that's why i smile

Hej mina fina! Jag är helt jävla pluggfri nu. Det känns så jävla gött. Alltså har jag inget mer att wajna över. Fast sen kan vädret alltid suga och man kan ju alltid ha ont någonstans. Men faktiskt, jag tänker inte klaga idag. För just nu känns allt riktigt gött.

Har de senaste dagarna krökat ganska rejält. I fredags tog en av mina bäst vänner studenten. Vi firade henne med att se henne springa ut från ProCivitas för att sedan åka med henne i hennes studentride hem till fezten. Hon hade hyrt in reggae-mannen från mamlö. Det va jävligt ball och mysigt. Fyfan vad jag längtar tills det är min tur alltså. Det är bara ett litet litet år kvar. Med tanke på hur fort tvåan har gått så skrämmer det mig att trean nog kommer gå lika snabbt. Lite blandade känslor över att jag bara har ett år kvar. Vad fan ska man göra sen?


finaste filippzen


skitful bild på the gammi-crew


reggae-mannen

Efter fredag kommer lördag. Då va jag på födelsedagsfest hos Jensie som har fyllat 18. Det bjöds på grillat och jag dör nästan när jag tänker på hur jävla gott det var. Sen krökade vi järnet och det va jätteroligt och jättemysigt. Hoppas det blir fler sommarkvällar som den. Fast nästa gång ska jag ha badkläder för då jävlar ska jag bada.

Annars går jag på sommarlov om typ en vecka. Ja, livet leker. Puss på er mina fina. Man vet aldrig när vi hörs nästa gång!

WHO SAYS

Ni tycker säkert att bloggen blir tråkigare och tråkigare eftersom det aldrig är någon som uppdaterar här. Fia gör visserligen ett jävligt bra jobb och bloggar mest av oss alla, så en klapp på axeln till henne.
 
Själv suuuuuger ju jag på att uppdatera. Men vet aldrig vad jag ska skriva, så väljer alltid att inte skriva något alls istället för att bara skriva en massa skit. Men nu kan jag iallafall säga att livet är på topp. Skolan börjar närma sig slutet, har i och för sig en hel del kvar innan jag kan gå på sommarlov som alla andra, men det är bara till att bita ihop och den 22e juni kan jag gå ut från skolan och tänka att jag inte kommer sätta min fot där igen på TVÅ hela månader. Längtar redan! Är såklart väldigt avundsjuk på de som tar studenten iår, men jag får helt enkelt vänta till nästa, då det är min tur. Annars är veckorna fyllda med roligheter osv. Fester och studenter väntar och har även en härlig massa tid att spendera tillsammans med mina tjejer.

Detta var nog allt för tillfället. Ha det gött, och så hoppas vi att man kan sova inatt utan en jävla massa blixtar och åska. PUSS


just nu



Bloggtorkan kommer alltid med sommaren. Och sommaren är ju här mina vänner. Nu ska jag cykla i mina bara ben och handla kebab med en fin vän. Hörs senare (denna gången lovar jag). PUSS

i <3 ludacris


you wanna be a loser like me

Hej mina fina! Jag har gått på helg!! Långhelg till och med. Är ledig enda tills på tisdag och det ska bli så skönt att få stirra ner lite såhär innan sommarlovet. Speciellt när vi har alla jävla arbeten att göra klara. Så nu kan man ju säga att man har gott om tid att plugga på allt som snart ska in. Fan vad synd att man inte orkar bara...

Har iaf inte varit i skolan idag. Har istället inventerat på maxi och tjänat 500 pix på mindre än 5 timmar. Fint som snus det dära. Så efter att ha räknat och blippat in en massa varor så va det bara att tacka och ta emot. Hoppas på att få lite jobb där till hösten också när jag är 18. Jag får ju utnyttja mina kontakter när man väl har några!



Annars så ska jag bara chilla ikväll, mysa lite och så. Och imorgon ska jag gå på shorts-jakt i malmö hade jag tänkt. Hoppas ni får en fin kväll! PEACE

RSS 2.0