Was ist los? Es ist party angesagt!



Heeeej grabbar, tänkte bara kika förbi och berätta att jag hade en sjuuuuuuuuukt jävla awesome fredag! Började hela kalaset med att åka in till Malmö med Soffe. Vi åkte direkt till Cybergymnasiet och väntade ut Filip och Charles för att gratulera dem. När Challeballe var gratulerade kubbade vi till bussen. Väl tillbaka i Trelleborg letade vi rätt på Martins skylt och väntade på att han skulle komma ner från trappan. Kramade och gratulerade honom för att sedan sist vänta ut Johan, Sofias bror.

När vi var done med alla studenter vid trapporna gick vi vidare till torget och hejade/gratulerade massor med glada studenter på deras flak. PONTUS ditt var lätt bäst, mest för att du spelade Disco Pogo och hade en häst.

Dääärefter begav jag mig tillsammans med Spiggan till Robbans studentmottagning. Hade det mycket trevligt med min fantastiska och mycket speciella släkt. Ni är bäst!!

Vid kvaaaaaaaart över elva drog jag vidare in till Malmö för att fira Charles yttligare. Hade en fruktansvärt gryyym natt tillsammans med han och hans kompisar. Kan vara den grymmaste fest jag varit på in myyy lifetime. Gött och nice. Idag är jag extremt sliten, precis som igår. Trots detta peppar jag som FAN inför fredag. It's goonnnaa beee ledgendary!!!! JADÅ

måste återgå till nationellaplugget, mattepapperna saknar mig..
ses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0