av mig på zumban. Hoppas Jane kör riktigt hårt med oss idag, vill svettas som ett djuuuuur. Men först ska jag dra hem lite avsnitt av glee.

Talk to ya latero



ps. träffade världens mest översköna tant på övre idag! tror det gjorde min dag lite ds.


you are my lobster


väntar på min älskling ♥

hiding somewhere in the night

Hej bloggen! Är hemma och ska titta på Glee nu. Nytt avsnitt kom ut igår så måste såklart se det. Och denna låten (låtarna) satt jag och Fia om mimade till på bussen hem idag, mys. Annars har vi gått och runt och sjungit på den låten som kommer i mitten av videoklippet, mys! Har haft en bra skoldag också, lite matte, lite rolig svenska och sen två lektioner med Henri. Marknadsföringen var skitrolig idag och hela klassen lyckades få sig ett riktigt gott skratt! (ett skratt förlänger livet) MYSMYSMYS.
NU: Glee
Peace out

never say never

Nyduschad och nerbäddad i sängen och nu ska jag göra det jag är bäst på, nämligen:
titta på någon serie tills jag somnar och just nu är det gossip girl som gäller.

Dagens positiva: Skrev klart mitt CV
Dagens negativa: Har varit sjukt frusen hela dagen

Med detta säger jag godnatt, så GODNATT!

I don't care what the people might say about me.

hej blogiblog. jag vet att jag är urkass här för tillfället men jag är fortfarande sjuk. min medicin slår ur mig totalt. jag är konstant trött samtidigt som jag hostar, är snuvig och mår illa till och från. och nu kanske ni tror jag ska sluta klaga. men icke!

(wish I could)

jag har en fet jävla förkylningsblåsa i munnen också. på underläppen så den jäveln skaver mot tänderna hela tiden. haha. förjävelen. nu får det räcka säger ni. ja det får det.
förutom allt negativt så:
# har jag haft en övermysig helg - man kan inte få för lite av sådana.
# är jag grymt nöjd över att bara gå i skolan 4 dagar i veckan - en dag gör stor skillnad för psyket. jag är mer utvilad.
# är jag omringad av så mycket kärlek - från vänner/pojkvän. trivs så bra med människorna i mitt liv.
# ser jag framemot helgen som kommer - det är något speciellt med vänner man känt längre. och i helgen ska en av dem firas till arton år.
#har jag äntligen hittat den jävla låt jag nynnat på way-to-long - jag kan äntligen sluta anstränga ihjäl mina hjärnceller. --> här <-- finns den för er som är nyfikna.
# har jag kommit underfund med att twitter kan vara en av de bättre påhitt i denna värld - I'M HOOKED.

nu ska jag göra ett försök till att ladda ner en mysig film och sedan inte röra en fena nå mer idag. förhoppningsvis hjälper det mig några steg mot att bli frisk också.

(behöver ju träna röven av mig)

(fan vad jag hatar att vara sjuk)

(aaaaaaaaaaarh)


övningskörning

Godkväll vänner! Jag är på jättebra humör just nu. Kanske för att jag har 3 avsnitt av glee på lager? JA kan va så. Ska gosa lite framför det ikväll tillsammans med tanken på att jag börjar tio imorgon hihihih.

Idag övningskörde jag för första gången. Det va jävligt jävla kul. Vet egentligen inte riktigt om det klassas som övningskörning då jag körde i cirklar på en parkering men det är iaf en början. Fick lära mig grunderna iaf så nu har jag officiellt börjat!
ps. jag va skitduktig och jag är nöjd ds.



poss från soffe

We live and we learn

Hej bloggen! Slutade 11 idag och det är fruktansvärt skönt. Kom hem för en stund sedan och har placerat mig i soffan med en kopp te eftersom vädert inte alls vill sammarbeta idag. Fyfan vad kallt det är :(

Kommer försöka börja skriva lite på ett CV för jag måååååste ha ett jobb i sommar!
Ps. älskar twitter!

LOVE

Godkväll! Tror knappast att någon av er har missat att det är alla hjärtans dag idag. Hur har jag firat? Nerbäddad i sängen med gossip girl! Tränade också, plus i kanten. Ska fortsätta kvällen på exakt samma sätt innan jag ska sova. PUSS!

Ps. Jag älskar mina tjejer så fruktansvärt mycket. Det är så jäkla underbart att veta att de alltid finns där för en och vi har alltid så jäkla kul tillsammans, ni anar inte! Är helt säker på att jag har de finaste vännerna i världen. ÄLSKAR ER!

Happy valentines day

Happy valentines day! Min kväll spenderar jag med världens finaste kille. Men först ska jag träna.

Adios


after all my strength is gone, in you i can be strong

Rubriken säger det mesta. Tänker inte skriva någon novell för jag vet att detta räcker: Ni är mitt allt. Fan vad jag älskar er. Jag älskar er för ni är äkta. För ni är bäst. Tack för att ni finns. Tack för att ni står ut med mig. Jag hade aldrig klarat mig utan er. Lämna mig aldrig. Mina absolut finaste vänner.




















Godnatt

Godkväll! Helgen är slut för denna gången och jag har varit lite lat på att uppdatera men så får det faktiskt vara när det är helg. Har myst med favoriterna i stort sätt hela helgen, dock inte med alla. Idag åkte även min syster tillbaka till Växjö efter att ha varit här cirka en vecka. Känns lite tomt men vänjer mig mer och mer vid att hon inte bor hemma (och det är skönt ibland, eftersom vi två har en tendens att bråka väldigt mycket. Men jag älskar henne ändå)

Nu blir det lite chill innan jag ska soooova. Imorgon börjar vi en timme senare än vanligt och det tackar man inte nej till! PUSS




Bilder från Kroatien 09. Längtar som fan till sommaren! Kommer bli så jäkla fint, kommer få massa fina minnen med tjejerna och förhoppningsvis en fin bränna också, haha.

och det va denna helgen

HEJ BLOG! Jag har haft en otroligt fin helg med min älskling (hade varit mysigt att mysa med cheyerna men det tar vi igen nästa helg). I fredags mös vi allmänt hårt efter en lång dag av bara slack. Somnade ganska tidigt men det va förjävla skönt. Igår va vi och bowlade med ralle och tessan. Det va sjukt jävla kul!! Vi mös på en pub i någon timme tills banan på O'learys blev vår. Har aldrig varit där innan, men det va ett riktigt fint ställe. Första rundan ägde jag dem andra (stolt som fan) och runda två kom jag tvåa då älskling vann. Så vi båda gick hem väldigt nöjda.

Imorgon är det måndag vilket innebär att man måste stiga upp tidigt. Men en ny vecka betyder nya möjligheter. Har en jävla massa måsten som måste göras. Den kommande veckan ska jag;
*träna minst 3 dagar
*söka massa sommarjobb
*spendera så mycket tid med älskling som möjligt (då han drar till österrike på fre)
*käka taco med cheyerna
*inte va sjuk
*inte suga på sånglektionen

..vi får väl se hur detta går. Hur som helst så ska jag chilla mig till duschen och sen chilla mig ner i soffan och kolla solsidan.



Vi hörs när vi hörs. Kram Zeus

jag älskar varje steg jag tar

hej blogen. hoppas allt är bra med er. själv är jag fortfrande lite ringrostig. fick min medicin i veckan men det känns lite som att jag kommer känna mig sjuk under det här 10 dagarna jag ska käka den. har sovit hela natten som vanligt och vaknat utvilad och trots det så har jag sovit nu mellan halv fyra och sex. skumt och ohärligt som fan. MEN det har ju förhoppningsvis en positiv utgång dethär.

igår vart jag med cheyerna (minus soffe) hos josefine. och igår vart det faktiskt mysigare än vanligt. kanske för att jag längtat så mycket efter dem. speciellt emma. och idag är det dags för mys igen. med beccis och josefine.

har inte så mycket mer och säg. ska nog lägga mig och vila lite till. kram ha en fin kväll allihopa.

JO kom på en sak. har fått jätte dille på disneys alla mysiga låtar. på svenska då. och nu har jag äntligen hittat ett album på spotify med alla dem bästa. så jävla mysigt.



i got a pocketful of dreams

Hej blog! Kan med glädje säga att jag är på bättringsvägarna. Skönt!! Hade en jättemysig kväll igår med mina favvocheyer. Idag är det kalas för min lilla lillebror som blir 9 hela år idag, så grattis till honom <3

Ikväll ska jag bara mysa med min älskling. Har haft sån jääääävla mensvärk idag (och nu menar jag jääääävla som i fyfan-vad-ont-jag-har). Förövrigt så har det varit jätteskönt att va ledig idag men jag har inte riktigt vant mig vid det då jag vaknade imorse och trodde att det va lördag.



Nu ska jag ner och käka onyttigt, det är ju kalas? Ha en fin fredag!
ps. hoppas att mina cheyor kramar om varandra (speciellt emma) från mig idag. älskar er ds.

SKÖNT!!!!!

Hej bloggen! Nu är jag hemma efter ett frisörbesök på 2 och en halv timme. Utväxten är borta och det är även cirka 10 centimeter också. Så jävla skönt att slippa de tunna, slitna och äckliga topparna. JAG ÄR NÖJD!

Nu blir det en jävla massa chill men gossip girl och vampire diaries och ikväll kommer mormor och morfar hit och käkar middag. Sen blir det mys med favoriterna!

Peace out


I just came to say hello

Sitter hos frisören och ska bli fin i håret. Säger hejdå till utväxten och även några centimeter på längden, kan bli spännande! Hörs när jag kommer hem. Puss från Jossan

Vi håller helg idag så ni lär inte se us a...

img_5143 (MMS)

Vi håller helg idag så ni lär inte se us around here. Hoppas ni har det bra! Kramis från era homeboys.


Godnatt!!!

Har mot min vilja stängt av datorn nu. Hade mer än gärna tittat på ett avsnitt av gossip girl innan jag ska sova men då kommer det bli såååå sent med tanke på att klockan ringer klockan 6 imorgon... Så nu har jag motvilligt lagt mig i sängen och ska sova några timmar. Sista dagen i skolan imorgon för denna veckan, känns bra! Puss från Jossan (eller kossan som iphonen vill ha det till)

glee

Nu ska jag gotta mig med fyra saftiga avsnitt av glee. Har väntat i två timmar på dessa avsnitten så nu jävlar. Har till och med laddat upp med popcorn och lite fante. Myyyyyyyyyyz.



Hoppas ni har en lika skön kväll som jag!
ps. glee är förresten världens mysigaste serie ds.

those were yesterday's feelings

Hej bloggen. Någonting har hänt med mig, jag är STÄNDIGT trött! Okej att jag alltid varit en lat person, men att vara trött hela tiden tar kol på mig. Har precis vaknat efter att ha sovit några timmar nu på eftermiddagen. Visst, det är skönt som fan men det kommer resultera i att jag har sjukt svårt för att somna ikväll. Tror inte jag är den enda som har detta problem för jag tror det tillhör dagens ungdom, faktiskt!

Annars då? Jodå, det är helt okej, förkyld som bara den fortfarande! Men jag biter ihop. Jag gick i skolan mellan 8 och ett idag och det var faktiskt inte så farligt (måste tillägga att det är min längsta dag i skolan) Hade min första matte C lektion och det gick super! Älskar den nya matteläraren och den gamla kan slänga sig i väggen (bokstavligt talat!!!)

Nu ska jag sätta punkt här och försöka sysselsätta mig lite ikväll och tror att gossip girl får stå för det! ps. hade gärna varit hos fia och ätit taco idag


PEACE OUT
Jossan

kundvagn är ett jävla påhitt alltså

att köra kundvagn: det är helt sinnessjukt jävla svårt!! kommer nog aldrig någonsin lära mig. försökte idag och det gick åt helvete. jag körde dock inte in i något men det va inte långt ifrån. borde man inte skaffa körkort för sånna saker? nä, att kunna köra kundvagn är en konst som antagligen inte går att lära sig besitta. FAN DÅ


I'm on fire for you, clearly.

hej blog. snabbt får det gå idag. tyvärr. jag har ingen ork alls i kroppen längre. MEN mamma kommer förmodligen hem med medicinen snart. så jag kan få bli frisk. mm. vart i skolan idag iallafall. hade lite matte c med alejandro. mysig lärare som fan. sen jag hade möte med den omtalade "matteläraren" idag också. han är officiellt dum i huvudet.

(han var det förut med, men nu är det bekräftat menar jag då)

riktig idiot och jag hoppas fan för hans skull att mitt betyg antingen ändras eller att jag får möjlighet att kompletera. missförstå mig inte. jag är inte som person på så vis att jag förnekar någonting för mig själv. får jag ett betyg, vilket som, så har jag alltid förståelse för varför. jag har kommit så pass långt att jag känner mig själv väldigt bra, och framförallt litar på mig själv så jag är alltid nöjd med mina betyg. vilket det än är för jag vet hur mycket prestation jag tillfört. och när jag nu känner att detta IG är något jag inte förtjänar blir det jävligt mycket känslor inblandade för jag känner att denna människa lurar mig och ser ner på mig. inte gör sitt bästa för att jag ska klara kriterierna för godkändt utan sitter framför mig och (utsäkta uttrycket) LEKER sig. världens jävla attityd. försöker framstå som så jävla mycket bättre än mig när han pratar om hur HAN tolkar kriterierna så att jag inte ska klara dem. herregud. det är så svårt att förklara men arh. jävlar alltså. han är den värsta lärare jag någonsin mött. om inte människa överhuvudtaget.

haha ja. det gick ju "snabbt". ha en fin kväll allihopa. min ska jag spendera med kinamat tillsammans med mamma och kakor och mys tillsammans med mina fina fina pojkvän.


tacoooooooo

Hej blog! Idag mår jag sådär. Trots att samtalet med alexander inte gav mig någonting så är jag ändå ganska glad för idag ska vi äta tacooooo (önskar att mina cyehor kunde äta med mig). Det ska bli så gott!! Har fått tillbaka min aptit vilket är fint. Och idag är jag så jävla sugen på mc donalds :( har inte käkat där på evigheter (egentligen är det ju bra). Men taco är fint det med.



Talk to ya latero.
KJAMIS

det går sådär nu

Godvkäll blog! Sitter och chillar chillet på spoti och smutar på min festis. Även om jag inte är frisk så mår jag helt okej. Om man bortser från öroninflammationen som satt sig i käken och hela kindbenet. Känns som om jag har fått en fet jävla smäll.

Tänker nog skippa skolan imorgon, för säkerhetens skull. Vill ju så gärna bli frisk! Men måste in en snabbis. Jag, Nathalie och Emma ska störta matteläraren EN GÅNG FÖR ALLA. Nu jävlar ska vi ha våra G som vi förtjänar, om jag så ska behöva ta till våld!! Nä, kanske inte våld, men you get my point.

Har förövrigt köpt en ny jacka idag. Den är grön och jätteskön (rimmet där) och den kostade bara 299 kronor på H&M. Hihihi, fint som snus.




Annars springer jag just nu bara runt i myskläder (för det får man göra när man är sjuk) och väntar på att mamma ska göra chockladpudding. MMMMMM CHOOOOOKELAAAAOU

ps. jag är fortfarande lika jävla besatt av glee, det är så jävla mysigt!! ds.
ps 2. nathalie kommer antagligen skälla på mig för jag har tagit ''iphone-bilder'' men jag hittade inte kameraladdaren. det är faktiskt en godkänd ursäkt ds.

PEACE

bounce. like your ass had the hiccups.

hej blog. hoppas att allt är fint med er. jag mår bättre till viss del. detta eftersom:
+ jag kunde vara uppe hur länge jag ville igår.
+ vara uppe hur länge jag ville utan ångest över tidig morgon dagen därpå då.
+ jag var uppe länge också.
+ jag fick gosa med min man hela natten lång.
+ jag vaknade utvilad
+ jag har inte behövt röra en fena sedan dess.

men som vid allt positivt som nämns finns ju även något negativt:
- jag har näsan fylld med MINST ett ton snor.

yes you got that right. jag är snorig. igen. förfan tänker ni säkert och tro mig det gör jag med. hela tiden. förfan förfan förfan. när i helvete ska jag bli frisk. på riktigt. detta är grym karma alltså. undra vad jag gjort för att förtjäna den.... ja och precis som igår då så hoppas jag min medicin kan anlända idag. så att jag kan sparka karman i röven hårt tillbaka. såklart.

(anledningen till att jag väntar på min medicin är för att min hudläkare bestämde sig för att ta fem veckors semester strax efter att han skrivit ut medicin jag är allergisk mot)

(vilket innebär att ett annat sjukhus måste skicka receptet på ny medicin)

(vilket innebär lång väntetid för mig)

(suck)

efter att ha tråkat ut er med än mer sjukdom hoppas jag ni blir glada nu. för hääär kommer bilder!


















7. Februari 2011

hej blog. pleeeeease dont kill me now men jag måste säg att även jag...

(ni ska veta att det tar emot och säg detta)

(for real)

...inte mår helt hundra va. har mått skit hela dagen i princip och ingen medicin har dykt upp hos mig än inte. jobbigt för jag vill bli frisk nu. behöver bli frisk nu. dödar någon om jag inte blir frisk nu. iallafall som nämt förut är det studiedag imorgon och jag kommer därför spendera resten av kvällen framför tvn och twitter. fan vad jag älskar twitter. har ni provat någon gång? det är beroendeframkallande. lovar.

om ni inte redan listat ut det så kommer jag inte lägga ut bilder från helgen nu. ledsen för det. vet att jag lovat men jag orkar inte. istället ska jag skriva ett STORT kärleksfyllt grattis i efterskott till justin timberlake. åh önskar han läste detta. trist som fan att det förblir en önskan. men om han mot förmodan skulle läsa det så. JUSTIN - I LOVE YOU.


IN THIS CLUB

Godkväll! Skäms nästan lite över vad jag kommer skriva om nu, vilket återigen är sjukdom, haha... Vi håller alla för tillfället på att gå runt och snörvla och hosta. Och inte nog med det, idag har jag fruktansvärt ont i huvudet så jag fick ställa in kvällens planer med Anna. Om det har med min förkylning att göra eller att jag i själv verket bara fick 3 timmars sömn inatt vet jag inte, men något av det är orsaken bakom min äckliga huvudvärk. Så ikväll stannar jag hemma och myser med syrran istället och imorgon är vi lediga. Awesome!

PUSSPUSSPUSS

sjukaste sjukisen

Hej blogg! Jag är sjuk. Igen?!?!?! Nä.... FORTFARANDE! Mitt halsont har övergått till öroninflammation. En sjukt överjävlig öroninflammation. Den kom på mindre än en timme. Det började smyga sig på redan på bussen imorse och redan efter första lektionen fick jag åka hem för jag hade så sinnes ont. Sen blev det bara värre och inte nog med det, jag fick ingen tid hos doktorn heller för dem hade fullt upp. Otur eller? Fick lida i sammanlagt tre jävla timmar innan jag kom till hos doktorn. DET va jobbigt.

Nu mår jag dock lite bättre. Har fått pencilin som dämpar smärtan i örat så det är en enorm lättnad. Men nu missar jag träningen hela denna veckan pga vila. Skit också. Jag som verkligen tänkte träna hela jävla veckan. Fast jag vill nog hellre bli frisk. Helt frisk.


hoppas att dessa grabbarna kommer lösa mitt lilla problem så snabbt som möjligt

Nu ska jag fortsätta chilla till glee (som jag är helt jävla slåd på). Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.

ps. jag vet att bloggen på senaste tiden bara har handlat om hur jävla sjuka vi är, men vi ÄR jävligt sjuka. stå ut tills vidare, haha ds.
fred ut

6. Februari 2011

hej blog. vet att det vart förlängesen jag var här inne. men jag har en ordentlig anledning. jag blev sjuk igen. snorförkyld och febrig. och några dagar därefter fick jag brev från min hudläkare om att jag hade streptokocker i halsen. dessa streptokocker har jag antagligen gått runt med sedan at least i somras. och dem påverkar kroppen på så sätt att immunförsvaret försämras. jag har alltså fått en förklaring på varför jag varit ovanligt mycket sjuk - positivt. men fan vad irriterad jag blir på min vanliga vårdcentral som inte odlar proverna på halsen när man varit där x antal gånger för samma problem men inte fått några svar på snabbtesterna. mäkta irriterande. - negativt. nu är det iaf upptäckt, tack och lov, så nu ska jag förhoppningsvis lyckas bli frisk, ordentligt.

och i fredags? grym utgång. hade så jävla skoj med cheyerna och alla andra fina människor jag sprang in i på strandbaden. ibland är livet allt bra. lovar att visa er bilder imorgon. tills dess - simma lugnt.

(jag och strandbaden är officiellt vänner igen)



(en bild från strandbaden i somras. mest tills ni får dem nya då)

i'm a dance-floor-lover

Godkväll blogg! Nu är jag nästintill återställd efter gårdagens festande som för övrigt blev grymt. Hade en mysig/urflippad "förfest" med cheyerna här hemma och sedan begav vi oss till Strandbaden och skaka rumpan. Bilder kommer säkert senare.

Sov länge idag med Anna och sen har jag chillat lite samt städat undan efter igår. Och nu inväntas gäster och god mat. PUSS

lördag, eller?

Tack mina fina vänner för igår! Idag är jag jättetrött och min fökylning har blivit 1225842384638464 gånger värre. Men jag tror nog att jag ändå drar och firar lille Oscar som blev 18 i veckan.

Hörs när vi hörs (alltså när jag är mindra död)

ps. jag har blivit helt besatt av glee, myyyyyyys ds.

ZEUSHOMEBOYS+ANNA

HEJ BLOG! NU JÄVLAR SKA VI UT OCH DANSA! POSSSS ÄLSKAR EMMA PERSSON OCH LISA HJERN I VÅR KLASS NÄR NI LÄSER DETTA (L) 

PS. VI HAR JÄTTEKUL DS.


that's not my name

Fyfan vilken dag jag har haft hittills. Har inte ens kunnat känna av att jag är ledig pga av stress. DÅ är det illa. Har sprungit rundor i stan OCH varit hos doktorn. Min kära lillebror hade halsfluss så mamma va kvick med att boka en tid till mig med. Men inte hade jag någon halsfluss inte, FINT!

Nu ska jag suga på mina strepsils tills jag ska till jossan. Ikväll ska vi shakea ass (trots min jävla hals och min äckliga förkylning) och det ska bli så kyyyyl.



ps. jossan och anna är så jävla fin som hann åka till malmö, ni är bäst ds.
Hörs senare! POSS

torsdagsnys

Anonym om haning by a moment
Vilken linje går ni? =)

Svar: Vi går samhäll/ekonomi på Cybergymnasiet.



Mår fortfarande skit. Skit skit skit skit skit. Min förkylning lever och frodas. Men förhoppningsvis är jag på toppen så det kanske har lagt sig imorgon. Ska verkligen njuta av att jag är ledig imorgon och tanken på att jag är ledig alla fredagar framöver denna terminen.

Ska nu återgå till mitt chillande. Ska nog snart lägga mig. Ska försöka sova av mig det dåliga.



Hoppas ni mår bättre än mig. Kram Zeus

NU: Gossip girl

"Damien: Dude. You're overreacting. The lady said she's fine.
Chuck: Dude. I'm Chuck Bass. Even Europeans must know what that means
."



"Nate: Did you sleep with her?
Chuck: She needed someone and I was there."


Chuck Bass, Chuck Bass... Jag får aldrig nog av denna kille alltså.
Godnatt!

godnatt

Har ångest över att jag inte ligger och sover. Mår skit och ska upp klockan sex imorgon. Vill inte missa min sånglektion (även om min röst inte kommer hålla) och jag kan inte missa planeringssamtalet. Det är väl bara att bita ihop?



NU ska jag lägga mig. Fyfan vad jag kommer va trött imorgon. Sista dagen för denna veckan, oåååånderbart.
Sov gott, kram Zeus

haning by a moment

Godkväll bloggen! Ber om ursäkt för att jag har varit extremt frånvarande här de senaste dagarna men jag har legat hemma och varit sjuk. Så istället för att gå till skolan har jag spenderat mina dagar framför film, gossip girl och sen har jag sovit en massa extra timmar i hopp om att må bättre. Idag mår jag bättre än vad jag har gjort, men jag är inte återställd tyvärr så det blir ingen skola imorgon heller :( Det innebär att jag bara har varit i skolan EN dag denna veckan (får ångest när jag tänker på vad jag har missat) eftersom vi nu framöver kommer vara lediga på fredagar vilket är awesome!

Tänkte visa schemat så ni får se vilken jävla lyx vi har denna terminen. Puss

de vita rutorna är lektioner vi inte behöver gå på

jag ska aldrig med säga att jag aldrig blir sjuk

Ja. Som ni kanske förstår så har jag blivit förkyld med halsont. Det suger så jävla hårt med tanke på att vi har biljetter till SSG:s vinterfest på strandbaden på fredag. jag.måste.bli.frisk. Annars är det 120 spänn rent åt helvete jy. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

Har legat i soffan enda sedan jag slutade. Har varit så in i helvetes seg, både i kroppen och huvudet. Vet inte riktigt vart jag känner mig mest krasslig. Tänker iaf hoppa träningen idag, även om jag så gärna vill träna. Cyklar nog hem till Tova istället och låter henne ta hand om mig.



Fred ut, Zeus

yoga

äh vafan. jag drar iväg och tränar ändå...


följ ditt hjärta slåss för det du tror på.



ska alldeles cykla ner till stan och möta upp älsklingsanna för lite yoga. beachen 2011 here i come.

1. Februari 2011



om jag kommer över en bra låt brukar det oftast resultera i att jag lyssnar på den lite för mycket.

(alltså hela tiden. konstant.)

och i helgen fann jag en ny favorit då. eftersom min älskade emma är i frankrike och jag saknar henne så bestämde jag mig för att lyssna igenom onerepublics låtar på spotify. detta eftersom emma älskar dem och jag älskar henne. ja. och på den vägen är det då. jag lyckades lyssna på all we are. och nu kan jag inte sluta. jag lyssnar på den vid datorn hela tiden. och inte nog med det så lyssnar jag på den varje gång jag lämnar huset också. på telefonen.

(tackar gud igen för min iphone. tack.)

detta är alltså ett tips. från mig till er. lyssna på låten --> här <--

14 månader ♥


det här med rubriker är förjävla svårt

Godeftermiddag blog! Har vaknat från min 3-timmars powernap och fy vad underbart skönt det va att få sova. Har antagligen sovit jävligt dåligt inatt och som grädde på mosen så hade jag en sjuk jävla mardröm, jag va till och med rädd när jag steg upp och det va bäckmörkt överallt!

Slutade en timme tidigare idag. Det va underbart skönt. Nu ska jag bara chilla. Har lite barnpassning att ta itu med ikväll och sen ska jag äntligen få sova hos min bebis. Myspys. Ha en fin kväll ni med!



Kram Zeus

you're my favourite drug.

hej blogi. jag har kommit fram till att jag borde chillat lite med all min positiva energi över gårdagen eftersom gud nu antagligen tycker jag fick så mycket positivt igår att han idag valde att ge mig en morgon som kändes som en pungspark.

(i praktiken vet jag ju inte hur ont det egentligen gör but you get my point.)

jag var alldeles söndertrött och ville fan till varje pris ligga kvar under täcket. men det gjorde jag inte duktig som jag är. drog mig upp och åkte till skolan. sov hela vägen på bussen trots att den var jätte kall. undrar fan om chauffören hade AC igång för så kallt ska där inte vara :-(. vi fick iallafall sluta tidigare eftersom vår nya svensklärare vart sjuk. så det var skönt. nu har jag landat hemma. ska göra iordning lite frukost sen ska jag börja titta på FRIENDS säsong tio. jävligt mysigt men också fruktansvärt terrifying.

(vill inte att det ska ta slut.)

(då menar jag att jag på så vis att om-det-tar-slut-hänger-jag-mig-vis.)

och innan jag drar vill jag säg grattisgrattisgrattis på födelsedagen till fina vera i vår klass.visa en varm bild från tunisien ni sett förut mest för att det är så kallt här i hålan nu igen och hoppas att min egen dag blir bättre än dess början.


NRJ

Sitter ännu en gång på bussen påväg till skolan när jag egentligen borde vara hemma och sova... Ja, jag är sjuk. Förkylning, feber och hela köret! Ska till skolan för att göra ett test i engelska sen åker jag hem igen. Puss!

RSS 2.0